Cue Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 imr, καθαρή σπόντα στην θεωρεία που έχει αναπτυχθεί περί των σκελετών είναι. Δεν νομίζω να ισχύει. Τώρα πραγματικά πιστεύετε ότι κάποιος έρχεται? αχχαχαχα, συγνώμη αλλά εγώ το θεωρώ φως φανάρι ότι ήταν καθαρά για να push τον Jack. Αυτή η τακτική είναι συνηθισμένη από Season 1 και 2. Άπειρα τα παραδείγματα με Michael, Locke, Jack. Εξάλλου ήταν και το ζόρι του Jacob. Bring Jack with you.
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 καλα μην εισαι και σιγουρος...ειναι ψιλοσιγουρο οτι σε καποια φαση θα μαζευτουν ολοι στο νησι....δηλαδη κατι widmore, desmond και κτλ... για τον καθρεφτη δεν νομιζω οτι πλεον ειναι σημαντικος...μπορει να ηταν σημαντικος παλια...αλλα τωρα που εχουν μεινει μονο 7-8 υποψηφιοι και οι περισσοτεροι ειναι ηδη στο νησι, δεν ειναι και τιποτα σημαντικο... παντως για τα flash sideways ειναι προφανες οτι εχουν καποιο σχεδιο και σε καποια φαση θα ενωθουν οι δυο πραγματικοτητες...τοσσο δυσκολο να το δεχτειτε?
orgio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης έχουμε ξεχάσει τον Τσάρλι!!! ο οποίος χωρίς να ξέρει κολύμπι κατάφερε να φτάσει στον υποβρύχιο σταθμό!!! Τσαρλι ο μπασίστας Τσαρλς Γουίντμορ Τσάρλι και ο γιος του Ντες (λόγω πεθερού ή λόγω Τσάρλι) και ξαναβλέποντας το 1ο επεισόδιο της 1ης season μου έκαναν εντύπωση 2 πράγματα: Ο μηχανικός ήχος του καπνού ερχόταν και από τις 2 πλευρές της παραλίας. Μήπως υπάρχουν 2 ή και παραάνω καπνοί??? Ο Τσάρλι ενώ καθοταν πίσω από το πιλοτήριο βρέθηκε στην παραλία με αυτούς που κάθονταν στη μέση του αεροπλάνου !!! μήπως ήταν ήδη νεκρός???
Sellers Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και πιστεύω ακράδαντα πως όντως ο Τζακ θα πάρει την θέση του Τζέικομπ. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που ακούγεται πολύ ότι ο Φοξ ήταν ο μόνος που γνώριζε το τέλος του Λόστ. Ότι έπρεπε και καλά να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του και τις κινήσεις του κατάλληλα. Αν λοιπόν τελικά συμβεί αυτό που είπα, τότε στην ουσία και ο Τζέικομπ και ο Κώστας είναι απλά δύο άνθρωποι που έτυχε να είναι σε αυτήν την θέση που θα είναι αργότερα ο Τζάκ με κάποιον άλλον(Λοκ?). Συνεπώς είναι απλά άνθρωποι, όπως μας επιβεβαιώνει άλλωστε και ο Κώστας μέσω Σώγιερ: ''Κάποτε και εγώ ήμουν απλός άνθρωπος σαν κι εσάς''. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να υποθέσουμε πως και πριν το δίδυμο 'Τζέικομπ - Κώστας'' υπήρχε και άλλο δίδυμο. Όπως και μετά απο αυτούς θα υπάρξει και άλλο δίδυμο. Υπόθεση βέβαια αλλά το Λοστ είνα γεμάτο με τέτοια δίδυμα. ίσως υπάρχει κάποια συσχέτιση. Τέλος πάντων. Επιστρέφω σε αυτό που έλεγα πριν: Συνεπώς, αυτό που τώρα είναι ο Τζείκομπ και ο Κώστας είναι κάτι σαν ''θέση'' την οποία καταλαμβάνει κάποιος, και ας πούμε ότι στην ουσία είναι η θέση του ''προστάτη'' του νησιού. Ψιλοβλακειούλα βέβαια, αλλά όπως είπε και ο Κώστας, στην ουσία δεν φυλάει το νησί απο τίποτα. Ωστόσο, αν και δεν φυλάει το νησί απο τίποτα και στην ουσία ΔΕΝ κάνει τίποτα ο προστάτης, ΔΕΝ μπορεί να φύγει απο το νησί μέχρι να βρει κάποιον άλλον να πάρει την θέση του. Κάτι σαν το ''πάρε παπά'' που παίζαμε μικροί. Αυτή η διαδικασία είναι το Λόστ που βλέπουμε τόσο καιρό. Τώρα το τι ακριβώς είναι αυτή η θέση, και πως ακριβώς δημιουργήθηκε στο συγκεκριμένο νησί είναι το περίεργο της υπόθεσης. Προφανώς και ο Τζέικομπ δεν είχε δυνατότητα να ζωντανεύει ανθρώπους ούτε και ο Κώστας να γίνεται καπνός πριν καταλάβουν αυτές τις θέσεις. Τώρα βέβαια, το ''δεν μπορεί να φύγει απο το νησί'' είναι λίγο πιο ''ποιητικό'' αν θέλετε γιατί ουκ ολίγες φορές είδαμε τον Τζέικομπ έξω απο το νησί. Σε αντίθεση με τον Κώστα που δεν τον είδαμε ποτέ. Στην ουσία για μένα το μόνο που μένει να μάθουμε είναι το μπακράουντ δηλαδή το τι σημαίνουν όλα αυτά στην πραγματικότητα, δια οπτικής Τζέικομπ δηλαδή. Το κύριο κλειδί φυσικά είναι το τι είναι αυτό που κάνει τους candidate, candidate. Πλέον έχρι ξεκαθαριστεί πως ΔΕΝ έπεσαν τυχαία στο νησί αλλά ο Τζέικομπ τους έκανε να έρθουν εκεί. Ο Τζέικομπ που τους παρακολουθούσε απο μικρούς. Που ήδη δηλαδή απο τα γενοφάσκια τους, ήξερε ότι αυτοί του κάνουν. Και τους αρίθμησε κιόλας. Το ερώτημα είναι: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ CANDIDATES ή κάποιος απο αυτούς είναι σίγουρα ο candidate και ο Τζέικομπ απλά τον ψάχνει;
συννεφάκι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης δε θυμάμαι αν αναφέρθηκε αλλά είναι προφανές (?) ότι η Claire δε ακολουθούσε τους λοιπούς Losties στα time travel...πιθανώς γιατί είχε ήδη γίνει claimed απο τον MIB. ps.Τιμή και δόξα στο κορυφαίο show που έχει υπάρξει. Καλύτερο ακόμα και από το Carnivale!!! Όντως, νομίζω πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό μια και καλή: Η Κλερ δεν χρονοταξίδευε μαζί με τους υπόλοιπους. Επίσης, ξέρει ότι οι άλλοι έφυγαν (λέει στον Τζιν ξεκάθαρα "απο τότε που φύγατε"). Δεν ξέρουμε: 1. αν η Κλερ ξέρει για τα χρονοτάξιδα - μάλλον όχι, αυτή νομίζει ότι όλοι έφυγαν με το καράβι μάλλον. 2. πως πέρασε αυτά τα χρόνια στο νησί. Μια ιδέα πήραμε βέβαια. Την κουβαλήσνα στο ναό, την ... σκονίσανε, την βασανίσανε, εβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι μολυσμένη και τέλος πάντων, την κυνηγάνε ever after. Άσχετο, τώρα μου 'ρθε: ο Τσιτσον πώς ξέρει ότι ο Τζακ και η Κλερ είναι αδέρφια? Ντάξει, τί ρωτάω.... αφού οι Άλλοι ξέρουν τα πάντα για τους λόστις.. Τώρα πραγματικά πιστεύετε ότι κάποιος έρχεται? αχχαχαχα, συγνώμη αλλά