murcielago580 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ολο το 2009 καλα την ειχαμε βγαλει με αυτο που ειχανε κανει που με μια ανανεωση των 3 ευρω το μηνα ειχες 1000 λεπτα+1000sms για καθε μηνα του 2009 προς cu h whats up αντιστοιχα.Ξερει κανεις αν θα βγαλουν τιποτα αναλογο για το 2010????
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου ολοι αυτο πρεπει να αναρωτιουνται κ εγω μαζι... Εν αναμονη λοιπον...
zeus1984 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 υπαρχει κανενα πακετο με μυνηματα απο what's up σε συνδεση cosmote?
murcielago580 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 οποτε δεν ξερουμε τπτ και περιμενουμε ε?αν μαθει κατι καποιος ας κανει ενα post εδω να ενημερωσει. Ευχαριστω!παντως περυσι αυτη την προσφορα την ειχαν βγαλει νομιζω φεβρουαριο και οχι απο την αρχη του χρονου!
nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 υπαρχει κανενα πακετο με μυνηματα απο what's up σε συνδεση cosmote? Μπορεις να το κανεις καρτοσυμβολεο ετσι ωστε να εχεις ο,τι σου δινει ενα πακετο καρτοκινητης με παγιο... Και εγω στην αναμονη του πακετου ειμαι....Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ξεχαστει κανα 2 φορες με το μπλα μπλα γιατι περυσι δεν με ενοιαζε γιατι ειχα 1000 λεπτα να φαω απο τα οποια δεν ξεπερναγα τα 300 για κανενα λογο και εψω φαει 2 καρτες ετσι :@
zeus1984 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μπορεις να το κανεις καρτοσυμβολεο ετσι ωστε να εχεις ο,τι σου δινει ενα πακετο καρτοκινητης με παγιο... Και εγω στην αναμονη του πακετου ειμαι....Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ξεχαστει κανα 2 φορες με το μπλα μπλα γιατι περυσι δεν με ενοιαζε γιατι ειχα 1000 λεπτα να φαω απο τα οποια δεν ξεπερναγα τα 300 για κανενα λογο και εψω φαει 2 καρτες ετσι :@ δεν μπορω να το κανω καρτοκινητο! απλα καρτα! δεν υπαρχει καποιο προγραμμα;
nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 προγραμμα ειναι και το καρτοσυμβολεο!!! εχεις ο,τι εχει μια καρτοκινητη σαν προσφορες κλπ (επιλεγεις αναμεσα σε cosmokarta & what's up) και αντι να βαζεις καρτες καθε 3 και λιγο πληρωνεις παγιο...δεντο ξερω πως ακριβος ειναι αυτο το προγραμμα παρε τηλεφωνο και ρωτησε στην εξυπηρετιση...κατι παραπανω θα ξερουν
zeus1984 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 προγραμμα ειναι και το καρτοσυμβολεο!!! εχεις ο,τι εχει μια καρτοκινητη σαν προσφορες κλπ (επιλεγεις αναμεσα σε cosmokarta & what's up) και αντι να βαζεις καρτες καθε 3 και λιγο πληρωνεις παγιο...δεντο ξερω πως ακριβος ειναι αυτο το προγραμμα παρε τηλεφωνο και ρωτησε στην εξυπηρετιση...κατι παραπανω θα ξερουν ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.