pigeon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 χμμμ περιεργο, η ιδια είναι. Βλεπω το manual τωρα , τι να σου πω για ξανακάνε τα βήματα που λεει στο manual (picture control) μηπως σου ξεφεύγει κατι..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ούτε με το manual κατάφερα κάτι. Εσένα στο auto wide, κάνει την εναλλαγή μόνη της η tv?
pigeon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ναι πχ. στο mtv ανοιγει σωστα και στα υπόλοιπα 4:3 τα κανει scale.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Είτε από το Tools είτε από το Menu, ό,τι και να επιλέξω, μένει έτσι για όλα τα κανάλια :/ Kάτι πρέπει να έχω κάνει λάθος στο συντονισμό;
pigeon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν παιζει ρολο. Πολυ περίεργο... Στη δική μου εχω Size: Auto Wide, και απο κάτω, Screen Mode: 16:9 και μαλιστα οταν μπαινω να αλλαξω το screen mode, αλλαζει realtime η εικονα (4:3, zoom κτλ).
tzinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 στο πνευμα της συζητησης ψαχνω και εγω τηλεοραση μεχρι 400 και κατι ευρο. Θελω tv για μικρο δωματιο, 50% για το wii, 45% για αγωνες, 5% για οτιδηποτε αλλο. Η καλυτερη επιλογη που υπαρχει ειναι η lg 32lh3000 στα 439 ευρο με φουλ hd και πολυ καλες κριτικες. ΑΛΛΑ αξιζει φουλ hd σε 32ρα και γι αυτα που την θελω? Σπανια θα δω καποια ελληνικη εκμπομπη/σειρα. Ειμαι κρητη, ουτε της ερτ τα ψηφιακα δεν εχουν ερθει ακομα! αρα και της digea να αρχησουν θα ναι εδω αρχες 2011 και αν! Αρα μας ενδιαφερει πρωτιστος καλη αποδοση σε SD ελληνικα κωλοκαναλια. Αν τα κανει upscale σε 1080π δεν θα φαινεται χαλια? Πχ εχω οθονη πισι, την hp lp2475w με 1080π, επειδη την δουλευω συνηθως απο κανα μετρο αποσταση την εχω σε χαμηλοτερη αναλυση, συνηθως 1280χ960, διοτι αλλοιως ολα φαινονται ψειρακια. Αν εχω ταινια 1080π θα την γυρισω την αναλυση, αλλα σπανια, συνηθως 720π. Αλλα ηθελα καλη οθονη, με πολλα κονεκτιον, PIP, component, καλα χρωματα και αναλυση hd για να υπαρχει και δεν την μετανιωσα καθολου. Στην τελικη ταινιες θα βλεπω στο πισι στην HP η σε προτζεκτορα (720π infocus). Μετα ειναι και το αλλο, οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες, αν ειναι να δωσο πχ 350-400 που εχουν οι αξιολογες 26-32ρες HD READY, δινω και τα 440 για φουλ HD με καλες κριτικες οπως η lg lh3000. Επισης κατι περιεργο, τα συνηθησμενα μοντελα απο 330-400 οπως, TOSHIBA REGZA 32AV635DG 32'' LCD TV, Samsung LE32B450C4 , Samsung LE32B350 η εχουν κακες κριτικες, η δεν βρισκεις, και αν τα googlaρεις βγενουν μονο κατι ρουμανοπωλονεζικα και ελληνικα σαιτ. Σαν να ειναι εισαγωγες μονο για μας τους τριτοκοσμικους. Για τις φτηνες σαμσουνγκ λενε οτι εχουν χαλια ηχο και οτι το πανελ που θα εχουν ειναι λοταρια, ερχονται με 3-4 διαφορετικα. οποτε σκεφτομαι να αποφυγο σαμσουνγκ. Και λογω ελλειψης αλλον μοντελον καταληγο σε TOSHIBA REGZA 32AV635DG 32'' ( την εχει κανεις, αποδοση σε SD, χρωματα, γωνιες....) η lg 32lh3000 (σιγουρα καλυτερη, αλλα με χαρακτηριστικα που δεν πολυχρειαζομαι και κανα 60ρι ποιο ακριβη)
pigeon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Απο μενα, μη δωσεις λεφτα για full-hd για αυτα που θες να κανεις. Γενικά, σε ολες τις tv ανεξαιρέτως η εικόνα απο το στανταρ τηλεοπτικό σημα θα ειναι γελοια, θολη και με κουτάκια. Παμε παρακάτω, η full-hd αξίζει αλλα σημασια εχει τι χρηση θα κάνεις στο 90% της ζωης της, οχι 2 φορες το χρονο που θα βαλεις ενα 1080p να παιξει.. Στη θέση σου ενα απο τα δυο θα εκανα: 1. Θα προτιμούσα μια samsung σαν αυτη που λεμε με 3,5 κατοστάρικα. Εχει καλυτερες αντιθέσεις απο την LG που παραδοσιακα βγάζει γκρι αντι για μαυρο. Εν τελει δες τις απο κοντά, ειναι υποκειμενικο.. Προσθέτω: Στα μαγαζιά ρυθμίζουν τις οθόνες ανάλογα με τι θέλουν να πουλήσουν, προσοχή, ζητήστε τηλεκοντρολ και ρυθμίστε τα χρώματα/φωτεινοτητα στο default! 2. Αν ειχα υπομονη, θα κράταγα τα λεφτά μου ως το καλοκαίρι που εχει μουντιαλ και θα γίνει της πανωλεθρίας, θα πουλανε 40αρες full-hd και οι μαναβηδες. Απο Σεπτέμβρη λοιπον που θα "παλιωναν" και θα αρχιζαν τα ξεστοκαρίσματα θα τσίμπαγα μια ωραια 40αρα full-hd led (οι led ειναι "καμια σχέση" με τις ccfl-type), χωρις βεβαια τα 2πλα usb +divx + ethernet + ενα σωρο πραγματα που θα φορτώσουν πανω για του χρόνου τα Χριστούγεννα.
tzinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μολις χτυπησα αυτην Toshiba 32AV615DG REGZA - HD READY - DVBT - 3HDMI απο open365 http://www.open365.gr/index.php?target=products&product_id=114855 στο ξενο avforum περνει καλα σχολια και την εχουν καμποσοι. Αν ειχε σοβαρα προβληματα θα υπερχε καποιο τοπικ. Απο τα διαφορα τοπικ επισης ειδα μια ταση προς toshiba για τις τηλεορασεις σε χαμηλες τιμες. Ελπιζω να βγει οκ, αλλωστε οι απαιτησεις μου ειναι μονο αγωνες και wii, γι αυτο αλλοστε και τελικα κρατηθηκα και διαλεξα το καλυτερο value/money. Επισης δεν ξερω τι λεει το μαγαζακι το open365, αλλα πηρα με βιζα και 3 ατοκες συνολο 362 ευρο με το κουριερ. Θα σας πω αποψεις μολις παραλαβω.
vasiliis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τελικά πήρα την LG32LH3000 γιατι η samsung δεν υπήρχε πουθενά.Ποιά η γνώμη σας?Στο e-shop γράφουν οτι έχει λόγο αντίθεσης 50000:1 και στο electroworld 80000:1.Ποιός κάνει λάθος?
pigeon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 80000:1 πρεπει να ειναι το σωστο contrast αλλα δεν παιζει μεγάλο ρόλο σαν τιμή γιατι προκειται για virtual contrast. Η πραγματική τιμή του contrast μπορει να ειναι ιδια με τις αλλες lcd.. Δες κι εδω
tzinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 μου ρθε και μενα, 3 μερες περιπου πηρε απο αθηνα για χανια (την μια μερα την εφαγε η διαδικασια συναλλαγης πιστωτικης). Οποτε το μαγαζακι (οπεν365) φαινεται τζαμι και ειχε και την ποιο φτηνη τιμη. Να μην το γκαντεμιασο, το κουτι δεν το ανοιξα ακομα, στο μαγαζι μου την φερανε και το μεσημερι παω σπιτι να την τεσταρο. Αν ολα πανε καλα θα αφησω και ενα καλο ρεβιου στις κριτικες μαγαζιων στο σκρουτζ
st2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 μου ρθε και μενα, 3 μερες περιπου πηρε απο αθηνα για χανια (την μια μερα την εφαγε η διαδικασια συναλλαγης πιστωτικης). Οποτε το μαγαζακι (οπεν365) φαινεται τζαμι και ειχε και την ποιο φτηνη τιμη. Να μην το γκαντεμιασο, το κουτι δεν το ανοιξα ακομα, στο μαγαζι μου την φερανε και το μεσημερι παω σπιτι να την τεσταρο. Αν ολα πανε καλα θα αφησω και ενα καλο ρεβιου στις κριτικες μαγαζιων στο σκρουτζ φιλε ενδιαφερομαι και εγω γι`αυτη την τηλεορασηToshiba Regza 32AV635DG 32" μηπως θα μπορουσες να πεις 2-3 λογια αν αξιζαν τα λεφτα της σου εβγαλε προβληματα κλπ
vjshadow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Από ότι βλέπω την έχει ο Κωτσόβολος προσφορά στα 299 €. Τί λέει, αξίζει; Την σκέφτομαι να την βάλω στο δωμάτιο και να την συνδέσω με το PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.