tsatsar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους του insomniacs και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Αναζητώ USB stick 8 η 16 GB με διακόπτη για write protect, έτσι ώστε να εγγράφονται κανονικά σε αυτό δεδομένα και μετά με την ενεργοποίηση του διακόπτη να καθίσταται αδύνατη η τροποποίηση-διαγραφή τους. Θυμάμαι ότι παλιότερα κυκλοφορούσαν κάποια παλιά και μικρότερα μοντέλα με αυτό το χαρακτηριστικό, ωστόσο με μια βόλτα σε e-shop, πλαισιο kai public δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τέτοιο προϊόν και στην χωρητικότητα που αναζητώ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά...
tsatsar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Κανένας δεν έχει να κάνει κάποια πρόταση;
gfdimopo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Το είχα ψάξει παλαιότερα εγώ αλλα δεν είχα βρει τίποτα αξιόλογο παρα μόνο ενα 4 gb της Trekstor aluminium. αλλα δεν νομίζω οτι με 4 gb θα καλυφθείς.
chiderboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Και μενα με ενδιαφέρει το θέμα. Θέλω να έχω ένα usb στικ κομάντο να το βάζω σε μολυσμένα pc και σχετικά. Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να με καλύψει το software lock
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μπορείς να χρησιμοποιήσεις Memory Card που έχουν lock και να πάρεις και ένα memory card reader (usb interface) και να το κάνεις κομάντο! Παράδειγμα ΑΥΤΟ
angmar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Να ένα trekstor που φαίνεται από την φώτο να έχει write protection αλλά η τιμή είναι πολύ τραγική για 8GB. Η λύση του isay είναι πολύ καλύτερη και φυσικά πιο οικονομική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.