Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια χαλαρωστε με τις εξηγησεις για ολα οσα εχουν γινει στο νησι...ετσι κ αλλιως τοσα χρονια που το βλεπουμε εχουμε κολλησει κ οτι κ να μας πουν στο τελος ολα οκ.....οποτε απλα απολαυστε τα υπολοιπα επεισοδια.....

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ρε παιδια χαλαρωστε με τις εξηγησεις για ολα οσα εχουν γινει στο νησι...ετσι κ αλλιως τοσα χρονια που το βλεπουμε εχουμε κολλησει κ οτι κ να μας πουν στο τελος ολα οκ.....οποτε απλα απολαυστε τα υπολοιπα επεισοδια.....

Τέτοιες δηλώσεις τιμωρούνται δι απαγχονισμού με την ευγενική βοήθεια από Sellers, sheik και KaiserSoze.

Μια απορία και από μένα ρε παίδες. Όλες αυτές οι σκηνές οι καινούργιες

με Τσάρλι, Κλαιρ

ξέρει κανείς αν γυρίστηκαν τώρα ή από παλιά; Είχαν κάνει δηλαδή γυρίσματα στην πρώτη σεζόν ήδη και για την έκτη;

Προσωπικά η σειρά έχει δώσει την αίσθηση πως τα πάντα είναι προσεγμένα στην εντέλεια και θα ήθελα να εξηγηθούν κάπως τα πάντα (ακόμα και γιατί το άγαλμα είχε τέσσερα δάκτυλα και το πώς η Λίμπυ βρέθηκε στο ψυχιατρείο μαζί με τον Χιουγκο). Οποιοδήποτε κενό ανεξαρτήτου μεγέθους θα με απογοητεύσει.

Δημοσ.

Όχι οι σκηνές είναι καινούργιες, οι χαρακτήρες έχουν διαφορές με αυτούς της 1ης σεζόν αν προσέξεις όπως τα μαλλιά του Τζακ και του Τσάρλυ για παράδειγμα ή ότι η Ρόουζ δε φοράει τη βέρα στο λαιμό αλλά στο χέρι, διαφορές που έγιναν επίτηδες όπως δήλωσαν και οι παραγωγοί.

Τέλος αν περιμένεις εξήγηση και γιατί το άγαλμα είχε τέσσερα δάχτυλα μάλλον θα απογοητευτείς.. καλύτερα να ελπίζεις να απαντηθούν τα βασικά...

Δημοσ.

Sellers οχι, μη περιμενεις απαντηση περι τροχου.

Ειναι οπως εχω ξαναπει κατα τη γνωμη μου στο στυλ "γιατι το Ενα δαχτυλιδι μπορει να καταστραφει ΜΟΝΟ στη λαβα του βουνου του Χαμου, γιατι και πως ελεγχει ολα τα αλλα , κλπ".

Δημοσ.

Ναι αλλά εμένα γι'αυτό δεν μ'αρέσει ο Άρχοντας. Τέλος πάντων. Έχουμε δει μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια. Ας περιμένουμε λίγο, μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

• Moderators
Δημοσ.
Όλες αυτές οι σκηνές οι καινούργιες

με Τσάρλι, Κλαιρ

ξέρει κανείς αν γυρίστηκαν τώρα ή από παλιά; Είχαν κάνει δηλαδή γυρίσματα στην πρώτη σεζόν ήδη και για την έκτη;

Θα θέσω μια πιο "τεχνική" απορία.

Οι σκηνές αυτές δεν γυρίστηκαν από την πρώτη season (οπότε δεν θα είχαν και "αναγκαστικές" απουσίες πχ Maggie Grace) επειδή:

α) Στην πρώτη season δεν ήταν διαθέσιμοι/με συμβόλαιο και καστινγκ άλλοι ηθοποιοί (βλέπε tailies, Desmond) (αλλά αυτοί ήταν διαθέσιμοι στη 2η season)

β) Δεν μπορείς να γυρίσεις σκηνές όσο έχεις συμβόλαιο με έναν ηθοποιό που θα προβάλλεις σε season όπου το συμβόλαιο θα έχει λυθεί/λήξει (αν και αυτό λύνεται με κάποιον όρο στο συμβόλαιο).

γ) Το υλικό θα είχε διαρρεύσει από τον τύπο/fan sites/άτομα που ήταν στα γυρίσματα και θα χάλαγε την έκπληξη.

δ) κάτι άλλο;

Δημοσ.
Θα θέσω μια πιο "τεχνική" απορία.

β) Δεν μπορείς να γυρίσεις σκηνές όσο έχεις συμβόλαιο με έναν ηθοποιό που θα προβάλλεις σε season όπου το συμβόλαιο θα έχει λυθεί/λήξει (αν και αυτό λύνεται με κάποιον όρο στο συμβόλαιο).

Καμία σχέση. Οι σκηνές που προκύπτουν είναι ιδιοκτησία της εταιρείας παραγωγής, να τις χρησιμοποιήσει όπως και όποτε θέλει. Χωρίς όρους.

• Moderators
Δημοσ.

Άρα ισχύει το γ ή το δ :devil: , σωστά;

Μάλλον είναι προφανές πού το πάω, και άρα θα σταματήσω εδώ το συλλογισμό. Προς το παρόν

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία. Και να υπήρχαν σκηνές που θα ήταν αναγκαίο να γυριστούν από την πρώτη σαιζόν (γουώλτερ πχ), θα μπορούσαν να γυριστούν τόσο χαοτικά και out of context που δεν θα έπαιρνε κανείς χαμπάρι. Ανάμεσα σε σκηνές που κόβονται και σκηνές που κρατιούνται για αργότερα, τρέχα γύρευε.

Δημοσ.

Εγω παντως με οσα στραβα και οσα καλα εχει μεχρι τωρα, εφοσον ξερω οτι φετος τελος, το ξαναλεω. Δεν γουσταρω να μπω σε σεναρια του τι θα γινει. Ειτε καποιος αλλος ειτε και εγω ο ιδιος εχουμε τη φαινη ιδεα, μπραβο, συγχαρητηρια lets keep it to our selves.

Εδω που φτασαμε θέλω να εχω οσο πιο πολυ element of surprise γινεται στο τελος ακόμα και αν spoiler ειναι μια τρελη ιδεα που πεταξε καποιος σε ενα forum και τελικα αποδεικνυεται σωστη.

ΥΓ. Περαν των οσων εχουμε αναφερει και μας χαλανε, εμενα κατι που με χαλαει προσωπικα ειναι αυτη η ταση απο την 5η και μετα σεζον να "πακεταρουμε" οτι εγινε στις 4 πρωτες και να παμε σε σειρα που βασιζεται στην πλοκη.

4 χρονια μετα, με οτι κακο ή καλο συνεπάγεται, ειχα συμβιβαστει με την ιδεα οτι θα εβλεπα ενα παζλ 6 σεζον ενώ τώρα νιώθω ότι το παζλ ολοκληρώθηκε σε 4 σεζον και στις επομενες 2 εχουμε απλα τις εξελίξεις και τα τελευταία κομματια.

Δημοσ.

Ό,τι και να υποθέσουμε, να θεωρήσουμε, έστω να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε δεν πρόκειται με τίποτα να έχουμε πέσει μέσα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Δημοσ.

Στο θεμα με το πως γυριστηκαν οι σκηνες κλπ, φυσικα και ΔΕΝ γυριστηκαν 6 χρονια πριν, αυτο ειναι αδυνατον για πολλους λογους(ανεφερε καναδυο Praetorian ηδη).

Θυμαμαι παλι πισω στη 2η σαιζον ενα τρανταχτο παραδειγμα.

Δειτε την γνωστη φωτο του Ντεσμοντ με την Πεννυ, πως ηταν στο 3ο επεισοδιο, και πως στο φιναλε της 2ης. Μιλαμε για διαφορετικη ηθοποιο, γιατι προφανως το 3ο επεισοδιο γυριστηκε μεσα Αυγουστου, ενω το φιναλε κοντα στον Απριλη, οποτε ηταν κομματακι δυσκολο 8 μηνες πριν να "κλεισουν" την sonya walger στη σειρα, μοναχα για μια φωτο ξερω γω.

Δημοσ.

με χαλασε πολύ το 1ο επεισόδιο...

Για την ακριβεια, εχω χαλαστεί πολύ και απο την 5η σαιζόν, όπου η σειρά πήγε τελείως στην επιστημονική φαντασία...

Εχω φάει ξενέρωμα, απλά θα την παρακολουθήσω ως το τέλος, για να μην αισθανθω μλκας για τις τόσες εργατοωρες που σπαταλησα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...