Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο ήταν. Αλλά κάποια στιγμή κοιτάω πόσο του μένει και λέει 10 λεπτά, και σκέφτομαι, καλά πλάκα μας κάνουν; Εδω δεν έγινε τίποτα μέχρι τώρα. Τέλος πάντων. Δεν θα γκρινιάξω σήμερα.

Η όλη φαση με τα νούμερα ήταν πολύ καλή. Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι για το πως ακριβώς αρίθμησε ο Τζέικομπ τους υποψηφίους. Χρονολογικά πάντως δεν παίζει γιατί ο Λόκ δεν κολλάει στο 4. Υπήρχαν πολλοί πριν απο αυτόν. Επίσης νομίζω ότι πλέον μπορούμε να σιγουρευτούμε πως ο Τζέικομπ ήταν αυτός που κινούσε τα νήματα και έκανε όλους τους Λοστις να πάρουν το αεροπλάνο για να δει ποιος τελικά θα του κάνει. (ή έστω τους 6 που αναφέραν τα νούμερα). Έκανε την Ντάρμα να έρθει εκεί για τους δικούς της υποψηφίους, τον Μπέν, τον Ρίτσαρντ κ.λ.π Αυτό που πρέπει τελικά εμείς να ''προσπαθήσουμε να βρούμε'' είναι τι είναι αυτό που κάνει τους υποψηφίους, υποψηφίους. Γιατί ο Λόκ και ο Τζάκ (πριν πέσουν στο νησί) ήταν ικανοί υποψήφιοι ενώ εγώ και ο Cue όχι; Πρέπει να υπάρχει κάτι που να τα συνδέει. Επίσης μου έχει κολλήσει στο μυαλό πως η σκηνή που ο Ρίτσαρντ επισκέπτεται τον Λοκ μικρό και του δείχνει διάφορα αντικείμενα, ήταν ένα τεστ καθοδηγημένο απο τον Τζέικομπ για να δεί αν ο Λοκ είναι ικανός υποψήφιος.

Κάτι τελευταίο επειδή νύσταξα. Χάρηκα που ο Κώστας είπε ότι παλιά ήταν άνθρωπος. Δείνει ελπίδες. Απο την άλλη μπορεί να αφήνει τον Τζέικομπ σαν Θεό. Θα δούμε. Επίσης πιστεύω για αυτό:

[*]175 - Costa

έχουν να μας πουν πολλά ακόμα.

οι 2 σκελετοι απο τον 1ο κυκλο ειναι ο ανθρωπινος αρχικος σκελετος του Κωστα και η γυναικα του που εχασε

Μ'αρέσει που τα γράφεις και τελεσίδικα. :lol::lol::lol:

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ηχος του ξυπνητηριου του Λοκ,περιπου στο 27 λεπτο του επεισοδιου εχει τον ιδιο ηχο

με την σειρηνα που χτυπαγε στην καταπακτη κατα την αντιστροφη μετρηση οταν αυτη πλησιαζε στο μηδεν.:devil:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qDQxuUEMiV8&feature=related[/ame]

Δημοσ.

Με αρέσει που ψάχνετε για λογικές εξηγήσεις ενώ είναι προφανές ότι είναι πια αδύνατο να εξηγήσουν όλα αυτά τα εξωφρενικά που έδειξαν τόσες σεζόν, ΟΤΙ κι αν σκαρφιστούν.

Κάντε ότι και ο Κάιζερ: Απολαύστε το κι αφήστε τις εξηγήσεις -αν υπάρξουν που δεν...- για το τέλος.

Αλλά είστε κομματάκι μαζόχες, έ;!

Δημοσ.
μη μενεις στο αγγιγμα και τη σοκολατα. μεινε στο it just needed a little push και στο αλλο που λεει στους κορεατες. και επισης στις στιγμες που τα λεει. δεν τους πετυχε στα starbucks, επενεβη σε κομβικες στιγμες των ζωων τους. αν απλα το αγγιγμα αρκουσε γιατι να διαλεξουν αυτες τις στιγμες? για κειτ και σογιερ δεν υπαρχει αμφιβολια, η ζωη τους σημαδευτηκε απο την παρανομια και το γραμμα αντιστοιχα. προφανως στους υπολοιπους δεν χρειαζοταν τοσο μεγαλη επιρροη (η δεν εχουμε δει ακομα ολο το φασμα της επιρροης)

Κι εγώ αυτό πιστεύω.

