Προς το περιεχόμενο

Κανα πακετο cu whats up 2010?

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολο το 2009 καλα την ειχαμε βγαλει με αυτο που ειχανε κανει που με μια ανανεωση των 3 ευρω το μηνα ειχες 1000 λεπτα+1000sms για καθε μηνα του 2009 προς cu h whats up αντιστοιχα.Ξερει κανεις αν θα βγαλουν τιποτα αναλογο για το 2010????

Δημοσ.

οποτε δεν ξερουμε τπτ και περιμενουμε ε?αν μαθει κατι καποιος ας κανει ενα post εδω να ενημερωσει.

Ευχαριστω!παντως περυσι αυτη την προσφορα την ειχαν βγαλει νομιζω φεβρουαριο και οχι απο την αρχη του χρονου!

Δημοσ.
υπαρχει κανενα πακετο με μυνηματα απο what's up σε συνδεση cosmote?

Μπορεις να το κανεις καρτοσυμβολεο ετσι ωστε να εχεις ο,τι σου δινει ενα πακετο καρτοκινητης με παγιο...

Και εγω στην αναμονη του πακετου ειμαι....Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ξεχαστει κανα 2 φορες με το μπλα μπλα γιατι περυσι δεν με ενοιαζε γιατι ειχα 1000 λεπτα να φαω απο τα οποια δεν ξεπερναγα τα 300 για κανενα λογο και εψω φαει 2 καρτες ετσι :@

Δημοσ.
Μπορεις να το κανεις καρτοσυμβολεο ετσι ωστε να εχεις ο,τι σου δινει ενα πακετο καρτοκινητης με παγιο...

Και εγω στην αναμονη του πακετου ειμαι....Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ξεχαστει κανα 2 φορες με το μπλα μπλα γιατι περυσι δεν με ενοιαζε γιατι ειχα 1000 λεπτα να φαω απο τα οποια δεν ξεπερναγα τα 300 για κανενα λογο και εψω φαει 2 καρτες ετσι :@

δεν μπορω να το κανω καρτοκινητο! απλα καρτα! δεν υπαρχει καποιο προγραμμα;:confused:

Δημοσ.

προγραμμα ειναι και το καρτοσυμβολεο!!! εχεις ο,τι εχει μια καρτοκινητη σαν προσφορες κλπ (επιλεγεις αναμεσα σε cosmokarta & what's up) και αντι να βαζεις καρτες καθε 3 και λιγο πληρωνεις παγιο...δεντο ξερω πως ακριβος ειναι αυτο το προγραμμα παρε τηλεφωνο και ρωτησε στην εξυπηρετιση...κατι παραπανω θα ξερουν ;)

Δημοσ.
προγραμμα ειναι και το καρτοσυμβολεο!!! εχεις ο,τι εχει μια καρτοκινητη σαν προσφορες κλπ (επιλεγεις αναμεσα σε cosmokarta & what's up) και αντι να βαζεις καρτες καθε 3 και λιγο πληρωνεις παγιο...δεντο ξερω πως ακριβος ειναι αυτο το προγραμμα παρε τηλεφωνο και ρωτησε στην εξυπηρετιση...κατι παραπανω θα ξερουν ;)

ευχαριστω πολυ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...