polakis21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 με χαλασε πολύ το 1ο επεισόδιο...Για την ακριβεια, εχω χαλαστεί πολύ και απο την 5η σαιζόν, όπου η σειρά πήγε τελείως στην επιστημονική φαντασία... Εχω φάει ξενέρωμα, απλά θα την παρακολουθήσω ως το τέλος, για να μην αισθανθω μλκας για τις τόσες εργατοωρες που σπαταλησα... Εγώ πάλι γιατί πορώθηκα περισσότερο? Γούστα είναι αυτά φίλε...
Sellers Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 http://www.626110432547f398491fad32d6add11b.com/ Τώρα αν με λένε βλακείες, βλακείες σας λέω κι εγώ.
empire21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα από το παραπάνω;Τι είναι αυτό το hash code;
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι ακόμα για να πετάξουμε το χρόνο μας μάλλον..
Members gsarig Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, δεν ήταν τόσο δύσκολο... με λίγο ψάξιμο στο google και τις φοβερές μου ικανότητες στην αποκρυπτογράφηση, κάτι νομίζω ότι έβγαλα. Επειδή βγάζει ένα (έστω κουφό) νόημα και αν ισχύει είναι τεράστιο spoiler, ανοίξτε το με δική σας ευθύνη: τώρα σοβαρά, περίμενες να βρεις εδώ το τέλος του lost;
sheik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εχετε γεια guys, τα λεμε σε 15 μερες, καλες συζητησεις
dark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 με χαλασε πολύ το 1ο επεισόδιο...Για την ακριβεια, εχω χαλαστεί πολύ και απο την 5η σαιζόν, όπου η σειρά πήγε τελείως στην επιστημονική φαντασία... Εχω φάει ξενέρωμα, απλά θα την παρακολουθήσω ως το τέλος, για να μην αισθανθω μλκας για τις τόσες εργατοωρες που σπαταλησα... Κι εγώ το ίδιο Ας τέλειωνε στον τρίτο κύκλο με κάποιες όσο μπορούσε λογικές εξηγήσεις Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα με συγκινούσαν όταν ήμουν μικρός Τώρα μου φαίνονται κωμικά και στο τέλος θα πούνε τίποτα κουφά και δε θα καταλάβει κανείς τίποτα και θα ψάχνουμε για μήνες να δώσουμε εμείς εξηγήσεις
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εχετε γεια guys, τα λεμε σε 15 μερες, καλες συζητησεις Ε μίλα ρε συ ότι φεύγεις, να έρθω να κουνήσω ένα μαντήλι, κάτι ξερω'γω. Να συρθώ στις γραμμές του τρένου ρε παιδί μου. Ό,τι θες.
Members gsarig Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εχετε γεια guys, τα λεμε σε 15 μερες, καλες συζητησεις Σε παίρνουνε φαντάρο ε; Άντε, καλό κουράγιο (δεν θα σε πρήξω με συμβουλές - ο καθένας τώρα θα σου λέει το μακρύ του και το κοντό του - αν και φαντάζομαι ότι πιο πολύ θα σου στοιχίσει που δεν θα βλέπεις το Lost στην ώρα του παρά οι σκοπιές που θα κάνεις )
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ το ίδιο Ας τέλειωνε στον τρίτο κύκλο με κάποιες όσο μπορούσε λογικές εξηγήσεις Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα με συγκινούσαν όταν ήμουν μικρός Τώρα μου φαίνονται κωμικά και στο τέλος θα πούνε τίποτα κουφά και δε θα καταλάβει κανείς τίποτα και θα ψάχνουμε για μίνες να δώσουμε εμείς εξηγήσεις Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα που σε συγκινούσαν όταν ήσουν μικρός υπήρχαν από το 1ο κύκλο. Μήπως δε καταλάβαινες τι έβλεπες?
antreaslam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οι πολλές επιστημονικές φαντασίες τα τέρατα οι καπνοί τα ταξίδια στο χρόνο οι νεκραναστάσεις και τα φαντάσματα που σε συγκινούσαν όταν ήσουν μικρός υπήρχαν από το 1ο κύκλο. Μήπως δε καταλάβαινες τι έβλεπες? μόνο που στον 1ο κύκλο, φρόντισαν εντέχνως να διαρεύσει ότι θα δωθεί επιστημονική εξήγηση για τα πάντα, ότι η σειρά ΔΕΝ είναι sci-fi, ότι όλα θα έχουν "λογική" εξηγήση, κλπ! Αυτό την εκανε ξεχωριστη!
dark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Σωστό Στον πρώτο κύκλο δε γινόταν αυτός ο χαμός που γίνεται εδώ και 2 κύκλους Υπήρχε κάτι ασαφές σαν τέρας καπνός κλπ που μπορούσε έστω και τραβηγμένα να εξηγηθεί
συννεφάκι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το trailer για το What Kate does (είναι playlist, έχει πολλά τρέιλερ από διάφορες χώρες και είναι όλα σχεδόν διαφορετικά ) [ame] [/ame]
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 για να θυμηθώ καλά, ο χρόνος στο νησί κυλάει πιο γρήγορα από ότι στον κανονικό κόσμος σωστά?
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όχ τουφα. Ποτέ δεν είπαν κάτι τέτοιο. Δικά μας συμπεράσματα ήταν αυτά, που τελικά δεν έχουν λόγο να αληθεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.