derasto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ...και ημουν μεταξυ της Sapphire 5770 και της Asus 5770 αλλα υστερα απο αυτα που διαβαζω μαλλον θα προτιμησω την δευτερη Και γω το ιδιο αλλα με αυτα που βλεπω παω για 4890
Shiro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχω φιλους που εχουν 5870 και εγω εχω 2x5970. Οι καρτες ειναι μια χαρα και δουλεουν αψογα. Ουτε σκαλωματα ουτε τιποτα. Τις δουλευω με τους 9.12 hotfix και ολα ειναι super. Δυστηχως στa PC μπορει να φταιει το οτιδηποτε. Σιγουρα ομως οχι η ΑΤΙ. Απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου παντα εφταιγε κατι αλλο εκτος της καρτας γραφικων. Βασικα κανε αναβαθμιση bios μητρικης και προσπαθησε να τρεξεις καποιο παιχνιδι με μονο τη καρτα γραφικων στο pc. Αν εχεις και αλλα πραγματα μεσα βγαλτα πρωσωρινα. Δοκιμασε επισης να απενεργοποιησεις ενσωματωμενα τσιπακια γρφικων και ηχου αν υπαρχουν. Επισης οσον αφορα τους χαμηλοτερους stream processors. Δε νομιζω να σε αφορα http://ghz.gr/2009/12/27/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-bios-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-sapphire-radeon-hd-5770-vapor-x-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-720-stream-proc
--Shady-- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τα προβλήματα εμφανίζονται στις απλές Sapphire 5770 η τις ViperX?
derasto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τα προβλήματα εμφανίζονται στις απλές Sapphire 5770 η τις ViperX? Στις Vapor x
KRIKON Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Βασικα εμενα δε μου εκινει συγκεκριμενα games. Οπως farcry2 , tom clancys hawx, gta iv + borderlands . Ολα τα αλλα καλα. Παντως απο θερμοκρασιες η καρτα κορυφη .. 28 idle + full load 52 . Αντε να δουμε Catalyst 10.1 ..( και Κωστα μη μου κακολογεις την ATI ) φιλε μου εχω ακριβως την ιδια καρτα και τα ιδια προβληματα,και αυτο που εκανα ηταν να βαλω μονο τους drivers που περιεχει το cd.Τωρα τρεχει και το borderlands kai to farcry.EMενα μου κολλαγε καi το pcmark06.Οποτε υπομονη μεχρι να βγουν(μακαρι δηλαδη) καλυτεροι drivers
derasto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου εχω ακριβως την ιδια καρτα και τα ιδια προβληματα,και αυτο που εκανα ηταν να βαλω μονο τους drivers που περιεχει το cd.Τωρα τρεχει και το borderlands kai to farcry.EMενα μου κολλαγε καi το pcmark06.Οποτε υπομονη μεχρι να βγουν(μακαρι δηλαδη) καλυτεροι drivers Το Borderlands σε τι αναλυση το παιζεις,τι cpu εχεις?
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχω φιλους που εχουν 5870 και εγω εχω 2x5970. Ποσταρε κανενα benchmark οπως εισαι και ασε τις τσιγγουνιες
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εχω κανει bios update στην μητρικη μου. Η καρτα μου δεν ειναι η vapor x αλλα η απλη Sapphire. Εβαλα φιλε και τους drivers απο το cd της καρτας και μου τους αναγνωριζει σαν catalyst 9.12 δηλαδη σαν της ati. Ακομα και το street fighter 4 που εβαλα σημερα το κολλαει οταν βαζω antialising η ακομα και αναλυση 1920χ1080. Θα σκασω αν βγουν καινουριοι drivers συντομα και δεν διορθωθει το θεμα. Οσο για το υπολοιπο συστημα μου ειναι κομπλε φιλε μου δεν μου εκανε κιχ ποτε , απο τοτε που πηρα την 5770 μου τα σπαει στα παιχνιδια και μονο.
gascp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αν μπορείς κάνε την επιστροφή και πήγαινε για 5850. Την έχω εδω και λίγες μέρες και η κάρτα απλά είναι κορυφή, ασε που φήμες κατα την συνήθεια της AMD την θέλουν να είναι μια 5870 με disabled processors.
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Βασικα εμενα δε μου εκινει συγκεκριμενα games. Οπως farcry2 , tom clancys hawx, gta iv + borderlands . Ολα τα αλλα καλα. Παντως απο θερμοκρασιες η καρτα κορυφη .. 28 idle + full load 52 . Αντε να δουμε Catalyst 10.1 ..( και Κωστα μη μου κακολογεις την ATI ) Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ και με την 5850 μου αλλά και με την 4850 που έχω στο htpc. Συγκεκριμένα στο Saboteur είχα προβλήματα με ακαλώματα και κολλήματα, freezes. Απλά τα πράγματα. Είναι θέμα win 7 64bit και ati drivers (9.12). Βάζεις ένα partition με win xp sp2-3 και απολαμβάνεις τα games μέχρι να βγούν καινούργιοι οδηγοί που να διορθώνουν το πρόβλημα. Kάντο και θα με θυμηθείς....
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Βρε αν ηθελα θα εβαζα vista black ultimate που ειχα 3 χρονια και με εβγαλαν ασπροπροσωπο. Ομως ειπα να αναβαθμιστω σε dx11 και windows seven αλλα μαλλον ειναι ακομα νωρις και ολα ειναι ανωρημα. Με εχουν βολεψει καλα τα seven και βαριεμαι να αλλαζω, οποτε μαλλον θα περιμενω λιγο καινουριους drivers. Στην χειροτερη περιπτωση θα βαλω seven 32 bit ..
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Βρε αν ηθελα θα εβαζα vista black ultimate που ειχα 3 χρονια και με εβγαλαν ασπροπροσωπο. Ομως ειπα να αναβαθμιστω σε dx11 και windows seven αλλα μαλλον ειναι ακομα νωρις και ολα ειναι ανωρημα. Με εχουν βολεψει καλα τα seven και βαριεμαι να αλλαζω, οποτε μαλλον θα περιμενω λιγο καινουριους drivers. Στην χειροτερη περιπτωση θα βαλω seven 32 bit .. Οκ, κάνε ότι θέλεις it's your choise, αλλά βιάζεσαι όμως και θα την πατούσες πάλι..... Εγώ σου είπα που είναι το πρόβλημα για να μην σπάς το κεφάλι σου ή την καρτούλα. Και vista να βάλεις και win 7 32bit, το πρόβλημα θα εξακολουθείς να το έχεις. Μόνο με τα xp στην παρούσα φάση δεν θα έχεις πρόβλημα σε αυτά τα παιχνίδια με την ATi. Ας ελπίσουμε να το διορθώσουν σύντομα με τους επόμενους drivers για να παίξεις τα παιχνίδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.