z3et Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μηπως ειχε 1 χρονο για ΔΩΡΕΑΝ εργατικα σε περιπτωση βλαβης? 1χρονο εγγυηση να ειχε καρτα , αποκλειτε. Σχεδον ολα τα hardware εχουν minimum 3 χρονια.
Vancas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ σε αυτή την περίπτωση πρέπει να παώ στο πλαίσιο? Αν ναι, πρέπει να πάω όλη τη μονάδα ή μόνο την κάρτα γραφικών? Μην μου πούνε τίποτα δεν έπρεπε να την βγάλεις γιατί δεν είσαι εξουσιοδοτημένος τεχνικός κλπ. Αν πάω και δούνε ότι έχει ανοιχτεί (την άνοιξα σήμερα να την καθαρίσω) ισχύει η εγγύηση? Να υποθέσω πως προφανώς όχι. Αν τελικά τη δεχτούνε με πιστώνουν το ποσό που την είχα πάρει τότε? Γιατί αν μου πούνε τίποτα για επισκευή να μου λείπει........ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:12 ---------- Τότε είχε τελική τιμή 319€. Το είδα τώρα στην απόδειξη. Και τελικά δεν ήταν sapphire αλλά GeCube
z3et Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Απ'οτι ξερω πρεπει να το πας ολο πισω και απο την στιγμη που την καθαρισες... θα το καταλαβουν. Τωρα αν πας και τους εξηγησεις τι εγινε ισως βγαλει καποια ακρη. Δες εδω περι εγγυησεων Turbo-X... τα ιδια πρεπει να ισχυουν και για εσενα. Οσο για το πιστοτικο ειναι σχεδον σιγουρο μιας και δεν παιζει να υπαρχει ακομα η συγκεκριμενη καρτα για να σου την αντικαταστησουν. Το ποσο που θα σου πιστοσουν θα ειναι κοντα στην τελευταια τιμη που ειχε η 2900χτ πριν βγει απο τα ραφια/τελειωσει. Βεβαια αυτο παιζει... δηλαδη σε εμενα μου δωσανε καρτα αξιας ιση με την τοτε αξια που ειχε η καρτα που αγορασα (δηλαδη 150 ειχα αγορασει την καρτα, 150 εκανε και η καρτα που μου δωσανε απο το RMA). Απ'οτι εχω καταλαβει ομως πλεον αυτο εχει αλλαξει...
outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τώρα για RMA δε το έχω σκεφτεί. Αυτό που με απασχολεί είναι το εξής. Η κάρτα είχε αγοραστεί μαζί με όλη τη μονάδα από το πλαίσιο. Σαν μονάδα είχε ένα χρόνο εγγύηση, άρα έχει λήξει. αυτό που λες απλά δε παίζει..3 χρόνια εγγύηση απο πλαίσιο για ολοκληρωμένο pc...απλά 1 χρόνο μόνο καλύπτει τα δωρεάν εργατικά..το πας αύριο πίσω πρωί-πρωί και κατά πάσα πιθανότητα το απόγευμα να είσαι έτοιμος(με εμένα πρόσφατα έτσι είχε γίνει με καμένη μητρική)...και σίγουρα θα σου βάλουν και καλύτερη κάρτα απο αυτή που είχες..αν τώρα βαριέσαι να μπεις σε αυτή τη διαδικασία το πάω εγω και κρατάω τη νέα κάρτα που θα σου δώσουν...άσε που άμα η απόδειξη που σου έχουν δώσει γράφει ένα-ένα τα κομμάτια τότε δεν είσαι καν υποχρεωμένος να πας όλο το tower πίσω παρά μόνο τη vga ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:17 ---------- Σχεδον ολα τα hardware εχουν minimum 3 χρονια. 2 όχι 3:-)
stm00192 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Και μονο την κάρτα να πας δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα!! το έχω κάνει αρκετές φορές με pc συναρμολογημένα από πλαίσιο! Και ναι στο πλαίσιο να την πας την κάρτα και θα στην αλλάξουν στο πιτς φιτίλι! Είχα και εγώ μια 2900ΧΤ της Gecube 3 χρονια εγγύηση έχει! Ο ένας χρόνος που δίνει το πλαίσιο για την σωστή λειτουργεία του συστήματος δεν έχει καμία σχέση με την εγγύηση κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά!
Vancas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Επικοινώνησα πρίν από λίγο με το πλαίσιο. Όντως ο υπολογιστής έχει τρία χρόνια εγγύηση. Μη τους κακολογώ άδικα. Μου είπαν ότι μπορώ να πάω μόνο την κάρτα γραφικών στο κατάστημα. Θα περάσω το απόγευμα από κάποιο πλαίσιο. Ελπίζω μόνο να μη μου πουν τίποτα που την άνοιξα να την καθαρίσω. Θα δούμε το απόγευμα και φυσικά θα ενημερώσω γιατί ξέρω ότι σας τρώει η αγωνία.
outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αν το cooler είναι σωστά τοποθετημένο στη θέση του δε θα σου πουν τίποτα don't worry
Vancas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πήγα την κάρτα στο κατάστημα κατά τις 6. Την αφήνω και με ρωτάει ο υπάλληλος τι έχει. Του περιέγραψα το ιστορικό (οθόνη που αναβόσβηνε, artifacts και ότι πλέον κρασάρει το σύστημα και δε logαρω καν στα windows) και τον βλέπω γράφει "δεν ανοίγει". Του είπα ότι με άλλη κάρτα γραφικών είναι όλα ΟΚ και ότι αυτή η κάρτα σε άλλο σύστημα κάνει τα ίδια. Του εξηγώ ότι ανοίγει αλλά πριν μπει στα windows κρασάρει και βγάζει artifacts. Μου λέει. "Δεν πειράζει. θα την δουν" Μου έρχετε σήμερα στο κινητό μύνημα κατά τις 8. "Η συσκευή που έχετε αφήσει στο τεχνικό τμήμα έχει επισκευαστεί." Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι απαντήσαν πολύ γρήγορα. Να την επισκευάσαν δεν παίζει. Μάλλον τους κόβω να μου πουν ότι δεν έχει τίποτα. Αυτό είναι στάνταρ μύνημα που έρχεται; Παίζει όταν πάω να μου πουν ότι θα την αντικαταστήσουν; Ξέρει κανένας; Γιατί αν μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα θα σφαχτούμε. Αν πάλι μου πουν ότι την επισκεύασαν μόνο και μόνο για τα προβλήματα που θα ξαναβγάλει σίγουρα, την πετάω επιτόπου.
outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 θα πας και θα δεις..και εμένα που είχε καεί η μητρική μου είπαν ότι έγινε επισκευή,πάω να τη πάρω και απλά μου είχαν δώσει άλλη
stm00192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μην ανησυχεις!!! ειναι στάνταρ μύνημα αυτο σε όλους το ίδιο στέλνουν!! Πάνε και λογικά θα σου την έχουν αντικαταστήσει ή θα σου έχουν κόψει ένα ωραιότατο πιστωτικό!
Vancas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δεν άντεχα την αγωνία και πήρα τηλέφωνο :p Εξυπηρετικότατοι στο πλαίσιο και εγώ ο κάφρος τους έκραζα από πριν. Τελικά θα γίνει αντικατάσταση. Μου είπαν ότι γίνεται αντικατάσταση με μία 4870. Άρα από το site του πλαισίου μάλλον είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-4870-SVGA-PCI-Express-1GB.htm Νομίζω πως είναι καλή η αντικατάσταση, καθώς μία κάρτα που είχα πάρει πριν ενάμιση χρόνο 316€ έχει χάσει από την αξία της αρκετά και αφού δεν υπάρχει ίδια γίνεται αντικατάσταση με κάποια που μπορεί τώρα να κοστολογείται λιγότερο, αλλα νομίζω ότι είναι ανώτερη. Άλλωστε για το μηχάνημα μου και 19'' οθόνη νομίζω είναι jet. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μήπως έχει τίποτα γνωστά προβλήματα αυτό το μοντέλο η αυτή μάρκα. Αν ναι, μπορώ να ζητήσω κάποια άλλη σε αυτά τα χρήματα; Έχετε κάποια άλλη να προτείνετε ή να μείνω σε αυτή; Και από ότι έψαξα στο net δεν είναι απο αυτές με το fan στο πλάι αλλά απευθείας πάνω στην ψύκτρα, οι οποίες νομίζω είναι καλύτερες στην ψύξη μιας και απογοητεύτηκα από την προηγούμενη (καθαρίζεται και πιο εύκολα) Νομίζω είναι αυτή: http://www.pcinpact.com/Affichage-plein-ecran-63297-63297.htm Να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους φίλους από το site που με "έσπρωξαν" να την πάω στο κατάστημα και να μη πάρω κατευθείαν άλλη. Και μπράβο στο πλαίσιο για τις after sales υπηρεσίες τους.:p
stm00192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν... πέρνεις και πολυ ανώτερη καρτούλα ... μια χαράααα... αν και βάση τιμής θα έπρεπε να σου δώσουν 2 τετοιες!!! ;-ρ
Vancas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει η διαφορά τιμής είναι μεγάλη, αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Αν πουλούσαν τώρα μία HD2900XT αμφιβάλλω αν θα έπιανε τόσα με τα τωρινά δεδομένα καιθα μου την αντικαταστάσουσαν με την ίδια. Άρα βγαίνω κερδισμένος. Τώρα απλά επειδή διάβασα κάποια reviews βλέπω ότι η connect 3d 4870 κάνει πολύ θόρυβο και σκεφτόμουν μήπως δώσω άλλα 20€ και πάρω αυτή την 5770 με directx11: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-21163-00-20R.htm Καμία γνώμη; BTW το pc είναι ένας quad Q6600 με 4GB και monitor 19'' Αξίζει να δώσω τα 20€ ή τσάμπα λεφτά;
stm00192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω αξίζει!!! τι ψυχή έχουν 20Ε??? και ο Q6600 πιστεύω οτι την αντέχει!
Vancas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τέλος καλό, όλα καλά με την νέα 5770 μου :-D Και Θερμοκρασίες idle μόνο 32C Thanks guys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.