DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια μεσα σ ολα αυτα , θυμαστε που ο Μπεν μπηκε καπου μεσα στο σπιτι του και μετα εμφανιστηκε ο Μαυρος καπνος? Εαν ακολουθουοσε οδηγιες του Jacob που εγινε αυτο????? Άπλα τη συγκεκριμένη στιγμή δεν ακολουθούσε οδηγίες του Jacob. So simple.
electroasd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Άπλα τη συγκεκριμένη στιγμή δεν ακολουθούσε οδηγίες του Jacob. So simple. Ναι , αλλα που μπηκε και τι ζητησε. Και ο καπνος πως και τον βοηθησε....??? Μηπως εξαιτιας αυτου ο Κωστας κανει τον Μπεν οτι θελει? Και ο Κωστας ηταν αυτος που του ζητησε να τους φερει πισω και οχι ο Jacob?????
katergaris79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι , αλλα που μπηκε και τι ζητησε. Και ο καπνος πως και τον βοηθησε....??? Μηπως εξαιτιας αυτου ο Κωστας κανει τον Μπεν οτι θελει? Και ο Κωστας ηταν αυτος που του ζητησε να τους φερει πισω και οχι ο Jacob????? Δε ζήτησε κάτι. Έβαλε το χέρι του σε μια λακούβα και απελευθέρωσε κάτι λασπόνερα. Το οτι είναι ο Κώστας αυτός που τους έφερε πίσω στο νησί είναι δεδομένο. Στο 5χ15 τον είδαμε (ως Locke) να λέει στον Ρίτσαρντ να βρει στο δάσος τον original Locke που ήταν χτυπημένος. Του είπε να του πει να φέρει τους άλλους πίσω και οτι για να το κάνει θα χρειαστεί να πεθάνει. Έτσι κι έγινε.
orgio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι , αλλα που μπηκε και τι ζητησε. Και ο καπνος πως και τον βοηθησε....??? Μηπως εξαιτιας αυτου ο Κωστας κανει τον Μπεν οτι θελει? Και ο Κωστας ηταν αυτος που του ζητησε να τους φερει πισω και οχι ο Jacob????? Τον Τζέικομπ (με τη μορφή του Τζέκομπ) στο νησί τον έχουμε δεί μόνο στη φάση που τον σκοτώνει ο Μπεν και στο τέλος της 5ης season με τον Κώστα. Μετά περιφέρεται νεκρός και τον βλέπει μόνο ο Χιούγκο. Οι υπόλοιπες εμφανίσεις του μέχρι στιγμής είναι έξω από το νησί. Υποθέτω λοιπόν ότι με κάποιο τρόπο ο Κώστας είχε φυλακίσει τον Τζέικομπ στο πόδι του αγάλματος ή τον είχε αποκλείσει από τον ΝΑΟ και την καλύβα. Έτσι "αλώνιζε" στο νησί παίζοντας το ρόλο του Τζέικομπ ψάχνοντας για κάποιον που θα "ήθελε" από μόνος του να σκοτώσει τον real Τζέικομπ. Με τη μορφή του καπνού/νεκρών (Κρίστιαν,Λοκ) ο Κώστας έψαχνε υποψήφιους εκτελεστές (Λοκ, Εκο, Μπεν ???) ενώ παράλληλα ο Τζέικομπ με τη "αστροπροβολή" ζωντανών (πχ. Γουωλτ) στο νησί και πεθαμένων έξω από το νησί (Τσάρλι¨είμαι νεκρός αλλά ταυτόχρονα κι εδώ, Λίμπυ, Άννα Λουσία,...) προσπαθεί να οδηγήσει τα γεγονότα εκεί που θέλει. Ισως ο μόνος τρόπος να βγει από το άγαλμα και να μπει στο Ναο ο Τζέικομπ ήταν να πεθάνει και από τη στιγμή που δεν μπορούσε να τον σκοτώσει ο Κώστας έπρεπε να το κάνει κάποιος άλλος. Άρα το παραθυράκι που έψαχνε ο Κώστας για να σκοτώσει τον Τζέικομπ στην ουσία λειτουργεί σα μπούμερανγκ και απελευθερώνει τον Τζέικομπ Μήπως έτσι εξηγούνται και οι εμφανίσεις του Τζέικομπ έξω από το νησί στι παρελθον για να δρομολογήσει το θάνατό του? και να φέρει στο νησί τον Γουίντμορ και την ομάδα του? ώστε να καταλάβει το Ναό και να γίνει η Ανάστασή - Παράδεισος?? Εδώ νομίζω ότι κρύβεται και το βαθύτερο νόημα της σειράς ΖΩΗ -ΘΑΝΑΤΟΣ Τζέικομπ -Κώστας Ο Θάνατος είναι προδιαγεγραμένος για όλους κάποτε όλοι θα πεθάνουμε το σώμα φθείρεται αλλά σημασία έχει να μη φθαρεί η ψυχή και να καταλήξει στον Παράδεισο και στην Αιώνια Ζωή κάτι που απαντάται σχεδόν σε όλες τις θρησκείες του κόσμου. Υπάρχει έντονο το στοιχείο του θυσιάζομαι (Χρηστός - Σταύρωση) αλλά με την Ανάστασή μου (νομίζω ότι θα παίξει κάτι τέτοιο) σωνεται ο κόσμος (νησί - Παράδεισος -Γάλήνη ψυχής) Ελπίζω να μη σας κούρασα εεε!!!
