santana99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που να έχει προϊόντα από αυτό το site?
Höfdingadrapa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ήθελα να 'ξερα τι σκατά σερτς κάνετε στο γκουγκλ και σας πετάει το ινσόμνια.
ApSiMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Legend.....wait for it...... (Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. )
demosdem Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ήθελα να 'ξερα τι σκατά σερτς κάνετε στο γκουγκλ και σας πετάει το ινσόμνια. Τι γέλιο !!!!!
santana99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο ρε παιδια 6 απαντήσεις και 100views και απαντάτε ότι νάνε.....άμα δεν ξέρετε τι να απαντήσετε ή φοβάστε μην σας παρεξηγήσουν? Κάντε τπτ άλλο από το να απαντάτε ότι νανε.....okey?
ApSiMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 To the point: μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google για να βρεις τα online sexshops που υπάρχουν στην Ελλάδα κ μετά να ψάξεις να βρεις αν έχει κάποιο αυτά τα προϊόντα... http://lmgtfy.com/?q=sex+shop+fleshlight+girls+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 PS:στο 1ο αποτέλεσμα έχει αυτό που ψάχνεις.....
Tenshi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Και γιατί να αγοράσεις κάτι που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου;
santana99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Στην Αθήνα μένεις? ναι αθήνα μένω φίλε... To the point: μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google για να βρεις τα online sexshops που υπάρχουν στην Ελλάδα κ μετά να ψάξεις να βρεις αν έχει κάποιο αυτά τα προϊόντα...http://lmgtfy.com/?q=sex+shop+fleshlight+girls+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 PS:στο 1ο αποτέλεσμα έχει αυτό που ψάχνεις..... μα ποιος είπε ότι δεν έψαξα ρε παιδιά? αλλά δεν βρήκα τπτ ή τα βρίκα στα 70+ ευρώ...ενώ από το site που παρέθεσα στην αρχή πάει στα 50€... ΥΓ. δεν βρίσκω το λόγο να κλειδωθεί το παρόν θέμα....δεν υπήρξε κάποιο θήξιμο και προειδοποιώ όσο μπορώ στον τίτλο (18+) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:17 ---------- Και γιατί να αγοράσεις κάτι που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου; άμα ειρωνεύεσαι τότε θα σου πω ότι είσαι πολύ μεγάλος μάγκας που υποβιβάζεις το θέμα μου. άμα δεν ειρωνεύεσαι (που δεν πάιζει αλλά το γράφω για να μην πει κανένας τίποτα) δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο...
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 DIY sex-toy enthusiast.ΜΜΜΜΜΜάλιστα. Πόση καφρίλα μπορεί να κρύβει ένας νερντάς ρε γαμώτο. Τα σπάνε. =ρ
Tenshi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 άμα ειρωνεύεσαι τότε θα σου πω ότι είσαι πολύ μεγάλος μάγκας που υποβιβάζεις το θέμα μου. άμα δεν ειρωνεύεσαι (που δεν πάιζει αλλά το γράφω για να μην πει κανένας τίποτα) δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο... Επειδή σε κόβω θεριακλή,παίζει και ασάλιωτο...
santana99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Φίλε οκ εσύ μπορεί να είσαι μάγκας και να %^&* κάθε μέρα και άλλη.... Τώρα τι ηλικία έχω, αν το θέλω για εμένα ή για πλάκα ή για δώρο δεν έχεις ιδέα ούτε εσύ ούτε κανένας.... Σοβαρά δεν βαριέσε να βλεπεις και να απαντάς σε αυτό το θέμα εφόσον δεν σε ενδιαφέρει??? Εγώ πάντως δεν θα σε σχολιάσω-βρίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.