Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικά με τo Lighthouse Another tale says that it was possible to use the mirror to magnify the image of the city of Constantinople from far across the sea to observe what was going on there. Pharos of Alexandria
nikos21aek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παρατήρηση: 4 Λοκ 8 Χιούγκο 15 Σόγιερ 16 Σαγίντ 23 Τζακ 42 Σαν και Τζιν Άρα αυτοί είναι οι υποψήφιοι λογικά ε;Η Κέιτ το μπούλο.Λογικά θα την σκοτώσουν άρα. Βαρέθηκα να βάλω και άλλα screens.Τους έδειξε και στο προηγούμενο τους αριθμούς.
xavier Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 απιστοι... ολα θα απαντηθουν...μεχρι και ο αναπνευστηρας... niko απο οτι διαβασα και η κειτ ειναι το 51
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικά με τo Lighthouse Pharos of Alexandria Ενδιαφέρον
Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Και η ιστορία συνεχίζεται. Προβλέπω να πέφτει και κανα spoiler ασχέτως επεισοδίου από κανά darkufo στο τέλος. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι είπε ο Dogen You are lucky that you are protected.Because if you were not protected, I would cut your head off
nikos21aek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 niko απο οτι διαβασα και η κειτ ειναι το 51 E ok για να είναι στο νησί όλοι έχουν νούμερα.Το θέμα είναι ποιοι είναι τα νούμερα του lost.Το 51 δεν είναι μέσα σε αυτά.
koystado Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 E ok για να είναι στο νησί όλοι έχουν νούμερα.Το θέμα είναι ποιοι είναι τα νούμερα του lost.Το 51 δεν είναι μέσα σε αυτά. εχω γραψει τα νουμερα πιο πριν πηγαινε δες τα
nikos21aek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είχε βαθυστόχαστες και alternative ερμηνείες αυτό που έγραψα πιστεύω.Τι να τα κάνω να τα δω;Τα έγραψα και εγώ πιο πάνω.
orgio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό τώρα από πού το συμπέρανες? Ξεκάθαρα ο κώστας είπε στον Ρίτσαρντ "Καλά ρε μλκ, τόσο καιρό κάνατε ότι σας έλεγε ο Τζέικομπ και δεν σας είπε ποτέ γιατί?", ενώ αντίθετα ο Κώστας λέει στον Ρίτσαρντ για τους candidates κτλ.. Επίσης, ποιός σου είπε ότι ο Ρίτσαρντ έβλεπε τον κρίστιαν? Αυτό δεν το ξέρουμε ούτε κατα διάνοια! Οταν όμωςστο 04Χ11 οι Χιούγκο Λοκ και Μπεν πήγαν στην καλύβα για να μιλήσει ο Λοκ στον Τζεικομπ μέσα στην καλύβα ήταν ο Κρίστιαν και η Κλαιρ.... και ο διάλογος είναι ο εξής: Λοκ:Εισαι ο Τζέϊκομπ ? Κριστιαν: Οχι αλλά μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του , είμαι ο Κρίστιαν ... μπλα μπλα μπλα Κλαιρ: Ειμαι καλά και είμαι μαζί του.... μπλα μπλα μπλα Κρίστιαν: Καλό θα ήταν να μην πεις σε κανένα ότι την είδες ... και μετά του είπε να μετακινήσει το νησί (αυτός και όχι ο Μπεν!!!)
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 κάτι που βρήκα δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί για τους αριθμούς... 4 + 8 + 15 + 16 + 23 + 42 = 108
becausE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά μου κόλλησε σήμερα στο μυαλό ότι Με το black rock ήρθαν οι πρώτοι others στο νησί
hanzo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά........... μου ξαναδημιουργήθηκε η ίδια εντύπωση: ότι δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τους χρόνους του νησιού... Το ξανασκέφτηκα οταν ο Τζακ είπε "πως σκατα δεν είδαμε τον φάρο τόσο καιρό?".. Γιατί δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι πολύ κοντά στα λημέρια των λοστ.. Είμαστε σίγουροι σε ποια χρονια έπεσε η 815??? Ειμαστε σίγουροι ότι τώρα είναι στο 2007?? Για το πότε έπεσε η 815 είμαστε σίγουροι λόγω της συνέχειας της ιστορίας του νησιού με την επιστροφή των Oceanic 6 στην πατρίδα (άρα και realtime ) .Το διάστημα που λείψανε ήταν όσο βρισκόντουσαν στο νησί χωρίς κάτι άλλο περίεργο. για becausE : Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά μου κόλλησε σήμερα στο μυαλό ότι ..... οι πρώτοι others στο νησί. Δεν νομίζω γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Jacob με τον Κωστα στην παραλία βλέπανε το Black Rock να έρχεται και τα λεγόμενά τους δείχνανε ότι δεν ήταν οι πρώτοι .
συννεφάκι Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικά με τo Lighthouse Pharos of Alexandria Μπράβο ρε Κιου, σωστός!!! Δε μου λες? Τί έχεις να πεις για το 108? 108 = Wallace. Πολύ σωστά στο λοστπεδια λέει ότι το 108 είναι το άθροισμα των υπόλοιπων αριθμών (4+8+15+16+23+42=108). Ο Τζέικομπ λέει ότι κάποιος έρχεται στο νησί και να γυρίσει τον φάρο στις 108 μοίρες.. Το ερώτημα μου είναι (το ρώτησα και πριν): έρχεται όντως κάποιος στο νησί??? Στην αρχή θεώρησα ότι είναι μούφα ότι κάποιος έρχεται, μια τελείως βλακεία, αλλά συσχετίζοντας το με το 108, ψιλοκόλλησα.. Είναι σα να έρχεται στο νησί ο 108.. Και αν ο Τζακ δεν έσπαγε τους καθρέφτες, θα βλέπαμε και ποιος είναι..!! (Γκκρρρρρ! Πάλι μλκ έκανε!! ) edit: Παιδιά, βάλτε σπόιλερ, το έχω ήδη πει (και όχι μόνο εγώ!!!) Έλεος δηλ!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το μέλος που θα δημοσιεύσει το επόμενο spoiler χωρίς τη χρήση του , θα επιβραβευθεί με μηνιαίο ban.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει μια χαρά ήταν το επεισοδιάκι, σε καμμία περίπτωση σαν το Substitute αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο και πιο ενδιαφέρον από το What Kate Does. Δεύτερο συνεχόμενο επεισόδιο που αναφέρονται οι αριθμοί κι αυτό μου αρέσει πολύ καθώς είναι ένα από τα βασικά μυστήρια που μας βασανίζουν από τη πρώτη σεζόν. Πιστεύω ότι κομβικό επεισόδιο θα είνα το 6χ09 Ab Aeternus, που εκτός από Richard centric πιστεύω ότι θα είναι αρχή του τέλους, όλα θα κυλάνε πιο γρήγορα και τα κομμάτια του παζλ θα μπαίνουν στη θέση του για το grand finale. Τα sideways εξακολουθούν να είναι βαρετά αλλά εκτιμώ ότι δε θα αργήσει η στιγμή που θα δέσουν με το main story. Στα πλην επίσης παραμένει ο Γιαπωνέζος πρόσκοπος που αδυνατώ να καταλάβω γιατί ήταν τόσο αναγκαία η παρουσία ενός νέου χαρακτήρα τώρα στα τελειώματα. Γενικώς προχωράμε λίγο αργά αλλά μην ανησυχείτε όπως συνήθως η σεζόν θα φορτσάρει από τη μέση και μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.