Cue Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ νομίζω ότι κρύβεται και το βαθύτερο νόημα της σειράς ΖΩΗ -ΘΑΝΑΤΟΣ Τζέικομπ -Κώστας Ο Θάνατος είναι προδιαγεγραμένος για όλους κάποτε όλοι θα πεθάνουμε το σώμα φθείρεται αλλά σημασία έχει να μη φθαρεί η ψυχή και να καταλήξει στον Παράδεισο και στην Αιώνια Ζωή κάτι που απαντάται σχεδόν σε όλες τις θρησκείες του κόσμου. Υπάρχει έντονο το στοιχείο του θυσιάζομαι (Χρηστός - Σταύρωση) αλλά με την Ανάστασή μου (νομίζω ότι θα παίξει κάτι τέτοιο) σωνεται ο κόσμος (νησί - Παράδεισος -Γάλήνη ψυχής) Ελπίζω να μη σας κούρασα εεε!!! Αυτό από το LOST το βγαλες?
orgio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό από το LOST το βγαλες? Οχι το έχω ζήσει ... είμαι ο Κώστας!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μια που η συζήτηση ειναι γύρω από τον Κώστα και τον Jacob πάλι, γιατί ο Κώστας έχει πλέον μόνο τη μορφή του Λοκ? (κάπου το λέει κάποιος ότι τώρα δεν μπορεί να αλλάξει πλέον). Μήπως τώρα μπορεί ο Jacob να πάρει μορφές άλλων (πχ το παιδάκι), όπως παλιότερα ο Κώστας?
hanzo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ γιατί νομίζω ότι το παιδάκι είναι ο Jacob σε μικρή ηλικία?
konnak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ε ναι, αλλά δεν διαβάζεις και τους από πάνω σου.
hanzo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ε ναι, αλλά δεν διαβάζεις και τους από πάνω σου. Αυτό ακριβώς έκανα... απάντησα στον από πάνω ( απλά χωρίς παράθεση )... και είπα ότι δεν πήρε την μορφή παιδιού αλλά είναι ο ίδιος σε χρονομεταφορά ...
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ε ρε και το τελευταίο επεισόδιο να είναι Τζέικομπ-κέντρικ ε? Φτιάχνομαι και μόνο στην ιδέα.
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 τοσσο ο τζεικομπ οσο και το παιδακι ειναι ξανθοι με μπλε ματια...θα μπορουσε να ειναι ο τζεικομπ. Αλλα οταν λεει οτι δεν μπορεις να τον σκοτωσεις, σε ποιον αναφερεται? Στον Σογιερ?
sheik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ε ρε και το τελευταίο επεισόδιο να είναι Τζέικομπ-κέντρικ ε? Φτιάχνομαι και μόνο στην ιδέα. Μπα πολυ δυσκολα να υπαρξει εστω Τζεικομπ centric. Κατα τη γνωμη μου το φιναλε θα ειναι multi centric.
Cue Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 δεν πήρε την μορφή παιδιού αλλά είναι ο ίδιος σε χρονομεταφορά ... Όπα μισό γιατί ζαλίστηκα από τον χτύπο. Αυτό δε θυμάμαι να το έχουμε αναφέρει ποτέ. Δηλαδή το ενδεχόμενο κάποιες από τις εμφανίσεις να είναι από time travel. Παίζει κάτι τέτοιο?
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Άσχετο/Σχετικό: Κάποιος είχε μιλήσει (σε παλαιότερο επεισόδιο) στην Κλερ για τον Aaron, λίγο πριν τον δώσει για υιοθεσία (αν θυμάμαι καλά). Θυμάστε ποιός ήταν/τι είπε και σε ποιό επεισόδιο το είπε;... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.