annakihlia Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα!Εχω επιτραπεζιο υπολογιστη και θελω να αγορασω ενα laptop,για να κανω τις εργασιες μου,να μπαινω στο ιντερνετ,αλλα να μπορω να παιζω και παιχνιδια,βλεπω ταινιες κτλ. Επειδη δε διαθετω πολλα χρηματα,εχω καταληξει σε 2 και ειμαι αναμεσα σε αυτους: Fujitsu Amilo Pi 3560F1 και HP Pavilion dv6-2015sv Moonlight. Και οι 2 ειναι στα 639 ευρω. Σαν design μου αρεσει και με εξυπηρετει καλυτερα ο δευτερος.Αλλα θα ηθελα να μου πειτε,για τη χρηση που το θελω,εχουν μεγαλες διαφορες?
vasilisga Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 στα παιχνιδια που λες το fs θα εχει αρκετα καλυτερες επιδοσεις απο το HP για τις υπολοιπες εφαρμογες οποιο και να παρεις θα ειναι μια χαρα
annakihlia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω!Υπαρχει καποιος αλλος που εχει να μου πει κατι σχετικο?Θα ηθελα να ακουσω πολλες γνωμες!
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 εχω να πω πως με 639 θα κανεις παπαδες με ενα συγχρονο λαπτοπ εκτος απο παιχνιδια,που απλα τα ξεχνας,εκτος και αν εισαι διατεθημενος να παιξεις χωρις φιλτρα και σε χαμηλες αναλυσεις
annakihlia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δεν καταλαβα τι εννοεις?μα με τις επιδοσεις των γραφικων που εχουν αυτα τα 2 λαπτοπ νομιζω πως τα παιχνιδια θα τα παιζουν μια χαρα.μπορεις να μου πεις ποιο απο τα 2 θα προτεινες εσυ?
randy1989 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Το Fujitsu είναι καλύτερο στις επιδόσεις στα παιχνίδια και στις ταινιές. Μετά όλα τ'αλλα είναι πάνω κάτω ίδια.
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δεν καταλαβα τι εννοεις?μα με τις επιδοσεις των γραφικων που εχουν αυτα τα 2 λαπτοπ νομιζω πως τα παιχνιδια θα τα παιζουν μια χαρα.μπορεις να μου πεις ποιο απο τα 2 θα προτεινες εσυ? καποια παιχνδια (οχι ολα) θα παιζουν μια χαρα, αλλα μεθαυριο τι γινεται; ηδη κανεις παραχωρησεις για να παιξεις παιχνιδια του σημερα-αλλα και μερικα του χθες, ποσο μαλλον παιχνιδια του αυριο. εκτος κι αν παιζεις τπτ manager... οσον αφορα ποιο απο τα 2,εγω δεν ειμαι αντικειμενικος, γιατι εχω καει απο φουτζιτσου και για κανενα λογω δεν θα ξαναεπαιρνα την εν λογω μαρκα (εχοντας δει απο κοντα την αντιπροσωπεια και την τραγικη αντιμετωπιση που εχεις εκει...) αν επρεπε να παρεις 1 απο τα 2 για μενα παρε το ΗΡ και αργοτερα τσιμπα και μια επεκταση εγγυησης
vasilisga Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 καλα ενταξει, η καρτα του hp δεν ειναι και τιποτα τρελο... μια απλη μετρια καρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.