gagarin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ναι ρε παιδια πειτε αν ξερει καποιος τι παιζει για mac. επίσης δεν περιειχε cd με τα windows xp. απ οσο ξέρω βρισκονται μεσα στο σκληρο. να φανταστώ οτι τα windows βρισκονται στο 2ο partition του σκληρου; αν κανουμε εγκατασταση απο flashaki και φορματ του πρςτου partition σε φατ32 θα εξακολουθουμε να εχουμε τα windows στο 2ο partition για να το επαναφερουμε; tyyy Καλησπερα και χρόνια πολλά... Για Mac...πλέον έχω μόνο Mac στο ΜSΙ... Το μηχάνημα πάει σφαίρα και ας το έχω με 1Gb Ram...Έχω κάτι μνήμες και σκοπεύω να του βάλω άλλο 1... Οσον αφορά το Μac OS...Εγκατάσταση έκανα με εξωτερικό drive...οδηγίες και τα πάντα όλα εδώ... http://www.insanelywind.com/forum/viewtopic.php?p=20230#p20230 Αν θές βοήθεια μετα χαράς... Εγώ απο τον 3ο μηνα το μηχάνημα το είχα με Win 7 και Ubuntu...τωρα το έχω μόνο με Μac OS Snow Leoparard 10.6.4... Για τα windows XP... Εάν δεν έχεις πειράξει το κρυφό partition κατα την εγκατάσταστη απο το flashaki δεν θα έχεις πρόβλημα... Αν θες να κάνεις ενα τεστ κατα τo startup αν πατησεις F8 νομίζω μπαίνεις σε recovery mode και σου επαναφέρει το netbook στην αρχική του κατάσταση(αν δεν θες πάτα cancel μολις σε βγάλει στο αρχικό μενου)...ακολουθάς τα βήματα...και ξαναέχεις το μηχάνημα στην εργοστασιακή του κατάσταση... Αυτά... Αποψη μου... Αν το μηχανάκι το έχεις μονο για εργασίες ιντερνετ μουσική ταινίες σερφαρισμα τότε αξίζει να βάλεις Mac OS!!! Μην νομίσεις οτι το έχω καιρό αλλα στο λίγο διάστημα που το έχω δεν έχω δεί κάποια διαφορά στα προγράμματα κάνω την δουλειά μου όπως και με τα windows.... Στην ταχύτητα έχω δεί διαφορά τώρα πάει καλύτερα...επίσης τομηχάνημα με τα Μac OS δεν ανάβει τόσο...τέλος έχει αναγνωρίσει τα πάντα απο συσκευές(wifi-ethernet-soundcard-vga)...
dxdydz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 μπραβο ρε γκαγκαριν! ωραια νεα! σορυ για την αργοπορια, τωρα την ειδα την απαντηση. θα το κανω το patch γιατι έχω μακ και βολεύει απιστευτα. να σε ρωτήσω όμως. επειδή δε θελω να χασω και τα windows σε ποιο partition βρισκονται? στο c στο d η εχει κι αλλο? εσενα σου λειτουρούν ολα κανονικα? και ηχεια και μικροφωνα κ ακουστικα? με εψησες!!! επίσης κανα multitouch ποντικι δεν εχεις δοκιμασει σαν το speedlink ε? και κανει κ updates?
gagarin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αρχικα να σου πώ οτι εγώ δεν εχω πλεον windows στο μηχανάκι... Ενα partition για το MAC και αυτο ολο... ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!VGA-WebCam-Speakers-Ethernet-Wifi-FN controls Δεν θα εχεις κανένα προβλημα...Για mouse δεν εχω δοκιμάσει... Για Updates είμαι στο 10.6.4 και περιμένω το νεο Patch για update(SnowyWindOSX) στην τελευταια έκδοση με το Mac App Store...νομιζω με το Vanilla (EFI Method)έχει update... Αυτα ότι χρειαστείς εδώ είμαι...
dxdydz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 σ'ευχαριστω πολύ! εψαξα λιγο τα roots στα windows μου και βρηκα το re_drive στο c windows. το ανοιξα και με ρωταγε αν θελω να κανω factory defaults. αρα αυτο πρεπει να ναι το partition. απλα επειδή αν μετανιώσω τα μακ μετα θα είναι ισως δυσκολο να βρω τα ακριβή windows για να τα ξαναπεράσω που να αναγνωρίζουν ολες τις λειτουργίες και να ναι official, λέω σε πρωτη φαση τουλαχιστον να κρατησω τον c και να περάσω mac στο D. ξέρεισ αν γινεται αυτο? επισης αν δε γίνεται, και πρεπει να περασω τα mac σε ολοκληρο το σκληρο, μετα με parallel η κανοντας format με windows για netbook θα μπορω μετα να τρεξω to re_drive για να τα ξαναφερω στην αρχική κατασταση? ξερω πως πιθανα δε θα ξερεισ κι εσυ, απλα αν κατι παει στραβα, θελω να χω την εναλλακτικη να γυρισω πισω..
gagarin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Στο ιδιο φορουμ κοιτα http://www.insanelywind.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=3494 Και γενικα στην ενοτητα multibooting... Σιγουρα δεν θα είσαι ο μόνος...
dxdydz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω. εγινα μελος και εκανα ποστ στο thread mac. ελπιζω να παρω απαντηση απο κει. να σαι καλα. συντομα αν ειναι θα το περασω οποτε θα πω και εντυπωσεις. να σαι καλα!
