Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ρε μπας και ο κωστας δεν ειναι κακος αλλα παρεξηγημένος?
ravend Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 οπότε άκυρο αυτό..απλά mind messing κ τα λοιπα κ τα λοιπά.. ας ελπίσουμε πάντως πως η μη ύπαρξη της kate στον τοίχο σημαίνει πως θα ξεπαστρευτεί σύντομα..τόσα επεισόδια κατέστρεψε.. soz..
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ας ελπίσουμε πάντως πως η μη ύπαρξη της kate στον τοίχο σημαίνει πως θα ξεπαστρευτεί σύντομα..τόσα επεισόδια κατέστρεψε.. Από πέρσι το περιμένω αυτό με την πατσαβούρα. Ούτε για candidate δεν κάνει. οκ
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καποια γενικα σχολια και υποθέσεις: - Μήπως το ξανθο παιδάκι ειναι ο Ααρον; Που μεγάλωσε πιο γρήγορα γιατί ειναι special? καλο θα ειναι να μαθουμε και πως εφτασε στο νησι και αν δεν ειναι αυτος που στο διαολο ειναι.. Μην ξεχνάμε οτι αυτός ειναι ο special char γιατι ενώ ο Jacob ή το νησι γενικα δεν αφηνε τυχαιες γεννησεις αλλά επελεγε τους κατοικους του ο Aaron γεννηθηκε εκει! - Ο Κωστας δεν ειναι απαραιτητα ο κακος και ο jacob ο καλος απλώς εκφράζουν 2 διαφορετικές αντιλήψεις και ο καθενας με τον τροπο του προσηλυτίζει κόσμο. - Πιθανοτατα και ο κωστας και ο jacob ηταν παλιοτερα υποψηφιοι όπως ίσως να ηταν και ο Ριτσαρντ ή ο Κινεζος επέλεξαν πλευρές και ανταγωνιζονται όπως εν μερη αυτό καλουνται να κανουν και οι Losties. αυτα για την ωρα..
συννεφάκι Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Παρακάτω απαντάω σε όλα όσα εγραψε ο Cue. Το "πως βγήκαν" οι αριθμοί και το "γιατί οι συγκεκριμένοι". - Οι λόστις είναι οι αριθμοί!!!! Brilliant! Να το συνδέσω και με τη Ντάρμα? Οι λόστις είναι η λύση στη νταρμοεξίσωση και άρα αυτοί θα σώσουν τον κόσμο (ή το νησί?)! Με την Helen τι είχε γίνει στο timeline που γνωρίζαμε? - Ο Λοκ γνώρισε την Έλεν σε κάτι ψυχο-ομαδικές συνεδρίες, τα φτιάξανε,θα παντρεύονταν , μέχρι που η Έλεν τα πήρε που ο Λοκ ήταν κολλημένος με τον πατέρα του και τον παράτησε. Όταν ο Λοκ πήγε να τη βρει το 2004, η Έλεν είχε πεθάνει. Εφόσον ο Locke διατηρεί σχέσεις με τον πατέρα του, δεν έμεινε παράλυτος από αυτόν? Δε του έκλεψε το νεφρό? - Προφανώς όχι. Η ιστορία άλλαξε και ο Λοκ έχει μάλλον φυσιολογικές σχέσεις με τον πατέρα του. Η απάντηση του Κώστα σχετικά γιατί διάλεξε τον Locke: "Gave me access to Jacob because is a candidate" τι μας λέει? - Μας λέει ότι ο Λοκ είναι τρελό θύμα. Πέρα απ'την πλάκα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εφόσον όλοι ήταν candidate, γιατί διάλεξε τον Λοκ? Ο Κώστας στον Richard: "Everyone gets a second chance". Μήπως κάποια στιγμή ο Richard "επέλεξε" να είναι με τον Jacob? - Λοιπόν, επειδή αυτό μου είχε