Προς το περιεχόμενο

I need that Run and Gun!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αλάνια.. κάντε μια καλή και θυμίστε μου το όνομα ενός Run and Gun παιχνιδιού το οποίο είχε εμφανιστεί στο Section 2 μήνες πριν..

Το thread το έκανε νομίζω ένας από τους mods και το Game ήταν still in dev το οποίο το διάβαζες μέσα σε ένα Blog.

Ο ήρωας στο Game είχε μαχαίρια όπλα και απλά έτρεχε και έσφαζε κόσμο.. (MS-X style)

Δημοσ.

Όχι HnS ρε αλάνι μου.. Run and Gun λέω.. του στυλ Metal slug..

MODERATOR! ΕΣΥ Ο MODERATOR! ΕΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΝΝΟΩ! HELP!

Δημοσ.

Θυμαμαι ποιο λεει το κοριτσι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα. Ηταν σαν metal slug με "στυλατα" γραφικα και ετσι. Αν δεν κανω λαθος ειχε και καουμποιδες μεσα και τετοια.

Δημοσ.

Το Borderlands είναι τύπου metal slug ρε Παππού? Παίζεις με τον πόνο μας τώρα? :P

Τίτλος: Unknown!

Genre: Run and Gun

Platform: Windows only

Rating: BBFC: 18, ESRB M.OFLC, MA15+, OFLC: R18, PEGI: 18+ (Με λίγα λόγια GORE, GUNZ AND SHET)

Price: Free probably (μιας και ήταν σε blogάκι ΑΛΛΑ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με FLASH. Πάρτε παράδειγμα το Trine.)

Description: Ένας, ΤΡΕΛΟΣ, τυπάς με μαχαίρια και guns τρέχει σε 2D πίστα με λεπτομέρεια και αρκετά φρέσκα γραφικά και.. ΣΦΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ.

Πρέπει να το δει Privateer ή Kostascurtas το θέμα και θα έχουμε απάντηση. Λογικά θα έχει βγει το Game και θα είναι και Free.. γιαυτό τέτοια κάψα εγώ. :-(

Δημοσ.
μπας και λες το darkest of days ??

edit

ακυρο τωρα ειδα το 2d

Αχαχούχα έλεος στυλ Metal Slug λέει :-(:shock::lol::-D. Έλεος μόνο το 2D είδες δηλαδή και κατάλαβες πως κάνεις λάθος? χάχα άμα το βρεις πες και μας γιατί έχω σκάσει να σκέφτομαι .

Δημοσ.

Αυτό έλεγε και η Starter! Ty ρε παιχτούρες!

Οι damn devs ακόμα βέβαια να το κυκλοφορήσουν απ' ότι βλέπω.. Ακόμα στα Video Releases βρίσκονται..

Θα το παρακολουθώ.. πού θα πάει θα βγει πριν τον Φεβρουάριο (που φεύγω.. :-()

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...