evomanGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα. Εγκατεστησα στον ΗΥ μου τα windows 7 64bit και το συνδεσα με το router της Airties RT-211 το οποιο ειναι ασυρματο.Η συνδεση με τον ΗΥ ειναι LAN,εχω και wap key.To θεμα ειναι οτι η ταχυτητα ιντερνετ στον ΗΥ μου εχει πεσει στο μισο σε σχεση με τα win XP που ειχα πριν και το αρχαιο modem της crypto.Τα online speedometers δειχνουν απο 3 μεχρι 5 Mbps,η συνδεση που εχω ειναι 8Mpbs connex. Παρακαλω τα φωτα σας
DDoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Απο cmd δωσε τη παρακατω εντολη......... >netsh int tcp show global και ποσταρε μου τα αποτελεσματα να δω σε ποιο state εισαι
evomanGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μου βγαζει τα εξης receive side scalling state:enabled chimney offload state:automatic net dma state:enabled DCA:disabled receive window auto tuning level:normal add-on congestion control provider:none ECN capability:disabled rfc 1323 timestamps:disabled
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ερωτησεις?στα ποσα κλειδωνεις ταχυτητα το πρωτο βασικο.το βλεπεις μεσα απο το μενου τοου ρουτερ.β.με καλωδιο εχεις θεμα η ασυρματα?σε αλλο pc εχεις παλι προβλημα?επισης ασε τα speedtestt και δοκιμασε download απο http://www.ati.com http://www.nvidia.com http://www.apple.com και δες.
evomanGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ADSL Speed: 383 / 8187 kbps Με καλωδιο,δε δοκιμασα σε αλλο PC,download απο nvidia με 833,7KB/s κι εχω 8αρα connex... Αρα τι γινεται;
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Η ΘΕΜΑ pc η θεμα ασυρματου αν το αλλο κατεβαζει ασυρματα αργα.
evomanGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπαρχει αλλο PC η να χανω απο το ασυρματο,εχω κλειδι. Στο δικο μου τωρα τι να φταιει,browser(OPERA10)-antivirus NOD32.Πρεπει να ειναι 64μπιτος και ο browser;δε το προσεξα αυτο,το antivirus ειναι
DDoS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ADSL Speed: 383 / 8187 kbpsΜε καλωδιο,δε δοκιμασα σε αλλο PC,download απο nvidia με 833,7KB/s κι εχω 8αρα connex... Αρα τι γινεται; Επειδη τα εχεις μπερδεψει με τα kbs και ΚΒs....... μια χαρα κατεβαζεις ριξε απο απο cmd τις παρακατω εντολες για καλυτερα και ξαναδοκιμασε >netsh int tcp set global autotuninglevel=restricted netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp netsh int tcp set global rss=enabled netsh int tcp set global dca=enabled netsh int tcp set global chimney=enabled netsh int tcp set global ecncapability=enabled netsh int tcp set global timestamps=disabled Για να εκτελεσουν τα vista τις εντολες, το cmd θα το ανοιξεις με δεξι κλικ> ανοιγμα ως διαχειριστης......... μετα ριξε τη παρακατω εντολη να δεις αν αλλαξες state. >netsh int tcp show global
DDoS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δοκιμασε το internet με speedtests, ή απο ati οπως πριν να δεις αν σερφαρεις καλυτερα, ή αν κατεβαζεις καλα........ αν εισαι ευχαριστημενος τεσπα ρε αδερφε
evomanGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Απο ΑΤΙ κατεβασα με 800 ΚΒ/S,στο speedometer μου εδωσε κοντα στα 7Mbps στους ελληνικους servers και στα 4,5 στους ξενους.Καλα ειμαι η να τη ψαξω κιαλλο;Μηπως ειναι ο browser.βαρυς ο Opera10?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ADSL Speed: 383 / 8187 kbpsΜε καλωδιο,δε δοκιμασα σε αλλο PC,download απο nvidia με 833,7KB/s κι εχω 8αρα connex... Αρα τι γινεται; αν ειναι απο το δικο σου αυτα ειναι μια χαρα.νομιζα οτι απο το δικο σου κατεωαζες πιο αργα και οτι αυτα ηταν απο αλλο Pc>μια χαρα εισαι αν ειναι απο το δικο σουθ pc αυτα.
evomanGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 OK τοτε,θαναι και θεμα browser Opera και antivirus NOD32 και win7 64bit,αφου μεταφερθηκα απο XP 32bit με browser Safari και antivirus Mcaffe...ειναι λιγο διαφορετικα Ευχαριστω πολυ παντως για το χρονο σας
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ενα ενα δοκιμες για να δεις ποιο φταιει.αμα ειναι με ασυρματη καρτα μπορει να φταινε οι drivers.δοκιμασε με την καρτα δικτυου με καλωδιο για δοκιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.