Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cue, δεν υπάρχει season finale. Υπάρχει series finale. Μεγάλη διαφορά. ;)

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ok Series Finale. Εκεί και όχι νωρίτερα πιστεύω θα γίνει η αποκάλυψη περί ποιος είναι Jacob, ποιος είναι Κώστας.

Δημοσ.
Ναι ok Series Finale. Εκεί και όχι νωρίτερα πιστεύω θα γίνει η αποκάλυψη περί ποιος είναι Jacob, ποιος είναι Κώστας.

Εγώ πάλι πιστεύω πως θα γίνει 1-2 επεισόδια πριν με τα τελευταία να είναι το final clash.

Από την άλλη μπορεί να το μάθουμε και στο επόμενο, who knows.

Δημοσ.
Από την άλλη μπορεί να το μάθουμε και στο επόμενο, who knows.

Και εγώ δίνω μεγάλες πιθανότητες.

1) Λοκ κέντρικ.

2) Ατάκα Λοκ: ''Θα τα μάθετε όλα''

3) Δήλωση Σεναριογράφων: ''Μετά το 3ο επεισόδιο δύσκολα θα μιλάτε για άλλα πράγματα πέρα απο το Λοστ''

Μακάρι.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε από το αυριανό επεισόδιο είναι το interaction μεταξύ των δύο πραγματικοτήτων. Δε νομίζω να έχουν σκοπό να μας δείχνουν επί 18 επεισόδια ένα "what if" σενάριο. Θα ήταν έγκλημα κάτι τέτοιο για τη final season του Lost.

Επίσης κακό Locke centric επεισόδιο δεν είχαμε ποτέ κάτι που με κάνει αισιόδοξο για αύριο...

Δημοσ.

μολις τελειωσε. απιστευτο ηταν!

κατα τη γνωμη μου οσοι βλεπουν τη σειρα με επικεντρο τους χαρακτηρες και ερωτηματα τυπου destiny vs free will και faith vs science θα καραγουσταρουν με την τελευται σεζον. οσοι παλι το εβλεπαν σαν αινιγμα που περιμενει λυση θα απογοητευτουν.

τεσπα το επισοδιο γαμησε (και εδωσε και αρκετες απαντησεις.)

Δημοσ.
μολις τελειωσε. απιστευτο ηταν!

κατα τη γνωμη μου οσοι βλεπουν τη σειρα με επικεντρο τους χαρακτηρες και ερωτηματα τυπου destiny vs free will και faith vs science θα καραγουσταρουν με την τελευται σεζον. οσοι παλι το εβλεπαν σαν αινιγμα που περιμενει λυση θα απογοητευτουν.

τεσπα το επισοδιο γαμησε (και εδωσε και αρκετες απαντησεις.)

Ωραία!

Ελπίζω να είναι μέσα στα πλαίσια αυτών που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς.

Μην φύγουμε πολύ από όσα λέγονται τόσο καιρό.

Δημοσ.

μονορουφι το ειδα..ουτε τηλεφωννο δεν σηκωσα,ουτε για κατουρημα πηγα, ουτε για φετα ψωμι με μερεντα (το πρωινο καθε χοντρου που σεβεται τον εαυτο του)!

Ωραιο , πολυ ωραιο...επιτελους ξανα ενa επισοδειο που δεν καταλαβαινεις πως περασε η ωρα!

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσε. Τρελοοοοοοοοοοοό.

Πρέπει να το ξαναδώ άλλη μία για να μαζεψω λίγο απορίες.

Τι τρελός ηθοποιός ο Terry O'Quinn.

Δημοσ.

Άντε επιτέλους...επανήλθαμε στα θετικά σχόλια...δε βλέπω την ώρα να σχολάσω....!

Για πείτε όσοι το είδαν...έχουμε καμμιά σημαντική εξέλιξη ή απλά δίνει κάποιες απαντήσεις για τα μέχρι τώρα?

Δημοσ.

Το είδε ένας φίλος μου και μου λέει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!

Δεν αντέχω είμαι δουλειά, το θέλω τώρα!!!

Υπομονή ως το βραδάκι...

Δημοσ.

Αν μπορεί να θεωρηθεί απάντηση (σε ένα βαθμό) υπάρχει για ένα μεγάλο μυστήριο του lost. Make that two.

Το "πως βγήκαν" οι αριθμοί και το "γιατί οι συγκεκριμένοι".

Κάποιες απορίες/σκέψεις. Όπως μου δημιουργήθηκαν.

Με την Helen τι είχε γίνει στο timeline που γνωρίζαμε?

Εφόσον ο Locke διατηρεί σχέσεις με τον πατέρα του, δεν έμεινε παράλυτος από αυτόν? Δε του έκλεψε το νεφρό?

Η απάντηση του Κώστα σχετικά γιατί διάλεξε τον Locke: "Gave me access to Jacob because is a candidate" τι μας λέει?

Ο Κώστας στον Richard: "Everyone gets a second chance". Μήπως κάποια στιγμή ο Richard "επέλεξε" να είναι με τον Jacob?

Γιατί ο Κώστας δείχνει να φοβάται το παιδί? Αν είναι ο Jacob γιατί τον φοβάται? Μήπως είναι κάποιος 3ος?

Τι σημαίνει ότι ο Sawyer βλέπει τον μικρό? Μήπως όλοι οι canditates μπορούν να τον δουν? Μήπως τλκ οι εμφανίσεις νεκρών στο νησί δεν οφείλωνται μόνο στον Κώστα? Πως αλλάζει αυτό τα δεδομένα? (π.χ. Jack's father.

Γιατί ο Κώστας το έπαιξε αδιάφορος σχετικά με το παιδί ενώ στην αρχή ρώτησε τον Sawyer αν τον βλέπει και ο ίδιος?

Ο Sawyer αναρωτιέται "τι θα συμβεί αν σου φυτέψω μία σφαίρα" με τον Κώστα να απαντάει "Why don't we find out". Αντίστοιχα ο Richard νομίζω είχε αναφέρει στην παραλία "Don't Shoot".

Πως ακριβώς είναι "παγιδευμένος" ο Κώστας? Μήπως τλκ το "I want to go home" δεν είναι ο ναός που πιστεύαμε?

Ο Κώστας αναφέρει ξεκάθαρα ότι "I was a man" just like you. Σημαίνει ότι δεν είναι θεότητα τλκ?

"Experience betrayal, lose someone you love". Προδομένος από τον Jacob? Lost who?

Γιατί η Ιλιάνα λέει ότι ο Κώστας είναι "stuck" στον Locke? Μήπως δεν ήταν προκαθορισμένο όσο νομίζαμε αλλά απλά "έτυχε"?

Θα έχει φάση αν σε Jacob/Κώστα centric episode (final?) τους δείξει να κοιτάνε από την σπηλιά την πτήση :D

Ο Κώστας υποστηρίζει ότι ήταν "μοιραίο" (choices were not choices, pushing you on the island) να έρθουν στο νησί από την στιγμή που συνάντησαν τον Jacob. Πως ακριβώς?

"He thought was the protector" (για τον Jacob). Μήπως και αυτός εξαπατήθηκε και ψάχνει να βρει κάποιον να αναλάβει την δουλειά?

3 choices.

"Do nothing and possibly crossed out". Γιατί με το να κάνεις τπτ (τι ακριβώς πρέπει να κάνεις) απλά θα πεθάνεις? Μήπως είναι literal? Απλά όλοι πεθαίνουμε κάποια μέρα?

"Accept and protect nothing", χμ κάτι μου θυμίζει αυτό. Button anyone? Παρόλο που αποδείχτηκε το αντίθετο. Μήπως ο Κώστας "παίζει" τον Sawyer, δεν γνωρίζει την "δύναμη" του νησιού ή όντως λέει αλήθεια?

"Go and never come back", ?

Next, Jack-centric :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...