johnny21a Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Φανταζομαι εννοεις το HD2, και τα 3 ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα στην κατηγορια τους, εξαρταται για τι χρηση τα θες και τι απαιτησεις εχεις
ikteo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι αναμεσα απο αυτα αλλα δεν ξέρω ποιο να πάρω
johnny21a Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι και παλι δε μας λες για τη χρηση προοριζεται, δουλεια, διασκεδαση, μουσικη, ιντερνετ, κλπ... ????
ikteo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Οταν πας να δωσεις 600-700 ευρω θελεις να τα εχει όλα έτσι δεν είναι ?
johnny21a Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ε ρε φιλαρακι δε βοηθας και εσυ λιγο... και τα 3 τα εχουν "ολα" τωρα αν δεν πεις εσυ τι θες εμεις τι να σου πουμε, το Motorola εχει qwerty πληκτρολογιο, το 3GS τις καλυτερες εφαρμογες, το HD2 την μεγαλυτερη οθονη... Μπηκες στο νοημα ? Και φυσικα και μιλαμε για 3 διαφορετικα λειτουργικα που αναλογα με τις απαιτησεις σου θα σου προτεινουμε τι να παρεις...
basilis5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 εγω λεω να τα παρεις και τα 3 για να 'τα χεις ολα'
ikteo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Κάτσε να παω στην τράπεζα να πάρω ενα δάνειο ...χαχαχχαχαχχαα
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα fan της Motorola, αν σε ενδιαφερει να γραφεις πολυ με το κινητο σου τοτε δες αυτο λογω του πληκτρολογιου. Αν δεν σε ενδιαφερει καθολου αυτο, τοτε πηγαινε στο Leo αντι του iphone λογω μεγαλυτερης οθονης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.