Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@frenzy. Ετοιμάσου να σε μαλώσουν τώρα.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ, μπήκα και διαβασα τους τηλεκριτικούς να αναρωτιούνται αν το επεισόδιο ήταν χειρότερο του 6χ03 και περίμενα κάτι αντίστοιχο. Στα υπόλοιπα "ποταπά" site έβλεπα οτι είχε πολύ καλύτερες βαθμολογίες αλλά παρόλαυτα ήμουν επηρεασμένος από εδώ. Πολύ κακώς όπως αποδείχτηκε. Το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό αλλά έπεσε θύμα αυτών που πλέον αν δεν είναι επιπέδου constant ή επιπέδου season finale κρίνεται ως μάπα. Δε τη ξαναπατάω όμως, τουλάχιστον τώρα ξέρω ποιων τη γνώμη να εμπιστευτώ...

Δημοσ.

@xavier Κλάιν μάιν αυτό.

Και τα δύο γίνονται χαλαρά

Desmond Wallace Hume και Charles Wallace Widmore.

Βασικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκάσει μύτη.Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιός θα είναι.Απλά θα είναι κάποιος σημαντικός λογικά επειδή είναι το άθροισμα των αριθμών κτλ κτλ..

• Moderators
Δημοσ.

@frenzy. Το ότι διάβασες ότι κάποιος το βρήκε άθλιο δε σημαίνει ότι θα το βρεις και εσύ. Λογικό δεν είναι αυτό; Πάλι τα αυτονόητα θα λέμε; Τι σου φταίει ο άλλος και το ποιόν του λοιπόν; Παρατήρησες έναν και στάμπαρες έναν άλλο. Εδώ κολλάει το Who the f* cares!

Προσωπικά αν κάνω μια ανάλυση στο επεισόδιο είναι γιατί θέλω να διακρίνω και θετικά και αρνητικά, και να μη πετάω ένα ξερό "κορυφαίο επεισόδιο" ή "τι πατάτα ήταν αυτή;". Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα έχω πάντα το χρόνο να το κάνω αυτό, και σίγουρα δεν εκτιμώ επιθετικά post σαν το δικό σου παραπάνω :-(

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ξανακατρακυλήσαμε στην κόντρα (στην χειρότερη έκδοση της μάλιστα τώρα, γιατί βλέπω μια υστερία) μεταξύ αυτών που σχολιάζουν αρνητικά και αυτών που ζοχαδιάζονται όταν διαβάζουν αρνητικά σχόλια. (Και η κόντρα αυτή δεν είναι καν νέο φρούτο της τελευταίας season, get your facts straight)

Τι θα γίνει όλοι τα ίδια γούστα θα έχουμε;

Δημοσ.
@xavier Κλάιν μάιν αυτό.

Και τα δύο γίνονται χαλαρά

Desmond Wallace Hume και Charles Wallace Widmore.

Βασικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκάσει μύτη.Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιός θα είναι.Απλά θα είναι κάποιος σημαντικός λογικά επειδή είναι το άθροισμα των αριθμών κτλ κτλ..

Εκτός αν είναι κανένας Walt και τρελαθούμε τελείως....

ψιλοχλωμό βέβαια...

---------- Προσθήκη στις 10:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:37 ----------

@Praetorian. Αυτό που είναι εκνευριστικό δεν είναι μια αρνητικη κριτική με επιχειρήματα (σαν αυτή που έκανες εσυ) αλλά η συνεχής γκρίνια του στυλ γιατί να μην είναι σαν το carnivale και ευτυχώς που υπάρχει το dexter και έχουμε κάτι να περιμένουμε και μπλα μπλα μπλα... Μιζέρια με γαρνιτούρα γκρίνιας. Έλεος.

• Moderators
Δημοσ.
Κάτι άλλο που πήρε το μάτι μου σαν θεωρία για

τα 2 timelines είναι ότι έχουμε κάτι ανάλογο του Schrödinger's cat

Μένει βέβαια να δούμε ποιος είναι ο παρατηρητής.

Κάπου είχα αναφερθεί και εγώ σε αυτή τη θεωρία

και τη λάθος χρήση της από sci-fi writers, γιατί το πείραμα αναφέρεται μόνο στο μικρόκοσμο και όχι στο μακρόκοσμο -άσχετα αν ο Schrödinger για ευνόητους λόγους το φαντάστηκε στον μακρόκοσμο. Αλλά φαίνεται να είναι αγαπημένο θέμα που κολλάει στα ταξίδια με το χρόνο και στα πολλαπλά πιθανά/παράλληλα σύμπαντα, οπότε ποιός ξέρει;

Δημοσ.
@frenzy. Το ότι διάβασες ότι κάποιος το βρήκε άθλιο δε σημαίνει ότι θα το βρεις και εσύ. Λογικό δεν είναι αυτό; Πάλι τα αυτονόητα θα λέμε; Τι σου φταίει ο άλλος και το ποιόν του λοιπόν; Παρατήρησες έναν και στάμπαρες έναν άλλο. Εδώ κολλάει το Who the f* cares!

Προσωπικά αν κάνω μια ανάλυση στο επεισόδιο είναι γιατί θέλω να διακρίνω και θετικά και αρνητικά, και να μη πετάω ένα ξερό "κορυφαίο επεισόδιο" ή "τι πατάτα ήταν αυτή;". Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα έχω πάντα το χρόνο να το κάνω αυτό, και σίγουρα δεν εκτιμώ επιθετικά post σαν το δικό σου παραπάνω :-(

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ξανακατρακυλήσαμε στην κόντρα (στην χειρότερη έκδοση της μάλιστα τώρα, γιατί βλέπω μια υστερία) μεταξύ αυτών που σχολιάζουν αρνητικά και αυτών που ζοχαδιάζονται όταν διαβάζουν αρνητικά σχόλια. (Και η κόντρα αυτή δεν είναι καν νέο φρούτο της τελευταίας season, get your facts straight)

Τι θα γίνει όλοι τα ίδια γούστα θα έχουμε;

Έτσι μπράβο, για γκρίνια είσαι έτοιμος κάθε πρωί.

Δεν είχα πρόβλημα που βρήκες κακό το επεισόδιο, αυτό το είπε (σχεδόν) ο οργανοπαίχτης για 'μενα. "Παρατήρησα και στάμπαρα" κριτική κονσερβαρισμένη (αυτό ήταν το πρόβλημά μου), αν δε το κατάλαβες (το κατάλαβες αλλιώς δε θα 'γραφες), το κατάλαβαν όσοι διάβασαν και είδαν.

Κατά τ' άλλα καμία κόντρα ούτε επίθεση, ούτε υστερία, κριτική στα σχόλια κάνω. Κάποια μου αρέσουν άλλα όχι. Όλοι ίδια γούστα θα έχουμε; ;)

• Moderators
Δημοσ.
Έτσι μπράβο, για γκρίνια είσαι έτοιμος κάθε πρωί.

Ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστο πέσαν οι μάσκες.

κριτική στα σχόλια κάνω.

Ναι, κακώς κατά τη γνώμη μου. Γιατί επιτίθεσαι (και επιμένω στην επιθετικότητα) και παίρνεις σβάρνα ένα σωρό κόσμο που δεν σου φταίει σε τίποτε, και δεν ασχολείσαι με το επεισόδιο. Το topic δεν είναι για κριτικάρεις τους άλλους (άλλο είναι να απαντάς και να σχολιάζεις πάνω στις απόψεις τους).

Δημοσ.

@frenzy

Δε στο είπα ότι θα σε μαλώσουν??:-D

Τουλάχιστον ο Praetorian κάνει μια κριτική με επιχειρήματα αν και πολλές φορές είναι επιτιδευμένα ειρωνική. Καλύτερα όμως από γραφικές δηλώσεις του στυλ "μάπα το καρπούζι" ή "βαρέθηκα τόσο που με πήρε ο ύπνος" χωρίς περαιτέρω ανάλυση.

Anyway, επειδή αυτά τα σχόλια δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να σταματήσουν, μπορούμε τουλάχιστον να αποφεύγουμε να τα διαβάζουμε πλέον...δεν έχουμε το δικαίωμα να φιμώσουμε κανέναν :X

Μούφα το Lost πάντως...καμμία σχέση με το Carnivale :P

Δημοσ.
Ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστο πέσαν οι μάσκες.

Ποιές μάσκες; Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος, όταν έγραψα "γεροντοσύνδρομο" και "πρωινή γκρίνια"

Ναι, κακώς κατά τη γνώμη μου. Γιατί επιτίθεσαι (και επιμένω στην επιθετικότητα)

Με απειλείς; :lol::lol:

Επιμένεις για να εκβιάσεις την επιθετικότητα όχι επειδή την είδες.

και παίρνεις σβάρνα ένα σωρό κόσμο

Ο σωρός είναι οι δύο που ανέφερα εκ των οποίων ο ένας είσαι εσύ;

που δεν σου φταίει σε τίποτε,

Eξήγησα το πρόβλημά μου.

και δεν ασχολείσαι με το επεισόδιο

είπα και τη γνώμη μου για το επεισόδιο

Το topic δεν είναι για κριτικάρεις τις γνώμες άλλων (άλλο να απαντάς και να σχολιάζεις πάνω σε αυτές).

Διαφωνώ. Μάλιστα η κριτική μου πάνω σε αυτή σου την άποψη είναι πως είναι μια μπούρδα. Και σου απαντώ και σε σχολιάζω. Αλλά είναι και κριτική! It's a mystery wrapped in a riddle, wrapped in an enigma.

τέλος

• Moderators
Δημοσ.
@Praetorian Δε στο είπα ότι θα σε μαλώσουν??:-D

lol βρίσκω support από εκεί που δεν το περιμένω :P Thanks :-)

αν και πολλές φορές είναι επιτιδευμένα ειρωνική.

Ok, δεκτό. Θα μπορούσα να μειώσω τις (απόπειρες για) ειρωνίες και τις απόπειρες για χιούμορ, αλλά αυτό θα έκανε βαρετά αυτά που γράφω και σε 5+ season τώρα αυτό είναι το στυλ που γράφω. Όπως και να 'χει δεν τις κάνω στοχευμένες ή κατά κάποιου άλλου σε αυτό το forum/thread και δε σκοπεύω να χαλαστώ με άλλους χρήστες για μια σειρά.

Edit: @frenzy. Φαίνεται πως το ignore θα είναι αμοιβαίο γιατί διακρίνω μια εχθρότητα που δεν είχα αντιληφθεί (και λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να τα έχω όλα όπως θέλω). Ας μη χαλάσουμε άλλο τις καρδιές μας. :P

Δημοσ.
lol βρίσκω support από εκεί που δεν το περιμένω :P Thanks :-)

xaxax βασικά έκανα λάθος nick, το support δεν ηταν για σένα - διορθώθηκε :lol:

Εννοείται φυσικά ότι δεν υπάρχει και πρόβλημα μαζί σου. Δεν θεωρώ σε καμμία περίπτωση ότι είσαι από αυτούς που περιμένουν πως και πως να κράξουν το επεισόδιο πριν καν το δουν.

Ok, δεκτό. Θα μπορούσα να μειώσω τις (απόπειρες για) ειρωνίες και τις απόπειρες για χιούμορ, αλλά αυτό θα έκανε βαρετά αυτά που γράφω και σε 5+ season τώρα αυτό είναι το στυλ που γράφω. Όπως και να 'χει δεν τις κάνω στοχευμένες ή κατά κάποιου άλλου σε αυτό το forum/thread και δε σκοπεύω να χαλαστώ με άλλους χρήστες για μια σειρά.

Μερικές φορές είναι πετυχημένες πάντως;)

Δημοσ.

Εγω παντως, ενω εν μερει δινω δικιο στον frenzy, δεν μπορω παρα να σεβομαι τον Praetorian(χωρις ιχνος γλυψιματος :P) διοτι το παλικαρι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ σε ΚΑΘΕ επεισοδιο, χωριζοντας αρνητικα και θετικα. Σε σημειο να με βοηθαει και μενα να βρισκω αρνητικα εκει που την 1η φορα δεν ειχα δει.Ή και το αντιθετο.

Αυτο που κανει ο Praetorian και μονο αυτος, ειναι υγιης διαλογος.

Και εκτος των αλλων, φαινεται απο το οτι εχει και ορεξη και συζηταει θεωριες, αναλυει, λεει αποψεις/γνωμες. Δεν ειναι το κλασσικο ξερο "μαπα" σε ΚΑΘΕ επεισοδιο, 4 σαιζον τωρα. Τετοιους θελω προσωπικα στο thread αν με ρωτατε. Δεν εχω καμια εμπαθεια στους υπολοιπους που απλως θαβουν, ειπαμε ΓΟΥΣΤΑ ειναι αυτα.

Αλλα ποιος ειμαι εγω που θα πω ποιος και γιατι θα μπει σε ενα thread?

Ειπαμε, γνωμες...

Δημοσ.
Τετοιους θελω προσωπικα στο thread αν με ρωτατε.

Παιδια παιδια, δεν υπαρχει προβλημα, πειτε μας ΑΚΡΙΒΩΣ ποιους θελετε και ποιους δεν θελετε στο θρεντ, η τουλαχιστον τι να γραφουμε, και οι υπολοιποι αποχωρουμε..

Btw frenzy κλπ, εγω, οπως και οι υπολοιποι "γκρινιαριδες" γκρινιαζουμε για την σειρα... Οι υπολοιποι "γκρινιαζουν" για τους χρηστες... Και αυτο το θρεντ ονομαζεται "Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)" και οχι "χωστε τα σε αυτους που γκρινιαζουν για το λοστ".. Αρα, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ειναι ο ασχετος γκρινιαρης, οχι εμεις...

Υ.Γ. sheik το quote το εκανα τυχαια σε εσενα, μην το παρεις προσωπικα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...