alexis@me Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά και Mac -a . Όταν πήρα το MBA έκανα το λάθος να μην πάρω αυτό με τον ssd . αν και δεν πολύ λυπάμαι γιατί έχω διαβάσει ότι ο SSD της Samsung πού έχει μέσα το MBA είναι τεμπελάκος.. Παρόλα αυτά.. θα θέλα να αλλάξω σκλήρο ( yes I know πως είναι μεγάααλη εγχείρηση ) αλλά δεν έχω βρεί ακόμα τί να βάλω. Το πρόβλημα είναι ότι το MBA έχει 1.8 inch δίσκο . μπορεί κανείς να βοηθήσει? (θα έβαζα και 120gb αρκεί να μην είναι ο τεμπέλης της samsung) (θα προτιμούσα να είναι περισσότερα από 120gb) (το οικονομικό είναι άλλο θέμα.. ας μην το αφήσουμε να επηρεάσει της απαντήσεις - αλλά ας το αναφέρουμε ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, εχουμε το ίδιο πρόβλημα. Το δικό μου είναι το ΜΒ Air Rev.b Η λύση είναι μία και λέγεται Runcore SSD, με lif connector για το Air.Βγαίνει σε χωρητικότητα 64 και 128 GB και ο μεγάλος βγαίνει περίπου στα 300+ ευρώ από ebay. Αν πάρεις κάτι, ας το πάρουμε μαζι να βγει και φθηνότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.