DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως το Sun/Jin το διάβασες Sayid από την λαχτάρα? Αν τα "alternate" timelines Kate/Jack ήταν έτσι, φαντάζομαι αυτό. Για το reunion back on the island δεν τρελαίνομαι. Μετά Ben μήπως και σώσει την κατάσταση. Sayid centric ειναι Cue...έχουν κάνει λάθος στο link..
sheik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρε εμενα μια χαρα μου φανηκε το επεισοδιακι! Τιποτα τρομερο βεβαια, αλλα γενικως δεν μου αφησε αρνητικη εντυπωση...
konnak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρε εμενα μια χαρα μου φανηκε το επεισοδιακι!Τιποτα τρομερο βεβαια, αλλα γενικως δεν μου αφησε αρνητικη εντυπωση... Καλά εσύ είσαι στρατό, και το Ρετιρέ να έβλεπες θα σου άρεσε όταν είσαι με άδεια .
Members gsarig Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλά εσύ είσαι στρατό, και το Ρετιρέ να έβλεπες θα σου άρεσε όταν είσαι με άδεια . Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια... θυμάμαι ότι όταν είχα δει το Van Helsing στο ΚΨΜ μου είχε φανεί αριστούργημα, παρόλο που το είχα δει ήδη μια φορά παλιότερα και ήξερα πόσο αστεία ταινία ήταν
tzinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 συγνωμη αλλα εμενα το ολο κονσεπτ τον υποψηφιον (για οτιδηποτε, μαλλον βατομουρα) μου φανταζει απιστευτα και απεριοριστα εις το απειρον ηλιθιο και αδιαφορο. Εχει καταντησει next top model Και ολοι εναντιον ενος, σαν τηλεπαιχνιδι διαγωνισμου. Αν υπηρχε εστω και μικρη ενδειξη οτι θα καταληγαμε εδω, οσα μυστηρια και να βαλουν, δεν θα ασχολιομουν ποτε. Η πολυδαιφημιζομενη και υποσχομενη τελευταια σεζον εφτασε τα 5 επεισοδεια και ειναι ολα τραγικα. Πως διαολο θα το σωσουν δεν το βλεπω. Επισης τα φλας φοργουαρντ, σαιντγουεις η δεν ξερω τι, παιζει να ειναι ποιο βαρετα απο τα φλας μπακ, και αυτο απο μονο του ειναι σημαντικο κατορθωμα.
Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Για να λέτε ότι είναι Sayid κάτι θα ξέρετε τι να πω Πάντως το Sundown με παραπέμπει σε Lockdown.
sheik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παλι ελπιζω να ειναι στο στυλ Sun->down και να δει τα ραδικια αναποδα η σκατοσχιστοματα.
konnak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Να σου πω τι θα γίνει λογικά, και χωρίς να έχω διαβάσει γρι spoiler; Ο ©ώστας μέσω Claire/Jin θα μπει στον Ναό. Φυσικά δε θα μπει από την αρχή, θα περπατάνε θα περπατάνε και θα περπατάνε για πολύ ώρα στη ζούγκλα, ενώ θα έχουμε (αδιάφορα) flashsideways του Sayid και στα καπάκι συνομιλίες του στο Ναό με τον Γιαπωνέζο whatevah, του στυλ "-ήθελες να με σκοτώσεις, ε; -Εγώ; -Ε ποιος; -Α δεν ξέρω, να κάνει η μάνα;". Ε κάποια στιγμή θα τους εμφανιστεί ο Locke/©ώστας φάντης μπαστούνι και θα πει "δεν ξέρεις τι πέρασα για να είμαι εδώ - από πότε έχετε να καθαρίσετε το υπόγειο πέρασμα;". Εκεί ο Sayid κάτι θα του πει, που δεν θα το καταλάβουμε και θα κλείσει το επεισόδιο σε μία WTF και καλά διάθεση. Ε ο Jacob ήδη είπε στον Χέρλι και στον Τζακ να είναι στον φάρο για να μην τους φάει ο καπνός. ΑΛΛΑ είναι και αυτός που τους είπε να πάνε εκεί πριν 4 επεισόδια. Χμμ. Απ' την άλλη κοτζάμ φάρο δεν τον είχανε δει (ο άλλος ο Sayid είχε κάνει και το γύρο του νησιού με το Elizabeth τρομάρα του). Βασικά μάλλον θα αρχίσουν να ψηφίζουν ποιος να φύγει (candidates ντε), ο άλλος ο παπάρας ο Τζακ μας έπρηξε τα ούμπαλα μία σεζόν και στους άλλους να γυρίσουν στο νησί για χίλιους δύο λόγους, και τώρα λέει γύρισα γιατί ήμουν broken και θα με έφτιαχνε... Άει στο διάλα ρε, σας βαρέθηκα. Συμφωνώ απόλυτα με τον tzino, κάποτε ξεκίνησα το Dexter για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να ξεκινήσει το Lost, τώρα βλέπω το Lost για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να αρχίσει το Dexter...
Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλά το ότι θα παίξουμε το γύρω γύρω όλοι είναι το μόνο σίγουρο.
Linus_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αφού σας χαλάει τόσο μην το συνεχίσετε ρε παιδιά... Βάλτε Dexter από την αρχή..
keyman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 συγνώμη αλλά ο Τζακ δεν αφαίρεσε τη σκωλικοειδιτη στο νησί με βοήθεια της Κέιτ;
Sellers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα με τον tzino, κάποτε ξεκίνησα το Dexter για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να ξεκινήσει το Lost, τώρα βλέπω το Lost για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να αρχίσει το Dexter... Εγώ ξεκίνησα να βλέπω Lost και Dexter για να έχω κάτι να δω και βλέπουμε, και έχω καταλήξει να βλέπω μόνο για να βλέπω Lost και Dexter και για να δούμε αν το βλέπω για να συνεχίσω να τα βλέπω... Για να δούμε... Δεν το είδα ακόμη το επεισόδιο. Το βράδυ.
Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Στο επόμενο επεισόδιο θα περιμένουν να πέσει ο ήλιος (Sundown) και μετά το "Ντουυυυυυυυ" - LOST.
imr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μια μαλακια και μιση ηταν το επισοδειο Ειμαι ο μονος που μου την σπαει απιστευτα ο Τζακ? Παντως μου φαινετε πολυ λογικο ο χιουγκο να μην βλεπει τον Τζεικομπ αλλα τον Κωστα Οτι τους εχει πει μεχρι τωρα δεν ειναι για ''καλο'', εστειλε τον Σαγιντ στον ναο για να γινει infected , εστειλε και τον Τζακ στον φαρο για να δει τα ονοματα και να καταλαβει οτι ο Τζεικομπ τους παρακολουθουσε (οπως εδειξε στον Σωγιερ τα ονοματα στην σπηλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.