Προς το περιεχόμενο

The First Post

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρόνια πολλά , καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος !

ʼντε και σας εύχομαι να πιάνετε όσο το δυνατόν καλύτερες ταχύτητες στο Internet ! ;)

Δημοσ.

"Καλή καρδιά, χαμόγελο, υγεία κι όλα τα όνειρα να βγουν αληθινά,

σε κάθε βήμα συνοδός η ευτυχία, και οι αγάπες φορτωμένες με φιλιά!"

Δεν είναι δικό μου, αλλά είναι ωραίο, και αφού το΄χω στείλει σ'όλους τους φίλους μου σκέφτηκα να το μοιραστώ και μαζί σας!!

Ευτυχισμένο το 2003!! :)

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και από μένα. Ότι επιθυμέιτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε και με πολλά λεφτά (κλασσική ευχή που λέω πάντα). Να είσαστε όλοι καλά και κάθε όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα.

Ευτηχισμένο και γεμάτο υγεία το νέο έτος και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr> Ξεχάστηκα :grin: :grin: :grin:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ....

Πάντος πρέπει να έχω κάνει το δεύτερο εγώ τουλάχιστον.... :D :D :D <hr /></blockquote>

ean paroume dedomeno oti o @_zerocool ekane to prwto esy ekanes to 3.

kali xronia

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τώρα αλλά νομίζω είχα postarei κάπου αλλού εκείνη τη στιγμή.. Σε άλλο σημείο νομίζω του forum.. Μετά αποροφήθηκα με την τηλεόραση και μετά πάλι εδώ...

Και το 2 που είναι; :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote damn3:</font><hr> ela nte, psaxe mpas kai breis to 222663 post :) <hr /></blockquote>

Αν και δεν έχει ενδιαφέρων τώρα τι έγινε εκείνη τη στιγμή όμως ήμουν σίγουρος ότι είχα μείνει εγώ και ο zerocool μέσα ... Τελικά βρήκα που είχα postάρει......

===ΕΔΩ=== Είδες τελικά που το βρήκα ; :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Ακριβώς μετά το post ήθελα να δώ ποιος άλλος χαζός σαν και μένα ήταν στο Insomnia :D :D :D και ήταν ο Wert, o ΜΥ8Ο$ και εγώ. Ζήλια Ζήλια... πρόλαβα :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...