Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
και αυτό επίσης: [ATTACH]26795[/ATTACH]

στο 04Χ09 η ζαριά του Σόγιερ 6+6+3=15 παίζοντας στρατέγκο η ρίσκ με τον Χιούγκο και τον Λοκ.

Σώγιερ: Θα επιτεθώ στη Σιβηρία

Και η απάντηση του Χιούγκο : Δε μπορώ να το πιστέψω ότι θα του δώσεις έτσι απλά την Αυστραλία. Η Αυστραλία είναι το κλειδί του παιχνιδιού !!!

Μήπως τελικά δεν ειναι 2 αλλά 3 οι διεκδικητές του νησιού? 'Η κάποιος απο τους 3 είναι ο διατητής- επιτηρητής-ισσοροπιστής? Και κάτι τελευταίο ΟCEANIC 815 .... 8 -15

.... 8=Χιούγκο -15=Σογιερ μήπως τελικά μέινουν οι δυό τους?

Πολύ τραβηγμένα αλλά έξυπνα. Ειδικά το 815... Απο τα μαλλιά το τράβηξες. :lol:

Δημοσ.

Ιάπωνας είπαμε :P Οχι, ποιον να βρουν μέσα; Δε μάθαμε ποιος ειναι.

έχω να ποστάρω πάνω από δύο χρόνια αλλά παρατήρησα κάτι και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας....

Θυμάστε στο 04Χ01 όταν ο Χιούγκο βρίσκει την καλύβα και κοιτάει από το τζάμι να δει ποιός είναι μέσα? Τότε πετάγεται κάποιος στο τζάμι και μας δείχνουν μόνο το μάτι του.... έχω την εντύπωση ότι αυτός ο κάποιος είναι ο κινέζος!!!!

Αυτό σημαίνει ότι οι παραγωγοί τον φέρανε πριν 2 χρόνια για να "εμφανιστεί" σε μια μοναδική σκηνή και υπέγραψαν να επανεμφανιστεί φέτος. Τραβηγμένο το βρίσκω.

Δημοσ.

(κι εγω δεν ποστάρω συχνά άλλα σας παρακολουθώ κι ήθελα να πω την άποψη μου και ν διαβάσω τα σχόλια σας.

Εγω πλέον τείνω να καταλήξω οτι το ολο στορι βασίζεται σε μια θεωρία που διάβασα παλιότερα στο lostpedia αν θυμάμαι καλά και κάποιος την μετέφρασε και την πόσταρε και εδω πέρυσι.

Μιλάω για την νεοσοφιστική θεωρία. Με απλά λόγια, το "καλό" (Τζέικομπ - Χριστός συμβολικά) ειναι μόνο κατ' ευφημισμόν καλό αφού παραμυθιάζει τους ανθρώπους με σλογκανάκια τύπου "ελεύθερη βούληση" και ουσιαστικά παίζει μαζί τους ως μαριονετίστας άλλα και επιβραβεύει-καταδικάζει. Κι ολα αυτά κρατώντας μεγάλα μυστικά απο τον άνθρωπο που στη τελική φαινεται να πασχίζει για το μάταιο. Σε αντίθεση με το "κακό" (Κώστας - Εωσφόρος συμβολικά) που την πάτησε σε επικοινωνιακό επίπεδο και όλοι τον θεωρούν κακό αν και στη πραγματικότητα ειναι ο πιο ειλικρινής. Δεν ζητάει τίποτα απο τους ανθρώπους και τους δίνει απλόχερα την γνώση της ματαιότητας τους επιτρέποντας τους να ζήσουν χωρίς ενοχές. "Θα σου τα πω ολα" είπε ο Λοκ στον Σώγερ. "Μη μου λες τι δεν πρέπει να κάνω" το μότο του. Σε αντιδιαστολή με τον Τζέικομπ-Χριστό-άρα θρησκεία που θέτει αυστηρούς κανόνες. Ας θυμηθούμε επίσης τον διάλογο τους στο φινάλε της 5ης. "Τους φέρνεις εδω και αυτοί σκοτώνονται". Άλλος συμβολισμός. Πόσοι και πόσοι πόλεμοι και αιματοχυσίες δεν έγιναν στο ονομα του Χριστού. "Ναι, άλλα το ενδιάμεσο ειναι πρόοδος" η απάντηση του Τζέικομπ. "Πρόοδος για το τίποτα, αφού ολα ειναι μάταια. Άρα άφησε τους στην ησυχία τους να μείνουμε κι εμείς στη δική μας" θα μπορούσε να ειναι η απάντηση του Κωστα. Εγω πιστευω οτι αυτος ειναι ο φόντος. Το πως θα εξελιχθεί και τι στο τέλος θα μας δείξουν, αναμένω με αγωνία...

Δημοσ.

Μιας και γινομαστε πολλοι...για να θυμηθουμε ποιος ειχε πει πρωτος τοτε, στο φιναλε της 5ης οτι δεν ηταν σιγουρος οτι ο Κωστας ηταν ο κακος...

Δημοσ.
Μιας και γινομαστε πολλοι...για να θυμηθουμε ποιος ειχε πει πρωτος τοτε, στο φιναλε της 5ης οτι δεν ηταν σιγουρος οτι ο Κωστας ηταν ο κακος...

ποιος;;;;;;

Δημοσ.
Κάτι άσχετο αλλά μπορεί και σχετικό:

Σύμπτωση? Inside Joke? Ή σημάδι για κάτι? το ότι στο νησί ο Κώστας με την μορφή του Λοκ φωνάζει στο ξανθό παιδί:

''Μη μου λες τι δεν μπορώ να κάνω. Μη μου λες τι δεν μπορώ να κάνω!''

και αργότερα προς το τέλος του επεισοδίου ο Λοκ ο οριτζινάλε λέει στην Έλεν τι έλεγε στους υπεύθυνους της εκδρομής που δεν τον αφήναν να πάει στην περιπλάνηση του:

''Αλλά δε με άφησαν να πάω. Και καθόμουν εκεί φωνάζοντας τους. Ουρλιάζοντας πως δεν μπορούν να μου πουν τι δεν μπορώ να κάνω.''

επ.04χ11

post-94013-129063065772_thumb.jpg

post-94013-129063065769_thumb.jpg

Δημοσ.
Ολα αυτα ειναι υποθεσεις τις οποιες τις κανουμε εμεις. 100% δεν εχουν εξηγηθει.Δηλ πως πηγε εκει η Νταρμα και ανακαλυψε οτι υπαρχουν ιδιοτητες? Οπως επισης αφου η Νταρμα πηγαινε εκει μεσω υποβριχιου , πως μπορουσε και πηγαινε και με αεροπλανο και εστελνε προμηθειες?

Δεν τα λες και υποθέσεις. Τα πειράματα έχουν αναφερθεί ξεκάθαρα. Το οτι ο Jacob ήξερε το παρελθόν τους είναι γνωστό. Το οτι το νησί εμφανίστηκε στιγμιαία στον έξω κόσμο μας το έχει δείξει στο τέλος της 2ης σεζόν.

Το αεροπλάνο πήγαινε ακολουθώντας τη γνωστή πορεία. Όπως πηγαινοερχόταν το ελικόπτερο, όπως έφυγε ο Michael με τη βάρκα κλπ.

Η Ντάρμα (ο Hanso δηλαδή) ανακάλυψε το νησί μέσω του journal από το Black Rock. Το πως βρέθηκε στην κατοχή της οικογένειάς του δεν έχει απαντηθεί, αποκλείεται όμως να το αφήσουν έτσι κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Γιατί έχουμε πιάσει ξαφνικά την 4η season που δε θυμαμαι την τύφλα μου?

Από ποια σκηνή είναι το παραπάνω και ποιος (ποια?) απεικονίζεται?

Δημοσ.
Γιατί έχουμε πιάσει ξαφνικά την 4η season που δε θυμαμαι την τύφλα μου?

Από ποια σκηνή είναι το παραπάνω και ποιος (ποια?) απεικονίζεται?

νομίζω είναι ο locke στα νιάτα του..

Δημοσ.

Αν εννοείς στο μυαλό των σεναριογράφων, ok...

κάτι άλλο (άσχετο)... δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί. Ο Ντέσμοντ εμφανίζεται στο αεροπλάνο που στο παράλληλο συμπαν προσγειώνεται κανονικά. Κάποιο σχόλιο για αυτό;

Δημοσ.
Αν εννοείς στο μυαλό των σεναριογράφων, ok...

κάτι άλλο (άσχετο)... δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί. Ο Ντέσμοντ εμφανίζεται στο αεροπλάνο που στο παράλληλο συμπαν προσγειώνεται κανονικά. Κάποιο σχόλιο για αυτό;

εμφανίζεται και μετά δεν τον δείχνει καθόλου..ίσως είναι ένα απο τα πολλά time jumps που μας είχε συνηθήσει..πράγμα δύσκολο βέβαια αν σκεφτούμε οτι το νησί ειναι ατλαντίδα σε αυτό το timeline.

Ελπίζω σε ηρωική επάνοδο του Desmond..αυτός είναι το μισό lost!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...