greekmule Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί αν άγγιζε τον Jin και την Sun σε άλλη στιγμή, θα έπεφτε μπουνίδι ή χαστούκι, αντίστοιχα. hehe, οντως και τον jack επειδη δουλευε τοσο σκληρα επρεπε να τον πετυχει αναμεσα στα χειρουργια
pappous_soulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία όλα αυτά, αλλά ας θέσω και γω ένα ερώτημα που δεν έχει τόσο σημασία, αλλά με γαργάλησε. Στο εναλλακτικό σύμπαν ο Χιούγκο είναι και πάλι εκατομμυριούχος. Άρα έχει κερδίσει στο lottery. Άρα έπαιξε τους αριθμούς. Άρα τους άκουσε από τον τρελό στη κλινική. Άρα ο τρελός στη κλινική τους άκουσε στον ασύρματο του πλοίου του. Όμως στο εναλλακτικό σύμπαν που δημιουργήθηκε με την έκρηξη το νησί έχει καταστραφεί. No island, no numbers. Where is your Jacob now?
becausE Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία όλα αυτά, αλλά ας θέσω και γω ένα ερώτημα που δεν έχει τόσο σημασία, αλλά με γαργάλησε. Στο εναλλακτικό σύμπαν ο Χιούγκο είναι και πάλι εκατομμυριούχος. Άρα έχει κερδίσει στο lottery. Άρα έπαιξε τους αριθμούς. Άρα τους άκουσε από τον τρελό στη κλινική. Άρα ο τρελός στη κλινική τους άκουσε στον ασύρματο του πλοίου του. Όμως στο εναλλακτικό σύμπαν που δημιουργήθηκε με την έκρηξη το νησί έχει καταστραφεί. No island, no numbers. Where is your Jacob now? Σε αυτό το σύμπαν είναι απίστευτα τυχερός μπορεί να τα κέρδισε αλλιώς ποτέ δεν είπε άλλωστε ότι τα κέρδισε
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία όλα αυτά, αλλά ας θέσω και γω ένα ερώτημα που δεν έχει τόσο σημασία, αλλά με γαργάλησε. Στο εναλλακτικό σύμπαν ο Χιούγκο είναι και πάλι εκατομμυριούχος. Άρα έχει κερδίσει στο lottery. Άρα έπαιξε τους αριθμούς. Άρα τους άκουσε από τον τρελό στη κλινική. Άρα ο τρελός στη κλινική τους άκουσε στον ασύρματο του πλοίου του. Όμως στο εναλλακτικό σύμπαν που δημιουργήθηκε με την έκρηξη το νησί έχει καταστραφεί. No island, no numbers. Where is your Jacob now? Ο τρελός δεν τους άκουσε στη ναυμαχία του midway (ή κάπου εκεί χρονολογικά
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Oτι και να λεμε, they delivered...κατι ειχαν υποσχεθει και το πραγματοποιησαν ---------- Προσθήκη στις 20:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:29 ---------- α, και ο Λοκ ειπε "Οι ανθρωποι δεν εχουν συνηθως δευτερη ευκαιρια" για να πει στον Ριτσραντ "Δεν θα σου το ξαναπροσφερω" ΥΓ. Συγγνωμη αλλα καποιος ποσταρε μια λιστα με ονοματα που ειχαν διαγραφει και ενα απο αυτα ηταν...Costa??:lol::lol: ΕΛΕΟΣ:lol::lol: υγ2. οι 2 σκελετοι απο τον 1ο κυκλο ειναι ο ανθρωπινος αρχικος σκελετος του Κωστα και η γυναικα του που εχασε
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 . Συγγνωμη αλλα καποιος ποσταρε μια λιστα με ονοματα που ειχαν διαγραφει και ενα απο αυτα ηταν...Costa??:lol::lol: ΕΛΕΟΣ:lol::lol: :lol::lol:
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο με την Σαν και το γιατι δεν πηγε πισω δεν παιζει λογω Κειτ(τσσσσσ πως καταφερα και απαντησα χωρις σποιλερ ε?)
hanzo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι που δίνουν αρκετή έμφαση (και δεν ξέρω γιατί )είναι όχι ότι απλά ο Χέρλυ είναι τυχερός αλλά και ότι ο Λόκ είναι σκυλογκάντεμος στην καθημερινή του ζωή όπως ξέραμε αρχικά για τον Χέρλυ. Για τους Κώστα και Jacob , πιστεύω ότι θα ήταν κάποτε και αυτοί Candidate φαντάζομαι για τις δύο αυτές περίοπτες …θέσεις να το πω ?…ρόλους ηγετών να το πω? … με τον Jacob να το θέλει σαν τρελός ( όπως θα το ήθελε και ο Λοκ ) και τον Κώστα να το έκανε από κάποια υποχρέωση και να νοιώθει φυλακισμένος ( όπως γίνεται και με τον Τζακ ). Βλέπω μια σχέση στους χαρακτήρες του πρώην Λοκ και Τζακ με Jacob και Κώστα αντίστοιχα … είμαι και εγώ της άποψης ότι ο Κώστας δεν είναι απαραίτητα κακός . Anyway το επεισοδιάκι ήταν πολύ καλό και υπόσχεται πολλά για το μέλλον....
kirileman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ποιό αλάνι έγραψε το Costa στο Lostpedia;
Cue Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δεν βλέπω πολλή συμμετοχή όμως...Kaizer? Sellers? οεο?
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Άσε ρε Cue. Μετά απο μια κουραστική πρώτη μέρα του εαρινού εξαμήνου στην σχολή, επιτέλους παρρήγειλα την πίτσα μου και στρώνομαι. Σχόλια ωσονούπο.
Cue Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Στο μυαλό μου είσαι. Μόνο που την έφαγα το μεσημέρι με το πρώτο viewing
KaizerSoze Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχω συμμετοχη γιατι το εχω πει εξαρχης. Δεν θα κατσω να χαραμισω τον 6ο κυκλο προσπαθωντας να βρω τι γινεται. Ειτε το βρω εγώ είτε εσυ είτε ο διπλα δεν μας κανει πιο εξυπνους, απλα θα μου χαλασει το wow effect που θελω να εχω. Και ουτε θα μιζεριασω για το αν μου αρεσαν οι απαντησεις ούτε τιποτα για να δειξω ποσο "κοντρα στο lost trend παω" Γκρινια ή καλα λογια θα έχω μόνο αν μου αρέσει ή δεν μου αρεσει κατι σε ενα επισοδειο(πχ το προηγουμενο ήταν αθλιο σαν επισοδειο)
Cue Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σεβαστό, αλλά ούτε να συζητάς το επεισόδιο δε θες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.