Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχμ...ναι, οκ, αν εξαιρεσουμε το γεγονος πως ολοκληρη Νταρμα δεν σκεφτηκε "τι σκατα, αποκεινα τα παλιοπαιδα γιατι δεν εχουμε νεα?"

Όχι δεν κατάλαβες τί λέω. Η Ντάρμα είχε καταλάβει οτι οι δικοί της μας χαιρέτησαν,αλλά αφού δεν έγινε μπουμ, ήξερε πως κάποιος (έστω και ένας) συνεχίζει να πατάει το κουμπί. Γι' αυτό και τα φαγητά.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαι δεν εστειλαν κανενα να δει τι σκατα γινεται εκει?

Ποιος παταει το κουμπι?

"Α, καλα, αφου δεν ακουσαμε νεα απο τους αλλους δεν γαμιεται, σαν να μην τρεχει τιποτα"??

Δημοσ.

Πιθανώς να έμαθαν ή και να κατάλαβαν τί έγινε. Απλώς ξέροντας οτι κάποιος το πατάει, του τα στέλνουν. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά για Λόστ δεν είναι και ΤΟΣΟ κουφό αυτό το σενάριο.

Δημοσ.
Πιθανώς να έμαθαν ή και να κατάλαβαν τί έγινε. Απλώς ξέροντας οτι κάποιος το πατάει, του τα στέλνουν. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά για Λόστ δεν είναι και ΤΟΣΟ κουφό αυτό το σενάριο.

Αυτο φιλε δεν ειναι η Νταρμα, αυτο ειναι οι Γιατροι χωρις Συνορα

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μα δικός τους ρε παιδί μου το πατάει το κουμπί. Να τον αφήσουν να πεθάνει στην πείνα;

Δημοσ.

ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑ καλο καλο!

• Moderators
Δημοσ.
Κάτι άσχετο αλλά μπορεί και σχετικό:

Σύμπτωση? Inside Joke? Ή σημάδι για κάτι? το ότι στο νησί ο Κώστας με την μορφή του Λοκ φωνάζει στο ξανθό παιδί:

''Μη μου λες τι δεν μπορώ να κάνω. Μη μου λες τι δεν μπορώ να κάνω!''

και αργότερα προς το τέλος του επεισοδίου ο Λοκ ο οριτζινάλε λέει στην Έλεν τι έλεγε στους υπεύθυνους της εκδρομής που δεν τον αφήναν να πάει στην περιπλάνηση του:

''Αλλά δε με άφησαν να πάω. Και καθόμουν εκεί φωνάζοντας τους. Ουρλιάζοντας πως δεν μπορούν να μου πουν τι δεν μπορώ να κάνω.''

Κάτι επίσης σχετικό άσχετο:

Είμαστε στο 6χ04 (Locke centric)

Στο 1χ04 Walkabout (επίσης Locke centric), μαθαίνουμε για μια Helen, για την αναπηρία του Locke, έχουμε πάλι σκηνές με το Locke να φωνάζει "μη μου λες τι δεν μπορώ να κάνω!" και μαθαίνουμε ότι γιατρεύτηκε από το νησί. Ακόμα βλέπουμε για πρώτη φορά το περιεχόμενο της βαλίτσας με τα μαχαίρια, ο Locke συναντά το "τέρας" (ή κάποιο τέρας) ενώ και η Rose έχει την πρώτη σημαντική της εμφάνιση σε επεισόδιο.

Γενικά, μάλλον οι σεναριογράφοι παίζουν με τους παραλληλισμούς μεταξύ των επεισοδίων της 1ης και 6ης season.

Δημοσ.
Κάτι επίσης σχετικό άσχετο:

Είμαστε στο 6χ04 (Locke centric)

Στο 1χ04 Walkabout (επίσης Locke centric), μαθαίνουμε για μια Helen, για την αναπηρία του Locke, έχουμε πάλι σκηνές με το Locke να φωνάζει "μη μου λες τι δεν μπορώ να κάνω!" και μαθαίνουμε ότι γιατρεύτηκε από το νησί. Ακόμα βλέπουμε για πρώτη φορά το περιεχόμενο της βαλίτσας με τα μαχαίρια, ο Locke συναντά το "τέρας" (ή κάποιο τέρας) ενώ και η Rose έχει την πρώτη σημαντική της εμφάνιση σε επεισόδιο.

Γενικά, μάλλον οι σεναριογράφοι παίζουν με τους παραλληλισμούς μεταξύ των επεισοδίων της 1ης και 6ης season.

Και το 1χ05 είναι πάλι Τζακ-σεντρικ. Καλή παρατήρηση.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει οφισιαλ εξήγηση για τα νούμερα

Εμφανίζονται σε κοντερ σε θέσεις αεροπλανου, σε περιπολικά, στο δρόμο, στα πιτσίνια παντού

Δημοσ.
χαχαχααχαχ καλο καλο!

να δω πως θα εξηγήσετε το 42 με τους Χο-Γιον

Ε τι να εξηγήσουμε ρε μπρο? Κατα πάσα πιθανότητα το 42 πάει στον Τζιν γιατί είναι μεγάλο νούμερο.

Εδιτ: Ξέρει κανείς που χάθηκε ο konnak?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...