yannis27gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μ' αρέσει που πετάτε και την αγγλική φρασούλα σε (σχεδόν) κάθε σχόλιο, ειδικά αν είναι δηκτικό έναντι άλλου χρήστη. Αν εξαιρέσει κανείς αυτούς τους "τιποτένιους" που ασχολούνται αποκλειστικά με τη σειρά και χαλάνε το τόπικ, οι υπόλοιποι δίνετε ρεσιτάλ!! Btw, το ότι ο Τζακ έχει παιδί, δεν είδα να το σχολιάζετε. Αν κατάλαβα καλά τη σκέψη σας, θεωρούμε ότι και στα 2 σύμπαντα οι ζωές των ηρώων ήταν ίδιες μέχρι το σημείο που το αεροπλάνο περνάει πάνω από το νησί και ενώ στο 1ο σύμπαν πέφτει, στο 2ο δεν πέφτει και βλέπουμε πώς εξελίσσεται η ζωής τους. Αν όμως ο Τζακ έχει παιδί στο 1 σύμπαν και δεν έχει στο άλλο τότε μιλάμε για λίγο έως εντελώς διαφορετικά σύμπαντα. Εκτός κι αν δεν το κατάλαβα σωστά, καθόλου παράξενο δηλαδή αφού είμαι φαν το Carnivale
antreas18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μετριοτατο επεισοδιο για αλλη μια φορα. Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν,κανουμε υπομονη μεχρι Σεπτεμβρη που βγαινει το Dexter και παλι.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Btw frenzy κλπ, εγω, οπως και οι υπολοιποι "γκρινιαριδες" γκρινιαζουμε για την σειρα... Οι υπολοιποι "γκρινιαζουν" για τους χρηστες... Και αυτο το θρεντ ονομαζεται "Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)" και οχι "χωστε τα σε αυτους που γκρινιαζουν για το λοστ".. Αρα, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ειναι ο ασχετος γκρινιαρης, οχι εμεις... Ρε αγορι μου, γιατι μπλεκεσαι μονος σου? Δεν σου αρεσει ΓΕΝΙΚΑ η σειρα?Θες σε καθε επισοδειο να εχει οριστικες απαντησεις πχ για το τι ειναι τα νουμερα? ΚΟΦΤΗ ΤΗΝ Γ@!@#$@ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ή στην καλυτερη μαζεψε τα και τη βλεπεις τον Μαιο Εγω χαιρομαι που η σειρα γυρισε σε season 1 λογικη οπου εμφανιζονται ερωτηματα ξανα και απλα περιμενεις να δεις τι θα γινει στο τελος. Εσυ οχι. Ειπαμε την αποψη μας, μην την ξαναλεμε και την ξαναλεμε σε ενα τοπικ που μπαινει ο αλλος να διαβασει 2 θεωριες και τα μισα τοπικ ειναι γκρινια για τη σειρα. ΤΣΑΜΠΑ ΓΚΡΙΝΙΑ, ουτε θα αλλαξει κατι ουτε για συγκεκριμενα επισοδεια γκρινιαζετε απο τη δημιουργικη πλευρα. Μονο 'δεν απαντανε' ή 'δινουν μαλακια απαντησεις' Ε δεν γινεται συνεχεια συνεχεια συνεχεια να διαβαζεις ενα θρεντ και ολοι να γκρινιαζουν για κατι που ειναι σαφες πως παει εδω και 2,5 χρονια! Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι το λεει καποιος απλα για να πεταξει την...απλα για να το παιξει εξυπνος. Εσυ προσωπικα μπορει να μην εισαι ετσι και σορρυ αν θιγεσαι αλλα σου λεω πως βγαινει προς τα εξω. Και αυτο ειναι χειροτερο, γιατι μπορει να μην σκεφτεσαι ετσι αλλα ετσι βγαινει. Ασε εμας να συζηταμε το καθε επισοδειο ξεχωριστα, αν μας αρεσε σαν επισοδειο και οχι σωνει και καλα "που παει η σειρα". Την ειπες την αποψη σου, αν δεν εχεις κατι καινουριο να πεις τι ποσταρεις? Κανεις δεν ειπε πως και τι πρεπει να ειναι κανεις για να ποσταρει, ελευθερο φορουμ ειναι, απλα σεβασου και τους αλλους. Και στο επομενο επισοδειο δεν θα αλλαξεις γνωμη, στο εγγυομαι εγω. Παλι τα ιδια θα μας γραψεις?