Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε σποιλερ να το λήξουμε σιγά σιγά

Να υποθέσω μιλάς για μένα, σωστά; Ε ναι λοιπόν, έκανα μια πρόβλεψη για το επόμενο επεισόδιο, γιατί θεωρώ ότι σ' αυτό το τέμπο θα πάμε μέχρι το 9 με τον Richard. Γιατί ακριβώς αυτό σε χάλασε εσένα;

Ναι για εσένα μίλησα, και μίλησα πολύ συγκεκριμένα για να ξεκαθαρίσω αυτο ακριβώς που βιάζεσαι να με κατηγορήσεις. Μάλιστα πρέπει να το έχω γράψει 4 φορές αλλά στα παλιά σου τα παπούτσια, δεν έχεις επιχειρήματα αν το λάβεις υπ'όψιν. Πάμε πάλι να το καταλάβουν και τα πίσω θρανία:

Όταν γράφεις για το επόμενο τι θα γίνει (πλοκή) και έρθεις στο επόμενο και η πλοκή είναι σε πολλά σημεία αυτο που έγραψες αλλά δοσμένη σωστά, θα μπορέσεις να γράψεις "τελικά ήταν γαμάτο έτσι όπως το έδειξαν" ;

Αν μπορέσεις σημαίνει πως έγραψες προκατειλημμένος το προηγούμενο μήνυμα, αν δε μπορέσεις σημαίνει πως γράφεις προκατειλημένος το νέο. Το καταλαβαίνεις αυτό ή όχι;

Γι' αυτό έγραψα χάσατε την αντικειμενικότητά σας. Γιατί στο ποστ για το 6χ1 που έκανες συμφώνησα σε αρκετά μαζί σου (άρα τα περί φανμποισμού πυροτέχνημα, ήταν αστεία έτσι κι αλλιώς), στο 6χ3 τρόμαξα, και γενικά είχα γράψει και πόσο τη φοβάμαι την τελευταία σεζον και πόσο προτιμούσα να πάει όπως έλεγαν "όλα θα εξηγηθούν" και τους λόγους που δεν τρέχει και τίποτα όμως. Να δούμε το τέλος και να το κρίνουμε ως σύνολο. Μέχρι τότε επεισόδιο-επεισόδιο και ΑΦΟΥ το δούμε.

Πριν ποστάρετε το πόσο σας σπάσαμε τ' αρχίδια, εγώ είδα να γράφουμε συγκεκριμένα για τα επεισόδια, τι δεν μας άρεσε και τι θεωρούμε τελείως χαζό σαν πλοκή. Εσείς πως ακριβώς θίγεστε όταν κρίνουμε μια σειρά, σε συγκεκριμένα σημεία, στα οποία εσείς δεν αναφέρεστε, παρά μόνο στο πόσο σας χαλάμε τη μόστρα; Συμφωνώ με τον Praitorian ότι δεν είχα αντιληφθεί τέτοια εχθρικότητα μέχρι τώρα.

Αν απευθύνεσαι και μ'αυτό σε εμένα, νόμιζα δεν χρειάζεται ο πληθυντικός ευγενείας αλλά οκ. Όπως είπα και πριν μη μυγιάζεστε, συγκεκριμένα πράγματα που είπατε σχολίασα και μάλιστα σας έδωσα και αβάτζο την μέχρι πρότινος αντικειμενικότητα ώστε να μην παρεξηγηθώ, αλλά βιάζεστε να απορρίψετε σωρηδόν μια κριτική με σχόλια περί φανμποισμού όπως στα μπολντ, ποστ που πάσχει εμφανώς από οξύ πλεονασμό.

Επίσης δεν καταλαβαίνω την λογική της αντιπαλότητας όταν κάποιος κρίνει αρνητικά μια σειρά, εσείς την γράψατε και σας κάνουμε δυσφήμιση; Fanboy logic ftw...

Πες το μέχρι να το πιστέψεις, τι να πω.

Δημοσ.

Ρε αγορι μου, γιατι μπλεκεσαι μονος σου?

Δεν σου αρεσει ΓΕΝΙΚΑ η σειρα?Θες σε καθε επισοδειο να εχει οριστικες απαντησεις πχ για το τι ειναι τα νουμερα?

ΚΟΦΤΗ ΤΗΝ Γ@!@#$@ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ή στην καλυτερη μαζεψε τα και τη βλεπεις τον Μαιο

Εγω χαιρομαι που η σειρα γυρισε σε season 1 λογικη οπου εμφανιζονται ερωτηματα ξανα και απλα περιμενεις να δεις τι θα γινει στο τελος. Εσυ οχι.

Ειπαμε την αποψη μας, μην την ξαναλεμε και την ξαναλεμε σε ενα τοπικ που μπαινει ο αλλος να διαβασει 2 θεωριες και τα μισα τοπικ ειναι γκρινια για τη σειρα.

ΤΣΑΜΠΑ ΓΚΡΙΝΙΑ, ουτε θα αλλαξει κατι ουτε για συγκεκριμενα επισοδεια γκρινιαζετε απο τη δημιουργικη πλευρα. Μονο 'δεν απαντανε' ή 'δινουν μαλακια απαντησεις'

Ε δεν γινεται συνεχεια συνεχεια συνεχεια να διαβαζεις ενα θρεντ και ολοι να γκρινιαζουν για κατι που ειναι σαφες πως παει εδω και 2,5 χρονια! Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι το λεει καποιος απλα για να πεταξει την...απλα για να το παιξει εξυπνος.

Εσυ προσωπικα μπορει να μην εισαι ετσι και σορρυ αν θιγεσαι αλλα σου λεω πως βγαινει προς τα εξω. Και αυτο ειναι χειροτερο, γιατι μπορει να μην σκεφτεσαι ετσι αλλα ετσι βγαινει.

Ασε εμας να συζηταμε το καθε επισοδειο ξεχωριστα, αν μας αρεσε σαν επισοδειο και οχι σωνει και καλα "που παει η σειρα". Την ειπες την αποψη σου, αν δεν εχεις κατι καινουριο να πεις τι ποσταρεις? Κανεις δεν ειπε πως και τι πρεπει να ειναι κανεις για να ποσταρει, ελευθερο φορουμ ειναι, απλα σεβασου και τους αλλους.

Και στο επομενο επισοδειο δεν θα αλλαξεις γνωμη, στο εγγυομαι εγω. Παλι τα ιδια θα μας γραψεις?Παλι?

Κανετε σαν την γκομενα που επειδη δεν της αρεσει το εστιατορειο που την παει ο φιλος της τον αρχιζει στο 'που παει η σχεση μας'

εκτος του οτι ο κοννακ με καλυψε πληρως με τα λεγομενα του, θελεις δλδ να μου πεις οτι

-σε ικανοποιει οτι η σειρα γυρισε σε καταστασεις season 1, δλδ μετα απο 5 χρονιες, τα σβηνουμε ολα και παμε απο την αρχη..

-5 χρονια μας πετουσανε μυστηριο, καταστασεις καπνους κλπ, αλλα δεν πειραζει μωρε, δεν θελω απαντησεις, μου φτανουν η φοβερη..σκηνοθεσια και οι ερμηνειες (γιατι στο τελος, οταν το σεναριο ειναι για τα μπαζα, αυτα σου μενουν)

-εχεις στηψει εκατονταδες ωρες το μυαλο σου για απαντησεις (κατι που δεν εκαναν αυτοι) και στο τελος ξερεις οτι δεν θα σου δωσει ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

-η σειρα θελει 10 επεισοδια να τελειωσει, και αντι να κλεινει τρυπες ανοιγει

- εχουν ξεμεινει απο τεχνασματα, και εμφανιζουνε μετα απο εκατονταδες επεισοδια ξαφνικα εναν..

φαρο με μαγικους καθρεφτες

Αν νομιζεις οτι με αυτα, συν αυτα που γραφει ο κοννακ δεν εχω τουλαχιστον το δικαιωμα να κριτικαρω την σειρα καθε επεισοδιο που με αφηνει ανικανοποιητο, τοτε τι να πω, εχω προβλημα και πρεπει να ψαχτω...

