Προς το περιεχόμενο

προβλημα "παλι" με windows 7..τι γινετε?

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok να ειστε καλα 8α το δοκιμασω αυτο με το usb...με το cd δλδ δεν υπαρχη καμια εξηγηση γιατι δεν ανοιγει??(να ειστε καλα)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εναλακτικά τρέξε το cd μέσα από τα windows και κάνε αναβάθμιση. Υπάρχει τέτοια επιλογή. :-):-)

ναι??8α κανει ομως φορματ τον δισκο?εννοω να μην φυλαξει τα παλια πραγματα που ειχα....

Δημοσ.
ναι??8α κανει ομως φορματ τον δισκο?εννοω να μην φυλαξει τα παλια πραγματα που ειχα....

μηπως να δοκιμαζες και...το Λινουξ; ;)

(αν καταλαβα καλα...με ενα σιντι πατε να εγκαταστησετε 2 και 3 ατομα....κατι που φυσικα ειναι παρανομο.....λογο cd key.....χωρια το οτι ισως το πισι σου δεν τα "σηκωνει" η' δεν "γουσταρει" πια.....microsoft....)

Δημοσ.
μηπως να δοκιμαζες και...το Λινουξ; ;)

(αν καταλαβα καλα...με ενα σιντι πατε να εγκαταστησετε 2 και 3 ατομα....κατι που φυσικα ειναι παρανομο.....λογο cd key.....χωρια το οτι ισως το πισι σου δεν τα "σηκωνει" η' δεν "γουσταρει" πια.....microsoft....)

οχι ρε ευτυχος σιγα σιγα τα καταφερα σορρυ παιδια τελικα απλος ι8ελε λιγη παραπανο ωρα και μετα μου εβγαλε οδηγιες....αλλα τωρα εχω βρει αλλο προβλημα ρε παιδια δεν διαβαζει τους ελληνικους υποτιτλους ξερει κανεις καμια λυση??(μου βγαζει ακαταλαβιστηκα):fear::fear:

Δημοσ.

Ωραιος... :-):-) Δεν περιμενα να ειχε καποιο αλλο προβλημα . Αναλογα το συστημα που εχει ο καθενας θελει και τον αντιστοιχο χρονο του εκεινο το σημειο .

Οταν λες υποτιτλους ?

Δημοσ.
οχι ρε ευτυχος σιγα σιγα τα καταφερα σορρυ παιδια τελικα απλος ι8ελε λιγη παραπανο ωρα και μετα μου εβγαλε οδηγιες....αλλα τωρα εχω βρει αλλο προβλημα ρε παιδια δεν διαβαζει τους ελληνικους υποτιτλους ξερει κανεις καμια λυση??(μου βγαζει ακαταλαβιστηκα):fear::fear:

Όταν τους ανοίγεις με το Notepad πάλι σου τους εμφανίζει έτσι ή στα ελληνικά;

Δοκίμασε να πας στον Πίνακα Ελέγχου>Ώρα, Γλώσσα, Περιοχή>Περιοχή & Γλώσσα και μετά εκεί βάλε σε όλες τις καρτέλες ελληνικά.

Αλλιώς μπες στις ρυθμίσεις του player σου και βάλε κι εκεί ελληνικά.

Btw ποιόν player χρησιμοποιείς;

Δημοσ.
Όταν τους ανοίγεις με το Notepad πάλι σου τους εμφανίζει έτσι ή στα ελληνικά;

Δοκίμασε να πας στον Πίνακα Ελέγχου>Ώρα, Γλώσσα, Περιοχή>Περιοχή & Γλώσσα και μετά εκεί βάλε σε όλες τις καρτέλες ελληνικά.

Αλλιώς μπες στις ρυθμίσεις του player σου και βάλε κι εκεί ελληνικά.

Btw ποιόν player χρησιμοποιείς;

TO ανοιγω παντα με Notepad και μου δειχνει ακαταλαβιστηκα... και εβαλα και ελληνικα σε ολες τις καρρτελες αλλα τιποτα...ο πλεϊερ ειναι bsplayer...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:03 ----------

Ωραιος... :-):-) Δεν περιμενα να ειχε καποιο αλλο προβλημα . Αναλογα το συστημα που εχει ο καθενας θελει και τον αντιστοιχο χρονο του εκεινο το σημειο .

Οταν λες υποτιτλους ?

τι εννοεις με το υποτιτλους? δ ετσι μου δειχνει (Ôï ×Üëïãïõéí åßíáé ðáñÜîåíç ãéïñôÞ.):shock::fear:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ----------

TO ανοιγω παντα με Notepad και μου δειχνει ακαταλαβιστηκα... και εβαλα και ελληνικα σε ολες τις καρρτελες αλλα τιποτα...ο πλεϊερ ειναι bsplayer...

τι εννοεις με το υποτιτλους? δ ετσι μου δειχνει (Ôï ×Üëïãïõéí åßíáé ðáñÜîåíç ãéïñôÞ.):shock::fear:

ρε παιδια απαντηστε γρηγορα ανακαλυωα στα updates κατι με greek languge pack τι ειναι αυτο?

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ----------

ρε παιδια απαντηστε γρηγορα ανακαλυωα στα updates κατι με greek languge pack τι ειναι αυτο?

μαλλον δεν τα εχουν γραψει σε utf8......οποτε,δεν μπορω να προτεινω κατι απο το να ψαξεις για αλλους υποτιτλους.....(για κανε μια δοκιμη...)

Δημοσ.
μαλλον δεν τα εχουν γραψει σε utf8......οποτε,δεν μπορω να προτεινω κατι απο το να ψαξεις για αλλους υποτιτλους.....(για κανε μια δοκιμη...)

φιλε εχω κατεβασει τωρα πολλα αλλους υποτιτλους..και παλι το ιδιο...τι κανω τρ?:fear::fear:

Δημοσ.
Τα Windows σου είναι ελληνικά;

EDIT:

Είσαι σίγουρος πως είναι έτσι οι ρυθμίσεις σου στον Πίνακα Ελέγχου;

ενταξει βρε παιδια το βρεικα ευχαριστω για τον κοπο σας...απλος η8ελε ενα ρησταρτ...λολ..:-D:shock:

Δημοσ.
:lol::lol:

Που πας κι εσύ χωρίς restart;:P

χαχα σωστος...να ειστε καλα...ευχαριστω γιατην βοη8εια σας ..παντος

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...