Παλι? Κανετε σαν την γκομενα που επειδη δεν της αρεσει το εστιατορειο που την παει ο φιλος της τον αρχιζει στο 'που παει η σχεση μας'
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 εχω την εντυπωση οτι η γυναικα του τζακ ηταν εγγυος οταν χωρισαν, απλα τοτε δεν ξεκαθαριζαν αν το παιδι ηταν δικο του ή του γκομενου...αλλα μαλλον οι ημερομηνιες δεν ταιριαζουν...προφανως λογω του οτι στο νεο συμπαν δεν εχει υπαρξει η επιρροη του τζεικομπ στις ζωες τους... οποτε το θεμα δεν ειναι το αν ο τζακ εχει παιδι...αλλα το ποια ειναι η μανα του...
frenzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως, ενω εν μερει δινω δικιο στον frenzy, δεν μπορω παρα να σεβομαι τον Praetorian(χωρις ιχνος γλυψιματος ) διοτι το παλικαρι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ σε ΚΑΘΕ επεισοδιο, χωριζοντας αρνητικα και θετικα. Σε σημειο να με βοηθαει και μενα να βρισκω αρνητικα εκει που την 1η φορα δεν ειχα δει.Ή και το αντιθετο.Αυτο που κανει ο Praetorian και μονο αυτος, ειναι υγιης διαλογος. Και εκτος των αλλων, φαινεται απο το οτι εχει και ορεξη και συζηταει θεωριες, αναλυει, λεει αποψεις/γνωμες. Δεν ειναι το κλασσικο ξερο "μαπα" σε ΚΑΘΕ επεισοδιο, 4 σαιζον τωρα. Τετοιους θελω προσωπικα στο thread αν με ρωτατε. Δεν εχω καμια εμπαθεια στους υπολοιπους που απλως θαβουν, ειπαμε ΓΟΥΣΤΑ ειναι αυτα. Αλλα ποιος ειμαι εγω που θα πω ποιος και γιατι θα μπει σε ενα thread? Ειπαμε, γνωμες... Να σου πω, δίκιο έχεις και θα συμφωνούσα και για τον πραιτ μέχρι το ποστ που ανέφερα, δεν έχω προηγούμενα με τον άνθρωπο, το είπε κι ο ίδιος, ούτε πιστεύω εκείνος μαζί μου. Έχουμε ξαναδιαφωνήσει κι ευχαριστήθηκα τη συζήτηση (αν δεν έχω άλλον στο μυαλό μου).Και δεν με νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια για το λοστ, έχω κάνει κι εγώ σε νεύρα και χωρίς εποικοδομητική κριτική - στο 6χ3 μάλιστα πόσταρα έναν εμετό και τίποτε άλλο νομίζω. Όταν βλέπω πως ο άλλος έχει την κριτική στο μυαλό του όμως έτοιμη πριν δει το επεισόδιο και μπαίνει χαιρέκακα να τη γράψει και σε οίστρο γράφει και για το μεθεπόμενο, ε εντάξει. Τον κατατάσσω στην κατηγορία του "όσο καλύτερη είναι η σειρά που θα κατακρίνω τόσο καλύτερο θα είναι το γούστο μου". Είναι οι ίδιοι που θα θάψουν συνοπτικά τους συνήθεις τρεις υπόπτους (λυντς, φον τρίερ, κιούμπρικ) βασισμένοι στη φόλα του καθενός από αντίδραση. Btw frenzy κλπ, εγω, οπως και οι υπολοιποι "γκρινιαριδες" γκρινιαζουμε για την σειρα... Οκ, τι δε σου άρεσε στο τελευταίο επεισόδιο; Είχε βόλτα στο δάσος (που όπως το είπε ο