Οτι παρενέβει συχνά στις ζωές τους και ότι το "άγγιγμα" που μας έδειξαν είναι απλά συμβολικό, εκτός απ τη περίπτωση του Λοκ που είναι και κάτι παραπάνω προφανώς...

Διαφωνώ λίγο για το "little push" που λες, μιας και όπως λέει και ο Λοκ/MIB, δε τους ώθησε απλά, αλλά τους χειραγώγησε ώστε να βρεθούν στο νησί. Οτι οι επιλογές που έκαναν δεν ειναι πραγματικά δικές τους αλλά του Jacob, ότι είναι μαριονέτες κλπ, ξαναδές τη σκηνή.

Βέβαια μένει να δούμε αν όντως λέει την αλήθεια ο Λοκ/MIB στον Σώγιερ και από κει και πέρα αν δούμε και άλλες σκηνές απ το παρελθόν τη στιγμή που χειραγωγούνται και κυρίως πως βρέθηκαν στην ίδια πτήση. Δηλαδή τον Jacob να βρίσκει για κάθε υποψήφιο lostie μια αιτία/εναν λόγο να ταξιδέψουν στο Σίδνεϋ την ίδια χρονική στιγμή.

Πχ να δίνει κατά κάποιο τρόπο την ιδέα στον Λοκ για τη περιπλάνηση στην Αυστραλία, να βρίσκεται πίσω απ το θάνατο του Κρίστιαν στο Σίδνεϋ (βλέπε περίπτωση Τζακ) και ούτω καθεξής.

Δημοσ.

@ v

συμφωνω στα περισσοτερα αλλα διαφωνω σε ενα σημειο.

δε νομιζω οτι οι λοστις ειναι απλα μαριονετες (παρολο που ετσι λεει ο ΜΙΒ, μαλλον ομως για να αποσυντονισει συναισθηματικα τον σογιερ). κυριως γιατι αν ηταν απλα μαριονετες οι συγγραφεις δε θα επεμεναν τοσο εξαντλητικα στην αναπτυξη των χαρακτηρων. αυτο που πιστευω ειναι πως εχουν απο μονοι τους την προδιαθεση να κανουν καποια πραγματα, απλα ο τζεικομπ δινει την ωθηση. οπως γραφω σε παραπανω ποστ η καλυτερη παρομοιωση που μπορω να βρω ειναι οι καταλυτες στη χημεια. τα στοιχεια εχουν την προδιαθεση να αντιδρασουν, απλα ο καταλυτης επιταχυνει την αντιδραση δραματικα.

δεν εχει και νοημα κατεμε να ξοδεψεις τοσες ωρες για να αναπτυξεις ενα χαρακτηρα και τελικα να σου πουνε οτι δεν εχει καμια σημασια γιατι ειναι προβατο και στη θεση του θα μπορουσε να ειναι καποιος αλλος.

και μια μικρη απορια:

εφοσον η κειτ δεν ειναι candidate γιατι ο τζεικομπ επενεβη στη ζωη της? εκτος πια αν με το σεπαρντ εννοουν τον ααρον, οποτε θα αποκτησει νοημα διαμεσου της κλερ.

Δημοσ.

Ενταξει το επισοδειο απλα γαμησε

Θα γραψω αυριο και σχολια γιατι νυσταξα, αλλα ηταν απιστευτο!

Το οτι λεει οτι τους εκανε manipulate κτλ μπορει απλα να ειναι ψεμα (η μιση αληθεια) για να πεισει τον σωγιερ να ερθει μαζι του

Δημοσ.

κατ' εμέ, ο Κώστας σαφώς και δεν λέει την αλήθεια προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

άν ήταν άνθρωπος πριν, σίγουρα δε θα έλεγε πως αυτό είναι "απλά ένα νησί" γιατί σίγουρα δεν είναι. με τόση ενέργεια, με τη δυνατότητα να χρονοκινείται. Η Ελοήζ μπορεί να μην έχει ιδέα για Τζέικομπ-Κώστα κτλ αλλά δε πιστεύω να είναι φαντασμένη όταν έλεγε το "then God help us all". Το νησί είναι special και το νησί (θα έπρεπε να) είναι το θέμα μας μαζί με τους Τζέηκομπ-Κώστα μιας και η επιλογή του δεν θα έπρεπε να είναι τυχαία

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα ο Κώστας με έπεισε για τα καλά ότι αυτός είναι που έχει δίκιο :P

Στην τελική έχει και τα δίκια του αφού ο Jacob δεν είπε τίποτα ποτέ και σε κανέναν. (Να δούμε τι εξήγηση θα μας δώσουν για αυτό)

Γούσταρα τρελά που είδα όλους αυτούς τους χαρακτήρες σε διαφορετικούς ρόλους ειδικά με τον Ben.

Ο τόνος της φωνής του εκεί που τα έχωνε για τον καφέ μου θύμισε τον παλιό καλό Ben και όχι αυτόν τον αξιολύπητο που έβγαλε τον λόγο για τον Lock.

Δημοσ.
@ v

συμφωνω στα περισσοτερα αλλα διαφωνω σε ενα σημειο.

δε νομιζω οτι οι λοστις ειναι απλα μαριονετες (παρολο που ετσι λεει ο ΜΙΒ, μαλλον ομως για να αποσυντονισει συναισθηματικα τον σογιερ). κυριως γιατι αν ηταν απλα μαριονετες οι συγγραφεις δε θα επεμεναν τοσο εξαντλητικα στην αναπτυξη των χαρακτηρων. αυτο που πιστευω ειναι πως εχουν απο μονοι τους την προδιαθεση να κανουν καποια πραγματα, απλα ο τζεικομπ δινει την ωθηση. οπως γραφω σε παραπανω ποστ η καλυτερη παρομοιωση που μπορω να βρω ειναι οι καταλυτες στη χημεια. τα στοιχεια εχουν την προδιαθεση να αντιδρασουν, απλα ο καταλυτης επιταχυνει την αντιδραση δραματικα.

δεν εχει και νοημα κατεμε να ξοδεψεις τοσες ωρες για να αναπτυξεις ενα χαρακτηρα και τελικα να σου πουνε οτι δεν εχει καμια σημασια γιατι ειναι προβατο και στη θεση του θα μπορουσε να ειναι καποιος αλλος.

Αυτό όμως σημαίνει ότι βρέθηκαν τυχαία όλοι οι "υποψήφιοι" μαζί στην ίδια πτήση. Ποιές ειναι οι πιθανότητες; Γι αυτό και βρίσκω ικανοποιητική την εξήγηση του Λοκ/Costa.

Κατά τ άλλα όλο και κάτι θα κρύβει, μπορεί απλά να λέει τη μισή αλήθεια. Μπορεί τα ονόματα στη σπηλιά να τα έγραψε ο ίδιος στη τελική.

Επίσης είναι πάλι τυχαίο ότι και στη δεύτερη πραγματικότητα πέφτει ο ένας lostie πάνω στον άλλο;

Δημοσ.

Ο τόνος της φωνής του εκεί που τα έχωνε για τον καφέ μου θύμισε τον παλιό καλό Ben και όχι αυτόν τον αξιολύπητο που έβγαλε τον λόγο για τον Lock.

Εμένα πάλι μου θύμισε πόσο πολύ τον πάω σαν ηθόποιο. Μαζί με Τέρυ ο'Κουίν φυσικά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα ο Κώστας με έπεισε για τα καλά ότι αυτός είναι που έχει δίκιο :P

Στην τελική έχει και τα δίκια του αφού ο Jacob δεν είπε τίποτα ποτέ και σε κανέναν. (Να δούμε τι εξήγηση θα μας δώσουν για αυτό)

Καλά αυτό δεν λέει και κάτι όμως. Μπορεί απλώς να είπε διάφορα ψέματα ώστε να εξυπηρετίσουν τον σκοπό του. Οπότε σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να μην έλεγε τίποτα. (Όπως κάνει ο Jacob δηλαδή)

Δημοσ.

Ειδα οτι πριν αναφερθηκατε για την ασπρη πετρα που πεταξε και εαν ειδατε ηταν 100% ζυγισμενη με την μαυρη?

Επισης γιατι κανεις δεν αναφερθηκε στο παιδακι που στην πρωτην φαση ειχε ματωμενα χερια?

Επισης πως η Νταρμα ταξιδευε στο νησι δεν παιζει να το μαθουμε? Οπως επισης για τις Αρκουδες και τα σηματα που εμφανιστηκα στην ερημο?

Ακομα θυμηθηκα τον Abaddon ( τον μαυρουκο ) που ειχε πησει τον Λοκ για τον walkabout. Παιζει να μαθουμε λεπτομεριες? Χλωμο ε?

ΥΓ : Πολλα περιμενω ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...