aldon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ σήμερα το είδα αυτό το τόπικ. Κάποιος να μου στείλει με πμ που θα βρω υπότιτλους για το episode00 γιατί το γνωστό TVυποτιτλοι.νετ() δεν λειτουργεί. και από εδώ ένα πμ με τους υπότιτλους!
GIOVINCO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχω πάθει αμόκ, βγάζω αφρούς από το στόμα δεν αντέχω άλλο. Ανοίγω τα spoiler tags τα κοιτάω φευγαλέα και με μισόκλειστα μάτια και τα ξανακλείνω αμέσως. Προσπαθώ να κοροϊδέψω τον εαυτό μου αλλά η Τετάρτη μου φαίνεται αιώνες μακρυά. Και φυσικά γελάω με τον εαυτό μου που έσπαγε κάθε μετρητή γραφικότητας όταν σχεδίαζε να δει όλα τα επεισόδια μαζεμένα το Μάϊό. Πραγματικά αστείος. XAXAXAXAX ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!! αμοκ το προμο με σκηνες απο 6η σεζον... το βρηκα και το leaked αλλα η τραγικη ποιοτητα δεν πριγραφεται με λογια....ασεβεια στη ΛΟΣΤΑΡΑ να το δεις ετσι.... Λιγες ωρες μεινανε......
seishirosakura Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ΤΙ ΡΙΚΑΠ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΩΡΕ, ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. ΒΡΕ ΚΑΝE ΜAΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ. ΩΧΟΥΥΥ Τι έγινε καλέ; Χάλια το επεισόδιο;
empire21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί να είναι χάλια αφού στην ουσία επαναληπτικό είναι. Άντε ρε παιδιά κάποιος να μου στείλει τους υπότιτλους με πμ γιατί δεν αντέχω άλλο.
συννεφάκι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί να είναι χάλια αφού στην ουσία επαναληπτικό είναι. Άντε ρε παιδιά κάποιος να μου στείλει τους υπότιτλους με πμ γιατί δεν αντέχω άλλο. Για υπότιτλους, δείτε και στο xυπότιτλοι.tv. Δεν ξέρω αν υπάρχουν, είμαι στη δουλειά τώρα.... Άντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
hanzo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας ρε lostοπαθείς!!! Είμαι ένας απο σας και ας μην συμμετεχω πολύ στο forum ... και μάλλον πολύ τυχεράκιας γιατί μόλις πριν από δύο μέρες είπα to my self .... ρε συ κάπου για αρχές Φεβρουαρίου δεν έλεγε ο κόσμος για την 6η season ? ... για να μπω σε εκείνους τους τρελαμένους στο insomnia να δω... και τσααααακ!!! Αυτό είναι ... αρκετοί μηνες αποχή απο lost αλλά μόνο τρεις μέρες υπομονή!! Έκατσα λοιπον και είδα σε δύο μέρες από το 1 ως το 15 της 5ης σιζον , σημερα θα δω 16-17 και είμαι έτοιμος και εγω με κομμένη ήδη την ανάσα!!!
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλώς ήρθες. Πάρε και ένα τέτοιο καλού-κακού, θα σου χρειαστεί εδώ μέσα.
becausE Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πιστεύω όλων σας ο θείος να φέρνει 720p εκδώσεις γιατί πιστεύω δεν αξίζει τελευταία σεζόν λοστάρας να την δει κανείς σε κανονική ανάλυση
konnak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πω πω πολύ ύπουλο το "σχεδόν" spoiler, αλλά δεν θα το πατήσω, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ! Αααρργκκκ, άντε να περάσει και σήμερα η μέρα, θα περάσει δε θα περάσει; ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΑΜΩ!
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχει να γίνει αύριο εδώ, ο κακός χαμός... Αν μαζέψουμε όλα τα μηνύματα μαζί μην σας πω ότι θα φτιάξουμε και ένα του washy. Πανικός σας λέω...
kirileman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχει να γίνει αύριο εδώ, ο κακός χαμός... Αν μαζέψουμε όλα τα μηνύματα μαζί μην σας πω ότι θα φτιάξουμε και ένα του washy. Πανικός σας λέω... Καλό. Είπες washy και μου θύμησες τις υποψηφιότητες. Τρομερή χρονιά είχαμε φέτος... not!!!
συννεφάκι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Να σας πω... Δεν βρίσκω γρεεκ υπότιτλους.. Αν έχετε, πείτε μου κι' εμένα.. Αν όχι, θα βολευτώ με τους αγγλικούς..
empire21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Για το recap επεισόδιο δεν έχουν κυκλοφορήσει ελληνικοί υπότιτλοι και δε νομίζω να κυκλοφορήσουν.Και εγώ αφού δεν βρήκα τίποτα θα βολευτώ με τους αγγλικούς.
συννεφάκι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν πειράζει μωρέ.. Εξάλλου, τα χουμε ξαναδει.. Άντε, σε κανα 5λεπτο το βλέπω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.