Dropsreef Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 6giga (τουλάχιστον για αρχή, όταν-αν χρειαστει 12Gb, θα τις βρει πολύ φθηνότερα). 5850 should be fine. Δεν δικαιολογεί η 5870 την διαφορά τιμής / επιδόσεων imho. για την οθονη γνωριζει κατι?ποσο ειναι το τελικο κοστος?γιατι αλλου ειδα 600€ και αλλου με ισοτιμιες ευρω/λιρας μου βγαινει 500 και κατι ευρω! επισης αργοτερα με μια δευτερη 5850 θεωρεις πως θα εχουμε προβλημα?
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Περίμενε να απαντήσει ο ThReSh που την έχει πάρει να σου πει ακριβώς πόσο κόστισε. Θεωρώ ανέκαθεν λάθος τις SLi/Crossfire λύσεις. Ο κανόνας λέει πως όταν δεν θα τον καλύπτει πλέον η 5850, πουλώντας την και βάζοντας και τα χρήματα που θα ξόδευε στην δεύτερη, θα μπορεί να πάρει μία κάρτα καλύτερων επιδόσεων από τις 5850@crossfire, γλυτώνοντας συγχρόνως όλα τα μειονεκτήματα της δεύτερης κάρτας (scaling - κατανάλωση - θερμοκρασίες - θόρυβος - bugs).
Dropsreef Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Περίμενε να απαντήσει ο ThReSh που την έχει πάρει να σου πει ακριβώς πόσο κόστισε. Θεωρώ ανέκαθεν λάθος τις SLi/Crossfire λύσεις. Ο κανόνας λέει πως όταν δεν θα τον καλύπτει πλέον η 5850, πουλώντας την και βάζοντας και τα χρήματα που θα ξόδευε στην δεύτερη, θα μπορεί να πάρει μία κάρτα καλύτερων επιδόσεων από τις 5850@crossfire, γλυτώνοντας συγχρόνως όλα τα μειονεκτήματα της δεύτερης κάρτας (scaling - κατανάλωση - θερμοκρασίες - θόρυβος - bugs). ας περιμενουμε λοιπον τον Thresh να μας λυσει την απορια για ram θα παμε τελικα σε 6gb και αν δεν την παλευει βαζουμε αλλα 6gb τωρα για την καρτα γραφικων δυσκολευομαι να αποφασισω 5850 ή 5870!μεταξυ αυτων των δυο σιγουρα αλλα ποια?εφοσον το χρημα υπαρχει σκεφτομαι περισσοτερο την ενοια της αποδοσης και την σχετικη του πορωση με crysis και crysis 2 και των προγραμματων που χρησιμοποιει(αλλωστε αυτη η οθονη dell ειναι διαμαντι οποτε η καρτα γραφικων και η αποδοση της εχει ενα σωστο σκεπτικο)!οσο για το σκεπτικο σου για crossfire με βρισκει απολυτως συμφωνο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=822 την 24αρα την πήρα από αυτό το site που βγαίνει φτηνότερα (χαμηλότερη τιμή inc VAT και χαμηλότερα μεταφορικά)
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 80 gb ssd είναι ΜΙΖΕΡΙΑ® σε 2k machine Αφού θέλει να βάλει τα windows και 2 προγράμματα όλα όλα σε ssd. Το ότι έχει 2 χιλιάρικα δεν σημαίνει ότι θέλει να τα πετάξει κιόλας.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 80 gb ssd είναι ΜΙΖΕΡΙΑ® σε 2k machine φιλε μου μονο windows 7 3d studio max photoshop!αυτα θελει να αποθηκευσει στον ssd!80gb για αυτο που το θελει πολλα ειναι!απλα αγαπαμε postville
grimpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Φίλα και το δακτυλίδι της Intel, το ξέχασες. Είναι ζήτημα χρόνου το πότε θα φάει σκόνη από τους υπόλοιπους κατασκευαστές και τους νέους Controllers που έρχονται...
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Φίλα και το δακτυλίδι της Intel, το ξέχασες. Είναι ζήτημα χρόνου το πότε θα φάει σκόνη από τους υπόλοιπους κατασκευαστές και τους νέους Controllers που έρχονται... ισως συμφωνησω μαζι σου καθως εχω διαβασει και καποια σχετικα αρθρα αλλα αν περιμενουμε παντα τις μελλοντικες αναβαθμισεις και τα προιοντα δεν θα αγοραζαμε ποτε κατι!οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη ο intel ssd ειναι οτι καλυτερο κατα τη δικη μου γνωμη και μαλλον πολλων αλλων που κυκλοφορουν στην αγορα
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ρε φιλε με συγχωρεις αλλα αυτη τη στιγμη αν εκανες την παραγγελια την δευτερα θα ειχες να προτεινεις κατι καλυτερο?
grimpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Σε σχέση κόστος/gb, δεν υπάρχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής και είναι ο μοναδικός λόγος που προτείνω και εγώ τον Postville, δίχως να αφιονίζομαι κιόλας επειδή πάνω του γράφει Intel. Είναι ένα καλό ομολογουμένως προϊόν που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο πουλάει και πουλάει καλά, δεν πάει να πει όμως οτι γεννήθηκε για να πουλάει μια ζωή επειδή "βλέπεις Νίκας είναι καλό", και ότι δεν υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές SSD πέραν απο την Intel, απέναντι της έχει τουλάχιστον καμιά 10αρια εταιρείες.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Σε σχέση κόστος/gb, δεν υπάρχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής και είναι ο μοναδικός λόγος που προτείνω και εγώ τον Postville, δίχως να αφιονίζομαι κιόλας επειδή πάνω του γράφει Intel. Είναι ένα καλό ομολογουμένως προϊόν που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο πουλάει και πουλάει καλά, δεν πάει να πει όμως οτι γεννήθηκε για να πουλάει μια ζωή επειδή "βλέπεις Νίκας είναι καλό", και ότι δεν υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές SSD πέραν απο την Intel, απέναντι της έχει τουλάχιστον καμιά 10αρια εταιρείες. φιλε μου συμφωνω αλλα οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο αξιοπιστο!θα προτιμησεις λοιπον αν πας σε ενα αξιοπιστο προιον το οποιο τυχαινει η οχι να εχει πανω την ετικετα intel ή να πας σε ενα αλλο προιον μονο και μονο για να πας κοντρα στην Intel!ποτε δεν παω με βαση ετικετας!αν δεις τα σχολια μου προτιμω να παει σε amd επεξεργαστη παρα σε ι7 αλλα εχει κολλησει στη συγκεκριμενη επιλογη!απο αυτο και μονο μπορεις να καταλαβεις αν βασιζομαι στις ετικετες η στην ουσια
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τελικα παιδια καταληξαμε στην παρακατω συνθεση απο κοινου με τον φιλο μου! οθονη:Dell U2410 24" IPS Widescreen Flat Panel Monitor with PremierColor - Black http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=822 και ευχαριστω τον φιλο thresh για την παραπομπη του στο συγκεκριμενο site! μνημες ram θα παμε αρχικα στα 6gb και αν δουμε πως υπαρχει καποιο προβλημα τοτε προχωραμε σε ενα δευτερο σετακι καρτα γραφικων επιλεξαμε 5850 καθως με ενα μικρο πειραγμα φτανει την 5870 σε επιδοσεις! και το μονο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν η ψυκτρα που επελεξα ειναι ικανοποιητικη για λιγο πειραγμα ή αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.