mikeharitakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλα στα 24% που το βαζανε στα benchmark το netbook τα εφτυνε κολουσε και εκανε σκηνικα...
panos2000gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλα στα 24% που το βαζανε στα benchmark το netbook τα εφτυνε κολουσε και εκανε σκηνικα... Που τα διάβασες αυτά???? Δεν εχει το παραμικρό πρόβλημα....κάθε άλλο!!!!
dxdydz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 1,66 με 15%=1,909 1,6 με 24%=1,984 παιδια ειναι γελοιες οι διαφορες. και ειναι πιο υγιες και εγγυαται μεγαλυτερη μακροζωια το νετμπουκ μας να τρεχει στα 15% οc απο 24%. εν πασει περιπτωσει ολοι ξερουμε γιατι το πηραμε και τι μπορουμε να κανουμε με αυτο. δε θα παιξουμε και το pro το 10.. ουτε με oc στο 100% αν υπηρχε.
mikeharitakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Που τα διάβασες αυτά???? Δεν εχει το παραμικρό πρόβλημα....κάθε άλλο!!!! τα διαβασα σε site που κανανε αυτο το benchmark και το συμπερασμα ηταν αυτο..ηταν ασταθες στα 24% με 15% κανανε την δουλεια τους....
goregr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια εχει βαλει κανεις τα windows 7 στο u100 plus ? Αν ναι μπορει να μας πει αν ειναι καλυτερα απο τα xp με 1gb μνημη στο μηχανημα. Σκέφτομαι να τα βαλω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευουν ολα πχ το Fn με ολες τις λειτουργιες οπως στα xp. Ευχαριστω Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2010 από goregr
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχει βαλει κανεις τα windows 7 στο u100 plus ?Αν ναι μπορει να μας πει αν ειναι καλυτερα απο τα xp με 1 mb μνημη στο μηχανημα. Σκέφτομαι να τα βαλω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευουν ολα πχ το Fn με ολες τις λειτουργιες οπως στα xp. Ευχαριστω ολα δουλευουν μια χαρα,απλα δεν ξερω με το 1g πως θα παει γιατι εχω 2 στο μηχανημα
othon.gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχει βαλει κανεις τα windows 7 στο u100 plus ?Αν ναι μπορει να μας πει αν ειναι καλυτερα απο τα xp με 1 mb μνημη στο μηχανημα. Σκέφτομαι να τα βαλω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευουν ολα πχ το Fn με ολες τις λειτουργιες οπως στα xp. Ευχαριστω Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, έχω την εντύπωση πως οι συντομεύσεις (Fn) έχουν να κάνουν με το netbook και όχι με τα Windows.
goregr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ολα δουλευουν μια χαρα,απλα δεν ξερω με το 1g πως θα παει γιατι εχω 2 στο μηχανημα Ok φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ. ---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ---------- Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, έχω την εντύπωση πως οι συντομεύσεις (Fn)έχουν να κάνουν με το netbook και όχι με τα Windows. Απο οτι ξερω στο σαιτ της msi εχει κατι που κατεβαζεις σαν control manager και ειναι για τις συντομευσεις Fn. Απλα δεν ξερω αν κανουν για τα windows 7 , αλλα απο οτι απαντησε και ο φιλος επανω , ολα παιζουν κανονικα Ευχαριστω πολυ.
othon.gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Απο οτι ξερω στο σαιτ της msi εχει κατι που κατεβαζεις σαν control manager και ειναι για τις συντομευσεις Fn.Απλα δεν ξερω αν κανουν για τα windows 7 , αλλα απο οτι απαντησε και ο φιλος επανω , ολα παιζουν κανονικα Ευχαριστω πολυ. Μπορεί και να έχεις δίκιο, απλά εγώ δεν έχει τύχει να εγκαταστήσω κάτι τέτοιο (έχω περάσει δικά μου Xp, όχι αυτά της MSI) και οι όλες συντομεύσεις λειτουργούν κανονικά. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι λύθηκε η απορία σου.
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Έχουμε πει επανειλημμένα πως δεν έχει bluetooth αλλά γιατί λέει η MSI "Wireless with bluetooth" ?
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ok φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ. ---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ---------- Απο οτι ξερω στο σαιτ της msi εχει κατι που κατεβαζεις σαν control manager και ειναι για τις συντομευσεις Fn. Απλα δεν ξερω αν κανουν για τα windows 7 , αλλα απο οτι απαντησε και ο φιλος επανω , ολα παιζουν κανονικα Ευχαριστω πολυ. ακριβως,το κατεβαζεις και παιζουν κανονικα με το fn,αλλωστε το λεει οτι υποστηριζει 7 http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=utility&maincat_no=135&prod_no=1784 ---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:34 ---------- Έχουμε πει επανειλημμένα πως δεν έχει bluetooth αλλά γιατί λέει η MSI "Wireless with bluetooth" ?εχουν βγει διαφορες εκδοσεις,αλλες με bt και αλλες χωρις,οπως και με τις μπαταριες 3cell-6cell και με μνημη 1g-2g γενικα τα εκανε μπαχαλο η msi σε αυτο το θεμα,ανφερουν....MSI Reminds You...1. The specifications may differ from areas and we keep the right to change without notice. Please check the specific specifications with your local dealers. 2. The color of the product might be affected by photography and the monitor's setting, which might be different from the real product.
olga1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 παιδια ηθελα να σας ρωτησω πως παει με τα 7αρια με 1 giga μνημη,το εχει ενας γνωστος μου και ρωταγε να του πω αλλα εγω εχω 2 στο δικο μου,η γνωμη καποιου που το δοκιμασε;
newtech Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 παιδια ηθελα να σας ρωτησω πως παει με τα 7αρια με 1 giga μνημη,το εχει ενας γνωστος μου και ρωταγε να του πω αλλα εγω εχω 2 στο δικο μου,η γνωμη καποιου που το δοκιμασε; Αν παει καλα θα ελεγα να βαλει αλλο ενα γιγα. Εγω θα το κανω εστο κ με ΧΡ γιατι καμια φωρα μονο ο φιρεφοχ μας καταναλονει 500mb απο εκει κ περα... το νεο BIOS update τι κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα