electroasd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 επ.04χ11[ATTACH]26815[/ATTACH] Επειδη δεν το επιασα , τι σημαινει αυτο? Αυτη τη φραση την εχει πει ο Λοκ πολλες φορες....
sheik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ειδα κι εγω τα 2 επεισοδια που "εχασα", επιτελους. Για το 3ο ουδεν σχολιο, το 4ο ομως ΠΟΛΥ καλο. Μια χαρα μου φαινεται πως εξελισσεται το πραγμα. Δεν θα αναλωθω σε συζητησεις και θεωριες ουτε εγω αυτη τη στιγμη,οχι οτι δεν θελω, ισα ισα, απλα ειπα οσο μπορω στην 6η σαιζον να παρακολουθω χωρις να συζηταω πολλα για διαφορους λογους. Ενα ομως θα (ξανα)πω: ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ????????????????????????????
sheik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αμε, αδειουλα ορκομωσιας 5 μερες, πραγμα που σημαινει πως θα δω κανονικοτατα το επομενο επεισοδιακι
koystado Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 νομιζω πως ο hugo είναι ο νεος jacob.. και οτι βλεπουμε στο alternative story θα γίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα ώστε να φτάσουμε προς το τέλος της σεζον να δούμε αυτή την εναλακτική ιστορια να γίνεται ενα με την γνωστή ιστορία που επέσε το αεροπλανο στο νησι και εχουν γινει ολα αυτα που έχουμε δει. αυτο το λινκ ίσως σας βοηθησει λιγο να καταλαβαιτε τι συμβαίνει [ame] [/ame]
συννεφάκι Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 1. Έχω την εντύπωση ότι εγώ είχα πει πρώτη ότι ο Τζέικομπ δεν είναι και τόσο καλός.. 2. Μην παρασύρεστε σε συμπεράσματα απλά και μόνο από τους τίτλους των επεισοδίων!!! Δηλ. το ότι ξαφνικά ταυτίζετε τον Χιούγκο με τον Τζέικομπ, πώς σας ήρθε? Δεν το λέτε εξαιτιας του τίτλου του τελευταίου επεισοδίου???? Ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε ως τώρα, μην τρέχετε..
Cue Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μα δεν είναι το τελευταίο επεισόδιο της season :/ (series εντάξει!) Το τίτλο δεν τον γνωρίζουμε ακόμα.
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτησω κατι? ποσα επεισοδια 8α εχει αυτη η season? μπορει να εχει αναφερθει ξανα εδω μεσα...Αλλα ειναι πολλες οι σελιδες Αρη.... Ξανα ξεκινησα να το βλεπω απο την αρχη γιατι το ειχα παρατησει στην 4η season... και 8ελω να βγουν ολα τα επεισοδια της 6!Να ξερω ποτε να τελειωσω τις αλλες season!
xpapias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως το κουράζουμε με θεωρίες? Η μαγεία του Lost ήταν ότι πάντα μας εξέπλησσε...
xavier Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως το κουράζουμε με θεωρίες? Η μαγεία του Lost ήταν ότι πάντα μας εξέπλησσε... μπα...η μαγεια του λοστ ειναι οι θεωρειες...
Cue Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κάνω ένα flashback στο 1ο επεισόδιο της Season όπου ο Locke λέει "I'm disappointed in all of you". Το οποίο έχω την εντύπωση το περάσαμε στο ντούκου. Παρόλο που φαίνεται να μην έχουν ιδέα γιατί τους το λέει, μου δίνει την αίσθηση ότι ο Κώστας περίμενε κάτι από αυτούς και δε το κάνανε. Και ο λόγος που το περιμένει είναι γιατί -μου έχει καρφωθεί- έχει επαναληφθεί, ανεπιτυχώς. Μήπως τα βλέπουμε backwards και το "alternate" timeline είναι το τι πραγματικά έγινε first time around?
katergaris79 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κάνω ένα flashback στο 1ο επεισόδιο της Season όπου ο Locke λέει "I'm disappointed in all of you". Το οποίο έχω την εντύπωση το περάσαμε στο ντούκου. Παρόλο που φαίνεται να μην έχουν ιδέα γιατί τους το λέει, μου δίνει την αίσθηση ότι ο Κώστας περίμενε κάτι από αυτούς και δε το κάνανε. Και ο λόγος που το περιμένει είναι γιατί -μου έχει καρφωθεί- έχει επαναληφθεί, ανεπιτυχώς. Μήπως τα βλέπουμε backwards και το "alternate" timeline είναι το τι πραγματικά έγινε first time around? Το ότι έχει επαναληφθεί το έχω σκεφτεί κι εγώ. Πιστεύω πως έχει επαναληφθεί ακόμα και το κάψιμο του Τζέικομπ. Γι' αυτό ήταν τόσο χαλαρός και προκαλούσε (ουσιαστικά) τον Μπεν. Γι' αυτό προυπάρχει και η στάχτη. Η Ιλάνα πήρε στο σακουλάκι της στάχτη από την τέφρα του Τζέικομπ, είχαν όμως και μαζί τους στην πτήση τους. Την έχουμε δει και έξω από την καλύβα. Με λίγα λόγια αυτό που είδαμε έχει γίνει ουκ ολίγες φορές.
konnak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θέλετε να πείτε ότι ο Jacob έχει πεθάνει πιο πολλές φορές κι απ' τον Kenny;
katergaris79 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θέλετε να πείτε ότι ο Jacob έχει πεθάνει πιο πολλές φορές κι απ' τον Kenny; :lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.