Cue Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 βασικα το αναποδο συμβαίνει η πτήση επεσε κανονικα και απλως βλεπουμε τι θα γινόταν αν δεν θα επεφτε ποτε το αεροπλάνο (στο alternative story) ...αν και πιστευω ειναι κατι πιο περίπλοκο Αν διαβάσεις τα τελευταία μηνύματά μου θα δεις γιατί υποστηρίζω το ανάποδο.
kk1991 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εκει που 8ελω να καταληξω ειναι πως αν στο cern που ειναι μαζεμενοι οι καλυτεροι φυσικοι δεν εχουν βγαλει ακρη τοτε αν καταφερουν στο τελος της σειρας οι σεναριογραφοι να 3εδιαλυνουν ολα τα "μυστηρια" τοτε δεν πρεπει να παρουν ΕΜΜΥ αλλα ΝΟΜΒΕL............
xavier Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 προσωπικα νομιζω οτι ειναι προφανες πως με την ανατιναξη της βομβας, δημιουργηθηκε ενα νεο συμπαν στο οποιο το αεροπλανο δεν επεσε...αυτο δεν σημαινει οτι η προηγουμενη πραγματικοτητα επαψε να υπαρχει... το θεμα ειναι πως υπαρχουν παραγοντες που μπορουν να επιδρασουν και στις 2 πραγματικοτητες ωστε να επελθει παλι η ισορροπια...να ενωθουν οι κοσμοι... οπως π.χ βλεπαμε οτι ο μαικλ που προσπαθουσε να αυτοκτονησει και δεν τα καταφαιρνε(προφανως επειδη ειχε καποιο ρολο να παιξει)... βεβαια αν δεν παρουμε απαντηση στο ποια ακριβως ειναι η φυση των 2 περιεργων...δεν θα ξερουμε ακριβως τι παιζει...
tzelis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 να θέσω ένα άσχετο με τη ροή της συζήτησης, ερώτημα; γιατί ενώ ο τζεικομπ εμφανίζεται όπως ειναι ενώ ο Κώστας χρειάζεται να πάρει τη μορφή κάποιου άλλου;
katergaris79 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μα δε μπορώ να σου απαντήσω για τίποτα από όλα αυτά γιατί ακριβώς θα είναι και η απάντηση για το πως δένει το ένα με το άλλο. Και δε την ξέρω, ούτε μπορώ να την φανταστώ Πάντως σχετικά με το ότι οι losties πήγαν στο 67 πίσω, αυτό ισχύει όμως για το "alternate" timeline (κάναμε το basic, alternate τώρα ) Εξάλλου ο χρόνος είναι διαφορετικός στο νησί. Τι να πώ. Είναι όμως και κάτι ακόμα πολύ βασικό. Το μωρό της Κλαιρ. H Κλαιρ στο original (σύμφωνα με τη θεωρία σου) timeline, είναι έτοιμη να γεννήσει. Πως γίνεται να φτάνει στο νησί και να είναι πάλι έγκυος; Εκτός αν εννοείς πως με κάποιο τρόπο θα εξαφανιστούν όλοι απο το LA και θα χρονομεταφερθούν πάλι στην Oceanic 815. Ακόμα όμως κι αν θεωρήσουμε οτι η "μοίρα" των γνωστών μας ηρώων είναι έτσι γραμμένη ώστε να συμβεί αυτό, όλοι οι υπόλοιποι που έχουν πάει ήσυχοι στα σπιτάκια τους; Θα εξαφανιστούν και θα βρεθούν στο αεροπλάνο; Κι η Shannon; Δεν μπήκε ποτέ στην original πτήση, πώς θα είναι στην alternative...? Εκτός αν πειραχτούν και γεγονότα πριν απο τις 22/09/2004 που δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό. Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να πάνε από το νησί του 2007 πάλι πίσω στο παρελθόν και να κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που έκαναν στο φινάλε της 5ης σεζόν, μόνο που αυτή τη φορά να δουλέψει κανονικά και άρα να γίνει τελικά αυτό που είδαμε στο LA X. Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι εντελώς λάθος από αυτά που λες. Υ.Γ. Και κάτι ακόμα. Η Τζούλιετ λέει οτι "δούλεψε". Άρα κάτι άλλαξε. Επομένως αν μιλάμε για κάτι alternative μιλάμε από το μπουμ της Τζούλιετ και μετα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 να θέσω ένα άσχετο με τη ροή της συζήτησης, ερώτημα; γιατί ενώ ο τζεικομπ εμφανίζεται όπως ειναι ενώ ο Κώστας χρειάζεται να πάρει τη μορφή κάποιου άλλου; Γιατί ο ένας ένας πιο ειλικρινής (ή θέλει να δείχνει πιο ειλικρινής) και ο άλλος μπαγαπόντης.
Sellers Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Είναι όμως και κάτι ακόμα πολύ βασικό. Το μωρό της Κλαιρ. H Κλαιρ στο original (σύμφωνα με τη θεωρία σου) timeline, είναι έτοιμη να γεννήσει. Πως γίνεται να φτάνει στο νησί και να είναι πάλι έγκυος; Where is your god now Que? Ε ?
orgio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικά με το κουνελάκι του Ντόνι Ντάρκο έκατσα και είδα ξανα τα 8 πρωτα επεισόδια του 1ου κύκλου γιατι κάτι μου θύμιζε. Μετά την επαφή του Λοκ με τον καπνό ρωτάει τον Τζακ αν ψάχνει τον Λευκό του Κούνελο (το παρομοιάζει με την Αλίκη των Θαυμάτων) ... άσχετο αλλά κουνελικό Επίσης όταν αναγνώρισε τον Τσάρλυ του είπε "Εκπλήσσεσαι που είμαι 40 και ξέρω τους Drive Saft?" Ο Λοκ γεννήθηκε το 56 αρα είναι 48 ...μπορεί να το έχω τραβήξει λιγάκι αλλά μήπως το πρώτο time travel έγινε με την πτώση της 815? Ή μήπως ο "Κώστας" είναι 40αρης και επιρεάζει τον Λοκ από την αρχη της ιστορίας?
konnak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Where were all these people? Where do they come from? ελληνικά ντε
Sadead Neth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Είναι όμως και κάτι ακόμα πολύ βασικό. Το μωρό της Κλαιρ. H Κλαιρ στο original (σύμφωνα με τη θεωρία σου) timeline, είναι έτοιμη να γεννήσει. Πως γίνεται να φτάνει στο νησί και να είναι πάλι έγκυος; Εκτός αν εννοείς πως με κάποιο τρόπο θα εξαφανιστούν όλοι απο το LA και θα χρονομεταφερθούν πάλι στην Oceanic 815. Ακόμα όμως κι αν θεωρήσουμε οτι η "μοίρα" των γνωστών μας ηρώων είναι έτσι γραμμένη ώστε να συμβεί αυτό, όλοι οι υπόλοιποι που έχουν πάει ήσυχοι στα σπιτάκια τους; Θα εξαφανιστούν και θα βρεθούν στο αεροπλάνο; Κι η Shannon; Δεν μπήκε ποτέ στην original πτήση, πώς θα είναι στην alternative...? Εκτός αν πειραχτούν και γεγονότα πριν απο τις 22/09/2004 που δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό. Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να πάνε από το νησί του 2007 πάλι πίσω στο παρελθόν και να κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που έκαναν στο φινάλε της 5ης σεζόν, μόνο που αυτή τη φορά να δουλέψει κανονικά και άρα να γίνει τελικά αυτό που είδαμε στο LA X. Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι εντελώς λάθος από αυτά που λες. Υ.Γ. Και κάτι ακόμα. Η Τζούλιετ λέει οτι "δούλεψε". Άρα κάτι άλλαξε. Επομένως αν μιλάμε για κάτι alternative μιλάμε από το μπουμ της Τζούλιετ και μετα... Μπορεί η Τζουλιέτ να ήθελε να πει στον Σώγιερ πριν πεθάνει πως "δούλεψε" αλλά όταν ήταν ακόμα ζωντανή το πρώτο πράγμα που είπε στο Σώγιερ ήταν πως δεν δούλεψε. Οπότε από εκεί δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Ίσως κάτι άλλο να δούλεψε. Επίσης εννοείται πως αν ισχύει ότι αυτό που αποκαλούμε alternative timeline είναι το original η χρονική στιγμή που έγινε το reset είναι πολλά χρόνια πριν την πτήση. Όπως και να έχει πάντως μου φαίνεται απίθανο μετά την έκρηξη να βρέθηκαν απλά στο αεροπλάνο. Είναι πολύ φλώρικο σενάριο για Lost ακόμα και μετά από αυτά που έχουμε δει στα πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου. Είναι πιθανό να έχουμε ένα συνδυασμό "Groundhog Day" (με Jacob και Κώστα στη θέση του Murray) με Donnie Darko.
kk1991 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ή μήπως ο "Κώστας" είναι 40αρης και επιρεάζει τον Λοκ από την αρχη της ιστορίας?[/QU αυτο ειναι καπως λογικο αν σκεφτεις ολη την ιστορια του Λοκ οπως το οτι ωντας αναπηρος 3αναπερπατησε ή την ικανοτητα του να βλεπει ωραματα ή να δημιουργει στους αλλους οραματα(στον Μπουν για παραδειγμα).Ομως αν ηταν ετσι τοτε και σε αφτη με το καρκινι(δεν 8υμαμε πως λεγετε) 8α επρεπε να εχει συμβει κατι παρομοιο οχι μονο επειδη 8εραπευτηκε αλλα και επειδη ηξερε για την αναπηρια του Λοκ κατι αλλο που θελω να αναφερω ειναι η σχεση Λοκ και Γουολτ με τη συμπεριφορα του εδειχνε να 3ερει οτι και οι "αλλοι" οτι δηλαδη ειναι 3εχωριστος και οτι συντομα 8α τον απαγαγουν
συννεφάκι Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Βάλτε κανα σπόιλερ ΡΕ!!! προσωπικα νομιζω οτι ειναι προφανες πως με την ανατιναξη της βομβας, δημιουργηθηκε ενα νεο συμπαν στο οποιο το αεροπλανο δεν επεσε...αυτο δεν σημαινει οτι η προηγουμενη πραγματικοτητα επαψε να υπαρχει... το θεμα ειναι πως υπαρχουν παραγοντες που μπορουν να επιδρασουν και στις 2 πραγματικοτητες ωστε να επελθει παλι η ισορροπια...να ενωθουν οι κοσμοι... οπως π.χ βλεπαμε οτι ο μαικλ που προσπαθουσε να αυτοκτονησει και δεν τα καταφαιρνε(προφανως επειδη ειχε καποιο ρολο να παιξει)... βεβαια αν δεν παρουμε απαντηση στο ποια ακριβως ειναι η φυση των 2 περιεργων...δεν θα ξερουμε ακριβως τι παιζει... Συμφωνώ περισσότερο με κάτι τέτοιο, όπως το λέγαμε απ' την αρχή.. Μου φαίνεται πιο λογικό.. να θέσω ένα άσχετο με τη ροή της συζήτησης, ερώτημα; γιατί ενώ ο τζεικομπ εμφανίζεται όπως ειναι ενώ ο Κώστας χρειάζεται να πάρει τη μορφή κάποιου άλλου; Μερικές σελίδες πιο πίσω το είχα αναρωτηθεί κι' εγώ.. Γιατί ο Κώστας -που, όπως ξανάπα ήταν και ωραίος τυπάς..!!! - δεν έχει σώμα??? Μήπως είναι κααραμένος να τριγυρνάει σαν καπνός? Μήπως του την είχε στήσει ο Τζέικομπ (και ο Ρίτσαρντ μη σου πω) με κάποιο τρόπο?? Where were all these people? Where do they come from? ελληνικά ντε Έλα μου ντε!!!! Νιώθεις ανασφάλεια ε?
xavier Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ο λοκ θεραπευτηκε οταν επεσε στο νησι γιατι ηταν candidate του τζεικομπ...για τον ιδιο λογο δεν πεθανε οταν τον πεταξε ο πατερας του... οπως και η ροουζ θεραπευτηκε απο τον καρκινο της στο νησι... ειναι ενα θεμα το αν οι candidates πεθαινουν ή μπορουν να πεθανουν μοναχα οταν τους απορριψει ο τζεικομπ ή αν διαγραφονται οταν πεθαινουν, οπως επισης αν υπαρχει κανα παραθυρακι και οι candidates μπορουν να αλληλοσκοτωθουν μεταξυ τους.... ρε χαλαρωστε με τα σποιλερ, θεωρειες λεμε και ουσιαστικα τιποτα που να αφορα το τι εχουν δειξει στην 6η σεζον...
Sadead Neth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ή μήπως ο "Κώστας" είναι 40αρης και επηρεάζει τον Λοκ από την αρχή της ιστορίας? Αυτό είναι καπως λογικο αν σκεφτεις ολη την ιστορια του Λοκ οπως το οτι όντας αναπηρος ξαναπερπατησε ή την ικανοτητα του να βλεπει οράματα ή να δημιουργει στους αλλους οραματα (στον Μπουν για παραδειγμα). Ομως αν ηταν ετσι τοτε και σε αυτη με τον καρκινο (δεν θυμαμε πως λεγετε) θα επρεπε να εχει συμβει κατι παρομοιο οχι μονο επειδη θεραπευτηκε αλλα και επειδη ηξερε για την αναπηρια του Λοκ. Κατι αλλο που θελω να αναφερω ειναι η σχεση Λοκ και Γουολτ. Με τη συμπεριφορα του εδειχνε να ξερει ο,τι ξέρουν και οι "αλλοι". Οτι δηλαδη ειναι ξεχωριστος και οτι συντομα θα τον απαγαγουν Δεν νομίζω να τον έλεγχε από την αρχή τουλάχιστον με τον τρόπο που ελέγχει τώρα το σώμα του. Έχει ήδη δώσει αρκετά στοιχεία γι' αυτό και δεν νομίζω να τα ανατρέψει. Ακόμα και ο Σώγιερ κατάλαβε ότι ήταν άλλος άνθρωπος. Το ότι μπορεί να περπατήσει είναι μάλλον λόγω Jacob παρά Κώστα. Όσο για τα οράματα οι περισσότεροι τα βλέπουν.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν καταλαβα καλα την αποψη του Cue το μωρο της Κλαιρ δεν εχει σχεση. Η θεωρια του δεν ειναι οτι το alternative ειναι το original και αυτο που βλεπουμε 6 χρονια ειναι το πραγματικο aternative? Δεν βλεπω κανενα προβλημα, ολα καταληγουν σε μια βομβα σε αυτο που νομιζουμε alternative αλλα ειναι οριτζιναλ και τοτε ξυπναει ο Τζακ και ειναι 1χ01 και παλι Α, και κατι αλλο νομιζω σημαντικο απο το Ντονι Νταρκο. Οι ανθρωποι στο tangent universe ή μαλλον στο "επομενο" universe έχουν συναισθηση χωρις να ξερουν γιατι καποιες φορες του τι ειχαν κανει προηγουμενως. Πχ θα εξηγουσε το γιατι ο Τζακ μοιαζει για λιγο σαν να αναγνωριζει τον Ντες στο αεροπλανο ή γιατι ο Λοκ γελαει σαν βλακας με το πορτοκαλι στην αρχη κτλ Μαυτα και μαυτα μου εχει ερθει τρελη επιθυμια να ξαναδω ΝΝ και την σκηνη που ακουγεται το Mad World.... ---------- Προσθήκη στις 21:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ---------- προσοχη !!! ειναι το τελος του Ντονι Νταρκο, το βαζω ΜΟΝΟ για οσους το εχουν δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.