Οκ, τι δε σου άρεσε στο τελευταίο επεισόδιο;

Είχε βόλτα στο δάσος (που όπως το είπε ο Χάρλει, είχε συναισθηματικό χαρακτήρα σα σκηνή-ίσως η τελευταία?), είχε την Κλαιρ που περιμέναμε καιρό για να τη δούμε, είχε πολύ Χάρλει που είναι δημοφιλής χαρακτήρας, είχε Τζέηκομπ που είναι μορφή, είχε Τζακ σε rage που κι αυτό το έχουμε δει πολύ γιατί είναι ο άνθρωπος που γουστάρουμε να τσαντίζεται, είχε μεταφορική σφαλιάρα στον σαμουραι που δεν τον πάει και κανείς, είχε άλλο ένα κομμάτι του παζλ με τα νούμερα και είχε και και το τρελό γκρουπάκι των ταπεινών και καταφρονεμένων του Κώστα στο τέλος. Τι άλλο θα έβαζες σε αυτό το επεισόδιο;

Και τι είδες που ήταν τόσο ασυνήθιστα κακό σε σχέση με προηγούμενα επεισόδια του Λοστ;

Δεν είχε τον ουρανό με τ' άστρα, τη γη με τα λουλούδια και τη θάλασσα με τα ψάρια.

Ή τα είχε;

εχουμε και λεμε

1) την βολτα στο δασος (με τους γνωστους φιλολογικους/ανοητους διαλογους) την αγαπησαμε την πρωτη σεζον, την θελαμε στην δευτερη, την ψιλοβαρεθηκαμε στην τριτη, την χοντροβαρεθηκαμε την τεταρτη, την μισησαμε την πεμπτη.. τωρα θα την αγαπησουμε παλι??

2)περιμεναμε να δουμε την κλαιρ?? ξεχασμενη 2 σεζον και ξαφνικα μας την βγαλανε ρουσο?? δεν θυμαμαι να γραφει κανεις στα φορουμ της 4ης και πεμπτης χρονιας "ποπο περιμενω να δω την..κλαιρ" να μου πεις τον ντεσμοντ οκ...

3)χαρλει, δημοφιλης χαρακτηρας, η χαζη χοντρη μαριονετα που λεει κανα αστειο, κανει καμια γκαφα να σπασει την βαρεμαρα των διαλογων..

4)τζακ σε rage.. xmm οπως ειπε και ο κοννακ, ειδε το σπιτι του στους καθρεφτες, τους εσπασε χωρις να ξερουμε γιατι, και μετα εγραφε ποιηματα αγναντευοντας την θαλασσα...

5)μεταφορικη σφαλιαρα στον σαμουραι?? για εξηγησε μου το αυτο γιατι το εχασα, και τον λογω που θα με εκανε να μου αρεσει το επεισοδιο πλιζ.

6)τρελό γκρουπάκι των ταπεινών και καταφρονεμένων του Κώστα στο τέλος??? για πες και εδω γιατι φαινεται με ειχε παρει ο υπνος, το εχασα και αυτο.

Το μονο που κραταω απο αυτο το επεισοδιο, ηταν με τα νουμερα. και την γυναικομαστια του χαρλευ.. τα αλλα ειναι απλα filler.. στην 6η χρονια, λιγα επεισοδια πριν το τελος.. ελεος δλδ...

Μ' αρέσει πάντως η νέα Κλαιρ...

Συγνώμη εκ των προτέρων που τόλμησα να βάλω την λέξη αρέσει όσον αφορά το Lost που πλέον είναι τόσο βαρετό... όχ σαν το Ντέξτερ :lol:

Εσυ εισαι που κανεις trolling και στα οπαδικα thread e?? ατιμουληηη

Δεν απογειωσε καν στα 5 χρονια....2η σαιζον ζητημα ναχε 5 επεισοδια καλα....το ιδιο και οι αλλες σαιζον.

Το τελευταιο επεισοδιο της πεμπτης χρονιας, συγκαταλεγεται στα καλυτερα επεισοδια ολων των εποχων απο ολες τις σειρες (σαν αυτο με τον ντεσμοντ π.χ.)..λιγο ψαξιμο δεν βλαπτει...

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να ψαχτω για να καταλαβω αν με απογειωσε μια σειρα..ουτε να ψαξω επιβεβαιωση απο το google...Αποτι φαινεται ομως αρκετοι το εχουν αναγκη :-)

Δημοσ.
Δε χρειαζεται να ψαχτω για να καταλαβω αν με απογειωσε μια σειρα..ουτε να ψαξω επιβεβαιωση απο το google... :-)

τοτε μαλλον ξεχασες ενα "με" στο προηγουμενο ποστ σου... γιατι χωρις αυτο, φαινεται να μιλας γενικα για την σειρα, με αυτο, μονο για σενα.. το δευτερο δεκτο, το πρωτο παλι, θελει το ψαξιμο που λεγαμε..