κάνει τρελή εντύπωση, τα λόγια είναι "People seldom have/get a second chance". Δηλ. "Ρίτσαρντ, σου δίνω μια δεύτερη ευκαιρία,έλα μαζί μου". Ή: "κι'εγώ άνθρωπος είμαι, δώσε μου μια δεύτερη ευκαιρία". Θα προτιμούσα να ήταν το δεύτερο, αλλά μάλλον ισχύει το πρώτο. Γιατί ο Κώστας δείχνει να φοβάται το παιδί? Αν είναι ο Jacob γιατί τον φοβάται? Μήπως είναι κάποιος 3ος? - Όντως, τον φοβάται, γιατί ξέρει ότι μέχρι τότε αυτός τριγυρνούσε με τη μορφή των νεκρών. Ποιός άλλος λοιπόν "δανείζεται" σώματα και περιφέρεται στο νησί? Αν είναι ο Τζέικομπ, τότε νομίζω τον φοβάται γιατί συνεοδητοποιεί ότι το "πνεύμα" του είναι ζωντανό (και αρα μπορεί ακόμα να του χαλάσει τα σχέδια). Τι σημαίνει ότι ο Sawyer βλέπει τον μικρό? Μήπως όλοι οι canditates μπορούν να τον δουν? Μήπως τλκ οι εμφανίσεις νεκρών στο νησί δεν οφείλωνται μόνο στον Κώστα? Πως αλλάζει αυτό τα δεδομένα? (π.χ. Jack's father). - Νομίζω πως το γεγονός ότι τον βλέπει και ο Σώγιερ ενισχύει απλά την άποψη ότι ο μικρός είναι ο Τζέικομπ. Γιατί ο Κώστας το έπαιξε αδιάφορος σχετικά με το παιδί ενώ στην αρχή ρώτησε τον Sawyer αν τον βλέπει και ο ίδιος? - Απλά παίζουν. Ο Σώγιερ του λέει ότι δεν μιλούσε με κανέναν, οπότε δεν του λέει κι' αυτός για τον μικρό (λοστοπείσματα).. Ο Sawyer αναρωτιέται "τι θα συμβεί αν σου φυτέψω μία σφαίρα" με τον Κώστα να απαντάει "Why don't we find out". Αντίστοιχα ο Richard νομίζω είχε αναφέρει στην παραλία "Don't Shoot". Χμμ.. Πως ακριβώς είναι "παγιδευμένος" ο Κώστας? Μήπως τλκ το "I want to go home" δεν είναι ο ναός που πιστεύαμε? - Είναι νομίζω παγιδευμένος , επειδή δεν θελει πια να είναι candidate. Ή, για να το θέσω καλύτερα, δεν θέλει να είναι substitute. Ο Κώστας αναφέρει ξεκάθαρα ότι "I was a man" just like you. Σημαίνει ότι δεν είναι θεότητα τλκ? - ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! Νομίζω ότι όλο το επεισόδιο εκεί καταλήγει: ότι δεν είναι θεοί!!! "Experience betrayal, lose someone you love". Προδομένος από τον Jacob? Lost who? ? Γιατί η Ιλιάνα λέει ότι ο Κώστας είναι "stuck" στον Locke? Μήπως δεν ήταν προκαθορισμένο όσο νομίζαμε αλλά απλά "έτυχε"? - Γιατί ο Λοκ πέθανε. Αφού λοιπόν πήρε το σώμα του, τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει (νταξει, μια υπόθεση κάνω..). Δεν έτυχε, μόνο ο Λοκ πέθανε απο τους 6 candidates και καθόλου τυχαία, όπως είδαμε. Θα έχει φάση αν σε Jacob/Κώστα centric episode (final?) τους δείξει να κοιτάνε από την σπηλιά την πτήση - Δεν θα συμβεί κατι τέτοιο, γιατί ο ένας είναι απομονωμένος και "φυλακισμένος" στην καλύβα. Ο Κώστας υποστηρίζει ότι ήταν "μοιραίο" (choices were not choices, pushing you on the island) να έρθουν στο νησί από την στιγμή που συνάντησαν τον Jacob. Πως ακριβώς? - Ο παλιομ**ς με το άγγιγμα απέκτησε κάποιου είδους δεσμό μαζί τους και άρχισε να τους "πλέκει" τη μοίρα τους. "He thought was the protector" (για τον Jacob). Μήπως και αυτός εξαπατήθηκε και ψάχνει να βρει κάποιον να αναλάβει την δουλειά? - Έτσι νομίζω. Αλλά έχω την εντύπωση οτι ο Τζέικομπ δεν εξαπατήθηκε, αλλά το επέλεξε μόνος του (γι' αυτό και οι παπάντζες περί ελεύθερης βούλησης. 3 choices."Do nothing and possibly crossed out". Γιατί με το να κάνεις τπτ (τι ακριβώς πρέπει να κάνεις) απλά θα πεθάνεις? Μήπως είναι literal? Απλά όλοι πεθαίνουμε κάποια μέρα? "Accept and protect nothing", χμ κάτι μου θυμίζει αυτό. Button anyone? Παρόλο που αποδείχτηκε το αντίθετο. Μήπως ο Κώστας "παίζει" τον Sawyer, δεν γνωρίζει την "δύναμη" του νησιού ή όντως λέει αλήθεια? "Go and never come back", ? - Εντάξει, μην του βάλουμε και φωτοστέφανο, όλο και κάποιο ψεματάκι θα λέει.. Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, στην 5η season θυμάμαι μία αναφορά στον Lipides για candidate ή κάνω λάθος? - Ναι, όντως και νομίζω το είχε πει η Ιλλάνα την ώρα που τον χτύπησε για να τον αναισθητοποιήσει, ώστε να τον πάρουν μαζί τους. Αλλά αφού ο Λυπίδης δεν είναι στη λίστα του Τζέικομπ, τότε μήπως είναι candidate για τον Κώστα??????? Μία μικρή αναλαμπήΜήπως ο Κώστας ήταν candidate που τον έφερε ο Jacob? Για αυτό τον μισεί τόσο πολύ. Wants to kill him. Wants to go home? Οι candidates δεν μπορούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο? - Εγώ λέω ότι είναι και οι δύο candidate.. Χαχα, όσο το επεξεργάζομαι μου έρχονται διάφορα.Μήπως π "Jacob" που ήταν στην καμπίνα ήταν κάποιος παλιότερος Candidate π είχε αναλάβει τον ρόλο και όχι απαραίτητα αυτός που γνωρίζουμε? - Δε νομίζω. Αυτό δεν θα εξυπηρετούσε σε τίποτα.. Βλέπω στο τέλος ο Jack να παίρνει τη θέση του Jacob και ο Sawyer του Κώστα σε ένα αέναο loop. Χμμ... όχι.. Και ο Τζακ και ο Σώγιερ είναι candidate του Τζέικομπ απ'ότι κατάλαβα. Άρα ή ο ένας θα είναι, ή ο άλλος.. Ο Κώστας ο καημένος δεν έχει βρει δικό του candidate.. Παρατηρήσεις: 1. Ο Μπεν και ο Γουίντμορ ίσως να λειτουργούν σαν candidate επίσης. 2. Δεδομένου ότι και ο Λυπίδης πιθανόν να είναι candidate αλλά δεν είναι στη λίστα του Τζέικομπ, συμπεραίνω ότι ο Κώστας έχει (ή θα πρεπε να είχε) δική του λίστα. 3. Όπως πολύ σωστά είπε ο τύπος με το αιγυπτιακό αβαταρ, candidate είναι ο Τζιν και όχι η Σαν, γι'αυτό και δεν ταξίδεψε στο νταρμοχωριό. 4. Το όλο θέμα με τους υποψήφιους και τους αναπληρωτές, μου θυμίζει σαφώς τον Ντέσμοντ που περίμενε στην καταπακτή να έρθει ο δικός του substitute,για να φύγει από το νησί. 5. Τελικά, όσο κι'αν δεν θέλαμε, φαίνεται πως ο Σαΐντ έγινε substitute. Δε μου ρχονται άλλα τώρα, μετά..