Χάρλει, είχε συναισθηματικό χαρακτήρα σα σκηνή-ίσως η τελευταία?), είχε την Κλαιρ που περιμέναμε καιρό για να τη δούμε, είχε πολύ Χάρλει που είναι δημοφιλής χαρακτήρας, είχε Τζέηκομπ που είναι μορφή, είχε Τζακ σε rage που κι αυτό το έχουμε δει πολύ γιατί είναι ο άνθρωπος που γουστάρουμε να τσαντίζεται, είχε μεταφορική σφαλιάρα στον σαμουραι που δεν τον πάει και κανείς, είχε άλλο ένα κομμάτι του παζλ με τα νούμερα και είχε και και το τρελό γκρουπάκι των ταπεινών και καταφρονεμένων του Κώστα στο τέλος. Τι άλλο θα έβαζες σε αυτό το επεισόδιο; Και τι είδες που ήταν τόσο ασυνήθιστα κακό σε σχέση με προηγούμενα επεισόδια του Λοστ; Δεν είχε τον ουρανό με τ' άστρα, τη γη με τα λουλούδια και τη θάλασσα με τα ψάρια. Ή τα είχε;
Linus_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες δεν θα σας πεί κανείς να μην γράφετε, αλλά μην επαναλαμβάνεστε.... Είστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κουραστικοί κάθε φορά...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Κανετε σαν την γκομενα που επειδη δεν της αρεσει το εστιατορειο που την παει ο φιλος της τον αρχιζει στο 'που παει η σχεση μας' LOL!!! Έγραψε.....Τέλος. Α κι επειδή μάλλον δεν αναφέρθηκε ευτυχώς που υπάρχει και το Dexter το Σεπτέμβριο για να έχουμε κάτι να περιμένουμε... Θεούληδες όλοι εδω μέσα.
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία, το είδαμε και αυτό. Να ζητάμε την άδεια πριν πούμε τη γνώμη μας; Κατ' αρχήν τα πρώτα άσχετα και... noise posts δεν ήταν από κάποιον που γκρίνιαζε για τη σειρά αλλά από κάποιους που γκρίνιαζαν για τους χρήστες. Αυτό και αν είναι υποκρισία - μου λες ότι μιζεριάζω και γκρινιάζω και γράφεις ένα κατεβατό που δεν αναφέρεσαι καν στη σειρά. Ωραία. Ποιος είναι πιο χρήσιμος για κάποιον που ενδιαφέρεται για τη σειρά, εγώ που γράφω (έστω και αρνητικά) γι' αυτήν ή εσύ που γράφεις για εμένα, χωρίς μάλιστα να αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα πράγματα που έχω πει και θεωρείς ότι δεν ισχύουν; Να ρωτήσω κάτι που πραγματικά δεν καταλαβαίνω: πώς ακριβώς μια γκρίνια από τη μεριά μου (αν και διαφωνώ στο ότι είναι γκρίνια, το θεωρώ κριτική) επηρεάζει κάποιον που του άρεσε το επεισόδιο. Σου άρεσε; Με γεια σου με χαρά σου. Σε ικανοποιεί η εξέλιξη; Σε ζηλεύω. Ποιο είναι το πρόβλημά σου με κάποιον που δεν του αρέσει και λέει γιατί δεν του αρέσει; Προς τι ο ξαφνικός τραμπουκισμός και "αν δεν σας αρέσει σκάστε". Δεν το κατάλαβα, και συμφωνώ με Praetorian ότι κάποιοι είναι υπερβολικά επιθετικοί προς χρήστες (!!!) λόγω μιας σειράς! Πραγματικά, I did not see that coming. Στο 1ο επεισόδιο έγραψα μια μίνι έκθεση γιατί θεωρώ λάθος την τροπή που έχει πάρει το Lost. Πριν από αυτό έχω δει καμια κατοσταριά επεισόδια τα τελευταία 5 χρόνια. Το επιχείρημα "αφού δεν σ' αρέσει πως το βλέπεις ανήμερα και δεν το αφήνεις να τα δεις αργότερα;" δεν το καταλαβαίνω. Ναι, θέλω να δω τι θα γίνει στη συνέχεια και ας μην με ικανοποιεί η μέχρι τώρα πορεία των απαντήσεων, λόγω περιέργειας. Αν κάποιος εδώ μου πει "άρα για να σε κρατήσει και να το βλέπεις με το που βγαίνει τι τους βρίζεις;" θα του πω να μην μπερδεύει την εμπορική επιτυχία του προϊόντος με την ποιότητά του - το ότι μας έχει πιάσει από τ' αρχίδια μια σειρά και δεν μας αφήνει να την παρατήσουμε στον τελευταίο κύκλο δεν είναι δα και κάνα μυστήριο, λογικό είναι όταν έχεις επενδύσει χρόνο στο παρελθόν ψάχνοντας και ζώντας την εμπειρία αυτής της σειράς, δεν την παρατάς στην ουρά έχοντας φάει τον γάιδαρο. Το αν η σειρά είναι καλή θα φανεί στο τέλος από το πόσοι θα θεωρούν ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα και κατώτερο των αρχικών προσδοκιών ή αρκετά καλό και ειλικρινές. Θα δούμε, αλλά μέχρι τότε ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει α επιμέρους κομμάτια όπως αυτός επιθυμεί. Αν κάτι δεν ισχύει, είστε ελεύθεροι να το καταρρίψετε. Αλλά μέχρι τώρα δεν είδα κανέναν να αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο. Προσωπικά σε κάθε επεισόδιο λέω τι δε μου άρεσε, ίσως και πιο αναλυτικά απ' όσο θα χρειαζόταν. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο δε γίνεται και τίποτα που να χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς - εκεί είναι και το παράπονό μου, εφόσον η σειρά τελειώνει φέτος μου φαίνεται παράλογο να υπάρχουν filler επεισόδια: αφού δεν αποσκοπείς σε άλλη season, άρα δεν θες να το τραβήξεις, θα περίμενα ό,τι γίνεται να έχει κάποιο νόημα. Με βάση τον τραχανά που έχουν απλώσει, προσωπική εκτίμηση είναι ότι για να τα μαζέψουν στο τέλος, θα έπρεπε να κινούνται με διαφορετικό τρόπο απ' ότι σε άλλες σεζόν, που πάμε λάου λάου μέχρι δυο -τρία επεισόδια μέχρι το φινάλε και μετά τα επεισόδια είναι "γεμάτα". Δε λέω να έχουν απαντηθεί οι 9 από τις 10 ερωτήσεις πριν το φινάλε, αλλά να υπάρχει ένα continuity. Επίσης δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν οι απαντήσεις. Απλά θεωρώ ότι είναι ηλίθιες. Δηλαδή Έχεις την Κλαιρ που παράτησε το μωρό και έφυγε ένα βράδυ. Δεν την ξαναβλέπεις και ξαφνικά τώρα έχει γίνει Ρουσσώ στη θέση της Ρουσσώ και θέλει να σκοτώσει τους Others που της πήραν το μωρό. Εκτιμώ ότι με την Κλαιρ υπήρχαν διαφορές στο συμβόλαιο και θέλαν να την ξεφορτωθούν στην 4η σεζόν, αλλά επειδή έπρεπε να εξηγήσουν κάπως τί της συνέβη (και το πόσο σημαντικός είναι ο Άαρον και και και) κοτσάραν όλο αυτό το αναληθοφανές στόρι (ήθελα να ξερα πότε έγινε ο δολοφόνος-εκδικητής - έλεος δηλαδή!) για να μπει και αυτή στην ιστορία. Μετά έχεις έναν φάρο που κανείς δεν είχε δει πριν, ενώ τους έχουμε δει να γυρνάνε όλο το νησί. Δε γαμιέται λες, ας δούμε τι έχουν να πουν. Εκεί βρίσκεται ένας μαγικός καθρέφτης που δείχνει το σπίτι του (κάθε candidate Τζακ. Και όλο αυτό το input γίνεται για να γίνει θρύψαλα αμέσως μετά. Κοινώς, αυτός ήταν ο φάρος, μας τελείωσε λογικά. Οπότε, εισάγεις ένα νέο μυθολογικό εύρημα για να το αποσύρεις μετά από 3 λεπτά. Μαγικός ξεμαγικός, θα ήθελα να δω τι άλλο μπορούν να δουν από αυτόν. Αντ' αυτού, καταστρέφεται χάριν μιας δραματικής σκηνής του θιγμένου Τζακ. Built-up; Ποιο built-up; Για μένα αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Οι χαρακτήρες πράττουν και η ψυχολογία τους κινείται πέρα από κάθε λογική. Ο Τζακ είναι σε όλο το επεισόδιο σαν μουνί κλαμμένο, ήρεμος και ωραίος. Βλέπει με τον Χέρλι έναν μαγικό καθρέφτη που δείχνει το σπίτι του! Ανάθεμα και αν ξαφνιάστηκαν!!! Το πρόβλημά του είναι ότι τον παρακολουθούσε ο Jacob! Έλεος δηλαδή! Και μετά κάθεται πάλι αμέριμνος στη θάλασσα. Επίσης η σεζόν ξεκινά και όταν πάνε στον Ναό έχουμε ξύλο, όπλα, παρολίγο και πυροβολισμούς. Οι Άλλοι είναι πολύ brutal. Μετά από δύο επεισόδια μόνο τσάι δεν πίνει ο Ντόζεν με τον Τζακ στη λίμνη, όποιος θέλει μπαίνει βγαίνει, κτλ κτλ. Δεν υπάρχει καθόλου συνέπεια στους χαρακτήρες! Ο Τζιν ξαφνικά αλλάζει γνώμη και λέει "όχι, οι άλλοι έχουν τον Άαρον, τον είδα". Γιατί;! Επειδή έτσι; Επειδή το σενάριο μετά γράφει ότι πρέπει να πάνε στον Ναό; Θέλω να καταλήξω στο ότι το σενάριο δεν είναι στέρεο, οι πράξεις των ηρώων δεν μπορούν να αιτιολογηθούν, και μια εξήγηση σε αυτό είναι ότι η σειρά προσπαθεί να διατηρήσει τον μυστηριακό χαρακτήρα που είχε στην αρχή με νύχια και με δόντια, αλλά επειδή με τόσο ξεχείλωμα δεν μπορεί να το κάνει από μόνη της, βάζουμε τους ήρωες να κάνουν διάφορα ό,τι να ναι πράγματα για να προκαλέσουμε ενδιαφέρον και σύγχυση. Δηλαδή, ήταν πιο εντυπωσιακό στην αρχή να φανούν οι Others του Ναού σαν πρωτόγονοι βάρβαροι, ώστε να υπάρχει αγωνία. Τώρα, μόνο μπιρίμπα δεν παίζουν με τους δικούς μας. Επειδή την Κλαιρ την διώξανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες αλλά επίσης ΔΕΝ είχαν σκεφτεί τι να την κάνουνε, βλέπουμε την ατυχή έμπνευση της Κλαιρ-Ρουσσώ. Να ρωτήσω λίγο γενικά ρε παίδες γιατί δεν καταλαβαίνω πότε ακριβώς το είδος των απαντήσεων που θα δόσει το Lost σταμάτησε να έχει σημασία: πόσες μα πόσες ταινίες μυστηρίου αποδείχθηκαν μεγάλες μπαρούφες λόγω ακριβώς του τέλους και των απαντήσεων που έδωσαν; Όσο και να μην το δέχεστε, σε τέτοιες σειρές το τέλος είναι το ήμισυ του παντός, ακόμα και αν με κράτησε 5 χρόνια έχω κάθε δικαίωμα να την θάψω αν στο τέλος πχ πρέπει ο Jack να κάνει θυσία την Kate στον βωμό του Κώστα ως αντάλλαγμα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Θα ήταν ενδιαφέρον να δω μια τοποθέτηση από τους υποστηρικτές της εξέλιξης της σειράς, ως προς το αν τους ικανοποιούν οι απαντήσεις, ή αν έχουν σημασία γι' αυτούς. Ας μιλήσουν και λίγο για τη σειρά για αλλαγή.
