fockos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τέλειοοοοοο δεν μπορώ να περιμένω άλλο παίδες
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ε και τι μπορείς να κάνεις? Πάντα ο τελευταίος μήνας περνάει πιο δύσκολα απο όλους τους υπόλοιπους μαζί.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Nα ρωτησω, τις αποψεις και τις θεωριες τις συνεχιζουμε στο αλλο τοπικ ή σε αυτο?
frenzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Για οτιδήποτε δεν αφορά την 6η σεζόν, αλλά ιδέες και θεωρίες μας πάνω στην πλοκή, υπάρχει θέμα εδώ: Θεωρίες/Απόψεις για την 6η(final) season του Lost (Προσοχή!! spoilers έως ΚΑΙ 5η), οπότε ας το κρατήσουμε αυτό το θέμα καθαρό απο τις δικές μας απόψεις και γνώμες Εκεί. Μέχρι να αρχίσει βέβαια γιατί μετά θα γίνει της πόρνης.
seishirosakura Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ συμβιβάζομαι με τα πάντα αρκεί να πεθάνει η Κλαιρ. /φλεϊμ ον
GIOVINCO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ελα μωρη αρρωστια 30 μερουλες μεινανεεεεε Η λαλακια ειναι οτι Φλεβαρη μπαινω στρατο την τυχη μου μεσα, αφου σκεφτομουν να μη κοψω αναβολη για να φυγω Μαιο. Πως θα την παλεψω δε ξερω ρε τι αναβολες του λετε του παιδιου; μπες ρε τρελε να τελειωνεις μια ωρα αρχιτερα... οσο για το Λοστ υπαρχουν πολλες λυσεις! NetBook ή απο αυτα τα καινουρια τα μικρα media player που παιζουν .avi, και για τα επεισοδια ή ιντερνετ 3G ή USB με courier απο καποιον γνωστο σου καθε βδομαδα! εκτος αν βρεις ιντερνετ καφε με καλες ταχυτητες εκει που θα εισαι... Θεληση να υπαρχει ολα γινονται
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 http://www.thrfeed.com/2010/01/lost-final-season-interview-.html
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 http://www.thrfeed.com/2010/01/lost-final-season-interview-.html Mου έσκασε φλασιά από τον ερχόμενο Μάη, πως θα καθόμαστε και θα ψάχνουμε λέει δικαιολογίες του γιατί μας άρεσε το φινάλε. Δεν ξέρω, πολύ προκαταβολικά αμυντικούς τους βρήκα και ανησυχώ (πρώτη φορά που ανησυχώ). Το νιώσατε αυτό διαβάζοντάς τους;
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μετά την πρόβλεψη του τρισκατάρατου, πιο πιθανό είναι να πάρει διπλό η αεκάρα σήμερα παρά να δούμε τέλος της προκοπής.
sheik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μα σε ολες τις συνεντευξεις του ειναι ετσι εδω και χρονια απο οταν πρωτοαρχισαν να τους ρωτανε για το φιναλε κλπ. Ισως ειναι και καλο αυτο, ωστε να μας βαλουν το μικροβιο της αμφισβητησης και τελικα το φιναλε να ειναι ικανοποιητικοτατο και να μας φανει καλυτερο
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλά αγόρι μου εσύ τόσο κολλημένος που είσαι με την Λοστάρα και μια κουράδα για 5 λεπτά να σου δείχνουν στο φινάλε τρομερό θα το πείς.
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλά αγόρι μου εσύ τόσο κολλημένος που είσαι με την Λοστάρα και μια κουράδα για 5 λεπτά να σου δείχνουν στο φινάλε τρομερό θα το πείς. Αυτό θα ήταν όντως τρομερό Sheik δεν ξέρω, τότε έλεγα πως δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη. Tώρα φοβάμαι λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.