εγώ το θεωρώ φως φανάρι ότι ήταν καθαρά για να push τον Jack. Αυτή η τακτική είναι συνηθισμένη από Season 1 και 2. Άπειρα τα παραδείγματα με Michael, Locke, Jack. Εξάλλου ήταν και το ζόρι του Jacob. Bring Jack with you. Ρε συ, κι' εγώ στην αρχή για γέλια το είχα.. Αλλά επειδή (τα χω ξαναγράψει ρε cue.... )ο Τζέικομπ τους λέει να γυρίσουν τον τροχό στις 108 μοίρες για να διευκολυνθεί αυτός που έρχεται, και επειδή το 108 δεν είναι τυχαίο νούμερο αλλά το άθροισμα όλων των υπολοίπων, νομίζω: 1. είτε ότι ο 108 όντως έρχεται 2. είτε ότι ο Τζέικομπ ήθελε να τους δείξει ποιός είναι ο 108. Ότι δηλ. ο σκοπός του δεν ήταν μόνο να δείξει στον Τζακ ότι ο Τζέικομπ τους παρακολουθούσε και να σπάσει τους καθρέφτες, αλλά να τους δείξει το πρόσωπο που αντιστοιχούσε στις 108 μοίρες.. (stupid Jack..) Και κάτι που διάβασα για τις 24 μοίρες: (αν κάνω λάθος στο νούμερο, μη με σκοτώσετε!!!), το νούμερο που αντιστοιχεί στο Σέπαρντ. Διάβασα ότι το "Σέπαρντ" δεν εννοεί απαραίτητα τον Τζακ, αλλά τον Κρίστιαν. Το στηρίζουν αυτό στο ότι το σπίτι που έδειχνε ο καθρέφτης ήταν απο την παιδική ηλικία του Τζακ και ο τζακ, ως ενήλικος, δεν έζησε ποτέ του εκεί. Άρα ποιόν παρακολοθούσε ο Τζέικομπ? Τον Κρίστιαν! Έχω αρχίσει και συμφωνώ με αυτό.. Χμμ..
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μάλλον δεν έχεις διαβάσει λέξη από τα post τα οποία κατακρίνεις. Aν δεν σε πιανει, τι τρωγεσαι?
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 συννεφάκι εγω το αποκλειω...ειναι προφανες οτι ο τζακ ειναι υποψηφιος και ο πατερας του νεκρος οποτε αν ηταν για τον πατερα του, το ονομα θα ηταν σβησμενο...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μουχει κολλησει, ποιος ειναι ο RG που λεει το βραχιολι της Ναομι? Δεν αναφερθηκαν ποτε περαν αυτης της σκηνης και αποκλειεται να δειξαν μια τετοια σκηνη χωρις λογο
συννεφάκι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αν λοιπόν τελικά συμβεί αυτό που είπα, τότε στην ουσία και ο Τζέικομπ και ο Κώστας είναι απλά δύο άνθρωποι που έτυχε να είναι σε αυτήν την θέση που θα είναι αργότερα ο Τζάκ με κάποιον άλλον(Λοκ?). Συνεπώς είναι απλά άνθρωποι, όπως μας επιβεβαιώνει άλλωστε και ο Κώστας μέσω Σώγιερ: ''Κάποτε και εγώ ήμουν απλός άνθρωπος σαν κι εσάς''. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να υποθέσουμε πως και πριν το δίδυμο 'Τζέικομπ - Κώστας'' υπήρχε και άλλο δίδυμο. Όπως και μετά απο αυτούς θα υπάρξει και άλλο δίδυμο. Υπόθεση βέβαια αλλά το Λοστ είνα γεμάτο με τέτοια δίδυμα. ίσως υπάρχει κάποια συσχέτιση. Ναι, κι' εγώ αυτό πιστεύω ήδη από το προηγούμενο απεισόδιο. Είναι σίγουρα άνθρωποι και μάλιστα είχα καταχαρεί όταν το διαπίστωσα!!! Απλά μάλλον αποκτούν κάποιες ιδιότητες (υπερφυσικές?), κάτι σαν χάρισμα ή χρίσμα για τη θέση που παίρνουν. Θα ήθελα να ξαναγραψω πως όλο αυτό μου θυμίζει υπερβολικά τον Ντέσμοντ που πατούσε το κουμπί (ήταν δηλ. substitute) και περίμενε και αυτός έναν candidate για να σηκωθεί να φύγει (και ο substitute ήταν ο Λοκ τελικά!!! χαχα!) (πωπω, ο Ντέσμοντ πατούσε το κουμπί κάθε 108 λεπτά και είναι και σπέσιαλ..! Να δείτε που αυτός θα είναι ο 108!!!!!!!!!!!!!! ) Στα ζευγάρια θα προσθέσω Μπεν και Γουίντμορ. Τέλος πάντων. Επιστρέφω σε αυτό που έλεγα πριν: Συνεπώς' date=' αυτό που τώρα είναι ο Τζείκομπ και ο Κώστας είναι κάτι σαν ''θέση'' την οποία καταλαμβάνει κάποιος, και ας πούμε ότι στην ουσία είναι η θέση του ''προστάτη'' του νησιού. Ψιλοβλακειούλα βέβαια, αλλά όπως είπε και ο Κώστας, στην ουσία δεν φυλάει το νησί απο τίποτα. Ωστόσο, αν και δεν φυλάει το νησί απο τίποτα και στην ουσία ΔΕΝ κάνει τίποτα ο προστάτης, ΔΕΝ μπορεί να φύγει απο το νησί μέχρι να βρει κάποιον άλλον να πάρει την θέση του. [/quote'] Εντάξει, εδώ απλά λέω πως ο Κώστας είπε ψέματα... Στην ουσία για μένα το μόνο που μένει να μάθουμε είναι το μπακράουντ δηλαδή το τι σημαίνουν όλα αυτά στην πραγματικότητα, δια οπτικής Τζέικομπ δηλαδή. .. ή μήπως δια οπτικής Κώστα?? Γιατί απορώ... Αν ισχύουν όλα αυτά τα τζεικομπικά, τότε τι προσπαθούσε ο Κώστας μια ζωή (και τί ζωή!) να βρει loophole και να σκοτώσει τον Τζέικομππ? Αφού υπάρχουν candidates, τότε θα έπρεπε να επικεντρωθεί σε αυτούς και όχι στον Τζέικομπ! Τί κέρδισε σκοτώνοντας τον? (αυτό το ερώτημα πολύ με βασανίζει...) Την ελευθερία του? Όχι. Ακόμα λέει ότι είναι φυλακισμένος.. ΄Εχασε τη θέση του, ως "μαύρο",ως αντι-Τζέικομπ? Όχι, ακόμα έχει αυτή τη θέση, ακόμα κι' αν δεν υπάρχει ο Τζέικομπ.. Δηλ. ακόμα κι' αν σκοτώσει τους candidates (που, πραγματικά, δε νομίζω να έχει τέτοιο σκοπό), πάλι θα έχει αυτή τη θέση..!!!! Άρα?????????? [spoiler']Το κύριο κλειδί φυσικά είναι το τι είναι αυτό που κάνει τους candidate, candidate. Πλέον έχρι ξεκαθαριστεί πως ΔΕΝ έπεσαν τυχαία στο νησί αλλά ο Τζέικομπ τους έκανε να έρθουν εκεί. Ο Τζέικομπ που τους παρακολουθούσε απο μικρούς. Που ήδη δηλαδή απο τα γενοφάσκια τους, ήξερε ότι αυτοί του κάνουν. Και τους αρίθμησε κιόλας. Το ερώτημα είναι: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ CANDIDATES ή κάποιος απο αυτούς είναι σίγουρα ο candidate και ο Τζέικομπ απλά τον ψάχνει; Και αυτοί οι candidates είναι μόνο candidates του Τζέικομπ? Ή μήπως και του Κώστα? Πάντως, θα συμφωνήσω με την τελευταία σου πρόταση.. Μάλλον ένας είναι.. Γι' αυτό τους σβήνει, βλέπει ότι δεν είναι αυτός που ψάχνει.. Και, ξαναρωτάω, αφού ο Κώστας είναι αυτός που θέλει να φύγει (κυριολεκτικά ή μεταφορικά...), δεν θα ήταν πιο λογικό να ψάχνει αυτός για υποψήφιους και όχι ο Τζέικομπ?????????
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ομως το παιδακι που εμφανιζεται στον κωστα του λεει οτι υπαρχουν κανονες...δηλαδη ειναι καποιου ειδους παιχνιδι...οποτε δεν βγαζεις ακρη...
katergaris79 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ομως το παιδακι που εμφανιζεται στον κωστα του λεει οτι υπαρχουν κανονες...δηλαδη ειναι καποιου ειδους παιχνιδι...οποτε δεν βγαζεις ακρη... Το παιδάκι άραγε υπάρχει κάπου ζωντανό; Στην αρχή εμφανίζεται μέσα στο αίμα και ο Κώστας τα κάνει πάνω του. Μετά, όταν εμφανίζεται καθαρό, αρχίζει να τον κυνηγάει για να τον πιάσει όταν αντιλαμβάνεται οτι τον βλέπει και ο Σόγιερ. Μηπώς υπάρχει τελικά;
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ομως το παιδακι που εμφανιζεται στον κωστα του λεει οτι υπαρχουν κανονες...δηλαδη ειναι καποιου ειδους παιχνιδι...οποτε δεν βγαζεις ακρη... Το παιδάκι λογικά είναι ή ο Jacob μικρός ή κανένας Aaron από το μέλλον ξέρω 'γω. Είναι και η πρώτη φορά που βλέπω τον Κώστα ξαφνιασμένο. Για να λέει στον Sawyer "μπορείς και τον βλέπεις;" λογικά είναι ο Jacob. Γιατί κάποιοι μπορούν να δουν τον Jacob και κάποιοι άλλοι όχι; Πχ. Χέρλι - Τζακ. Κάτι μου λέει ότι οι επόμενοι Jacob - Κώστας θα είναι οι Τζακ - Sawyer (αν και θα γούσταρα τρελά Χέρλι άρχοντα του νησιού).
Members gsarig Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το παιδάκι άραγε υπάρχει κάπου ζωντανό; Στην αρχή εμφανίζεται μέσα στο αίμα και ο Κώστας τα κάνει πάνω του. Μετά, όταν εμφανίζεται καθαρό, αρχίζει να τον κυνηγάει για να τον πιάσει όταν αντιλαμβάνεται οτι τον βλέπει και ο Σόγιερ. Μηπώς υπάρχει τελικά; εμένα αυτή η σκηνή μου έδωσε την εντύπωση πως ο Κώστας και ο Τζέηκομπ δεν είναι τα "αφεντικά" του νησιού αλλά ότι υπάρχουν κι άλλες δυνάμεις πάνω από αυτούς, που ίσως και να αποκαλυφθούν στη συνέχεια (δεν ξέρω αν έχει επαναληφθεί από κάποιον άλλο - είναι τόσο μεγάλο το thread που δεν έχω διαβάσει ούτε τα μισά μηνύματα)
seishirosakura Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μουχει κολλησει, ποιος ειναι ο RG που λεει το βραχιολι της Ναομι?Δεν αναφερθηκαν ποτε περαν αυτης της σκηνης και αποκλειεται να δειξαν μια τετοια σκηνη χωρις λογο Κάπως far fetched αλλά παίζει να ισχύει Ν = Nadia και RG = Republican Guard?
Cue Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το παιδάκι λογικά είναι ή ο Jacob μικρός ή κανένας Aaron από το μέλλον ξέρω 'γω. Είναι και η πρώτη φορά που βλέπω τον Κώστα ξαφνιασμένο. Για να λέει στον Sawyer "μπορείς και τον βλέπεις;" λογικά είναι ο Jacob. ΑΧχαΧΑχΑχαχαχα. Αυτό θα είναι EPIC. Να υπάρχει κάποιος 3ος που να τους πάιζει όλους μαζί (Κώστα, Jacob) από το μέλλον. Αλλά εκεί πάει μακριά η βαλίτσα, ξέρω γω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.