Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 140 ευρω για mouse-keyboard ? αν διαβαζες τα προηγουμενα σχολια και κυριως το πρωτο πρωτο post θα καταλαβαινες
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Από τις κορυφαίες αερόψυκτρες, αλλά δε βλέπω ουσιαστικό λόγο να μη διαλέξεις την φθηνότερη Megahalems.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Από τις κορυφαίες αερόψυκτρες, αλλά δε βλέπω ουσιαστικό λόγο να μη διαλέξεις την φθηνότερη Megahalems. ναι sorry αυτην ηθελα να επιλεξω!απλα χαζευα και λιγο αυτην στα 69€ και πατησα καλαθι αγορας!τελος παντων!αυτην που μου εδειξες και εσυ ειχα κατα νου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:52 ---------- φιλε liopyr συμφωνεις πλεον με την ολη συνθεση?λαμβανοντας υποψιν και τα κολληματα του φιλου μου για αγορα intel i7(εγω παντως amd θα εβαζα αλλα τελος παντων)! απευθυνομαι προς τα εσενα γιατι η βοηθεια σου ηταν ουσιαστικη! με ολο το θαρρος αλλα σχολια του στυλ 80gb ssd σε συστημα 2Κ ειναι μιζερια απο τη στιγμη που εχω αναφερει για ποια χρηση προοριζεται ο ssd,σχολια του στυλ φιλα το δαχτυλιδι της Intel σχετικα με τον ssd που διαλεξα(εφοσον αυτη τη στιγμη και επαναλαμβανω αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο σε σχεση κοστος/μεγεθος) και σχολια 140€ για πληκτρολογια ποντικι εφοσον εχω αναφερει πως ντε και καλα θελει αυτα(το οποιο πληκτρολογιο ειναι οντως εκλπηκτικο απο κοντα) δεν με βοηθησαν καθολου! και ευχαριστω και τον thresh για την παραπομπη στο συγκεκριμενο site
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Dropsreef, παρεπιπτόντως η U2410 δεν έχει καλώδιο HDMI στη συσκευασία της, αλλά έχει D-Sub, DVI και το "νέο" Display Port. Αν θες παίξε με display port και πες εντυπώσεις γιατί δεν έχω ακόμα κάρτα γραφικών με τέτοιο port
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Dropsreef, παρεπιπτόντως η U2410 δεν έχει καλώδιο HDMI στη συσκευασία της, αλλά έχει D-Sub, DVI και το "νέο" Display Port.Αν θες παίξε με display port και πες εντυπώσεις γιατί δεν έχω ακόμα κάρτα γραφικών με τέτοιο port οταν ειναι στα χερια μου το συστηματακι θα σε ενημερωσω με pm!thanks παντως για την παραπομπη σου!αληθεια εσενα ποσο σου στοιχισε συνολικα να ερθει σπιτι σου?βλεπω την τιμη στο site και κανω ισοτιμια ευρω/λιρας τη στιγμη που κανω την παραγγελια?
JimGer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 εγω για ssd θα προτινα intel x25e νομίζω ότι είναι ο καλύτερος και για κουτί τροφοδοτικό antec p182 or p183 or p193 και antec cp 850 και εννοείται να μην πάρεις τα windows από plaisio...Τα antec τα προτίνω από θέμα θορύβου και ποιότητας και εφόσον και το enermax modu 82+ 625 εξαφανίστηκε θα έβαζα τα antec...o intel x25m που ειναι επισης πολυ καλος χάνει σε ταχύτητα εγγραφής
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ...με ολο το θαρρος αλλα σχολια του στυλ 80gb ssd σε συστημα 2Κ ειναι μιζερια... . . . Λες στο πρώτο post: και θελει στον ssd να περασει μονο το λειτουργικο συστημα και τα προγραμματακια 3d studio max και photoshop! projects/add ons/filters/renders/μπλα μπλα που θα μπούνε, στον μηχανικό; και μετά έρχονται τα games... . . . Φίλε μου, στήσε ένα pc με 5 χιλιάρικα και βάλε ssd 16gb - see if I care
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 οταν ειναι στα χερια μου το συστηματακι θα σε ενημερωσω με pm!thanks παντως για την παραπομπη σου!αληθεια εσενα ποσο σου στοιχισε συνολικα να ερθει σπιτι σου?βλεπω την τιμη στο site και κανω ισοτιμια ευρω/λιρας τη στιγμη που κανω την παραγγελια? 520 περίπου με την τότε ισοτιμία? δεν θυμάμαι
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου caution ή εγω δεν διαβαζω καλα ή εσυ μπερδευτηκες!το σχολιο οτι σε ενα συστημα 2000€ ειναι μιζερια να βαζεις ΜΟΝΟ 80gb ssd δεν το εκανα εγω αλλα καποιος αλλος φιλος!επισης η χρηση του οπως σου ειπα ειναι πολυ συγκεκριμενη! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:11 ---------- εγω για ssd θα προτινα intel x25e νομίζω ότι είναι ο καλύτερος και για κουτί τροφοδοτικό antec p182 or p183 or p193 και antec cp 850 και εννοείται να μην πάρεις τα windows από plaisio...Τα antec τα προτίνω από θέμα θορύβου και ποιότητας και εφόσον και το enermax modu 82+ 625 εξαφανίστηκε θα έβαζα τα antec...o intel x25m που ειναι επισης πολυ καλος χάνει σε ταχύτητα εγγραφής φιλε μου εχω την εντυπωση οτι ο ssd που προτεινεις ειναι αυτος που εχω επιλεξει και εγω!τελος παντων!οσο για τροφοδοτικα εγω εμπιστευομαι corsair και enermax!και θεωρω οτι με το 650 της corsair ειναι υπεραρκετα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:18 ---------- 520 περίπου με την τότε ισοτιμία? δεν θυμάμαι ναι τοσο βγαινει με την σημερινη ισοτιμια μαζι με μεταφορικα!510 €!μια χαρα!!!!
JimGer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 και το antec πολυ καλη ποιοτητα είναι αλλά εγώ μιλάω και με βάση τον θόρυβο...για τον ssd θα σου έλεγα ψάξε το καλύτερα... επίσης http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-Dell-UK-Ultrasharp-U2410-24-Inch-IPS-Wide-LCD_W0QQitemZ290387032951QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_Monitors?hash=item439c6a7b77#ht_5805wt_941
Dropsreef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 εγω επιμενω πως αυτος ειναι ιδιος με αυτον
Dropsreef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 τελικα καταληξαμε στην παρακατω συνθεση και θα προχωρησουμε στην παραγγελια αυριο ή μεθαυριο!οθονη την 24'' Dell!(η οποια υπολογιζω πως θα στοιχισει 500-520€(Τhresh θα εχεις συντομα νεα μου για την αποδοση της συνδεσμολογιας καρτας γραφικων οθονης!!!) οποτε συνολικο κοστος 2130€-2150€!μια χαρα(εννοω σε σχεση με το αρχικο budget για να μην παρεξηγηθω)
JimGer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 εγώ όμως λέω αυτον http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=5686487EC681EC469FAFCEA22915919C&pa=32502D6507FE4548A5B07D64E201F27E
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 τι να χωρέσει ρε JimGer σε 32gb SSD? προφανώς ο δίσκος πάει κομμάτια μιας και είναι SLC αλλά τα 32gb είναι τελείως απογοητευτικά
Dropsreef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αν και για να πω την αληθεια εγω προτιμω η ολη συνθεση να στηθει σε αυτο το full tower και προσπαθω να τον πεισω Lian Li PC-A70F Aluminum Black Case http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-A70F-Aluminum-Black-Case.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.