kokoko205 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αγόρασα πρόσφατα ένα ραδιο-SD αυτοκινήτου της Blaupunkt, το Melbourne SD27. Το συνέδεσα στο αυτοκίνητό μου (Opel Corsa του 2003), και όταν το ανάβω το μόνο που βλέπω είναι η ένδειξη "TELEPHONE". Τα κουμπάκια δεν λειτουργούν (εκτός από το Mute και το On/Off), και δεν έχω καταφέρει να ακούσω ράδιο ή να το ρυθμίσω. Ξέρει κάποιος τι δεν έχω κάνει σωστά; Μήπως είναι λάθος η συνδεσμολογία; Αν και τα καλώδια ήταν συμβατά και το μόνο που έκανα ήταν να συνδέσω την κεραία και το κυρίως βίσμα του αυτοκινήτου στη συσκευή.
kokoko205 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν βρήκα κανέναν να με κατατοπίση, αλλά ψάχνοντας βρήκα την άκρη. Αυτό που έφταιγε ήταν που συνέδεσα το καλώδιο του αυτοκινήτου ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο radioSD! Το σωστό ήταν να φτιάξω προέκταση για τα καλώδια, και να συνδέσω μόνο την τροφοδοσία και τα ηχεία. Το καλώδιο του αυτοκινήτου περιείχε και το βίσμα για το bluetooth, το οποίο δεν λειτουργεί αν δεν υπάρχει εγκατεστημένη και η αντίστοιχη μονάδα bluetooth. Το ραδιόφωνο όμως περιμένει να επικοινωνήσει με τη μονάδα bluetooth, και έτσι μπλοκάρει εμφανίζοντας την ένδειξη 'TELEPHONE'. Αν λοιπόν σας τύχει κάτι παρόμοιο, φτιάξτε προέκταση για τα καλώδια, ακόμα κι αν ταιριάζουν τα βίσματα, και συνδέστε μόνο αυτά που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της συσκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.