MAFIA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Σχετικα με το wifi ειστε ολοι ικανοποιημενοι ; η καρτα που εχει πανω ειναι ειναι απαραδεκτη....πρεπει να εισαι διπλα απο το ρουτερ για να πιασει σημα, ευτυχως το ελυσα με 30ευρω παρηγγειλα μια καρτουλα intel απο το ebay και τωρα το netbook σκοτωνει ! οσο για μπαταρια που ρωταει ενας φιλος πιο πισω, ειχα παραγγειλει απο το ebay μια μεγαλη μπαταρια την εχω περιπου 1 χρονο και ειναι αψογη, 5-6 ωρες με wifi on
willyb Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σχετικα με το wifi ειστε ολοι ικανοποιημενοι ; η καρτα που εχει πανω ειναι ειναι απαραδεκτη....πρεπει να εισαι διπλα απο το ρουτερ για να πιασει σημα, ευτυχως το ελυσα με 30ευρω παρηγγειλα μια καρτουλα intel απο το ebay και τωρα το netbook σκοτωνει ! οσο για μπαταρια που ρωταει ενας φιλος πιο πισω, ειχα παραγγειλει απο το ebay μια μεγαλη μπαταρια την εχω περιπου 1 χρονο και ειναι αψογη, 5-6 ωρες με wifi on Μπορεις να δωσεις το link του ebay που αγορασες τη μπαταρια και τη καρτα intel?
synama Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 γεια χρειαζομαι asap ολα τα παλια bios για msi wind u100 asap 106 - 109 ktl ktl
blackpete Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα τέτοιο notebook και έχω πρόβλημα με bios password. Μου ζητάει password για να μπω στο bios menu αλλά και στο boot menu. Από όσο μου λέει ο φίλος μου (ο ιδιοκτήτης του), το πήρε πριν 5 χρόνια (μέσω ebay - του το είχαν φέρει δώρο κάτι φίλοι). Από τότε δεν έχει πειράξει τίποτα στο bios κτλπ (βασικά ούτε που ξέρει να μπαίνει), οπότε φαντάζομαι το password ήταν από τη μάνα του??? από το κατάστημα??? Δηλαδή τελικά έχει προστασία password και δεν ξέρω πως να την προσπεράσω. Έχετε καμία ιδέα? (για default passwords ή πως να το προσπεράσω?
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ξεβίδωμα και βγάλσιμο η μπαταρία που είναι πάνω στην μητρική! Edit: δε θυμάμαι αν βγαίνει το βισματάκι της μπαταριούλας όμως από την μητρική. Νομίζω βγαίνει όμως
blackpete Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Περίπου πόση ώρα να το αφήσω εκτός? Το αφήσαμε 2-3 λεπτά και δεν έπιασε. Τώρα το έχουμε εκτός κανά 7-8 λεπτά και λέμε να το αφήσουμε λίγη ώρα για σιγουριά. edit: μόλις πρόσεξα ότι ο τίτλος έχει και ένα plus στο όνομα από δίπλα. Αυτό είναι χωρίς το plus αν και νομίζω οτι δεν θα έχει μεγάλη διαφορά?
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το αφήσατε χωρίς ρεύμα, μπαταρία, και μπαταριούλα μητρικής 3 λεπτα και δεν έγινε; Περίεργο! Σε μερικά δευτερόλεπτα συνήθως γίνεται... Όπως τα έχεις βγαλει ολα, πατα και το power button για λίγα δευτερόλεπτα.
blackpete Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς τίποτα. Αυτή τη φορά ήταν 20λεπτά περίπου εκτός, πάτησα και το power button όπως είπες αλλά τελικά τίποτα. Από όσο διάβασα και σε άλλα φορουμ, 2 άλλες περιπτώσεις, ούτε σε αυτούς έπιασε.
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πρώτη φορά το ακούω, να προσέχω τότε να μη βάλω κωδικό στο δικό μου Τι να σου πω, λες να φύγει με BIOS Update? Μπορώ να σου δώσω κάποια έκδοση bios νομίζω την έχω κάπου, αλλά αξίζει το ρίσκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα