Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το έχω ψάξει, και συνεχίζω να το ψάχνω...

Θα με βοηθούσε πολύ αν μου έλεγε κάποιος πως έχει βγει τέτοιο επεισόδιο και το έχει βρει, ώστε να συνεχίσω να ψάχνω, ή ότι δεν έχει βγει/δεν το έχει βρει, για να σταματήσω. =] Γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι τελικά "το πεπρωμένον φυγείν αδύνατο". Είτε προσγειωνόταν είτε όχι το αεροπλάνο, το πεπρωμένο θα έφερνε όλους αυτούς τους αγνώστους κοντά. Και νομίζω ότι θα φανεί πως η πτώση του αεροπλάνου ήταν προτιμότερη από την προσγείωση...

Δημοσ.

το 4ο πραγματικά φαίνεται να έχει ενδιαφέρον αφού κινείται γύρω από τον Λοκ-Κώστα©..

Υπομονή, η Τετάρτη έρχεται!

Δημοσ.

Ετσι συμφωνώ απόλυτα... μόνο που λέει το πουλέν μου (Λοκώστας) I promess I'll tell you everything... σε γεμίζει αισιοδοξία!!!

Πέστα παληκάρι μου και ας είναι και π@π@ριές!!!:lol:

Δημοσ.
μόνο που λέει το πουλέν μου (Λοκώστας) I promess I'll tell you everything... σε γεμίζει αισιοδοξία!!!

Χμμ, δε θα με εξέπληττε αν αυτή ήταν η τελευταία σκηνή του επεισοδίου...

Δημοσ.
Ετσι συμφωνώ απόλυτα... μόνο που λέει το πουλέν μου (Λοκώστας) I promess I'll tell you everything... σε γεμίζει αισιοδοξία!!!

Πέστα παληκάρι μου και ας είναι και π@π@ριές!!!:lol:

Και εγω ειμαι αισιοδοξος οτι θα μας πει τα παντα..... στο τελευταιο επεισοδειο :P

Δημοσ.

Έχω μεγάλες ελπίδες για το επεισόδιο.

Αυτό το

"I promise, I'll tell you everything"

δεν είναι για καλό.

Επίσης να σας πω και κάτι. The way I see it, μην περιμένετε πριν το Season Finale να μάθουμε τι εστί Jacob και τι Κώστας. Σας το λέω για να μην έχετε ψευδαισθήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...