συννεφάκι Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 φιξντ . άσε, αντί να πατήσω προεπισκόπηση, πάτησα δημοσίευση και μετά έτρεχα να το μαζέψω!
greekmule Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 επειδη πολλοι αναφερονται στο αγγιγμα τοy τζεικομπ, δε νομιζω οτι ειναι και τοσο σημαντικο. απλα ο τζεικομπ επεμβαινει στις ζωες των λοστις και τους σπρωχνει (a little push) για να κανουν πραγματα που εχουν προδιαθεση να κανουν (μπορει πχ να λεει στην κειτ να μην κλεψει, αλλα ουσιαστικα την ωθει περισσοτερο προς την παρανομια γιατι την γλιτωνει απο την τιμωρια). αυτο για μενα ειναι η μαγεια των flash-sideways. μας δειχνει πως μια ειδους αλληλεπιδραση των χαρακτηρων θα γινοταν ουτως η αλλως. ο τζεικομπ μου θυμιζει τους καταλυτες στη χημεια. η αντιδραση εχει την προδιαθεση να γινει (απλα παρα πολυ αργα) και ο τζεικομπ δινει την ωθηση για να επιταχυνθει. εγω εντωματαξυ γιατι οταν βλεπω τον τζεικομπ να ακουμπα και τον τζιν και την σαν σκεφτομαι πως candidate ειναι το παιδι τους?
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εντωμεταξύ διάβασα και κάτι μεταξύ αστείου και σοβαρού σε ένα άλλο review. Το άγαλμα βρίσκεται πολύ μακριά από το σημείο όπου ήταν οι Losties στην παραλία αρχικά (ίσως τουλάχιστο μια μέρα απόσταση), και όπου βρίσκεται το νεκροταφείο με τους νεκρούς τους. Συνεπώς όλη η παρέα της Ιλάνα αποφάσισαν να κουβαλήσουν το πτώμα του Locke πίσω στην παραλία, διανύοντας μερικά χιλιόμετρα και ξοδεύοντας άσκοπα χρόνο, για να τον θάψουν; @greekmule: Και πάλι Πόσο καταλύτης μπορεί να είναι το "Συγχαρητηρια για το γάμο σας", ή η σοκολάτα που έδωσε στον Jack?
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Για να τον δείξουν Δεν με πιάνεις. Εννοώ τι έκαναν σε αυτό το επεισόδιο που μόλις είδαμε. Παρέα της Ιλάνα, εννοώ τη νέα της παρέα (Sun, Ben, Lapidus) εκ των οποίων αυτή τη θεωρώ πιο σημαντική και σε ηγετική θέση πλέον
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Α, όντως έγινε αυτό; Δεν το πρόσεξα. Καλά, είναι το λιγότερο.
greekmule Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 μη μενεις στο αγγιγμα και τη σοκολατα. μεινε στο it just needed a little push και στο αλλο που λεει στους κορεατες. και επισης στις στιγμες που τα λεει. δεν τους πετυχε στα starbucks, επενεβη σε κομβικες στιγμες των ζωων τους. αν απλα το αγγιγμα αρκουσε γιατι να διαλεξουν αυτες τις στιγμες? για κειτ και σογιερ δεν υπαρχει αμφιβολια, η ζωη τους σημαδευτηκε απο την παρανομια και το γραμμα αντιστοιχα. προφανως στους υπολοιπους δεν χρειαζοταν τοσο μεγαλη επιρροη (η δεν εχουμε δει ακομα ολο το φασμα της επιρροης)
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 . αν απλα το αγγιγμα αρκουσε γιατι να διαλεξει αυτες τις στιγμες? Γιατί αν άγγιζε τον Jin και την Sun σε άλλη στιγμή, θα έπεφτε μπουνίδι ή χαστούκι, αντίστοιχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.