clockwork Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Στο θεμα... Επειδη ειμαι ψιλοασχετος οσον αφορα τα gps και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα, θελω να ρωτησω μερικα πραγματα 1. οταν λενε οτι εχουν "ενημερωσεις" για καμερες ταχυτητας, τι ακριβως σημαινει? εχουν αποθηκευμενες συντεταγμενες για το που υπαρχουν σταθερες και μονον καμερες και σε προειδοποιουν λιγο πριν? Μπορω να προσθεσω ενα σημειο ( συνεταγμενες ) οπου υπαρχει συνηθως μπλοκο με ρανταρ και να με προειδοποιει πριν φτασω σε αυτο? 2. Μπορω να αποθηκευσω ενα σημειο (συντεταγμενη) σαν σημειο ενδιαφεροντος και να το βγαζει στην αναζητηση προορισμου? ( δηλαδη μετα απο καιρο θελω να παω σε εκεινο το μερος και δεν θυμαμαι το δρομο, θα με οδηγησει εκει που ειχα αποθηκευσει?) 3. εκτος απο την πλοηγηση, υπαρχει καποιο που να παιζει εκτος απο mp3 και βιντεο χωρις να ξεφευγει η τιμη του ( δεν εχω βρει κατι σε e-shop/plaisio) 4. Η ενημερωση των χαρτων γινετε δωρεαν και αν οχι κοστιζουν πολυ ακριβα? 5. υπαρχει καποιο gps το οποιο να εχει εξοδο για τον ηχο? ( να το συνδεσω στην AUX in του στερεοφωνικου δηλαδη και να ακουω τις οδηγιες/μουσικη απο τα ηχεια του αμαξιου ) ακουω προτασεις....
demosdem Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Στο θεμα... Επειδη ειμαι ψιλοασχετος οσον αφορα τα gps και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα, θελω να ρωτησω μερικα πραγματα 1. οταν λενε οτι εχουν "ενημερωσεις" για καμερες ταχυτητας, τι ακριβως σημαινει? εχουν αποθηκευμενες συντεταγμενες για το που υπαρχουν σταθερες και μονον καμερες και σε προειδοποιουν λιγο πριν? Μπορω να προσθεσω ενα σημειο ( συνεταγμενες ) οπου υπαρχει συνηθως μπλοκο με ρανταρ και να με προειδοποιει πριν φτασω σε αυτο? 2. Μπορω να αποθηκευσω ενα σημειο (συντεταγμενη) σαν σημειο ενδιαφεροντος και να το βγαζει στην αναζητηση προορισμου? ( δηλαδη μετα απο καιρο θελω να παω σε εκεινο το μερος και δεν θυμαμαι το δρομο, θα με οδηγησει εκει που ειχα αποθηκευσει?) ακουω προτασεις.... 1) Ναι μπορείς. 2) Αυτά είναι τα λεγόμενα P.O.I (points of interest). Εκτός από αυτά που έχει το κάθε σύστημα καταχωρημένα μπορείς να καταχωρήσεις και τα δικά σου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Στο θεμα... Επειδη ειμαι ψιλοασχετος οσον αφορα τα gps και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα, θελω να ρωτησω μερικα πραγματα 1. οταν λενε οτι εχουν "ενημερωσεις" για καμερες ταχυτητας, τι ακριβως σημαινει? εχουν αποθηκευμενες συντεταγμενες για το που υπαρχουν σταθερες και μονον καμερες και σε προειδοποιουν λιγο πριν? Μπορω να προσθεσω ενα σημειο ( συνεταγμενες ) οπου υπαρχει συνηθως μπλοκο με ρανταρ και να με προειδοποιει πριν φτασω σε αυτο? 2. Μπορω να αποθηκευσω ενα σημειο (συντεταγμενη) σαν σημειο ενδιαφεροντος και να το βγαζει στην αναζητηση προορισμου? ( δηλαδη μετα απο καιρο θελω να παω σε εκεινο το μερος και δεν θυμαμαι το δρομο, θα με οδηγησει εκει που ειχα αποθηκευσει?) 3. εκτος απο την πλοηγηση, υπαρχει καποιο που να παιζει εκτος απο mp3 και βιντεο χωρις να ξεφευγει η τιμη του ( δεν εχω βρει κατι σε e-shop/plaisio) 4. Η ενημερωση των χαρτων γινετε δωρεαν και αν οχι κοστιζουν πολυ ακριβα? 5. υπαρχει καποιο gps το οποιο να εχει εξοδο για τον ηχο? ( να το συνδεσω στην AUX in του στερεοφωνικου δηλαδη και να ακουω τις οδηγιες/μουσικη απο τα ηχεια του αμαξιου ) ακουω προτασεις.... 1. Ναι 2. Ναι 3. Το tomtom XL που εχω με 150 ευρω, παιζει mp3 και video εφοσον ομως του βαλεις 3rd party program. 4. Οι περισσοτερες εταιρειες με την αγορα GPS δινουν δωρεαν αναβαθμιση χαρτων για μια περιοδο πχ 1-2 ετη. Μετα θα πρεπει να πληρωνεις για αναβαθμισεις. Οι τιμες παιζουν απο 30 ευρω/αναβαθμιση εως 50-60, αναλογως το χαρτη. 5. Νομιζω πως υπαρχουν, αλλα δεν ειμαι βεβαιος.
ioannis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Απορίες για gps δες: navimania.gr & gpspocketpc.gr εδώ θα λυθούν όλες οι απορίες σου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 MiDi_MiLiZ έχω και γω το TomTom και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από τον χάρτη. Για ποιό πρόγραμμα μιλάς που παίζει mp3 & video ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 MiDi_MiLiZ έχω και γω το TomTom και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από τον χάρτη.Για ποιό πρόγραμμα μιλάς που παίζει mp3 & video ? Download: http://sourceforge.net/projects/tomplayer/ Δεν τρεχει παραλληλα με το προγραμα πλοηγησης ομως. Πηγη: navimania.gr Aπτι χαρτη δεν ειμαι κι εγω 100% ευχαριστημενος, αλλα θεωρω οτι θα βελτιωθει σε επομενες εκδοσεις αρκετα. Εξαλλου η εταιρεια που τον υποστηριζει, ασχολειται αποσο γνωριζω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή πρέπει να σβήσω τα πάντα, και να βάλω αυτό για να γίνει Player? edit μάλλον εννοείς πως δεν μπορείς να ακούς mp3 και ταυτόχρονα να είναι on η πλοήγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.