JohNy_GR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Το laptop μου ειναι ενα hp pavilion dv7 με μια καρτα γραφικων ATi Mobility Radeon HD4650 η οποια μεχρι τωρα με εξηπηρετει καλα, π.χ παιζω Crysis σε Gamer (high graphics) με 1600χ900 και Warhaed σε Mainstream (normal graphics) με 1600x900 (παλι).Αλλα θελω περισσοτερα! Γινεται να την αλλαξω για κατι καλυτερο? Και αν ναι μεχρι που μπορω να παω και ποσο περιπου θα μου κοστισει?
GoldenEye Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Το laptop μου ειναι ενα hp pavilion dv7 με μια καρτα γραφικων ATi Mobility Radeon HD4650 η οποια μεχρι τωρα με εξηπηρετει καλα, π.χ παιζω Crysis σε Gamer (high graphics) με 1600χ900 και Warhaed σε Mainstream (normal graphics) με 1600x900 (παλι).Αλλα θελω περισσοτερα! Γινεται να την αλλαξω για κατι καλυτερο? Και αν ναι μεχρι που μπορω να παω και ποσο περιπου θα μου κοστισει? απο θερμοκρασιες πως παει; ποσο καιρο το χεις;
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ναι, γινεται αλλα είναι πολυ ακριβή διαδικασία και ελάχιστοι τεχνικοι θα στο κάνουν... (προφανως όχι η Hp hellas) μην τα αποκλείουμε κατευθείαν όλα... pci-express εχουν και οι φορητοι.
vasilisga Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ενταξει αν ειναι να δωσει ενα καρο χρηματα, για να βαλει μια καρτα καλυτερη απο την 4650 , η οποια θα ειναι συμβατη με την μητρικη, και πρεπει να κανει ολες αυτες τις μοντες για bios, θερμοκρασιες, βασεις, ψυκτρες κτλ και να του χαλασει σε 1 μηνα, ε οχι δεν αξιζει... τα laptop εχουν χαμηλο ταβανι, και πρεπει να το καταλαβουν ολοι... αμα θελει επιδοσεις καλυτερες απο οτι προσφερει η 4650 και ειδικα σε ενα laptop ας παρει οπως ειπα desktop
JohNy_GR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 γι'αυτο ρωτησα και κοστος. γιατι αν ειναι να χαλασω κανα χιλιαρικο για ενα λιγο καλυτερο συστημα, κραταω αυτο που εχω (το οποιο εδω που τα λεμε μια χαρα ειναι... για laptop...) και παιρνω ενα brand new που θα φυσαει... καμια αλλη συμβουλη για κατι καλυτερο? η καλυτερα να ξεχασω το overclocking σε laptop?
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 γι'αυτο ρωτησα και κοστος. γιατι αν ειναι να χαλασω κανα χιλιαρικο για ενα λιγο καλυτερο συστημα, κραταω αυτο που εχω (το οποιο εδω που τα λεμε μια χαρα ειναι... για laptop...) και παιρνω ενα brand new που θα φυσαει...καμια αλλη συμβουλη για κατι καλυτερο? η καλυτερα να ξεχασω το overclocking σε laptop? αστο οπως ειναι και οπως ειπες οταν περασει η μπογια του παιρεις καποιο καινουριο... μονο αμα θες μνημη (αν εχεις κατω απο 4gb, που δεν νομιζω...) η σκληρο δισκο
JohNy_GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μνημη εχω κατω απο 4gb. δυστηχως. μονο που δεν εχω ασχοληθει ποτε ιδιετερα με hardware.... αλλα αυτο, ενταξει, δεν ειναι ιδιετερο θεμο, το παω καπου και μου το κανουν αυτοι....
vasilisga Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εχει απο το εργοστασιο την 4650 και δεν εχει τουλαχιστον 4gb ram??? ποσο εχεις? αν εχεις 32bit και εχεις και 2gb βαλε αλλο ενα και εισαι μια χαρα αν εχεις 64bit βαλε αλλα 2 δλδ συνολο 4gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.