sheik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Eγω επειδη πρεπει και να φυγω, θα σχολιασω μοναχα το θεμα με την Κλαιρ.Οχι, δεν ειχαν διαφορα στο συμβολαιο, ισα ισα που ενω στο 5ο κυκλο δεν επαιζε το συμβολαιο της ισχυε κανονικα. Μολις ειδαμε την εξαφανιση της, αμεσως την επομενη μερα ειπαν οτι υπαρχει στορυ πισω απο την εξαφανιση, η Κλαιρ δεν πεθανε, θα επιστρεψει στον 6ο για να μαθουμε. Τωρα το αν αρεσει η οχι το νεο storyline της ειναι αλλο θεμα. Αυτα, τα λεμε....δεν ξερω ποτε, ισως οταν και οποτε θα εχω εξοδο
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ε δεν γινεται συνεχεια συνεχεια συνεχεια να διαβαζεις ενα θρεντ και ολοι να γκρινιαζουν για κατι που ειναι σαφες πως παει εδω και 2,5 χρονια! Διαφωνώ, η σειρά, ακόμα και την προηγούμενη σεζόν, είχε διαφορετική λογική. Hell, time travel είχε και πριν από αυτό Faraday να κάνει μετρήσεις χρόνου και χρονομηχανές και Orchid station. Τώρα μας το γύρισαν τελείως σε Ναούς, κτλ. Όταν βλέπω πως ο άλλος έχει την κριτική στο μυαλό του όμως έτοιμη πριν δει το επεισόδιο και μπαίνει χαιρέκακα να τη γράψει και σε οίστρο γράφει και για το μεθεπόμενο, ε εντάξει. Τον κατατάσσω στην κατηγορία του "όσο καλύτερη είναι η σειρά που θα κατακρίνω τόσο καλύτερο θα είναι το γούστο μου". Είναι οι ίδιοι που θα θάψουν συνοπτικά τους συνήθεις τρεις υπόπτους (λυντς, φον τρίερ, κιούμπρικ) βασισμένοι στη φόλα του καθενός από αντίδραση. Να υποθέσω μιλάς για μένα, σωστά; Ε ναι λοιπόν, έκανα μια πρόβλεψη για το επόμενο επεισόδιο, γιατί θεωρώ ότι σ' αυτό το τέμπο θα πάμε μέχρι το 9 με τον Richard. Γιατί ακριβώς αυτό σε χάλασε εσένα; Πριν ποστάρετε το πόσο σας σπάσαμε τ' αρχίδια, εγώ είδα να γράφουμε συγκεκριμένα για τα επεισόδια, τι δεν μας άρεσε και τι θεωρούμε τελείως χαζό σαν πλοκή. Εσείς πως ακριβώς θίγεστε όταν κρίνουμε μια σειρά, σε συγκεκριμένα σημεία, στα οποία εσείς δεν αναφέρεστε, παρά μόνο στο πόσο σας χαλάμε τη μόστρα; Συμφωνώ με τον Praitorian ότι δεν είχα αντιληφθεί τέτοια εχθρικότητα μέχρι τώρα. Επίσης δεν καταλαβαίνω την λογική της αντιπαλότητας όταν κάποιος κρίνει αρνητικά μια σειρά, εσείς την γράψατε και σας κάνουμε δυσφήμιση; Fanboy logic ftw...
