Προς το περιεχόμενο

Μειωμενη ταχυτητα με Airties RT-211

evomanGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα.

Εγκατεστησα στον ΗΥ μου τα windows 7 64bit και το συνδεσα με το router της Airties RT-211 το οποιο ειναι ασυρματο.Η συνδεση με τον ΗΥ ειναι LAN,εχω και wap key.To θεμα ειναι οτι η ταχυτητα ιντερνετ στον ΗΥ μου εχει πεσει στο μισο σε σχεση με τα win XP που ειχα πριν και το αρχαιο modem της crypto.Τα online speedometers δειχνουν απο 3 μεχρι 5 Mbps,η συνδεση που εχω ειναι 8Mpbs connex.

Παρακαλω τα φωτα σας

Δημοσ.

Απο cmd δωσε τη παρακατω εντολη.........

>netsh int tcp show global

και ποσταρε μου τα αποτελεσματα να δω σε ποιο state εισαι

Δημοσ.

Μου βγαζει τα εξης

receive side scalling state:enabled

chimney offload state:automatic

net dma state:enabled

DCA:disabled

receive window auto tuning level:normal

add-on congestion control provider:none

ECN capability:disabled

rfc 1323 timestamps:disabled

Δημοσ.

ερωτησεις?στα ποσα κλειδωνεις ταχυτητα το πρωτο βασικο.το βλεπεις μεσα απο το μενου τοου ρουτερ.β.με καλωδιο εχεις θεμα η ασυρματα?σε αλλο pc εχεις παλι προβλημα?επισης ασε τα speedtestt και δοκιμασε download απο http://www.ati.com http://www.nvidia.com http://www.apple.com και δες.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αλλο PC η να χανω απο το ασυρματο,εχω κλειδι.

Στο δικο μου τωρα τι να φταιει,browser(OPERA10)-antivirus NOD32.Πρεπει να ειναι 64μπιτος και ο browser;δε το προσεξα αυτο,το antivirus ειναι

Δημοσ.
ADSL Speed: 383 / 8187 kbps

Με καλωδιο,δε δοκιμασα σε αλλο PC,download απο nvidia με 833,7KB/s κι εχω 8αρα connex...

Αρα τι γινεται;:rolleyes:

Επειδη τα εχεις μπερδεψει με τα kbs και ΚΒs....... μια χαρα κατεβαζεις

ριξε απο απο cmd τις παρακατω εντολες για καλυτερα και ξαναδοκιμασε

>netsh int tcp set global autotuninglevel=restricted
netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp
netsh int tcp set global rss=enabled
netsh int tcp set global dca=enabled
netsh int tcp set global chimney=enabled
netsh int tcp set global ecncapability=enabled
netsh int tcp set global timestamps=disabled

Για να εκτελεσουν τα vista τις εντολες, το cmd θα το ανοιξεις με δεξι κλικ> ανοιγμα ως διαχειριστης......... μετα ριξε τη παρακατω εντολη να δεις αν αλλαξες state.

>netsh int tcp show global

Δημοσ.

δοκιμασε το internet με speedtests, ή απο ati οπως πριν να δεις αν σερφαρεις καλυτερα, ή αν κατεβαζεις καλα........ αν εισαι ευχαριστημενος τεσπα ρε αδερφε ;)

Δημοσ.

Απο ΑΤΙ κατεβασα με 800 ΚΒ/S,στο speedometer μου εδωσε κοντα στα 7Mbps στους ελληνικους servers και στα 4,5 στους ξενους.Καλα ειμαι η να τη ψαξω κιαλλο;Μηπως ειναι ο browser.βαρυς ο Opera10?

Δημοσ.
ADSL Speed: 383 / 8187 kbps

Με καλωδιο,δε δοκιμασα σε αλλο PC,download απο nvidia με 833,7KB/s κι εχω 8αρα connex...

Αρα τι γινεται;:rolleyes:

αν ειναι απο το δικο σου αυτα ειναι μια χαρα.νομιζα οτι απο το δικο σου κατεωαζες πιο αργα και οτι αυτα ηταν απο αλλο Pc>μια χαρα εισαι αν ειναι απο το δικο σουθ pc αυτα.

Δημοσ.

OK τοτε,θαναι και θεμα browser Opera και antivirus NOD32 και win7 64bit,αφου μεταφερθηκα απο XP 32bit με browser Safari και antivirus Mcaffe...ειναι λιγο διαφορετικα

Ευχαριστω πολυ παντως για το χρονο σας

Δημοσ.

ενα ενα δοκιμες για να δεις ποιο φταιει.αμα ειναι με ασυρματη καρτα μπορει να φταινε οι drivers.δοκιμασε με την καρτα δικτυου με καλωδιο για δοκιμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...