Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάπως far fetched αλλά παίζει να ισχύει

Ν = Nadia και RG = Republican Guard?

το ίδιο βραχιόλι φορούσε και η Έλσα η ξανθιά που σκότωσε ο Σαγίντ στο Βερολίνο

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Members
Δημοσ.
ΑΧχαΧΑχΑχαχαχα. Αυτό θα είναι EPIC.

Να υπάρχει κάποιος 3ος που να τους πάιζει όλους μαζί (Κώστα, Jacob) από το μέλλον.

Αλλά εκεί πάει μακριά η βαλίτσα, ξέρω γω.

το άλλο το σκέφτεσαι; να δεις σε κάποιο από τα flash sideways ή όπως αλλιώς τα λένε

τον Τζέικομπ και τον Κώστα να είναι κανονικοί άνθρωποι, χωρίς καμία υπερφυσική δύναμη :P

Δημοσ.

Επειδή ακριβώς είναι Sayid-associated πήγε το μυαλό μου κατα'κεί (μάλλον αποτυχημένα οφείλω να ομολογήσω).

Δημοσ.
συννεφάκι

εγω το αποκλειω...ειναι προφανες οτι ο τζακ ειναι υποψηφιος και ο πατερας του νεκρος οποτε αν ηταν για τον πατερα του, το ονομα θα ηταν σβησμενο...

Μηπως είναι σβησμένο όντως ( αλλά όχι διεγραμμένο ) και ξαναγραμμένο? για δες λίγο στο 34:13 , γιατί είναι διαφορετική η γραφή του Sephard ? (bold θα έλεγα) :rolleyes:

Δημοσ.
Κάπου είχα αναφερθεί και εγώ σε αυτή τη θεωρία

και τη λάθος χρήση της από sci-fi writers, γιατί το πείραμα αναφέρεται μόνο στο μικρόκοσμο και όχι στο μακρόκοσμο -άσχετα αν ο Schrödinger για ευνόητους λόγους το φαντάστηκε στον μακρόκοσμο. Αλλά φαίνεται να είναι αγαπημένο θέμα που κολλάει στα ταξίδια με το χρόνο και στα πολλαπλά πιθανά/παράλληλα σύμπαντα, οπότε ποιός ξέρει;

Θα μου πειτε χρονδρικα τι λεει το πειραμα αυτο?

Δημοσ.
Μηπως είναι σβησμένο όντως ( αλλά όχι διεγραμμένο ) και ξαναγραμμένο? για δες λίγο στο 34:13 , γιατί είναι διαφορετική η γραφή του Sephard ? (bold θα έλεγα) :rolleyes:

Νομίζω ότι και στο 6χ4 το ίδιο ήταν, ξεχώριζε. Σαν να τον διέγραψε (να ήταν ο Κρίστιαν στη θέση του???) ή να τον άλλαξε με κάποιον άλλο.

Σίγουρα τυχαίο δεν είναι και δεν το έγραψε λάθος το "παιδί για τα θελήματα" στα γυρίσματα.

Θα συμφωνήσω με κάποιον (πολλές σελίδες πριν) ότι δεν θα μας λυθεί καμία απορία πριν το τελευταίο επεισόδιο. Και σε αυτό, στα τελευταία λεπτά! Μην τρώγεστε βρε, θυμηθείτε το τελευταίο του 5ου κύκλου... Πόσα λεπτά πριν το τέλος μάθαμε τι είχε το κουτί της Ilana!!! Τι σοκ ήταν, σε τι σωστό timming.

ΟΚ, γίναμε όλοι σκηνοθέτες και κριτικάρουμε αυτούς του lost. Άντε και πρωθυπουργοί!

Μα σας διαβάζω τόσες σελίδες και έχω φρίξει. Μας πείραξε ο μαγικός φάρος; μας πείραξε το χ, το ψ, το ότι δεν έχουν "επιστημονική εξήγηση"!!! Μα βλέπουμε μια σειρά που κάνει ταξίδια στο χρόνο, ανθρώπους που μιλάνε ή ακούνε νεκρούς, καπνούς της δικαιοσύνης κτλ. Αυτί δεν μας άρεσε, γι'αυτό δεν το βλέπουμε;

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι εντελώς τυχαίο. Είναι το αντικείμενο που σύνδεσε τα γεγονότα στο νησί με το FF στο μυαλό του Σαγίντ. Όπως το ξυραφάκι του Τζακ, την πιθανή εγκυμοσύνη της Κέιτ με την κηδεμονία του Άαρων, το "hero" του Τσάρλυ και τόσα άλλα κατά καιρούς.

Δημοσ.
Θα μου πειτε χρονδρικα τι λεει το πειραμα αυτο?
Βαζεις μια γατα σε ενα κουτι. Μεσα υπαρχει ενα δηλητηριο, ενα ισοτοπο κατι οτιδηποτε-δεν εχει σημασια-που εχει 50% πιθανοτητα σε μια δεδομενη χρονικη στιγμη να σκοτωσει την γατα.

Δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ να παρατηρησεις αν ζει ή οχι η γατα στο κουτι.

