Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Κάποιος είπε παραπάνω ότι

μολύνονται μόνο όσοι έχουν πεθάνει.. Πού το στηρίζετε αυτό?? Δεν είδαμε τίποτα τέτοιο!!!!!!!!!!! Κατ'αρχήν, δεν ξέρουμε αν η Κλερ πέθανε (δεν μας το έχουν δείξει, όπως και να χει), και κατα δεύτερον, κανείς από την ομάδα της Ρουσσώ δεν είχε πεθάνει!!! Απλά είχαν μεταλλαχθεί και ήθελαν το κακό της.

Ναι, ενδεχομένως να είναι απλά δικό μου συμπέρασμα :o

Γενικά ισχύουν τα εξής -αν θυμάμαι καλά:

1. Η Claire λίγο πριν συναντήσει τον πατέρα της (Christian) και εξαφανιστεί, λίγο πριν αναπτύξει περίεργη συμπεριφορά δηλαδή, είχε σωθεί -μαζί με τον Άαρον από ένα προκατ της Dharma που το χτήπησε ρουκέτα. Γενικά υπήρχε μια φήμη στον αέρα ότι ίσως η Claire να μην ζει πια -παρά το ότι την βλέπαμε να περπατάει ανάμεσά μας για λίγο ακόμα.

2. Όλοι από την ομάδα της Ρουσώ κατεβαίνουν στο χαντάκι όπου το τέρας του καπνού είχε μόλις τραβήξει (και ακρωτηριάσει) τον σύντροφό τους -ο οποίος έλεγε είμαι καλά, δεν υπάρχει πια κίνδυνος, ελάτε βοηθήστε με. Δεν είδαμε αν όταν κατέβηκαν αυτοί εκει κάτω δεν τους ξέκανε όλους ο ίδιος ή το τέρας -πιθανότατα σιωπηλά. Κατά τα λεγόμενα της Ρουσώ αυτοί μετά από λίγες μέρες εμφάνισαν την "ασθένεια" και γι'αυτό τους σκότωσε.

Δημοσ.

Για μενα το επισοδειο ειχε αρκετες καλες στιγμες, βεβαια με τιποτα δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες μου

Ο Ηθαν γαματος ''δεν θελω να σου κανω ενεση αν δεν ειναι απαραιτητο'' , κατι μου θυμιζει :P

Ισως εδω να εχει στοιχεια για την σειρα, ειναιο πρωτος other που ειδαμε στο ''παραλληλο'' συμπαν

Μονο του δεν λεει τιποτα αλλα καλη αρχη

Αυτος ο Τζακ ποτε θα σταματησει να το παιζει αρχηγος?

Μονιμα τσαμουκαλευεται ενω στην ουσια ειναι τελειως ασημαντος και κανει και μαλακιες.Δεν μπορουσε ο bruce lee να τον αφησει να καταπιει το χαπι? (Στο επομενο θελω να δω τον Λοκ-Κωστα να τον σπαει στο ξυλο

Η Κλαιρ ζει, μονο του και παλι δεν λεει τιποτα, αλλα ειναι πασα για τα επομενα επισοδεια να δουμε τι γινετε με το infection , ειναι το ιδιο infection με την ομαδα της Ρουσω? (η την Ρουσω αν ηταν αυτη infected)

Απλα δεν καταλαβαινω το νοημα τοσο ''ακυρου'' επισοδειου, τοσο πολυ χρονο εχουν πια που το γεμιζουν με βλακειες?

ΩΧ αν θυμαμαι καλα εχει και επισοδειο sun στο προγραμμα....... omg

ps απορια

οσοι σωζωνται απο το ''νησι'' και γλυτωνουν γινονται possesed?

Δημοσ.

πως συμπεραινετε οτι ο τζεικομπ και ο καπνος ειναι θεοι? δεν ειναι λιγακι αυθαιρετο αυτο?χιλιαδυο μπορει να ειναι...

Δημοσ.

Απλα δεν καταλαβαινω το νοημα τοσο ''ακυρου'' επισοδειου, τοσο πολυ χρονο εχουν πια που το γεμιζουν με βλακειες?

Αυτό είναι το νόημα και η αποκάλυψη του 6χ03. Αν προτιμούν να ξοδεύουν ένα επεισόδιο σε τέτοια παρά σε εξηγήσεις, αποκαλύψεις ή εμβάθυνση στη μυθολογία, μάλλον σημαίνει πως δεν υπάρχει και τίποτα σπουδαίο στο πρόγραμμα ούτε επιστημονικά, ούτε θρησκευτικομυθολογικά. Δείξε μου ρε αδερφέ τα παιδικά χρόνια του Τζέηκομπ που έπαιζε τόμπολα στον Σείριο το προτιμώ. Τουλάχιστον θα πιστέψω πως τρελάθηκαν οι σεναριογράφοι, όχι πως έπαθαν απανωτά εγκεφαλικά.

Δημοσ.
(Λοκ) Το νησί θέλει να πηδήξεις. (Χέρλι) Θα πηδούσα εγώ, αλλά δεν μπορώ. (Κέιτ) Τζακ, στην ανάγκη πήδα εμένα. (Σώγιερ) Αν δεν την πηδήξεις εσύ θα την πηδήξω εγώ. (Τζούλιετ) ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΕΣΥ;;; (Μονόφθαλμος) Εμένα ποιος θα με πηδήξει; (Μπεν) - παύση- (δεν μιλάει..) (Ρίτσαρντ) Εγώ θα πηδήξω αργότερα, έχω όλο τον καιρό μπροστά μου. (Μάιλς) Ρε δεν πηδιέστε όλοι σας! (Κώστας) Ξέρεις πόσο πολύ θέλω να σε πηδήξω, Τζέικομπ;(Τζέικομπ) Ναι, αλλά άντε βρες παραθυράαααακιιιι... Στην έσκααασααα... Και κυνηγιούντε γυμνοί στο νησί... Έτσι τελειώνει το Λόστ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά το πιο πιθανό για τους σεναριογράφους είναι να αλλάξανε drug dealer... δεν εξηγείται αλλιώς, ένεκα οικονομικής κρίσης πήγανε σε απατεώνα!!!

Δημοσ.

ενα απλα ανουσιο επεισοδιο. ενα αναμεσα σε αρκετα απο την πρωτη σεζον μεχρι τωρα... (γιατι μην μου πειτε πως και οι αλλοι κυκλοι ειχαν παντα "τα επεισοδια")...

Δημοσ.
οσο παραλογοι ειναι οι διαλογοι και ο μυστικισμος τους, αλλο τοσω ειναι και οι πραξεις και η συμπεριφορα τους

Πρέπει να το χω γράψει αυτό 10 φορές μίνιμουμ. Από τον πρώτο κύκλο είναι η μεγάλη μ@λ@κισμένη αλήθεια του Lost.

Κατ'αρχήν, δεν ξέρουμε αν η Κλερ πέθανε (δεν μας το έχουν δείξει, όπως και να χει), και κατα δεύτερον, κανείς από την ομάδα της Ρουσσώ δεν είχε πεθάνει!!

Όλοι οι Losties πέθαναν στη συντριβή του αεροπλάνου και αναστήθηκαν, απλά μερικοί ξαναπέθαναν! :-D:-D:-D:-D

Πες μου ότι σε σόκαρα τώρα!

Δημοσ.

Όντως πολύ μέτριο το επεισόδιο εώς βαρετό, μπαίνει άνετα στο worst 5 της σειράς.

Το flash sideway ανούσιο, κρατάς μόνο λίγα πράγματα από το νησί και κυρίως ότι μάθαμε για τη μόλυνση. Νομίζω ότι σιγά σιγά τα "πιόνια" παίρνουν πλευρές (Sayid, Claire και πιθανώς Sawyer σε dark side, οι λοιποί σε light side (?)) και προετοίμαζεται το έδαφος για τον πόλεμο που έρχεται και είχε προαναγγείλει ο Windmore στην προηγούμενη σεζόν.

Ελπίζω στο επόμενο επεισόδιο που είναι και Locke centric να έχει πιο ένδιαφέρον.

ps. Δεν έχω ακούσει ούτε έναν που να γουστάρει τον Ιάπωνα. Από τις πιο άστοχες εισαγωγές χαρακτήρων συναγωνίζεται ίσως και Nicki & Paulo :-D

Δημοσ.

Eπειδη 5 σελιδες δεν το εχετε αναφερει και επειδη το ειδα βραδακι, ηταν και μαπα και ισως παρα ειμαι κουρασμενος...

Το ματζαφλαρι του Παρτα Λι, η γεννητρια ντε, τοσο οταν γυριζε το δυναμο όσο και οταν εβαζε τα καλωδια, δεν ακουγοταν παρα πολυ σαν τον μηχανικο και τον ηλεκτρικο ηχο που κανει το τερας?

Δημοσ.

Μπα νομίζω έχεις παραισθήσεις.

Πάντως κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα.

Πως κάτι χειροπιαστά μηχανικό/ηλεκτρικό (δυναμό) εξηγεί κάτι "θεωρητικά" spiritual. Προσπαθώ να καταλάβω. Καμμιά ιδέα από τους magicians του insomnia?

Δημοσ.

Aπλο ρε Cue

αυτη η σκονη λογικα αν εισαι ΟΚ με το που περνας ρευμα αιωρειται. Στον Σαγιντ δεν αιωρηθηκε γιατι ειναι μολυσμενος και μαζευτηκε πανω του.

Ο καπνος ειναι τελικα καποιος μολυσμενος που απο την πολυ μπιχλα φαινεται μαυρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...