lagoudakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 παιδια η συγκεκριμενη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554579 ειναι οκ για το μηχανημα;μην αγορασω λαθος τυπο
panos2000gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 παιδια η συγκεκριμενη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554579 ειναι οκ για το μηχανημα;μην αγορασω λαθος τυπο Μια χαρά είναι...
newtech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 παιδια η συγκεκριμενη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554579 ειναι οκ για το μηχανημα;μην αγορασω λαθος τυπο Διαθεσιμότητα : ΑΜΕΣΑ εντός 24Ω ΑΜΕΣΑ εντός 24Ω http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=7312 τελικα εχει κανεις γραπτως οτι αν βαλουμε μνημη δεν χανετε η εγγιηση?
lagoudakis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 συμφωνα με την αλμαν δεν ισχυει η εγγυηση(ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο)
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα, και εγω στο θέμα της εγγύησης εχω κολλήσει. μου είπαν τώρα για ακόμα εναν τύπο που κάνει αυτοκόλλητα θα πάω σε εκείνον μπας και καταφερω να υλοποιήσω αυτό που λεγαμε... το πιστολάκι δεν το δοκίμασα... και έχω τις μνήμες να κάθονται... (μου ειχαν περισσέψει 2*1gb απο το λαπτοπ μου που εβαλα 4...)
Godian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Στο dos οταν γραφουμε κατι δεν θελει να προσθεσουμε την καταληξη του αρχειου μιας και οταν το αρχειο ειναι εκτελεσιμο τρεχει γραφοντας μονο το ονομα του...(εκτελεσιμα ειναι τα *.bat *.exe *.com) ΑΡΑ σκετο flash αλλα κ flash.bat να γραψεις το ιδιο ειναι... ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ FLASHING ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ Η MIA EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ LINUX)AN KATI ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΝΕΤΒΟΟΚ ΤΕΛΟΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η MSI ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ!!!
lagoudakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα,και εγω στο θέμα της εγγύησης εχω κολλήσει. μου είπαν τώρα για ακόμα εναν τύπο που κάνει αυτοκόλλητα θα πάω σε εκείνον μπας και καταφερω να υλοποιήσω αυτό που λεγαμε... το πιστολάκι δεν το δοκίμασα... και έχω τις μνήμες να κάθονται... (μου ειχαν περισσέψει 2*1gb απο το λαπτοπ μου που εβαλα 4...) εγω την περασα χτες και τελος!!και το μηχανημα παει αεροπορια με τα 7αρια που του εχω περασει σε αλλο διαμερισμα μαζι με τα xp,να παει στο διαβολο η εγγυηση,στο φιναλε 200 ευρω το πηρα δεν θα σκασω κιολας
paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 εγω την περασα χτες και τελος!!και το μηχανημα παει αεροπορια με τα 7αρια που του εχω περασει σε αλλο διαμερισμα μαζι με τα xp,να παει στο διαβολο η εγγυηση,στο φιναλε 200 ευρω το πηρα δεν θα σκασω κιολας εδω αναμφίβολα έχεις δίκιο. αποφασισα αν δεν καταφέρω τελικά τιποτα απο τα κολπα που σκέφτομαι σε κανενα εξαμηνο να χτυπήσω και ενα κιτακι για μετατροπη σε οθονη αφής, να βαλώ και τη μνήμη και τα 7αρακια κ να πανε να χεστουν...
lagoudakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 γενικα τα msi u100 δεν βγαζουν ζημιες,εκτος αν πεσεις στην περιπτωση,απλα το δουλεψα καμμια 15αρια μερες για να δω οτι ολα ειναι οκ και τελος....
mikeharitakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 εγω την περασα χτες και τελος!!και το μηχανημα παει αεροπορια με τα 7αρια που του εχω περασει σε αλλο διαμερισμα μαζι με τα xp,να παει στο διαβολο η εγγυηση,στο φιναλε 200 ευρω το πηρα δεν θα σκασω κιολας δεν μου λες ειδες καθολου μειωση αυτονομιας με την μπαταρια??γιατι με τα 7 λεγατε οτι μειωνεται περιπου 30-45 λεπτα ι αυτονομια τις μπαταριας επειδη τα 7 ειναι πιο ενεργοβορα στην χρηση τους...
lagoudakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 να σου πω την αληθεια δεν παρατηρησα κατι,αν και εχω μηνες να δουλεψω τα xp:oδεν νομιζω παντως να ειναι τοσο πολυ αν ισχυει αυτο,εδω και 2 μερες δουλευω πια το plus μια και πουλησα το "απλο"(σαχλαμαρα να εχω στην κατοχη μου 2 ιδια μηχανηματα)αυτο που βλεπω ειναι οτι ανεβαζει λιγοτερες θερμοκρασιες με βαση το core temp,προφανως λογω επεξεργαστη;(μιλαω παντα σε σχεση με το απλο)επισης η μπαταρια κραταει πιο πολυ,περιπου 15%,συν οτι το μαυρο μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το λευκο(θεμα γουστου αυτο φυσικα)γιατι δειχνει το μηχανακι πολυ μικροτερο
olga1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 παιδια καλησπερα,μονο εγω δεν μπορω να κατεβασω drivers απο εδω http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1784&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1784 η ειναι γενικο το προβλημα; ευχαριστω
africa_twin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Είναι γενικό το πρόβλημα! Ούτε εγώ αυτή τη στιγμή!
lagoudakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μια απο τα ιδια και σε εμενα εδω και 3 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα