Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με χαλασε πολύ το 1ο επεισόδιο...

Για την ακριβεια, εχω χαλαστεί πολύ και απο την 5η σαιζόν, όπου η σειρά πήγε τελείως στην επιστημονική φαντασία...

Εχω φάει ξενέρωμα, απλά θα την παρακολουθήσω ως το τέλος, για να μην αισθανθω μλκας για τις τόσες εργατοωρες που σπαταλησα...

Εγώ πάλι γιατί πορώθηκα περισσότερο? Γούστα είναι αυτά φίλε...

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Members
Δημοσ.

Εντάξει, δεν ήταν τόσο δύσκολο... με λίγο ψάξιμο στο google και τις φοβερές μου ικανότητες στην αποκρυπτογράφηση, κάτι νομίζω ότι έβγαλα.

Επειδή βγάζει ένα (έστω κουφό) νόημα και αν ισχύει είναι τεράστιο spoiler, ανοίξτε το με δική σας ευθύνη:

τώρα σοβαρά, περίμενες να βρεις εδώ το τέλος του lost; :P

Δημοσ.
με χαλασε πολύ το 1ο επεισόδιο...

Για την ακριβεια, εχω χαλαστεί πολύ και απο την 5η σαιζόν, όπου η σειρά πήγε τελείως στην επιστημονική φαντασία...

Εχω φάει ξενέρωμα, απλά θα την παρακολουθήσω ως το τέλος, για να μην αισθανθω μλκας για τις τόσες εργατοωρες που σπαταλησα...

Κι εγώ το ίδιο

Ας τέλειωνε στον τρίτο κύκλο με κάποιες όσο μπορούσε λογικές εξηγήσεις

Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα με συγκινούσαν όταν ήμουν μικρός

Τώρα μου φαίνονται κωμικά και στο τέλος θα πούνε τίποτα κουφά και δε θα καταλάβει κανείς τίποτα και θα ψάχνουμε για μήνες να δώσουμε εμείς εξηγήσεις

Δημοσ.
Εχετε γεια guys, τα λεμε σε 15 μερες, καλες συζητησεις ;)

Ε μίλα ρε συ ότι φεύγεις, να έρθω να κουνήσω ένα μαντήλι, κάτι ξερω'γω. Να συρθώ στις γραμμές του τρένου ρε παιδί μου. Ό,τι θες.

• Members
Δημοσ.
Εχετε γεια guys, τα λεμε σε 15 μερες, καλες συζητησεις ;)

Σε παίρνουνε φαντάρο ε; Άντε, καλό κουράγιο (δεν θα σε πρήξω με συμβουλές - ο καθένας τώρα θα σου λέει το μακρύ του και το κοντό του - αν και φαντάζομαι ότι πιο πολύ θα σου στοιχίσει που δεν θα βλέπεις το Lost στην ώρα του παρά οι σκοπιές που θα κάνεις :P)

Δημοσ.
Κι εγώ το ίδιο

Ας τέλειωνε στον τρίτο κύκλο με κάποιες όσο μπορούσε λογικές εξηγήσεις

Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα με συγκινούσαν όταν ήμουν μικρός

Τώρα μου φαίνονται κωμικά και στο τέλος θα πούνε τίποτα κουφά και δε θα καταλάβει κανείς τίποτα και θα ψάχνουμε για μίνες να δώσουμε εμείς εξηγήσεις

Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα που σε συγκινούσαν όταν ήσουν μικρός υπήρχαν από το 1ο κύκλο. Μήπως δε καταλάβαινες τι έβλεπες?

Δημοσ.
Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα που σε συγκινούσαν όταν ήσουν μικρός υπήρχαν από το 1ο κύκλο. Μήπως δε καταλάβαινες τι έβλεπες?

μόνο που στον 1ο κύκλο, φρόντισαν εντέχνως να διαρεύσει ότι θα δωθεί επιστημονική εξήγηση για τα πάντα, ότι η σειρά ΔΕΝ είναι sci-fi, ότι όλα θα έχουν "λογική" εξηγήση, κλπ!

Αυτό την εκανε ξεχωριστη!

Δημοσ.

Σωστό

Στον πρώτο κύκλο δε γινόταν αυτός ο χαμός που γίνεται εδώ και 2 κύκλους

Υπήρχε κάτι ασαφές σαν τέρας καπνός κλπ που μπορούσε έστω και τραβηγμένα να εξηγηθεί

Δημοσ.

για να θυμηθώ καλά, ο χρόνος στο νησί κυλάει πιο γρήγορα από ότι στον κανονικό κόσμος σωστά?

Δημοσ.

Όχ τουφα. Ποτέ δεν είπαν κάτι τέτοιο. Δικά μας συμπεράσματα ήταν αυτά, που τελικά δεν έχουν λόγο να αληθεύουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...