Προς το περιεχόμενο

5770 και αψυχολογητα σκαλωματα..

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα και καλα, με υγεια και οτι επιθυμει ο καθενας. Ειπα να παρω μια 5770 και επεσα στο ''καλυτερο'' κομματι.. Ειναι υλοποιηση τη Sapphire και απο τι εχω δει στο γουγλη σε διαφορα φορουμς, η καρτα τρωει σκαλωματα σε διαφορα παιχνιδια, σε idle καταστασεις , και γενικα ειναι να κλαις τα λεφτα σου. Απο τι εχω διαβασει γιατι με τρωνε τα φιδια που δεν εδωσσα 50 Ε παραπανω για 5850, το πιο πιθανο ειναι να φταινε οι drivers 9.12 σε οτι αφορα εφαρμογες που χρισημοποιουν dx10 + dx11 , πολυ πιθανο να φταινε και τα windows seven 64 bit , η ακομα και η ιδια η Sapphire. Καποιου που εκαναν flash το bios της καρτας μηπως και σωθουν , ειδαν οτι μειωθηκαν ι επιδοσεις της καρτας σε επιπεδο 5750 , επειδη πλεον λειτουργουν 720 απο τα 800 Stream Processing Units . Αν την απιστρεψω στο e-shop τι να τους πω για να παρω πιστοτικο ρε παιδια? Θελω 5850 !

Δημοσ.

ισως να σου την αλλαξουν αλλα νομιζω οτι φταινε οι drivers. αν δεν στην αλλαξουν η μονη σου ελπιδα θα ειναι οι νεοι drivers που θα βγουν συντομα. αλλιως μπορεις ακομα και να την πουλησεις στις αγγελιες

Δημοσ.

Θα κανω υπομονη μεχρι τους επομενους οδηγους να δω αν θα φτιαξει. Δε μπορω να πουλησω φιλε σε αλλον κατι το οποιο δυσλειτουργει, δε θα μ αρεσε να μου το κανουν ειδικα χρονιαρες μερες ;) .Απο οτι ξερω βγαινουν οδηγοι καθε μηνα ετσι ?

Δημοσ.

Βασικα εμενα δε μου εκινει συγκεκριμενα games. Οπως farcry2 , tom clancys hawx, gta iv + borderlands . Ολα τα αλλα καλα. Παντως απο θερμοκρασιες η καρτα κορυφη .. 28 idle + full load 52 . Αντε να δουμε Catalyst 10.1 ..( και Κωστα μη μου κακολογεις την ATI )

Δημοσ.

μπας και τα σπασιματα των παιχνιδιων ειναι corrupted? λιγο απιθανο βεβαια...

εισαι κι εσυ απο τους ατυχους με τους 720 SPs?

Δημοσ.
:lol: Δεν τις κακολογω .ισα ισα που την συμπαθω πολυ ...Αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο .Ισως και καποιο παιδι απο εδω που εχει 5χχχ να μας πει για το τι παιζει με τους οδηγους .Εμενα τουλαχιστον η 4870χ2 θυμαμαι ειχε κρασαρισματα στο dead space.Σου επαναλαμβανω οι οδηγοι απο μονοι τους δεν σημαινουν τιποτα αν δεν εχουν κατι ουσιαστικο να προσφερουν .Ουσιαστικο για μενα σημαινει να βελτιωνουν αποδοση σε καποιο game ή εξαλειψη bugs.Το δικο σου παντως χωρις να θελω να σε ανησυχησω μου κανει λιγο πιο σοβαρο προβληματακι .
Δημοσ.

derasto το ειχα διαβασει και γω αυτο το λινκ. Αλλα ακρη δεν βρηκα. Ουτε εχω ξαναφλασαρει bios vga πριν και εχω πελαγωσει. pcos εχω 800 εγω..μολις εκινω ενα παιχνιδι δειχνει μαυρη οθονη και μετα επιφανεια εργασιας με το κλασικο ' το προγραμμα οδηγησης σταματησε και επανακτηθηκε με επιτυχια' . Δηλαδη πρεπει να μπω στο site της Sapphire και να δηλωσω το προιον για να κατεβασω fix ??

Δημοσ.

Α καταλαβα πως ειχες μια απο αυτες που εβγαζαν 720.Τι να πω περιμενε για τιποτα νεους οδηγους.Κριμα καινουρια καρτα κ να εχεις προβληματα.:fear:

Κανα καθαρο install εχεις κανει?

Ps(Ψηνομαι να την παρω και γω)

Δημοσ.

Τι να πω.. Εκανα καθαρο install τα seven , αλλα το ιδιο ακριβως. Μια χαρα ειναι απο επιδοσεις παντως στα 1920 χ 1080 με καλυπτει χαλαρα εκτος φυσικα απο καποιες υποχωρησεις στα γνωστα πεινασμενα games.. Επειδη ομως δεν την παλευω αλλο εχω χασει τον υπνο μου με αυτη την αγορα, θελω να μου φυγει απτο μυαλο, θα την δωσω -10 Ε τι να κανω :( .. Αν ενδιαφερεσαι ps me..

Δημοσ.

Ρίξε και ένα τελευταίο bios update στη motherboard σου πρώτα μπας και τα σκαλώματα οφείλονται εκεί. Με τις Asrock κατά καιρούς έχω δει πολλά.

Είναι το μοντέλο με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και την αποκλειστική μνήμη 128 mega αν δεν κάνω λάθος; Μπες στο bios και απενεργοποίησε εντελώς την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και ξαναπροσπάθησε.

Δημοσ.

...και ημουν μεταξυ της Sapphire 5770 και της Asus 5770 αλλα υστερα απο αυτα που διαβαζω μαλλον θα προτιμησω την δευτερη :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...