Δημοσ.

Γενικα μιλησα ναι...ειπα 5 χρονια και αναφερομουν συνολικα στο λοστ..Οχι για καποιο επεισοδιο..

Ουσιαστικα ηταν απαντηση στον katergaris που ειπε για απογειωση και πιστευω κιαυτος μιλουσε γενικα..

Δημοσ.

Επιεικώς απαράδεκτοι όσοι για ακόμη μια φορά κατακρίνετε όσους θάβουν τα επεισόδια επειδή δεν τους άρεσαν. Το ''για ακόμη μια φορά'' δεν πάει στο ότι είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι απλά στο ότι πάντα κάποιοι θα βρεθούν να βάλουν στον ''σωστό δρόμο'' αυτούς που θάβουν τα επεισόδια επειδή δεν τους άρεσαν. Τι προτείνετε δηλαδή; Να ανοιχτεί καινούργιο θέμα με τίτλο ''Λοστ: Θάψτε το. Απαγορεύονται τα καλά λόγια''. ? Το ίδιο έγινε και στο Prison το ίδιο έγινε και στο Heores κ.λ.π κ.λ.π Καταλάβετε ότι πέραν απο την κουβέντα περί της υπόθεσης της σειράς θα γίνει και κουβέντα για το ποιόν της σειράς. Θέλετε, δεν θέλετε, που συγνώμη κιόλας, αλλά κανείς δεν σας ρώτησε τι θέλετε. Ανοιχτό τόπικ είναι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει.

Φίλε και πολυαγαπημένε Φρένζυ που με ρίχνεις απο τα σύννεφα με την θέση σου, οι απόψεις που ακούγονται απο συγκεκριμένα άτομα εδώ μέσα είναι τόσο σωστά επειχειρηματολογημένες που κάνουν το αρχικό σου ποστ με την παρατήρηση σου να δείχνει ''κάπως''... Μην θέλεις να ξεκινήσουμε κουβέντα για το αν σωστά ή όχι κάποιοι είναι απογοητευμένοι με το Λόστ και το εκφράζουν γιατί δεν θα βγεις κερδισμένος.

Δημοσ.

παντως για τους καθρεφτες δεν νομιζω οτι ειναι οι μαγικοι...μηχανη ειναι...δειχνει ενα τηλεσκοπιο...τωρα πως δουλευει νταξ ρε, δεχτηκαμε το διακοπτη που μετακινει ολοκληρο το νησι στον χρονο και σας χαλαει αυτο?

Δημοσ.

frenzy, δεν σε έχω και κουμπάρο για να στεναχωρηθώ, αλλά αυτό το επιθετικό/υποτιμητικό attitude που έχεις μάλλον δε συνάδει με ένα τόπικ για μια τηλεοπτική σειρά, δε νομίζεις; (και ειδικά αφού κανείς από εδώ δεν σε έβρισε)

Όταν γράφεις για το επόμενο τι θα γίνει (πλοκή) και έρθεις στο επόμενο και η πλοκή είναι σε πολλά σημεία αυτο που έγραψες αλλά δοσμένη σωστά, θα μπορέσεις να γράψεις "τελικά ήταν γαμάτο έτσι όπως το έδειξαν" ;

Αν μπορέσεις σημαίνει πως έγραψες προκατειλημμένος το προηγούμενο μήνυμα, αν δε μπορέσεις σημαίνει πως γράφεις προκατειλημένος το νέο. Το καταλαβαίνεις αυτό ή όχι;

Γι' αυτό έγραψα χάσατε την αντικειμενικότητά σας. Γιατί στο ποστ για το 6χ1 που έκανες συμφώνησα σε αρκετά μαζί σου (άρα τα περί φανμποισμού πυροτέχνημα, ήταν αστεία έτσι κι αλλιώς), στο 6χ3 τρόμαξα, και γενικά είχα γράψει και πόσο τη φοβάμαι την τελευταία σεζόν και πόσο προτιμούσα να πάει όπως έλεγαν "όλα θα εξηγηθούν" και τους λόγους που δεν τρέχει και τίποτα όμως. Να δούμε το τέλος και να το κρίνουμε ως σύνολο. Μέχρι τότε επεισόδιο-επεισόδιο και ΑΦΟΥ το δούμε.

