newtech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια στο guest λογαριασμο που εχω δεν λειτουργει οι συντομευσεις του fn ουτε το ασυρματο δικτυο...γιατι ξερει κανεις?? Μπες σαν Guest κ κανε install http://eu.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=10455&type=utility ---------- Προσθήκη στις 00:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ---------- http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1784 Is Back (Drivers)
mikeharitakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 χμ...δεν με αφηνει να τα κανω εγκατασταση..μου πεταει παραθυρο να δηλωσω username και password λογικα του admin ξερει κανεις ποιο ειναι? η σαν guest δεν το κανει εγκατασταση...μπορω με καποιο τροπο να το παρακαμψω?
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει τι μοντέλο μπαταρία έχει το U100? Είναι BTY-S11? 3-cell? Έχει αγοράσει κανείς 6/9-cell και αν ναι πόσο και από πού?
othon.gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει τι μοντέλο μπαταρία έχει το U100? Είναι BTY-S11? 3-cell?Έχει αγοράσει κανείς 6/9-cell και αν ναι πόσο και από πού? Η μπαταρία που έχει το πακέτο είναι η BTY-S12 και είναι 6 cell.
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 200ευρω LAPTOP 9.99 laser mouse 12.99 case 17.00 ram 240!!!! 199 το μηχανημα δωρο το ποντικο από τον ιδιοκτήτη του You λόγω γνωριμίας με τον πατέρα μου 8.5 το sleeve από το e-shop (ενα της lenovo) 0 H Ram βοηθεια από το insomnia για προβληματισμούς και προβλήματα ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ με 207.5 € το μηχανημα είναι τελειο... Παρεπιμπτώντως όποιος θέλει βοήθεια για το πιστολακι ας στειλέι pm ---------- Προσθήκη στις 13:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:39 ---------- λίγο τις μαγκιες της κάρτας wifi πρέπει να στρώσω αλλα οκ...
RadioactiveToy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Η κάρτα δικτύου μου εξακολουθεί να κάνει μαγκιές ακόμα και μετα την εγκατάσταση των νέων drivers... έχεις βάλει τους τελευταίους drivers απο το site της msi? επίσης τσέκαρε στο device manager/ network adapters/ wifi adapter (δεν ξέρω πoιον έχεις)/ properties/ Δες τις παραμέτρους country region να είναι #1 και το power saving mode να είναι στο CAM. Αν είναι όλα έτσι και έχεις προβλήμα ίσως πρέπει να κανεις disable virtual adapter της microsoft (αν έχεις τα 7) αλλιώς δεν ξέρω....απείλησέ το μπας και στρώσει...
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 έχεις βάλει τους τελευταίους drivers απο το site της msi?επίσης τσέκαρε στο device manager/ network adapters/ wifi adapter (δεν ξέρω πoιον έχεις)/ properties/ Δες τις παραμέτρους country region να είναι #1 και το power saving mode να είναι στο CAM. Αν είναι όλα έτσι και έχεις προβλήμα ίσως πρέπει να κανεις disable virtual adapter της microsoft (αν έχεις τα 7) αλλιώς δεν ξέρω....απείλησέ το μπας και στρώσει... ναι έβαλα τους τεέυταίους οδηγούς γιατι με τους παλιούς είχε πρόβλημα και όταν έπαιρνε ip κολλαγέ κάποιες φορές. Με δεξι κλικ -> επιδιόρθωση εστρωνε και στρώνει πάντως... Αυριο που θα το ανοιξω (σήμερα χαίρομαι το λαπτοπ με τα φρέσκα 7) θα το τσεκάρω...
gkokki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετώ την παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω : Πως μπαίνουμε σε safe mode στο μηχανάκι μας ? Πατάω F8 αλλά τζίφος. Να 'στε όλοι καλά
zolas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει...τι windows έχεις? ΥΓ:Δεν ήξερα ότι έχετε μαζευτεί όλοι εδώ...σας έψαχνα στο παλιό post για το Wind...
gkokki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει...τι windows έχεις? ΥΓ:Δεν ήξερα ότι έχετε μαζευτεί όλοι εδώ...σας έψαχνα στο παλιό post για το Wind... Φίλε zolas, πράγματι δούλεψε με το F8. Φαίνεται ότι το πατούσα μιά - δυό φορές μόνο και δεν έπιανε. Δοκίμασα πατώντας το περιοδικά σε όλη την διάρκεια του ξεκινήματος ( ακόμα και μετά την εμφάνιση του F3... ) και πράγματι μου έδωσε την επιλογή για safe mode. Από windows είμαι με τα μαμίσια XP Home GR updated σε SP3. Να 'σαι καλά για το ενδιαφέρον σου
mikeharitakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 θελω γνωμη με 1gb μνημη να βαλω τα 7 home basic η τα home premium?
lagoudakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 προσωπικα με 1g θα εμενα στα xp αν επιμενεις πιστευω οτι καλυτερα basic
gagarin Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλησπέρα... Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mac OS στο MSI Wind U100 Plus;
dxdydz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ναι ρε παιδια πειτε αν ξερει καποιος τι παιζει για mac. επίσης δεν περιειχε cd με τα windows xp. απ οσο ξέρω βρισκονται μεσα στο σκληρο. να φανταστώ οτι τα windows βρισκονται στο 2ο partition του σκληρου; αν κανουμε εγκατασταση απο flashaki και φορματ του πρςτου partition σε φατ32 θα εξακολουθουμε να εχουμε τα windows στο 2ο partition για να το επαναφερουμε; tyyy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα