konnak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ ξεκίνησα να βλέπω Lost και Dexter για να έχω κάτι να δω και βλέπουμε, και έχω καταλήξει να βλέπω μόνο για να βλέπω Lost και Dexter και για να δούμε αν το βλέπω για να συνεχίσω να τα βλέπω... Για να δούμε... Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι εννοείς .
Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 συγνώμη αλλά ο Τζακ δεν αφαίρεσε τη σκωλικοειδιτη στο νησί με βοήθεια της Κέιτ; Είπα να το σχολιάσω και εγώ αλλά μετά βαρέθηκα. Δε νομίζω ότι βγάζει κάπου. imr, χμ.
Sellers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι εννοείς . Είμαι ένας απο τους σεναριογράφους του Λόστ.
SOWHAT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μια μαλακια και μιση ηταν το επισοδειο Ειμαι ο μονος που μου την σπαει απιστευτα ο Τζακ? Παντως μου φαινετε πολυ λογικο ο χιουγκο να μην βλεπει τον Τζεικομπ αλλα τον Κωστα Οτι τους εχει πει μεχρι τωρα δεν ειναι για ''καλο'', εστειλε τον Σαγιντ στον ναο για να γινει infected , εστειλε και τον Τζακ στον φαρο για να δει τα ονοματα και να καταλαβει οτι ο Τζεικομπ τους παρακολουθουσε (οπως εδειξε στον Σωγιερ τα ονοματα στην σπηλια Nομίζω ότι είναι λίγο άκυρο αυτό που σκέφτεσαι...γιατί εκείνη μαυρομάλλα που ήταν στο αεροπλάνο με τους λόστις, είχε πει ότι ο Κώστας έχει παγιδευτεί στη μορφή του Λοκ...Αρα δεν μπορεί να εμφανίστηκε ως Τζέικομπ ξαφνικά! Οποιος έχει να αντιπροτείνει κάτι άλλο, ας με διορθώσει!
ravend Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 spoiler - σπόιλερ - spoiler λογικά αυτό που πλησιάζει στον χώρο του ναού είναι η κλαιρ και ο κώστας οι οποίοι θα καταφέρουν να φτάσουν και να μπούν με τη βοήθεια του τζιν που ακόμη δεν κατάλαβα γιατί φέρθηκε όπως φέρθηκε..
SOWHAT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 spoiler - σπόιλερ - spoiler λογικά αυτό που πλησιάζει στον χώρο του ναού είναι η κλαιρ και ο κώστας οι οποίοι θα καταφέρουν να φτάσουν και να μπούν με τη βοήθεια του τζιν που ακόμη δεν κατάλαβα γιατί φέρθηκε όπως φέρθηκε.. Απλά όταν η άλλη σκότωσε τον μαύρο(που πιστεύω ότι όλοι μας πιστεύαμε ότι δεν θα την σκότωνε τελικά) κατάλαβε ότι της έχει στρίψει τελείως...Και ψυλλιάστηκε σοφά ότι ίσως κινδύνευε η Κέιτ, που όπως ξέρουμε ψάχνει την Κλαιρ...Όμως υποσχέθηκε για τον ναό πριν δει τον Λοκ...οπότε και μαμήθηκε το θέμα!
tecni.art Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αμε, αδειουλα ορκομωσιας 5 μερες, πραγμα που σημαινει πως θα δω κανονικοτατα το επομενο επεισοδιακι μεσολλόγι είσαι;;;
SOWHAT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Είμαι ένας απο τους σεναριογράφους του Λόστ. Καθ@@@άκι...εσύ είσαι συνυπευθύνος για την ψυχική μας οδύνη τόσα χρόνια??? ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Τ Ω Ρ Α!!!!:lol:
συννεφάκι Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Wow! Πριν διαβάσω οτιδήποτε από όσα γράψατε, έχω να δηλώσω 2 πράγματα: 1. Μετά το σημερινό, απλά επιβεβαιώθηκα ότι ποτέ δεν θα μας δώσουν "επιστημονική" εξήγηση.. 2. Μου άρεσεεεεεεεεεεεεε όλο αυτό το μπάχαλο! Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ τη συνέχεια..! Πάω τώρα να διαβάσω τα σπόιλερ και θα επιστρέψω!
ravend Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Και ψυλλιάστηκε σοφά ότι ίσως κινδύνευε η Κέιτ, που όπως ξέρουμε ψάχνει την Κλαιρ.. offtopic spoiler να τη βρεί την αριόλα και να την κρεμάσει απο τα έντερα της στον φάρο..γίνεται??
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 συγνωμη αλλα εμενα το ολο κονσεπτ τον υποψηφιον (για οτιδηποτε, μαλλον βατομουρα) μου φανταζει απιστευτα και απεριοριστα εις το απειρον ηλιθιο και αδιαφορο. Εχει καταντησει next top model Και ολοι εναντιον ενος, σαν τηλεπαιχνιδι διαγωνισμου. (...). Απ' την άλλη κοτζάμ φάρο δεν τον είχανε δει (ο άλλος ο Sayid είχε κάνει και το γύρο του νησιού με το Elizabeth τρομάρα του). Συμφωνώ απόλυτα με τον tzino, κάποτε ξεκίνησα το Dexter για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να ξεκινήσει το Lost, τώρα βλέπω το Lost για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να αρχίσει το Dexter... Κι εγώ συμφωνώ με tzino και Konnak (ειδικά στο σχόλιο για τον Jack και για τον φάρο). Εγώ πάλι βλέπω LOST μέχρι να αρχίσει το Breaking Bad S03 που πέφτει και κάπως πιο κοντά. Ειμαι ο μονος που μου την σπαει απιστευτα ο Τζακ?] Όχι. όχι ο μόνος. Η δική μου κριτική/σχόλια (από gtvs, μη κάθομαι και γράφω ξανά): Νομίζω ότι το επεισόδιο με απογοήτευσε περισσότερο από το Kate-centric 6x03 αλλά πάλι δεν είναι ακριβώς ζυγισμένα στο μυαλό μου, και η χλαπάτσα αυτουνού είναι και πιο πρόσφατη. Θετικά: + Οι σκηνές με την Κλαιρ. H De Ravin έχει την ευκαιρία να κάνει μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία για το ρόλο της και τα καταφέρνει καλά. Εξαιρώ τον άθλιο διάλογο που της έδωσαν ειδικά στο σημείο που ανακοινώνει ότι θα την σκοτώσει την Kate (και εγώ δεν την χωνέυω την Kate πια, αλλά αυτό που είπε ο Jin έπρεπε να την ανακουφίσει και όχι να την οδηγήσει σε αυτή την ατάκα. Φίλη της είναι η Kate damn-it-σειρά-χαρακτήρων μη χέσω). + Ωραίο και ανατριχιαστικό το σκηνικό στην καλύβα της Κλαιρ με το "μωρό" στην κούνια. + Το ότι είχε αρκετό Hurley το επεισόδιο. O Hurley είναι και πάλι εδώ (εμφανώς σκόπιμα) η διέξοδος του μέσου φαν στη σειρά. Είχε και κάποιες χιουμοριστικές ατάκες και γλύκανε λίγο το πικρό χάπι της υπόθεσης του επεισοδίου. (Αλλά στα αρνητικά: ο Jacob ουσιαστικά τον έχει φορέσει σαν γάντι, και του φέρεται σκατά και αυτό τον μειώνει πολύ τον Hurley ως χαρακτήρα ). + Άντε να βάλω μέσα και το ότι πάλι έχουμε hints ότι δεν ξεχάστηκε ένα παλιό μυστήριο (Adam and Eve). Αλλα τι να το κάνεις. Η μαγεία έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Ήταν σχεδόν αστείο όταν ο Hurley πήγε να το εξηγήσει βάσει της λογικής (και αυτών που ήδη ξέρει), λέγοντας κάτι που υποθέταμε κι εμείς. Όχι Hurley. Ένας μάγος το έκανε. Αρνητικά: - Το flash sideways του Jack. Βαρετότατο. Και δεν εστίασε καν σε ενδιαφέρον σημείο (εκεί που η μητέρα του Jack μαθαίνει για την Κλαιρ). Αλλά έπρεπε να νοιαστώ για τον γιο του Jack που μας τον φόρτωσαν μόλις σε αυτό το επεισόδιο και για τα father issues του Jack τα οποία τα έχουν αναμασίσει τόσο που έχουν γίνει αλοιφή πια. - Δεν είμαι σίγουρος αν όντως θέλουν οι σεναριογράφοι να πιστέψουμε ότι η Κλαιρ είναι κάτι σαν μετεμψύχωση της Ρουσώ ή το έχουν συμπεράνει οι οπαδοί για αυτούς, αλλά δεν μου αρέσει ούτε εμένα αυτός ο παραλληλισμός. Γιατί από την μια απορρίπτει κάθε λογική σκέψη που έκανε η Ρουσώ (η οποία τρελάθηκε επειδή όντως οι others της πήραν την κόρη) και μας λέει ότι και η Ρουσώ είχε την "ασθένεια" (που δεν καταπίνεται όσο και να το σπρώχνουν στο λαιμό μου). - Ο μαγικός καθρέφτης του Jacob. Στην αρχή είπα "ω ωραίο σκηνικό". Μετά συνειδητοποίησα πόσο αστείο ήταν το θέμα. Και θλιβερό. Οι ψευδοεπιστημονικές εξηγήσεις μας άφησαν χρόνους για τα καλά έτσι; Τώρα έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ότι στην ιστορία μπλέκεται και η Χιονάτη με τους επτά νάνους, καθρέφτη καθρεφτάκι μου; - Το οικοδόμημα του φάρου που δεν ανέφερε ποτέ κανείς και εμφανίστηκε στην 6η season out of thin air (για να μη πω από πού αλλού το βγάλανε). Δεν βοηθάει ότι έβαλαν και τη σχετική συζήτηση για ξεκάρφωμα. Πάλι κοροϊδία είναι. - Η σκηνή με την Kate. "Έι Kate τι κάνεις εκεί, έρχεσαι μαζί μας;" "Μπα όχι. Προτιμώ να ψάξω όλη τη ζούγκλα για την Κλαιρ" (καλά τσεκουρώματα). - Ο χαρακτήρας του Miles. Πόσο περιττός έχει γίνει στη σειρά αυτός; "O ποιός;" θα πείτε βέβαια και ίσως έχετε και δίκιο. - Ο Jacob. Ίσως είναι σκόπιμο να θέλουν να τον κάνουν αντιπαθητικό, ίσως να το εξέλαβα έτσι μόνο εγώ. Η συνεχής έκφραση "σκότωσα-αθώα-γατάκια-χίλια-συγνώμη-Hugo" και η αδικαιολόγητη μυστικοπάθειά του (σε συνδυασμό με τους χαρακτήρες που τα καταπίνουν όλα πια και δεν ρωτούν τίποτα ή το πιο φυσιολογικό δε του λένε να πάει "να να ...") τον έβαλαν με συνοπτικές διαδικασίας στη λίστα μου με μισητούς χαρακτήρες. - Ο Jin. Στο προηγούμενο επεισόδιο η Κλαιρ τον σώζει από δύο others που θα τον σκότωναν. ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ. (Καλά ο ένας από τους δύο, αλλά και ο άλλος τον σημάδευε δεν έκανε τίποτα διαφορετικό). Και εδώ τον πήρε ο πόνος για τον other. - O Jack τα παίρνει και σπάει τον καθρέφτη. -"Ορίστε Jack, να ένα αρχαίο/παλιό αντικείμενο που δεν το καταλαβαίνουμε και μπορεί να έχει πολλαπλή αξία και χρησιμότητα και ίσως μεταφυσικές ιδιότητες." -"Ουγκ ουγκ. Jack smash! Me strong, me Hulk, me have father issues". - Δε μου αρέσει καθολου που επιστρέψαμε στο θέμα "Ο Jack είναι ο νέος μας αρχηγός. Θα το βρει τελικά γιατί είναι ο νέος μας αρχηγός και ούτε και εμείς ξέρουμε γιατί βέβαια, και έχει ανατινάξει και μια βόμβα υδρογόνου στην πορεία χωρίς να υπολογίσει πολύ τις συνέπειες... αλλά *αχέμ* Jack ζεις και μας οδηγείς". - Γενικά πάντως το σενάριο μπάζει. Έχουν καταφέρει να στριμωχτούν σε μια γωνία με το θέμα του free will σε συνδυασμό με το ότι ο Jacob και ο άλλος τους παίζουν όλους στα δάχτυλα και αυτοί όλοι είναι ή σαν υπνωτισμένοι ή yes-men ή άβουλοι, που δε μπορείς να πάρεις στα σοβαρά σκηνή όπως αυτή με τον Dogen και τον Hurley. Αυτά, περιμένω πολύ καλύτερο το επόμενο, και ελπίζω να γλιτώσαμε τουλάχιστον από τα sideways του Jack. P.S: πάλι έκθεση έγραψα -και δεν ήθελα για τέτοιο επεισόδιο. Το κόβω εδώ, πριν κρασάρει κι ο Browser
Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 SOWHAT u know spoiler? :/ Παίδες μη το μαμήσουμε εντελώς το topic. Ας μπαίνουμε τουλάχιστον να λέμε ότι μας καπνίσει, αλλά ότι αφορά την Season 6 spoiler ffs. Μιλάμε ανοιχτά για candidates και θεωρίες βασιζόμενοι στην Season 6 σα να μη τρέχει μία.
συννεφάκι Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ας κάνω ότι κάνω συνήθως.. Παρστηρήσεις (LAX): (όπου L.A. X εννοώ το alternate timeline) 1. Νέο σενάριο για τη σκωληκοειδιτη (ωχ!έτσι γράφεται αυτό?) του Τζακ. Την έβγαλε στα 7 του.. Όμως ο Τζακ γατί φαίνεται σα να μην το πολυθυμάται???? Χμμ.. 2. Περιέργως, η σχέση του Τζακ με τον πατέρα του είναι περίπου η ίδια όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Εξακολουθούν να μην τα πάνε και πολύ καλά. 3. Ο Τζακ έχει ένα παιδί, ολόκληρο γαϊδούρι (πόσο χρονών το έκανε??????????) 4. Το παιδί παίζει πιάνο: Μου θύμισε απίστευτα τον Φαραντέι που έπαιζε πιάνο και η σκύλα του έλεγε ότι πρέπει να αφοσιωθεί στην επιστήμη. Μάλιστα έκανα και έναν παραλληλισμό: Ντέιβιντ - Ντάνιελ (ντάξει, μλκίες λέω..) 5. Ποιά είναι η μάνα του κωλόμωρου???????? Είναι ολοφάνερο ότι έχουν χωρίσει και το γαϊδούρι ζει με τη μάνα. Υποψήφιες: Τζούλιετ, Άννα Λουσία, παλιά γυναίκα Τζακ που ξέχασα το όνομα της. (Αποκλείω την Κέιτ γιατί μας έδειξαν στο 6χ01 ότι δεν γνωρίζονται) 6. Ο Τζακ συναντάει τον ΤσινΤσον, αν και γενικά δεν καταλαβαίνω από πότε αυτός απέκτησε και βασικό ρόλο και πρέπει να συμμετέχει και στο L.A. X.. Παρατηρήσεις (island) 1. Απορώ με την Κλερ... Πίστευα ότι δεν θα θυμάται τον Τζιν, ότι θα έχει χάσει τη μνήμη της, αλλά κουφάθηκα που τα θυμάται όλα! 2. Η Κλερ είναι θεόμουρλη και ψάχνει τον Άαρων (όπως και η Ρουσσώ). Το θέμα είναι ότι την Άλεξ την είχαν όντως πάρει οι others. 3. Η Κλερ μιλάει για τον πατέρα της σα να μην είναι παράξενο που τον είδε απ' το πουθενά στο νησί και σα να είναι αληθινό, υπαρκτό πρόσωπο (απλά είναι θεόμουρλη). 4. Γιατί ο Κώστας τη στρέφει εναντίον των Άλλων? α. Για να προστατεύσει την Κέιτ? (εντάξει, μια υπόθεση κάνω..!) β. Για να φάει το κεφάλι της και να σκοτωθεί? γ. Για να την απομακρύνει από τους άλλους, επειδή είναι candidate? 5. Πού σκατά είναι ο Σώγιερ????? Μαζί δεν τους αφήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο? 6. Πάμε τώρα σε Χιούγκο - Τζακ. Μα καλά, ο Χιούγκο δεν έχει τίποτα να ρωτήσει τον Τζέικομπ? Μα τίποτα όμως??? 7. Νταξει, να δω πως θα μας εξηγήσουν "επιστημονικά" το θέμα με τους καθρέφτες στο φάρο! Χοχο! Και πάλι, ο Χιούγκο δεν έχει απορία να δει τον δικό του καθρέφτη?? 8. Δηλ. ο Τζέικομπ όλα αυτά τα χρόνια καθόταν στο φάρο και τους έβλεπε? Τίποτα άλλο δεν είχε να κάνει? Α ναι, πεταγόταν που και που να τους δει! 9. Δεν έχει πλάκα που όλοι έχουν πιάσει απο μια γωνιά του νησιού και περιφέρονται και δεν τους κυνηγαει κανείς (πχ Κέιτ)?? Θα πάω τώρα να ρίξω μια ματιά στο λοστπεδια, μήπως και λύσω καμιά απορία μου. Θα ξανάρθω με περισσότερα! Ρε παιδιά........... μου ξαναδημιουργήθηκε η ίδια εντύπωση: ότι δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τους χρόνους του νησιού... Το ξανασκέφτηκα οταν ο Τζακ είπε "πως σκατα δεν είδαμε τον φάρο τόσο καιρό?".. Γιατί δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι πολύ κοντά στα λημέρια των λοστ.. Είμαστε σίγουροι σε ποια χρονια έπεσε η 815??? Ειμαστε σίγουροι ότι τώρα είναι στο 2007?? Α! Να υποθέσω ότι όλο αυτό "κάποιος έρχεται στο νησί" ήταν μούφα, έτσι? Όχι, φανταστείτε να έρθουν κι' άλλοι!!! Και μάλιστα με το Μπλακ Ροκ!! Καλό θα ήταν να γράψετε κι' εσείς τις παρτηρήσεις σας και να μην ξενερώνετε.. Επίσης: Μια μαλακια και μιση ηταν το επισοδειο Ειμαι ο μονος που μου την σπαει απιστευτα ο Τζακ? Παντως μου φαινετε πολυ λογικο ο χιουγκο να μην βλεπει τον Τζεικομπ αλλα τον Κωστα Οτι τους εχει πει μεχρι τωρα δεν ειναι για ''καλο'', εστειλε τον Σαγιντ στον ναο για να γινει infected , εστειλε και τον Τζακ στον φαρο για να δει τα ονοματα και να καταλαβει οτι ο Τζεικομπ τους παρακολουθουσε (οπως εδειξε στον Σωγιερ τα ονοματα στην σπηλια Πωπω, το σκέφτηκα κι' εγώ αυτό! Σκεφτόμουν ότι ο καπνός παίρνει τις μορφές των νεκρών του νησιού και ότι ο Τζέικομπ είναι πια νεκρός του νησιού (και μάλιστα άθαφτος!) πολύ μπέρδεμα ή και λίγο ξεμπέρδεμα? μήπως μας ξεκαθαρίζεί το επεισόδιο αυτό ότι ο "Τζεϊκομπ-Κριστιαν" δεν ήταν ποτέ ο Τζέϊκομπ αλλά ο Κώστας κι άρα πάντα οι "Άλλοι" ακολουθούσαν τις εντολές του Κώστα? Αυτό τώρα από πού το συμπέρανες? Ξεκάθαρα ο κώστας είπε στον Ρίτσαρντ "Καλά ρε μλκ, τόσο καιρό κάνατε ότι σας έλεγε ο Τζέικομπ και δεν σας είπε ποτέ γιατί?", ενώ αντίθετα ο Κώστας λέει στον Ρίτσαρντ για τους candidates κτλ.. Επίσης, ποιός σου είπε ότι ο Ρίτσαρντ έβλεπε τον κρίστιαν? Αυτό δεν το ξέρουμε ούτε κατα διάνοια! συγνώμη αλλά ο Τζακ δεν αφαίρεσε τη σκωλικοειδιτη στο νησί με βοήθεια της Κέιτ; Εσένα πάλι το alternate timeline σου λέει τίποτα?
katergaris79 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 He didn't have what it takes!!! Ο τρόπος που έπεισε ο Χέρλυ τον Τζακ να τον ακολουθήσει, είναι το αντίθετο από αυτό που του έλεγε ο πατέρας του...στο άλλο storyline όμως!!! Προβλέπω αυτοί που είναι εκτός του "ασφαλέστερου σημείου στο νησι" να είναι και οι μόνοι που θα την γλυτώσουν! Μου άρεσε πολύ η φάση με το φάρο και συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω. Δεν τον είχαν δει μέχρι τώρα γιατί όλα αυτά που βλέπουμε δεν εξελίσσονται το 2007. (Το μόνο που μου το χαλάει είναι ο αεροδιάδρομος που έφτιαχναν το 2004)
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 εχμ...ίσως πω μπούρδες... 1) η κλέρ είναι η αδερφή του τζάκ??? wtf 2) παίζει η κλέρ να είναι και αυτή κώστας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.