Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως το Sun/Jin το διάβασες Sayid από την λαχτάρα? :P

Αν τα "alternate" timelines Kate/Jack ήταν έτσι, φαντάζομαι αυτό. Για το reunion back on the island δεν τρελαίνομαι.

Μετά Ben μήπως και σώσει την κατάσταση.

Sayid centric ειναι Cue...έχουν κάνει λάθος στο link..

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε εμενα μια χαρα μου φανηκε το επεισοδιακι!

Τιποτα τρομερο βεβαια, αλλα γενικως δεν μου αφησε αρνητικη εντυπωση...

Δημοσ.
Ρε εμενα μια χαρα μου φανηκε το επεισοδιακι!

Τιποτα τρομερο βεβαια, αλλα γενικως δεν μου αφησε αρνητικη εντυπωση...

Καλά εσύ είσαι στρατό, και το Ρετιρέ να έβλεπες θα σου άρεσε όταν είσαι με άδεια :-).

• Members
Δημοσ.
Καλά εσύ είσαι στρατό, και το Ρετιρέ να έβλεπες θα σου άρεσε όταν είσαι με άδεια :-).

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια... θυμάμαι ότι όταν είχα δει το Van Helsing στο ΚΨΜ μου είχε φανεί αριστούργημα, παρόλο που το είχα δει ήδη μια φορά παλιότερα και ήξερα πόσο αστεία ταινία ήταν :lol:

Δημοσ.

συγνωμη αλλα εμενα το ολο κονσεπτ τον υποψηφιον (για οτιδηποτε, μαλλον βατομουρα) μου φανταζει απιστευτα και απεριοριστα εις το απειρον ηλιθιο και αδιαφορο. Εχει καταντησει next top model Και ολοι εναντιον ενος, σαν τηλεπαιχνιδι διαγωνισμου. Αν υπηρχε εστω και μικρη ενδειξη οτι θα καταληγαμε εδω, οσα μυστηρια και να βαλουν, δεν θα ασχολιομουν ποτε. Η πολυδαιφημιζομενη και υποσχομενη τελευταια σεζον εφτασε τα 5 επεισοδεια και ειναι ολα τραγικα. Πως διαολο θα το σωσουν δεν το βλεπω. Επισης τα φλας φοργουαρντ, σαιντγουεις η δεν ξερω τι, παιζει να ειναι ποιο βαρετα απο τα φλας μπακ, και αυτο απο μονο του ειναι σημαντικο κατορθωμα.

Δημοσ.

Για να λέτε ότι είναι Sayid κάτι θα ξέρετε τι να πω :P

Πάντως το Sundown με παραπέμπει σε Lockdown.

Δημοσ.

Να σου πω τι θα γίνει λογικά, και χωρίς να έχω διαβάσει γρι spoiler;

Ο ©ώστας μέσω Claire/Jin θα μπει στον Ναό. Φυσικά δε θα μπει από την αρχή, θα περπατάνε θα περπατάνε και θα περπατάνε για πολύ ώρα στη ζούγκλα, ενώ θα έχουμε (αδιάφορα) flashsideways του Sayid και στα καπάκι συνομιλίες του στο Ναό με τον Γιαπωνέζο whatevah, του στυλ "-ήθελες να με σκοτώσεις, ε; -Εγώ; -Ε ποιος; -Α δεν ξέρω, να κάνει η μάνα;". Ε κάποια στιγμή θα τους εμφανιστεί ο Locke/©ώστας φάντης μπαστούνι και θα πει "δεν ξέρεις τι πέρασα για να είμαι εδώ - από πότε έχετε να καθαρίσετε το υπόγειο πέρασμα;". Εκεί ο Sayid κάτι θα του πει, που δεν θα το καταλάβουμε και θα κλείσει το επεισόδιο σε μία WTF και καλά διάθεση. Ε ο Jacob ήδη είπε στον Χέρλι και στον Τζακ να είναι στον φάρο για να μην τους φάει ο καπνός. ΑΛΛΑ είναι και αυτός που τους είπε να πάνε εκεί πριν 4 επεισόδια. Χμμ. Απ' την άλλη κοτζάμ φάρο δεν τον είχανε δει (ο άλλος ο Sayid είχε κάνει και το γύρο του νησιού με το Elizabeth τρομάρα του).

Βασικά μάλλον θα αρχίσουν να ψηφίζουν ποιος να φύγει (candidates ντε), ο άλλος ο παπάρας ο Τζακ μας έπρηξε τα ούμπαλα μία σεζόν και στους άλλους να γυρίσουν στο νησί για χίλιους δύο λόγους, και τώρα λέει γύρισα γιατί ήμουν broken και θα με έφτιαχνε... Άει στο διάλα ρε, σας βαρέθηκα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον tzino, κάποτε ξεκίνησα το Dexter για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να ξεκινήσει το Lost, τώρα βλέπω το Lost για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να αρχίσει το Dexter...

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα με τον tzino, κάποτε ξεκίνησα το Dexter για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να ξεκινήσει το Lost, τώρα βλέπω το Lost για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να αρχίσει το Dexter...

Εγώ ξεκίνησα να βλέπω Lost και Dexter για να έχω κάτι να δω και βλέπουμε, και έχω καταλήξει να βλέπω μόνο για να βλέπω Lost και Dexter και για να δούμε αν το βλέπω για να συνεχίσω να τα βλέπω... Για να δούμε...

Δεν το είδα ακόμη το επεισόδιο. Το βράδυ.

Δημοσ.

Στο επόμενο επεισόδιο θα περιμένουν να πέσει ο ήλιος (Sundown) και μετά το "Ντουυυυυυυυ" - LOST.

Δημοσ.

Μια μαλακια και μιση ηταν το επισοδειο

Ειμαι ο μονος που μου την σπαει απιστευτα ο Τζακ?

Παντως μου φαινετε πολυ λογικο ο χιουγκο να μην βλεπει τον Τζεικομπ αλλα τον Κωστα

Οτι τους εχει πει μεχρι τωρα δεν ειναι για ''καλο'', εστειλε τον Σαγιντ στον ναο για να γινει infected , εστειλε και τον Τζακ στον φαρο για να δει τα ονοματα και να καταλαβει οτι ο Τζεικομπ τους παρακολουθουσε (οπως εδειξε στον Σωγιερ τα ονοματα στην σπηλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...