Προς το περιεχόμενο

προβλημα "παλι" με windows 7..τι γινετε?

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα....

εχω τα windows 7 και εδω και μερες προσπαθω να τα εγκαταστησω στον υπολογηστη μου .....αλλα δεν ξερω αν κανω καποιο λαθος....και βαζω στα boot προτερεοτητα το σιντι ρομ για να δαβασει το cd ο υπολογιστης ...το διαβαζει πατα και το enter για να διαβασει το cd

ως εδω οκ αλλα μετα φορτωνει τα windows και στο τελος για να μην τα πολυλογο μου διχνει μονο το mouse και την φοντο τον windows...και δεν μου διχνει καποιες οδηγιες οπως 8α επρεπε...μηπως φταινε τα windows vista που εχω επανω?

thnaks...:P

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να καταλάβω, προσπαθείς να εγκαταστήσεις τα Windows 7 στον ίδιο δίσκο όπου έχεις τα Vista;

Ναι ρε αλλα ενοειτε οτι 8α κανω φορματ...ενας φιλος μου ειπε οτι το εμποδιζουν τα vista κατι ετσι δεν ξερω αν αλη8ευει...

Δημοσ.

Σε καποια φαση στην αρχη φορτωνει τα αρχεια και δειχνει το λογοτυπο των 7 σε μαυρο φοντο ( νομιζω).

Η διαδηκασια να τα φορτωσει στη μνημη παιρνει λιγη ωρα . Μηπως δεν εχεις αρκετη υπομονη εκει ??

Δεν σου βγαζει καποιο μηνυμα ?

Πως σταματαει η διαδηκασια της εγκαταστασης ? Μονη της η την σταματας εσυ ?

Δημοσ.
Σε καποια φαση στην αρχη φορτωνει τα αρχεια και δειχνει το λογοτυπο των 7 σε μαυρο φοντο ( νομιζω).

Η διαδηκασια να τα φορτωσει στη μνημη παιρνει λιγη ωρα . Μηπως δεν εχεις αρκετη υπομονη εκει ??

Δεν σου βγαζει καποιο μηνυμα ?

Πως σταματαει η διαδηκασια της εγκαταστασης ? Μονη της η την σταματας εσυ ?

νομιζω καταλαβες τι εννοω...ακου περιμενα πολυ ωρα βασικα μισι ωρα περιπου αλα τιποτα...δλδ εμφανειζει αυτο http://msinetpub.vo.llnwd.net/d1/keithcombs/blog/images/WindowsAutomatedInstallationKitWAIKforWi_CD6B/windows7_bloglogo.jpg

χωρις εκεινο που γραφει δλδ(windows 7)και το μονο που κουνετε ειναι το mouse...και στο τελος αφου δεν βγαλει κατι το κανω ρεσταρτ εγω καμια σκεψη ρε παιδια?τι 8α γινει 8α μεινω με τα windows vista?

:fear::fear:

Δημοσ.

φιλε απο οτι θυμαμαι σε αυτο το σημειο που περιγραφεις το pc μου εκανε κανενα 10λεπτο με 15λεπτο για να συνεχισει αφησε το και θα συνεχισει την εγκατασταση

Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι ειναι καποιο προβλημα .

Απο την στιγμη που δεν " κολλαει " ο υπολογιστης ( εφοσον κινειται το ποντικη ) και δεν σε τερματιζει μονη της η εγκατασταση η δεν βγαζει καποιο μηνυμα , δεν υπαρχει προβλημα . Αστο σε εκεινο το σημειο αρκετη ωρα . Δεν θυμαμαι τον ακριβη χρονο αλλα θυμαμαι οτι ειχα αναρωτηθει και εγω " γιατι κανει τοσο χρονο " .

Δημοσ.
Δεν πιστευω οτι ειναι καποιο προβλημα .

Απο την στιγμη που δεν " κολλαει " ο υπολογιστης ( εφοσον κινειται το ποντικη ) και δεν σε τερματιζει μονη της η εγκατασταση η δεν βγαζει καποιο μηνυμα , δεν υπαρχει προβλημα . Αστο σε εκεινο το σημειο αρκετη ωρα . Δεν θυμαμαι τον ακριβη χρονο αλλα θυμαμαι οτι ειχα αναρωτηθει και εγω " γιατι κανει τοσο χρονο " .

φιλε δεν νομιζω γιατι μισι ωρα εν υπερ αρκετη δεν 3ερω...:fear:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ----------

φιλε απο οτι θυμαμαι σε αυτο το σημειο που περιγραφεις το pc μου εκανε κανενα 10λεπτο με 15λεπτο για να συνεχισει αφησε το και θα συνεχισει την εγκατασταση

το αφησα μιση ωρα αλλα δεν λεει τιποτα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:18 ----------

Το CD των 7 που έχεις είναι αυθεντικό;

βασικα αυτος ο φιλος μου που μου τα εδωσε..ετσι για να τα δοκιμασω οχι ....αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα γιατι ο φιλος τα εβαλε και ηταν οκ..(με το ιδιο cd)...

Δημοσ.

Ναι μιση ωρα ειναι πολυ ειναι η αληθεια . Κανα 45 λεπτο πηρε εμενα ολη η διαδικασια .

Δοκιμασε με usb stick που ειπε ο φιλος JimGer .

Δημοσ.
Ναι μιση ωρα ειναι πολυ ειναι η αληθεια . Κανα 45 λεπτο πηρε εμενα ολη η διαδικασια .

Δοκιμασε με usb stick που ειπε ο φιλος JimGer .

δεν απαντησα πριν αυτο που μου ειπατε γιατι δεν ξερω πως γινετε κα που να βρισκω τωρα με usb windows 7.....:fear:

Δημοσ.
εχω τα windows 7 και εδω και μερες προσπαθω να τα εγκαταστησω στον υπολογηστη μου .....αλλα δεν ξερω αν κανω καποιο λαθος....και βαζω στα boot προτερεοτητα το σιντι ρομ για να δαβασει το cd ο υπολογιστης ...το διαβαζει πατα και το enter για να διαβασει το cd
μηπως φταινε τα windows vista που εχω επανω?

Πάρε ένα τηλ. το microsoft support. Θα σε εξυπηρετήσουν ταχύτατα μια που είσαι και τακτικός πελάτης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...