Προς το περιεχόμενο

USB stick με διακόπτη για write protection

tsatsar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους του insomniacs και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Αναζητώ USB stick 8 η 16 GB με διακόπτη για write protect, έτσι ώστε να εγγράφονται κανονικά σε αυτό δεδομένα και μετά με την ενεργοποίηση του διακόπτη να καθίσταται αδύνατη η τροποποίηση-διαγραφή τους. Θυμάμαι ότι παλιότερα κυκλοφορούσαν κάποια παλιά και μικρότερα μοντέλα με αυτό το χαρακτηριστικό, ωστόσο με μια βόλτα σε e-shop, πλαισιο kai public δεν βρήκα κάτι τέτοιο.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τέτοιο προϊόν και στην χωρητικότητα που αναζητώ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Το είχα ψάξει παλαιότερα εγώ αλλα δεν είχα βρει τίποτα αξιόλογο παρα μόνο ενα 4 gb της Trekstor aluminium. αλλα δεν νομίζω οτι με 4 gb θα καλυφθείς.

Δημοσ.

Και μενα με ενδιαφέρει το θέμα. Θέλω να έχω ένα usb στικ κομάντο να το βάζω σε μολυσμένα pc και σχετικά. Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να με καλύψει το software lock

Δημοσ.

μπορείς να χρησιμοποιήσεις Memory Card που έχουν lock και να πάρεις και ένα memory card reader (usb interface) και να το κάνεις κομάντο!

Παράδειγμα ΑΥΤΟ

Δημοσ.

Να ένα trekstor που φαίνεται από την φώτο να έχει write protection αλλά η τιμή είναι πολύ τραγική για 8GB. Η λύση του isay είναι πολύ καλύτερη και φυσικά πιο οικονομική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...