Κάνεις λάθος, δεν έχω γράψει ακόμα τη γνώμη μου για το επόμενο επεισόδιο για να θεωρήσεις a priori ότι θα είμαι προκατειλημμένος, είτε πριν είτε μετά. Έκανα μια πρόβλεψη, και μάλιστα αν γίνει όντως έτσι ούτε καν θα βγω να πω "εγώ σας τα λεγα" - δεν έχει νόημα. Έχω το θάρρος της γνώμης μου και αν το επόμενο επεισόδιο είναι καταπληκτικό μπορώ να βγω να το πω χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι έπεσε έξω μια ασήμαντη πρόβλεψη της στιγμής. Βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα, το θεωρείς αυτονόητο, και με κατηγορείς κιόλας για μια κριτική που ακόμα δεν έχω γράψει! Ποιος λοιπόν προτρέχει; Ποιος γκρινιάζει (και ούτε καν για τη σειρά); Ποιος είναι offtopic και γεμίσει το thread άχρηστα post;

Αν απευθύνεσαι και μ'αυτό σε εμένα, νόμιζα δεν χρειάζεται ο πληθυντικός ευγενείας αλλά οκ. Όπως είπα και πριν μη μυγιάζεστε, συγκεκριμένα πράγματα που είπατε σχολίασα και μάλιστα σας έδωσα και αβάτζο την μέχρι πρότινος αντικειμενικότητα ώστε να μην παρεξηγηθώ, αλλά βιάζεστε να απορρίψετε σωρηδόν μια κριτική με σχόλια περί φανμποισμού όπως στα μπολντ, ποστ που πάσχει εμφανώς από οξύ πλεονασμό.

Πες το μέχρι να το πιστέψεις, τι να πω.

Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα αλλά και στον Kaizer που ξεκίνησε το όλο θέμα και τον DeadOrganPlayer που είχαμε παρόμοια συζήτηση στα πρώτα επεισόδια. Νομίζω η ευγένεια έχει χαθεί εδώ και αρκετές σελίδες. Fanboyισμός υπάρχει όταν χρήστης κρίνει σειρά και άλλος χρήστης κρίνει χρήστη επειδή έκρινε την σειρά, αντί να μιλήσει επί της ουσίας σε αυτά που διαφωνεί με τον πρώτο χρήστη. Οργισμένα ποστ, προσανατολισμένα σε συμπεριφορά χρηστών, επειδή οι τελευταίοι (πρόσεχε, πληθυντικός, δεν είμαι ο μόνος που χώνω) γράφουν την (αρνητική) γνώμη τους, αλλά αναλυτικά και με συγκεκριμένα επιχειρήματα, πως να τα αποκαλέσεις αν όχι ως fanboy logic; Προσοχή, δεν λέω ότι ο Kaizer είναι fanboy ή εσύ, σχολιάζω τη συγκεκριμένη συμπεριφορά σας απέναντί μας, με το πρόσχημα ότι τα ποστ γκρίνιας καταπνίγουν οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον μπορεί να ειπωθεί εδώ - πράγμα το οποίο φυσικά είναι αστείο, αν σκεφτεί κανείς ότι εσείς αρχίσατε να κάνετε ποστ τελείως άσχετα με τη σειρά και τα οποία καταφέρονται εναντίον χρηστών, λόγω του ότι δεν τους άρεσε ένα επεισόδιο!!!

---------- Προσθήκη στις 15:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:18 ----------

παντως για τους καθρεφτες δεν νομιζω οτι ειναι οι μαγικοι...μηχανη ειναι...δειχνει ενα τηλεσκοπιο...τωρα πως δουλευει νταξ ρε, δεχτηκαμε το διακοπτη που μετακινει ολοκληρο το νησι στον χρονο και σας χαλαει αυτο?

Δεν με πειράζει αν είναι μαγικοί ή LED Backlit. Αυτό που με πειράζει είναι ότι προφανώς και είναι απίστευτα σημαντικοί για να τους σπάσει χωρίς να δει τι άλλο κάνουν και τι σημασία έχουν ένας θερμόαιμος νευροχειρούργος για privacy issues.

Δημοσ.
Καλούτσικο επεισοδιάκι όχι τίποτα το τρομερό.

Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής:

Θεόμουρλη τύπισσα η οποία για πολλά χρόνια περιπλανιέται στο δάσος, ψάχνωντας το παιδί της, στήνει παγίδες, φτιάχνει σπίτια για να ζει που τα αλλάζει που και που για να μην την βρίσκουν αυτοί που την ψάχνουν, κυκλοφορεί με μια καραμπίνα, σκοτώνει χωρίς πολύ σκέψη, και ξέρει να φροντίζει αυτούς που καταλάθως πιάνονται στις παγίδες της... ... ... έχω δει δύο στο Λόστ. Φουλστοπ. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά νομίζω ότι ο παραλληλισμός είναι αναπόφευκτος.

Εννοείται ότι ο παραλληλισμός είναι αναπόφευκτος.. Το θέμα είναι πως ένας τέτοιος αναπόφευκτος παραλληλισμός μάλλον κάτι άλλο θέλει να πει.. (τι θέλει να πει ο ποιητής?)

Μη βιάζεστε ρε, η σειρά θα φορτσάρει προς το τέλος...δε γίνεται να πάει 18 επεισόδια at full speed...

Το μεγάλο καινούργιο ερώτημα είναι ποιος έρχεται στο νησί... και αν αυτός είναι ο Wallace που έχει το νούμερο 108. And who the fuck is Wallace.. οι βασικές πιθανότητες είναι 3 κατά τη γνώμη μου.

1. Windmore (όχει επείδη αρχίζει κι αυτός από W αλλά γιατί κακά τα ψέματα το περιμένουμε ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή - να λάβει μέρος και στο πόλεμο :-) )

2. Desmond (το Wallace παραπέμπει σε Σκωτία, θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση που δε ξέρουμε)

3. Κάποιος που δε γνωρίσουμε (πράγμα που απεύχομαι καθώς είναι πολύ αργά για εισαγωγή ενός ακομά νέου και σημαντικού χαρακτήρα)

Είδωμεν...

Πάντως σε άλλα σάιτ λένε ότι το 108 είναι πιθανότατα

ο Ντέσμοντ ή και ο Γουόλτ.

Αλλά εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο, πιο σημαντικό:

Αφού το όνομα του 108 είναι σβησμένο (=δεν είναι πια candidate), γιατί έχει σημασία που έρχεται?????? Και, ακόμα πιο super wow κατα τη γνώμη μου: Σε ποιά περίπτωση σβήνονται τα ονόματα και τί σημαίνει το σβήσιμο???????????

Tηλε-κριτικοί και τηλε-λόγιοι ROFL[..]

Ανακεφαλαιώνοντας, το επεισόδιο καλό ήταν, το θρεντ είναι μάπα.

*Cue πολύ καλή θεωρία, θα το γούσταρα αυτό το τέλος.

Τρελό γκρουπάκι Σώγιερ, Κλαιρ, Λοκ (Τζιν?). Οι αταίριαστοι lol...Ο Κώστας είναι ο 'Άγιος Παντελεήμονας, ένας κουτσός, μια τρελή, ένας απελπισμένος, και το άψυχο κορμί ενός πρώην παράλυτου. Που πα ρε με τέτοιο ροστερ? :lol::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Ξεχνάς όμως τον Σώγιερ..;))

@frenzy. Ετοιμάσου να σε μαλώσουν τώρα.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ, μπήκα και διαβασα τους τηλεκριτικούς να αναρωτιούνται αν το επεισόδιο ήταν χειρότερο του 6χ03 και περίμενα κάτι αντίστοιχο. Στα υπόλοιπα "ποταπά" site έβλεπα οτι είχε πολύ καλύτερες βαθμολογίες αλλά παρόλαυτα ήμουν επηρεασμένος από εδώ. Πολύ κακώς όπως αποδείχτηκε. Το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό αλλά έπεσε θύμα αυτών που πλέον αν δεν είναι επιπέδου constant ή επιπέδου season finale κρίνεται ως μάπα. Δε τη ξαναπατάω όμως, τουλάχιστον τώρα ξέρω ποιων τη γνώμη να εμπιστευτώ...

Κάντε ότι κάνω: Με το που βλέπετε το επισόδιο, θα μπαίνετε και θα γράφετε πως σας φάνηκε (αμέσως όμως!). Μετά διαβάστε τα σπόιλερ και ότι άλλο θέλετε.. Θα καταλάβετε πόσο υπερβολικά σας επηρεάζουν αυτά που διαβάζετε..

Εκτός αν είναι κανένας Walt και τρελαθούμε τελείως....

ψιλοχλωμό βέβαια...

Αυτό έγραψα παράπανω, παίζει πολύ αυτό το σενάριο.. Άσε που περιμένω τόσους κύκλους να το δω το κωλόμωρο!! :-D

Μ' αρέσει που πετάτε και την αγγλική φρασούλα σε (σχεδόν) κάθε σχόλιο, ειδικά αν είναι δηκτικό έναντι άλλου χρήστη. Αν εξαιρέσει κανείς αυτούς τους "τιποτένιους" που ασχολούνται αποκλειστικά με τη σειρά και χαλάνε το τόπικ, οι υπόλοιποι δίνετε ρεσιτάλ!!

Btw, το ότι ο Τζακ

έχει παιδί, δεν είδα να το σχολιάζετε. Αν κατάλαβα καλά τη σκέψη σας, θεωρούμε ότι και στα 2 σύμπαντα οι ζωές των ηρώων ήταν ίδιες μέχρι το σημείο που το αεροπλάνο περνάει πάνω από το νησί και ενώ στο 1ο σύμπαν πέφτει, στο 2ο δεν πέφτει και βλέπουμε πώς εξελίσσεται η ζωής τους. Αν όμως ο Τζακ έχει παιδί στο 1 σύμπαν και δεν έχει στο άλλο τότε μιλάμε για λίγο έως εντελώς διαφορετικά σύμπαντα.

Εκτός κι αν δεν το κατάλαβα σωστά, καθόλου παράξενο δηλαδή αφού είμαι φαν το Carnivale :-)

Εσένα σε καταεκτίμησα μόλις είδα τη λέξη "δηκτικός", αλλά μετά με ξενέρωσες γιατί:

1. Δεν έβαλες σπόιλερ σε μια τόσο σημαντική πληροφορία (ας μην επαναλάβω την παπάντζα σου)

2. Δεν έχεις διαβάσει όλα τα ποστ, δηλ. το δικό μου, όπου ΚΑΙ το σχολίασα, ΚΑΙ πρότεινα πιθανές συζύγους.

οποτε το θεμα δεν ειναι το αν ο τζaκ εχει παιδι...αλλα το ποια ειναι η μανα του...

ούτε εσύ διάβασες το ποστ μου...

Εγώ ,πάντως, από τότε που ο Cue συσχέτισε τον φάρο με τον

φάρο της Αλεξάνδρειας (και με την παράδοση που λέει ότι απο τους καθέφτες του φάρου της Αλεξάνδρειας παρακολουθούσαν την Κωνσταντινούπολη)

ενθουσιάστηκα!!! :-D

Μου την έχετε σπάσει όλοι σας..... Εγώ γράφτηκα στο ινσομνια για να έχω κάπιον να συζητάω για το λοστ (γιατί κανένας φίλος μου δεν το βλέπει) και εσείς κάθεστε και πλακώνεστε.. Έχετε ρίξει το επίπεδο, παρα το ότι κάποιοι γράφουν ωραιότατα και ολόσωστα κείμενα.............................................. :P :p :P

Πιο πολύ για τον sheik στενοχωριέμαι που είχε άδεια και, αντί να μιλάτε για το επισόδειο, έχετε ξεφύγει απο κάθε άποψη.. :-(

P.S: Είμαι το μοναδικό κοριτσάκι εδώ μέσα?????????????????? (αν ναι, πείτε το με το μαλακό, γιατί έχω σοκαριστεί..)

Δημοσ.

Αλλά εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο, πιο σημαντικό:

Αφού το όνομα του 108 είναι σβησμένο (=δεν είναι πια candidate), γιατί έχει σημασία που έρχεται?????? Και, ακόμα πιο super wow κατα τη γνώμη μου: Σε ποιά περίπτωση σβήνονται τα ονόματα και τί σημαίνει το σβήσιμο???????????

Συμβαίνει αυτό όμως ή απλώς ήταν ένα ακόμα manipulation (από ποιόν δεν ξέρουμε ακόμα) για να καταστραφεί ο φάρος; Γι' αυτό και ο άλλος τους κομματιάζει, όχι επειδή τον παρακολουθούσε κάποιος, επειδή καταλαβαίνει πως σε όλη του τη ζωή ήταν μαριονέτα. (Κάτι που έμαθε και ο Σώγιερ στο προηγούμενο).

Και για το φίλο που είπε για το οτι έσπασαν παρόλο που είναι σημαντικοί: η σημαντικότητά τους ίσως δεν έχει να κάνει με την ιστορία που βλέπουμε εμείς. Ίσως το σημαντικό για εμάς είναι το οτι έσπασαν. Εδώ ολόκληρο Jacob εμφάνισαν μετά από 5 χρόνια και στο τέλος του επεισοδίου τον έκαψαν!

Δημοσ.

Για το φαρο, υπομονη. Μπορει το concept να ηταν να σπασουν τα τζαμια. Μπορει το ερχεται να ειναι "μεταφορικο", δλδ ερχεται στην κατασταση που πρεπει ψυχολογικα

Για το ολο μπαχαλο.

ΠΙθανοτατα να μην σας αρεσει το επομενο ή το μεθεπομενο επισοδειο. Και σε μενα ισως να μην αρεσει και να το θαψω.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, για να μην γινεται ολο αυτο, σας το λεω απο τωρα ΔΕΝ θα απαντηθει κατι πολυ σημαντικο, ΜΗΝ το γραψετε ποσο μαλακια ειναι πια το Λοστ.

Ειμαστε γερο-παραξενοι, εσεις οι φρεσκιοι καντε μας την χαρη, το εχουμε εμπεδωσει αρκετα, θελετε απαντησεις ΤΩΡΑ. Αν δεν τις εχετε, που δεν θα τις εχετε, μην μας πειτε στα επομενα 334325 ποστς για 135 φορα ο καθενας οτι "Μαλακιες παλι το Λοστ, δεν απαντησε κατι"

Το καταλαβαμε. Ανοιξτε ενα τοπικ με τιτλο 'Βρισε και συ το Λοστ μπορεις-Μια βρισια για καθε επισοδειο που δεν μαθαινουμε τι ειναι ο Τζεικομπ'

Δημοσ.

Να συνεχισω λιγο για το επισοδειο, για μενα ηταν αθλιο κυριως γιατι τα flash sideways ηταν απλα οτι χειροτερο εχει δειξει το Λοστ

Δεν περιμενα ουτε απαντησεις ουτε τιποτα, αλλα να βλεπω τον Τζακ και τον γιο ηταν πολυ χειροτερο και απο το sideway της Κειτ

Anyway μια θεωρια που μας εδωσαν στο τελευταιο επισοδειο

η θεωρια του hugo φυσικα, what if πηγαν στην εποχη των δεινοσαυρων και τα δυο πτωματα στην σπηλια ειναι δικα τους? :P

Seriously παντως, δεν θυμαμαι να εχουμε δει την rose kai ton bertrand εδω και πολυ καιρο, μηπως πεθαναν στο 1977 και τα πτωματα που βλεπουν στην σπηλια εινα τα δικα τους?

Δημοσ.
Για το ολο μπαχαλο.

ΠΙθανοτατα να μην σας αρεσει το επομενο ή το μεθεπομενο επισοδειο. Και σε μενα ισως να μην αρεσει και να το θαψω.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, για να μην γινεται ολο αυτο, σας το λεω απο τωρα ΔΕΝ θα απαντηθει κατι πολυ σημαντικο, ΜΗΝ το γραψετε ποσο μαλακια ειναι πια το Λοστ.

Ειμαστε γερο-παραξενοι, εσεις οι φρεσκιοι καντε μας την χαρη, το εχουμε εμπεδωσει αρκετα, θελετε απαντησεις ΤΩΡΑ. Αν δεν τις εχετε, που δεν θα τις εχετε, μην μας πειτε στα επομενα 334325 ποστς για 135 φορα ο καθενας οτι "Μαλακιες παλι το Λοστ, δεν απαντησε κατι"

Το καταλαβαμε. Ανοιξτε ενα τοπικ με τιτλο 'Βρισε και συ το Λοστ μπορεις-Μια βρισια για καθε επισοδειο που δεν μαθαινουμε τι ειναι ο Τζεικομπ'

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει λέξη από τα post τα οποία κατακρίνεις.

Δημοσ.

Επίσης δε θυμάμαι αν αναφέρθηκε αλλά είναι προφανές (?)

ότι η Claire δε ακολουθούσε τους λοιπούς Losties στα time travel...πιθανώς γιατί είχε ήδη γίνει claimed απο τον MIB.

ps.Τιμή και δόξα στο κορυφαίο show που έχει υπάρξει. Καλύτερο ακόμα και από το Carnivale!!!:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...