Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ρε αλάνια.. κάντε μια καλή και θυμίστε μου το όνομα ενός Run and Gun παιχνιδιού το οποίο είχε εμφανιστεί στο Section 2 μήνες πριν.. Το thread το έκανε νομίζω ένας από τους mods και το Game ήταν still in dev το οποίο το διάβαζες μέσα σε ένα Blog. Ο ήρωας στο Game είχε μαχαίρια όπλα και απλά έτρεχε και έσφαζε κόσμο.. (MS-X style)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Όχι HnS ρε αλάνι μου.. Run and Gun λέω.. του στυλ Metal slug.. MODERATOR! ΕΣΥ Ο MODERATOR! ΕΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΝΝΟΩ! HELP!
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Θυμαμαι ποιο λεει το κοριτσι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα. Ηταν σαν metal slug με "στυλατα" γραφικα και ετσι. Αν δεν κανω λαθος ειχε και καουμποιδες μεσα και τετοια.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Το Borderlands είναι τύπου metal slug ρε Παππού? Παίζεις με τον πόνο μας τώρα? Τίτλος: Unknown! Genre: Run and Gun Platform: Windows only Rating: BBFC: 18, ESRB M.OFLC, MA15+, OFLC: R18, PEGI: 18+ (Με λίγα λόγια GORE, GUNZ AND SHET) Price: Free probably (μιας και ήταν σε blogάκι ΑΛΛΑ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με FLASH. Πάρτε παράδειγμα το Trine.) Description: Ένας, ΤΡΕΛΟΣ, τυπάς με μαχαίρια και guns τρέχει σε 2D πίστα με λεπτομέρεια και αρκετά φρέσκα γραφικά και.. ΣΦΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ. Πρέπει να το δει Privateer ή Kostascurtas το θέμα και θα έχουμε απάντηση. Λογικά θα έχει βγει το Game και θα είναι και Free.. γιαυτό τέτοια κάψα εγώ.
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 μπας και λες το darkest of days ?? [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=WeRX3J7lzWg[/ame] edit ακυρο τωρα ειδα το 2d
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Με ένα πρόχειρο search στα threads που έχουν ανοίξει ο privateer και ο kostascurtas δεν βρήκα κάποιο που να ταιριάζει στην περιγραφή σου.
outlaw star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 στείλε τους ένα pm ρε κορίτσι να βγάλεις άκρη μια ώρα νωρίτερα
VasKag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 αμα το βρει ας πει τουλαχιστον ποιο ειναι...
GeoRGe_TouL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 μπας και λες το darkest of days ?? edit ακυρο τωρα ειδα το 2d Αχαχούχα έλεος στυλ Metal Slug λέει . Έλεος μόνο το 2D είδες δηλαδή και κατάλαβες πως κάνεις λάθος? χάχα άμα το βρεις πες και μας γιατί έχω σκάσει να σκέφτομαι .
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αυτο ελεγα και εγω φιλος και μαλλον αυτο εννοει και η τοπικ σταρτερ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αυτό έλεγε και η Starter! Ty ρε παιχτούρες! Οι damn devs ακόμα βέβαια να το κυκλοφορήσουν απ' ότι βλέπω.. Ακόμα στα Video Releases βρίσκονται.. Θα το παρακολουθώ.. πού θα πάει θα βγει πριν τον Φεβρουάριο (που φεύγω.. )
kostacurtas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ωραία αφού βρήκαμε επιτέλους ότι είναι το Shank, που δεν μου ήρθε καθόλου στο μυαλό από την περιγραφή, κλειδώνεται αυτό το θέμα καθώς υπάρχει ήδη θέμα για το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.