Linus_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Eγω επειδη πρεπει και να φυγω, θα σχολιασω μοναχα το θεμα με την Κλαιρ.Οχι, δεν ειχαν διαφορα στο συμβολαιο, ισα ισα που ενω στο 5ο κυκλο δεν επαιζε το συμβολαιο της ισχυε κανονικα. Μολις ειδαμε την εξαφανιση της, αμεσως την επομενη μερα ειπαν οτι υπαρχει στορυ πισω απο την εξαφανιση, η Κλαιρ δεν πεθανε, θα επιστρεψει στον 6ο για να μαθουμε.Τωρα το αν αρεσει η οχι το νεο storyline της ειναι αλλο θεμα. Αυτα, τα λεμε....δεν ξερω ποτε, ισως οταν και οποτε θα εχω εξοδο Μ' αρέσει πάντως η νέα Κλαιρ... Συγνώμη εκ των προτέρων που τόλμησα να βάλω την λέξη αρέσει όσον αφορά το Lost που πλέον είναι τόσο βαρετό... όχ σαν το Ντέξτερ
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Eγω επειδη πρεπει και να φυγω, θα σχολιασω μοναχα το θεμα με την Κλαιρ.Οχι, δεν ειχαν διαφορα στο συμβολαιο, ισα ισα που ενω στο 5ο κυκλο δεν επαιζε το συμβολαιο της ισχυε κανονικα. Μολις ειδαμε την εξαφανιση της, αμεσως την επομενη μερα ειπαν οτι υπαρχει στορυ πισω απο την εξαφανιση, η Κλαιρ δεν πεθανε, θα επιστρεψει στον 6ο για να μαθουμε. Εγώ θυμάμαι πολύ καλά ότι είχε διακοπή συμβολαίου στην 5η σεζόν, θυμάμαι που το συζητάγαμε μετά το τέλος της 4ης.
katergaris79 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δεν υπάρχουν στοιχεία!Η θεωρία είναι θεωρία! Μεχρι να βρεις κατι για να την καταρριψεις ειναι μια θεωρια που εχει πλακα και μπορει να στεκει. Δε με κατάλαβες. Δε ζητάω στοιχεία που να αποδεικνύουν τη θεωρία αυτή, ζητάω έστω μια ένδειξη ώστε να πατήσει κάποιος πάνω της και να υποστηρίξει τη θεωρία. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στοιχεία που την αποδυναμώvουν. Ακόμα και στο χτεσινό, ο Τζακ "ξαφνιάζεται" με το σημάδι του και ρωτάει τη μάνα του. Δεν είναι πιο λογικό να έχει προηγηθεί χρονικά η επέμβαση του από την Τζούλιετ για να μας δήξουν αυτό χτες; Σίγουρο δεν είναι, γιατί μπορεί να μπήκε για να μας μπερδέψει, αλλά λιγάαααακι μας απομακρύνει από τη θεωρία του Cue. Ειδες που δεν το εχεις καταλαβει? Λες; Μπορεί! Κοίτα, ξεκάθαρα απάντηση για το αν "what is done, is done" δεν πήραμε ποτέ. Θυμάσαι το διάλογο μεταξύ Χέρλυ και Μάιλς; Είδα όλο τον 5ο κύκλο πεπεισμένος ότι το μέλλον μπορεί να αλλάξει και δε βρήκα ούτε ένα στοιχείο που να μου το αναιρεί. Αντιθέτως έχω βρει κάποια που δείχνουν ότι αλλάζει το μέλλον. Για παράδειγμα: ο Ντάνιελ βρίσκει τον Ντες και του έρχεται η ανάμνηση στο κότερο. Θα μου πεις: Ο Ντες είναι special...OK, η Ρουσώ; Αν όντως είχε (πάντα) δει τον Τζιν να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται συνεχώς μπροστά της, όταν τον είδε ξανά το 2004 χωρίς να έχει περάσει μέρα από πάνω του, πώς δεν τον γνώρισε; Η μεγαλύτερη απόδειξη του ότι δεν αλλάζει το μέλλον είναι ίσως το incident που προκάλεσαν με τη βόμβα. Είναι όμως έτσι;;; Δεν έχουμε μάθει ακόμα. Από την άλλη έχουμε την Ελοίζ που στέλνει τον Ντάνιελ στο νησί ξέροντας ότι θα τον σκοτώσει, τη βλέπουμε όμως και να λέει στην Πένη ότι είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρει τί θα γίνει. Πώς δεν ξέρει; Αν έχει γίνει κάτι στο παρελθόν και το έχει ζήσει δεν έπρεπε να το ξέρει;;;
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 μου αρεσει που λετε το dexter σαν υποδειγμα σειρας, μεχρι την 2η season ελεγε κατι, μετα την 3η σε ff και την 4η ουτε dl.
katergaris79 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω λίγο γενικά ρε παίδες γιατί δεν καταλαβαίνω πότε ακριβώς το είδος των απαντήσεων που θα δόσει το Lost σταμάτησε να έχει σημασία: πόσες μα πόσες ταινίες μυστηρίου αποδείχθηκαν μεγάλες μπαρούφες λόγω ακριβώς του τέλους και των απαντήσεων που έδωσαν; Όσο και να μην το δέχεστε, σε τέτοιες σειρές το τέλος είναι το ήμισυ του παντός, ακόμα και αν με κράτησε 5 χρόνια έχω κάθε δικαίωμα να την θάψω αν στο τέλος πχ πρέπει ο Jack να κάνει θυσία την Kate στον βωμό του Κώστα ως αντάλλαγμα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Θα ήταν ενδιαφέρον να δω μια τοποθέτηση από τους υποστηρικτές της εξέλιξης της σειράς, ως προς το αν τους ικανοποιούν οι απαντήσεις, ή αν έχουν σημασία γι' αυτούς. Ας μιλήσουν και λίγο για τη σειρά για αλλαγή. Να σου πω τη γνώμη μου: είναι διαφορετικό στον καθένα αυτό. Εγώ προσωπικά, δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι θα μείνω ικανοποιημένος από τις απαντήσεις στο φινάλε του Λοστ. Κι αυτό γιατί έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα και έχουν προσελκύσει πολύ μεγάλο fanbase όποτε θα προσπαθήσουν να ικανοποίησουν (μοιραία) ένα μόνο μέρος του. Το μόνο που εύχομαι είναι να είμαι μέσα σ'αυτούς. Κι επειδή οι παραγωγοί είναι γατόνια και ξέρουν οτι μια σειρά που άρεσε στον κόσμο λόγω των μυστηρίων που συνεχώς έθετε, μπορεί άνετα να κατρακυλήσει όταν αρχίσει να απαντάει, γι' αυτό έχουμε φτάσει 13 επεισόδια πριν το μεγάλο φινάλε κι ακόμα βάζουν νέα ερωτήματα. Ακόμα όμως κι αν δε μου αρέσει το φινάλε, θα λέω ότι κάποτε ήταν μια σειρά που με απογείωσε 5 χρόνια αλλά με χάλασε στο τελός. Αυτό όμως δε θα αλλάξει τα 5 χρόνια!!! Γιατί αν ήταν μια σειρά που θα με είχε χαλάσει πιο πριν απλώς θα την είχα παρατήσει πιο πριν όπως έχω κάνει με τόσες άλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.