Συμπερασμα: Σε μια δεδομενη χρονικη στιγμη η γατα ειναι 50% ζωντανη και 50% νεκρη.

ΥΓ. ΠΟΛΥ χοντρικα. Παρα πολυ αλλα you get the point

Δημοσ.

Yeap, η γάτα παραμένει 50% ζωντανή και 50% νεκρή μέχρι να ανοίξει το κουτί και να διαπιστωθεί αν είναι νεκρή ή ζωντανή.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι μαθηματικά η γάτα πεθαίνει ή ζει (επιβιώνει της δράσης ή όχι του ισοτόπου) τη στιγμή που ανοίγει το κουτί και γίνεται η παρατήρηση. Όσο παράλογο και αν ακούγεται.

Λες;

Δημοσ.

Το περίμενα το συγκεκριμένο επεισόδιο. Δηλαδή, περίμενα από το προηγούμενο κιόλας να μας εξηγήσουν τί έγινε με την Κλερ. Με λίγα λόγια, μου άρεσε αρκετά. :]

Μου έχει κολλήσει όμως το εξής (από προηγούμενο επεισόδιο) : Πού εξαφανίστηκε ο Ντεζ (στο alternate timeline) μετά το περιστατικό με τον Τζακ, τον Τσάρλι και την τουαλέτα; :P και γιατί φάνηκε να τον θυμάται ο Τζακ τον Ντέζμοντ; (Σόρρυ αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά -ειλικρινά- δεν σας προλαβαίνω στα σχόλια).

Μήπως "αυτός που έρχεται" είναι ο Ντέζμοντ;

Όχι, βλακεία.

Anyway, αυτά.

Δημοσ.

Το περίμενα το συγκεκριμένο επεισόδιο. Δηλαδή, περίμενα από το προηγούμενο κιόλας να μας εξηγήσουν τί έγινε με την Κλερ. Με λίγα λόγια, μου άρεσε αρκετά. :]

Μου έχει κολλήσει όμως το εξής (από προηγούμενο επεισόδιο) : Πού εξαφανίστηκε ο Ντεζ (στο alternate timeline) μετά το περιστατικό με τον Τζακ, τον Τσάρλι και την τουαλέτα; :P και γιατί φάνηκε να τον θυμάται ο Τζακ τον Ντέζμοντ; (Σόρρυ αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά -ειλικρινά- δεν σας προλαβαίνω στα σχόλια).

Μήπως "αυτός που έρχεται" είναι ο Ντέζμοντ;

Όχι, βλακεία.

Anyway, αυτά.

Μα κάποια χρόνια πριν μπουν καν στο αεροπλάνο ο Τζακ είχε γνωρίσει τον Ντέσμοντ στο γήπεδο που έτρεχαν.

Δημοσ.

Μα κάποια χρόνια πριν μπουν καν στο αεροπλάνο ο Τζακ είχε γνωρίσει τον Ντέσμοντ στο γήπεδο που έτρεχαν.

Πρόκειται για παντελώς διαφορετικά σύμπαντα. Οι διαφορές δεν βρίσκονται μόνο στο ΜΕΤΑ το ταξίδι. Εδώ ο άλλος έχει παιδί π.χ ή έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας 20+ χρόνια πριν.

Εδιτ: "παντελώς" στα πλαίσια του επιχειρήματος βεβαίως βεβαίως.

Δημοσ.

παντως αν υποθεσουμε οτι ο τζεικομπ ηταν αυτος που εδωσε τη διαταγη στον widmore να καθαρισουν ολη τη dharma(αφου ξερουμε οτι οι others εκτελουσαν εντολες του τζεικομπ), τοτε και αυτος δεν ειναι αγιος...

αυτος εφερε τον hanso σε επαφη με το νησι, με το black rock, απο τα ημερολογια του οποιου, η dharma ηρθε στο νησι (dharma=hanso) και στο τελος τους καθαρισε σχεδον ολους...

βεβαια αν το εκανε για καποιο γενικοτερο καλο, μενει να αποδειχτει...

επισης το κερβερος δεν ηταν η ονομασια που οι dharmιτες δωσαν στον καπνο?

επισης οταν ο τζεικομπ πεθαινει, λεει "they are coming", το 108 ηταν και οι αποφοιτοι του lost university...δηλαδη ειναι αρκετα πιθανο να μην ειναι ενας αυτος που ερχεται, αλλα κατι σαν στρατιωτικη επιδρομη

Δημοσ.

Ετσι , γιατί δεν μπορεί κύριε να είσαι ένας Jacob και απλά να περιμένεις την ημέρα που θα βρει ο Κωστάκης το παραθυράκι για να σε καθαρίσει...σίγουρα θα έχει κάποιο δυνατό σχέδιο δράσης που θα ξεκινάει μάλλον με τον Τζακ όπως προαναφέρθηκε...

Και για να καταλάβω ... η Κλαιρ τον Κώστα τον αποκαλεί friend ??? hey friend , where have you been all day ? c'mon friend... let's eat ... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...