Πέτρος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, πριν από όλα! Έχω ένα wii softmoded στην έκδοση 4.1. Πριν 2 ημέρες μου έφεραν ένα wii για να το "εκσυγχρονίσω" κι αυτό. Στα πλαίσια της όλης διαδικασίας, συγχρόνισα το Wiimote μου με την άλλη κονσόλα κι όλα πήγαν καλά. Σήμερα, δοκίμασα να λειτουργήσω το δικό μου σύστημα και διαπίστωσα ότι το χειριστήριο δεν αναταποκρινόταν (αναβοσβήνουν κα τα 4 led). Δοκίμασα να το επανασυγχρονίσω, αλλά τπτ! Ότι και να κάνω, όπως και να το δοκιμάσω, δε λειτουργεί. Δοκίμασα με την κονσόλα ανοιχτή (στον preloader του mod), σε standby, κλειστή (έτσι για το καλό...), σε καμία περίπτωση δεν κατάφερα να λειτουργήσει. Βγάζει κανείς άκρη? Φταίει το hack? Υπάρχει συγκεκριμένο κόλλημα? Να τα σβήσω όλα μπας και? Να δοκιμάσω με άλλο χειριστήριο (άμα βρω)? Ευχαριστώ...
theoritikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασες να το συγχρονίσεις πατώντας το κουμπί connect στο wiimote και στο wii ταυτόχρονα? Είναι ένα μικρό κόκκινο κουμπί στο χειριστήριο κοντά στις μπαταρίες, και στην κονσόλα είναι στο καπάκι που βάζεις τις sd κάρτες.
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μπαταρίες άλλαξα, από την 1η στιγμή. Το συγχρονισμό έτσι τον δοκίμασα, πρώτα στη άλλη κονσόλα, μετά στη δική μου... Αυτό ρωτάω, μήπως για κάποιο λόγο κάτι κόλλησε και υπάρχει τρόπος να το συνεφέρω. Ξαναρωτάω, λοιπόν, μήπως κι έχει σχέση: Η κονσόλα παραμένει στην αρχική οθόνη του Preloader (v 0.29). Μήπως για να λειτουργήσει ο συγχρονισμός πρέπει να έχει μπει στο menu του wii (οπότε την έκατσα)?
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Επιβεβαιώθηκε τελικά... Ο preloader δεν επιτρέπει το συγχρονισμό και δε χρησιμοποιεί τα κουμπιά της κονσόλας για να μπει στο menu. Χρειάζομαι είτε ένα GC Controller, που δεν έχω (μένει κανείς Καστοριά??), είτε να ξε-modάρω την κονσόλα, να συχρονίσω, να ξανα-modάρω και την επόμενη φορά να έχω το νου μου, γμτ!
vdanasto Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα, αφού δεν έχεις χειριστήριο. Πάρε ένα από dealextreme με 5€ να κάνεις τη δουλειά σου.
john_who Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν και είμαι Θεσσαλονίκη, αν θές σου στέλνω το δικό μου gamecube controller και όταν τελειώσεις μου τον ξαναστέλνεις πίσω. Στείλε μου PM για τα απαραίτητα, αν θέλεις... ΑΚΥΡΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ
sattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 απο το Dealextreme θα κανει 1 μηνα να ερθει. εμενα ενα πακετο απο 30/11 ηρθε 29/12, ενω αλλο που εσταλει 8/12 ακομα το περιμενω. παρε ενα τετοιο απο ελλαδα να κανεις τη δουλεια σου, να μην μεινεις 1 μηνα χωρις Wii. και μετα παιρνεις και απο DE καμμια μνημη να παιζεις και παιχνιδια GC
yzf906 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέσα από τον priiloader δεν μπορείς να συγχρονίσεις το wiimote. κάνε ένα googleάρισμα για gc controller και θα βρεις με 5 ευρώ. Εκτός αν έχεις το χαλάκι του WII DANCE. Παίζει και αυτό...
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις προσφορές! Μόλις ξεβαρεθώ και αποφασίσω να ασχοληθώ ξανά με το Wii, θα πράξω ανάλογα.
Antretng Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ότι και με χαλάκι χορού (που συνδέετε στη θύρα gamecube) μπορεί να κάνει τη δουλειά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.