newtech Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 BIOS Type AMI BIOS File Size 721KB Version 1.0G Update Date 2010-01-04 Description Update EC bin file. Download n011_10g.zip ΔΗΛΑΔΗ? Τι ακριβως κανει?
lagoudakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ειναι το τελευταιο bios που κυκλοφορει για το μηχανακι μας,προφανως κατι θα διορθωνει για να το βγαλουν
newtech Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχα Πηρα τηλ στην Α(Λ)ΜΑΝ Μαλλον AMAN teleshoping... γιατι με τετοια τιμη Για να βαλω 1 giga.. 120ευρω. Μαζι με το ανταλακτικο!!! Της λεω τις κοπελας οτι την εχω την μνημη.. κ μου λεει ναι ωραια.. σε αυτην την περιπτωση δεν μπορουμε να το τοποθετησουμε εμεις.. πρεπει να το παρετε απο εμας !!!! Υγ.. Τα εξοδα αποστολης κ παραλαβης δικα μου (6ευρω + 6ευρω)
mikeharitakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ελεος...τι 120 ευρω ρε οι κλεφτεσ??μια μνημη κανει το πολυ 25 ευρω...αντε πες 37 με τα εξοδα μεταφορας...τα αλλα 83 τι διαολο ηταν??
othon.gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ελεος...τι 120 ευρω ρε οι κλεφτεσ??μια μνημη κανει το πολυ 25 ευρω...αντε πες 37 με τα εξοδα μεταφορας...τα αλλα 83 τι διαολο ηταν?? Ψυχική οδύνη...
newtech Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ελεος...τι 120 ευρω ρε οι κλεφτεσ??μια μνημη κανει το πολυ 25 ευρω...αντε πες 37 με τα εξοδα μεταφορας...τα αλλα 83 τι διαολο ηταν?? 16 ευρωπουλα!!! σιγα μην σκασω 120 ευρω για ενα λαπτοπ που κανει 200!!!!! Θα βρω τροπο να βγαλω το αυτοκολητο δεν παιζει
RadioactiveToy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 16 ευρωπουλα!!! σιγα μην σκασω 120 ευρω για ενα λαπτοπ που κανει 200!!!!! Θα βρω τροπο να βγαλω το αυτοκολητο δεν παιζει ...Δέν είναι δύσκολο, αν ψαξεις you-tube θα βρείς video πως το ανοίγεις, το αυτοκόλλητο είναι πολύ απλό. Στείλε pm αν θες βοήθεια έχω βαρεθεί να το ανοιγοκλείνω το δικό μου
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 εμενα πριν το νεο ετος μου ειχαν ζητησει 90 ρε παιδια και τους ειπα οτι την έχω τη μνήμη να με ενημερώσουν μόνο για τοποθετηση και ακομα με παιρνουν... αντε γεια ρε...
lagoudakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια αφηστε την αλμαν να ζηταει 120 ευρω,παρτε μια μνημουλα με 25 ευρω και [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fwvc8fOxnF0[/ame]
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 μου την εδωσε, εβγαλα το αυτοκόλλητο και την εβαλα... διαφορα βέβαια δεν είδα στα xp (που δεν περίμενα κιολλας). την αναγνώρισε και στα windows και το bios. Πολλα ευχαριστω στον RadioactiveToy ---------- Προσθήκη στις 16:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ---------- πιστολάκι by the way... πατσαβούριασα λίγο το αυτοκόλλητο στη μια ακρη αλλα να πάει να χεστεί... προσοχη παιδιά όπως θα το κλέινετε, για όσους το επιχειρήσουν, εχει περίεργα κουμπώματα... (και στο άνοιγμα επίσης) ---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ---------- την επόμενη φορά που θα μου τη δώσει μπαινουν 7 professional γνήσια... και ο θεος βοηθός
lagoudakis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 επειδη το δουλευω με xp και 7 συμφωνω οτι στα xp το 1g ειναι οκ στα 7 ομως θελεις τα 2 εκτος αν καθε φορα κανεις μονο μια δουλεια,αν εχεις ανοιχτα firefox με 8 καρτελες,msn,και ακους μουσικη τοτε αρχιζει να πεφτει η αποδοση
newtech Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 επειδη το δουλευω με xp και 7 συμφωνω οτι στα xp το 1g ειναι οκ στα 7 ομως θελεις τα 2 εκτος αν καθε φορα κανεις μονο μια δουλεια,αν εχεις ανοιχτα firefox με 8 καρτελες,msn,και ακους μουσικη τοτε αρχιζει να πεφτει η αποδοση Εγω το εβγαλα με αναπτηρα!!!! Εβαλα 1 gb επιπλεων κ τελος.. Παιδια κανει για.. MAME (95% τον games) CHAT με messengers On-line poker Video (εχω κατεβασει σειρες πχ κ βλεπω ΑΝΕΤΑ) κτλ κτλ 200ευρω LAPTOP 9.99 laser mouse 12.99 case 17.00 ram 240!!!!
mikeharitakis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια στο guest λογαριασμο που εχω δεν λειτουργει οι συντομευσεις του fn ουτε το ασυρματο δικτυο...γιατι ξερει κανεις??
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 μήπως η εγκατασταση του προγράμματος των πληκτρων δεν ειναι για όλους τους χρήστες; @lagoudakis με εξαιρεση το firefox οι 8-10 καρτελες, το msn και το streaming μέσω vlc από τον dreambox είναι παντα ανοιχτα... Η κάρτα δικτύου μου εξακολουθεί να κάνει μαγκιές ακόμα και μετα την εγκατάσταση των νέων drivers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα