Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην σε μπερδευει το γραμμα...

Απο το C:\ τρεξε το flash...

K εγω 2 φορες απο το C το ετρεξα...μαλλον το bootable drive το διαβαζει σαν C:

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δυστυχως δεν θελει...το ιδιο μηνυμα μου βγαζει,δοκιμασα και με αλλα φλασακια,δεν πειραζει,μην σε κουραζω,ευχαριστω παντως φιλε μου:-)

Δημοσ.
δυστυχως δεν θελει...το ιδιο μηνυμα μου βγαζει,δοκιμασα και με αλλα φλασακια,δεν πειραζει,μην σε κουραζω,ευχαριστω παντως φιλε μου:-)

Εχεις pm...

Δημοσ.

Για να δεις αν εισαι στο stick γραψε DIR κ πατα εντερ

Αν βγαλει πολλα αρχεια γραψε DIR *.BAT

λογικα απο αυτο που λες (Bad command or filename) δεν υπαρχει το Flash.bat ή εισαι αλλου

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το MSI αγοράστηκε πριν μια εβδομάδα από την προσφορά της You. Το μηχανάκι πάρα πολύ καλό. Η οθόνη πολύ καλή και με απίστευτες γωνίες θέασης (έχω ένα 17άρι ACER το οποίο και καλά έχει media προσανατολισμό, του οποίου την οθόνη πρέπει να βλέπεις κατάματα και πάλι θα έχει αλλοιώσεις). Παρόλα αυτά μου έκανε εντύπωση πως φαίνεται σα να ξεχωρίζουν τα pixels όταν τη κοιτάς από κοντά. Ένα πρόβλημα που έχω επίσης με την οθόνη, είναι πως όταν κρατάς στα χέρια το netbook και ταλαντώνεται η οθόνη, στο κάτω αριστερό της μέρος (πάνω από το "Εναρξη") τρεμοπαίζει η φωτεινότητα. Πιθανότατα είναι αρκετά σφιχτό το πλαίσιο σε εκείνο το σημείο και την πιέζει λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

Σχετικά με το Bluetooth, έφαγα αρκετές ώρες να ψάχνω πως ενεργοποιείται αλλά εις μάτην. Τελικά διάβασα εδώ πως το συγκεκριμένο δεν έχει bluetooth. Παραδόξως όμως εμφανίζεται στον Device Manager (μέχρι τη στιγμή που προσπάθησα να περάσω νέους drivers, δεν βρήκε το bluetooth και από τότε εξαφανίστηκε και από εκεί!).

Η μπαταρία του απλά απίστευτη. Βγάζει άνετα 5 ώρες και πρακτικά σχεδόν ξεχνάς να το φορτίσεις. Divx παίζει ανετότατα, ενώ σε θέματα ήχου δε πολύ τρελάθηκα, καθώς μερικές φορές νιώθεις πως ψίλοτρίζει το ηχειάκι.

Ένα προβληματάκι που έχω είναι με το wlan αλλά αυτό μάλλον είναι από λάθος δικό μου ή των windows. Τις περισσότερες φορές κολλάει στο acquiring network address. Πάντως σε δοκιμή που έκανα με Live USB Ubuntu 9.04 (και όχι 9.10 γιατί αναφέρονται αρκετά προβλήματα), το ασύρματο και ο υπολογιστής γενικότερα δούλεψαν άψογα!!!

Τέλος, σχετικά με το θέμα του κολλήματος που ανέφερε συμφορουμίτης, εμφανίστηκε και σε μένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο υπολογιστής κολλούσε (διακοπές των 2 δευτερολέπτων από την ώρα που άνοιγαν τα Windows μέχρι το κλείσιμο τους, ακόμη και ο ήχος έναρξης ακουγόταν με σπασίματα), παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν εμφανιζόταν πάντα. Πριν φτάσω στην λύση της επανεγκατάστασης των Windows, ανακάλυψα πως το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο όταν είχα ανοικτή το wlan. Όποτε έκλεινα το wlan δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Η λύση ήταν πολύ απλή, απλά βρήκα και κατέβασα τους νεότερους drivers της Atheros κάρτας που έχει το δικό μου. Πρόσφατα πέρασα και του drivers που έχει η ίδια η MSI στο site της, και πάλι όλα λειτούργησαν άψογα χωρίς προβλήματα.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφέρω πως από μια αναζήτηση που έκανα σε ξένα φόρουμ, αναφέρονται πολλές περιπτώσεις κατόχων MSI Wind που δε κατάφεραν να κάνουν σωστή αναβάθμιση το BIOS, για τον λόγο αυτό έχουν κυκλοφορήσει και ανεξάρτητο πρόγραμμα για την αναβάθμιση του Bios που αναφέρουν πως είναι πολύ πιο αξιόπιστο από αυτό της MSI. Προσωπικά δε θα το ρίσκαρα στη παρούσα φάση να αναβαθμίσω το bios.

Δημοσ.

axel12p εγω βρήκα ως λύση την απενεργοποίηση του Dynamic Over clocking από το Bios. Πάντως έχουμε ακριβως το ιδιο πρόβλημα. Θα εγκαταστησω και εγω τους τελευταίους Drivers όταν έχω χρόνο...

(βασικα εμενα οταν κόλλαγε δεν εβλεπε και το wlan γι'αυτό και εγραψα οτι κολάει την ώρα που παιρνει Ip την πρώτη φορα που το ανοιγω / μερα.

Δημοσ.
Για να δεις αν εισαι στο stick γραψε DIR κ πατα εντερ

Αν βγαλει πολλα αρχεια γραψε DIR *.BAT

λογικα απο αυτο που λες (Bad command or filename) δεν υπαρχει το Flash.bat ή εισαι αλλου

τελικα τα καταφερα με την βοηθεια του φιλου gagarin αφου τον ειχα σχεδον μια ωρα στο msn η πλακα ειναι οτι το εκανα 5 φορες για να πιασει(ηθελα ψυχολογικη υποστηριξη live μαλλον απο τον gagarin :-) )
Δημοσ.

Καλησπέρα....Είμαι αρκετά άσχετη οφείλω να ομολογήσω , γιαυτό θέλω τη βοήθειά σας.

Πήρα χθες το msi wind u100 με 199 ευρώ. Σήμερα όμως βρήκα το HP Mini 110-1160EV PC με....

Τύπος οθόνης: LED

Μέγεθος οθόνης: 10,1 ίντσες

Ανάλυση οθόνης: 1.024x600 pixels

Επεξεργαστής: Intel Atom N270 στο 1,60GHz

Γραφικά: Intel Graphics Media Accelerator 950

Μνήμη: 1GB

Σκληρός δίσκος: 160GB

Συνδέσεις: Wi-Fi, Ethernet, VGA, 3xUSB, 5-in-1 card reader, υποδοχές για ακουστικά/ μικρόφωνο

Extras: Bluetooth 2.0 EDR dongle, webcam with embedded microphone

Λειτουργικό: Ελληνικά Windows XP Home

Διαστάσεις: 261,5x172x26,3–32,7 mm

Βάρος: 1,17 kg

Battery Cel: 6 (έως και 7 ώρες αυτονομία)

Εγγύηση: Ένα έτος

Στην ίδια τιμή!!!!!

να πουλήσω το msi? Είναι καλύτερο το hp?

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα ότι το bluetooth (ουσιαστικά αυτό είναι το μονο +) αξίζει για να πουλήσεις το ΜSI το οποίο εχει και 2 χρόνια εγγύηση και το Ν280 επεξεργαστή. MSI FTW!

Δημοσ.
Καλησπέρα....Είμαι αρκετά άσχετη οφείλω να ομολογήσω , γιαυτό θέλω τη βοήθειά σας.

Πήρα χθες το msi wind u100 με 199 ευρώ. Σήμερα όμως βρήκα το HP Mini 110-1160EV PC με....

Συνδέσεις: Wi-Fi, Ethernet, VGA, 3xUSB, 5-in-1 card reader, υποδοχές για ακουστικά/ μικρόφωνο

Στην ίδια τιμή!!!!!

Φυσικα και δεν ειναι καλυτερο το HP...

Πρωτα απο ολα κοιτας τον επεξεργαστη...το MSI εχει καλυτερο(οκ η διαφορα μεταξυ Ν270 με Ν280 ειναι ελαχιστη)

Μετα κοιτας την εγγυηση...το ΜSI εχει 2 ετη το ΗΡ 1...

Η καρτα δικτυου του HP δεν υποστηριζει δικτυα n...ενω του MSI ναι...(λεπτομερεια)

Η τιμη ειναι 199 του MSI...σιγουρα το HP ειναι ακριβοτερο...

Το μονο που δεν εχει το MSI ειναι το Bluetooth...οκ αγοραζεις ενα κ το βαζεις...αλλα σιγουρα δεν ειναι λογος αυτος να επιλεξεις το HP...

Σαν μηχανημα ειναι καλυτερο το MSI το μονο που σε κανει να πας στο HP μιας και βλεπω οτι εισαι κοπελα ειναι η εξωτερικη εμφανιση...(αν και οπως λετε κ στην πραγματικη ζωη για τους αντρες δεν κοιτατε εξωτερικη εμφανιση αλλα να εχει καλο χαρακτηρα----επομενως MSI) lol

Δημοσ.
τελικα τα καταφερα με την βοηθεια του φιλου gagarin αφου τον ειχα σχεδον μια ωρα στο msn η πλακα ειναι οτι το εκανα 5 φορες για να πιασει(ηθελα ψυχολογικη υποστηριξη live μαλλον απο τον gagarin :-) )
εμενα περασε το bios με την τριτη,ειμουνα υποψιασμενη βεβαια αφου διαβασα το ποστ σου και επεμενα,πολυ καλος ο οδηγος του gagarin βεβαια θελει πιο πολλα βηματα απο τον δικο σου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ----------

Στην ίδια τιμή!!!!!

αν θελεις την γνωμη μου θα κανεις λαθος αν το δωσεις,δεν βλεπεις τον lagoudakis που πηρε και το plus για να τα εχει σετ:mrgreen:
Δημοσ.

ο σωστος και πιο ασφαλης τροπος ειναι με dos για την αναβαθμιση bios ο αλλος ειναι για την περιπτωση που για καποιον λογο δεν μπορεις να το κανεις με dos,παντως οπως και να εχει η αναβαθμιση bios εχει καποιο ρισκο

Δημοσ.
Δεν θα έλεγα ότι το bluetooth (ουσιαστικά αυτό είναι το μονο +) αξίζει για να πουλήσεις το ΜSI το οποίο εχει και 2 χρόνια εγγύηση και το Ν280 επεξεργαστή. MSI FTW!

Έχει Ν270 κ το msi. Η διαφορά είναι στο bluetooth και την εγγύηση...

Γιατί όμως το hp πωλείται 320 ευρώ παντού? (εγώ το βρήκα σε προσφορά!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...